![]() ![]() |
20:58, 29 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
[B] PF jest super. Musze powiedzieć że "poluje" w każdej mapie na jak największą ilość killsów za jednym strzałem. Po takim "super strzale" w więcej niż 2 axisów krew zaczyna się we mnie gotować i z jeszcze wiekszą determinacją posyłam axisów do piachu
|
|
|
|
22:39, 29 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 56 Dołączył: 13-12-2003 Skąd: Katowice Nr użytkownika: 892 |
Więc tak myśle ,ze pf ... to broń bardzo kontrowersyjna ... lubie pf (jezeli jest po mojej stronie
Może jeszcze napisze co to pf na prawde ... Pancerzownica Panzerfaust wprowadzona została na wyposażenia armii niemieckiej w 1943 roku. Wraz z pojawieniem się u Aliantów lepiej opancerzonych czołgów zaistniała konieczność zamiany dotychczas stosowanych przez Wehrmacht rusznic przepipancernych PzB 38 i PzB 39 na bardziej efektywnš broń.Przepipancerne granatniki bezodrzutowe Panzerfaust produkowane były w kilku wersjach: - Panzerfaust 30 m - Panzerfaust 30 m Klein - Panzerfaust 60 m - Panzerfaust 100 m - Panzerfaust 150 m - Panzerfaust 200 m - Panzerfaust 250 m Dwie ostatnie wersje nie weszły nigdy do produkcji seryjnej, Niemcy zdążyli tylko wyprodukować i przetestować ich prototypy. Z resztą, powiedzmy sobie szczerze, tworzenie ręcznej wurzutni niekierowanych pocisków przeciwpancernych o zasięgu 200 - 250 metrów jest chyba tylko sztuką dla sztuki. Celowanie na taką odległość miałoby może i sens w przypadku karabinu (niekoniecznie nawet snajperskiego), ale z granatnikiem taka sztuka raczej nam nie wyjdzie. ----- edytowany przez moderatora ----- kampię, kampić, kampiąc pożyteczna nie ma |
|
|
|
23:33, 31 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 26-03-2004 Nr użytkownika: 1603 |
po pierwsze witam po drugie moim zdaniem skromnym poczatkujacego gracza jest tak : pf dobra bron bo jest dostepna po trzecie odbiegne od tematu i powiem cos o k43/g.... nie mowcie mi ze to lamerstwo bo ja ciezko cwiczylem i nadal cwicze gre miotla i jestem w stanie walnac w kazde miejsce ktrore mi niewierne tomasze wskazecie gra miotla wymaga duzo pracy i czasu trzeba wiedziec o kazdym kacie i zalamaniu na mapach rzeby wiedziec jak strzelic wiec nie mowcie ze to lamerstwo i was denerwoje jesli wiecie ze jest taka bron ktorej pociski sie odbijaja i giniecie to znaczy ze wy jestescie lamami nie potraficie przewidywac przyklad : dzisiaj mialem okolo 40 kill miotla na gold rashu i nie walilem w resp. i co powiecie ze to lamerstwo bo kazdy tak potrafi zabic??????? powiem wam jak jest skoro wiem ze enemy stoi za rogiem a ja mam szanse go zabic to zrobie to bo o to wlasnie chodzi zeby eliminowac wrogow pozdro m!cHu
|
|
|
|
18:04, 8 04 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 85 Dołączył: 24-02-2004 Nr użytkownika: 1333 |
W sumie nie lubie ani panzera ani garanda z granatem a to nie dlatego że mnie zabijają wrogie pukawki. bardziej wkurzają mnie kolesie z mojego teamu którzy mają zero skilla i idą na łatwizne , i jak reszta coś robi pożytecznego a obok pojawi się jeden wróg to taki d#@ek z pfem czy miotłą nie patrzy że zabijając gościa rozpier.....li przy tym 5 swoich , którzy z palcem w dupie poradzili by sobie z jednym kolesiem .
Także moje zdanie jest takie pf i miotła ok , ale w rękach gracza który ma pojęcie o używaniu tego , a nie znerwicowanego lola który ma ciężką łapę na myszce gdy tylko zobaczy wrogi mundur z daleka bez oceny sytuacji i wali byle walić ( 4 tk + 1 kill; imo za!@#isty bilans ) |
|
|
|
18:07, 8 04 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 31 Dołączył: 4-04-2004 Nr użytkownika: 1649 |
Wydaje mi sie, ze jesli chodzi o panzera to 1 na team jest tolerowany przeze mnie. Jesli team dobrze go wykorzystuje, moze sie cholernie przydac. Jesli wiecej niz 1 na druzyne, powoli zaczyna mnie to irytowac
|
|
|
|
16:58, 21 04 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 135 Dołączył: 28-03-2004 Skąd: Z Domanic Nr użytkownika: 1621 |
Wszystko jest dla ludzi
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |