IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Closed TopicStart new topic
> Jak zostac idiota w jeden dzien??, czyli wyniki polskiej drabinki CB
Eld
post 9:47, 18 03 2004
Post #41

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 754

mnie sie najbardziej podoba argumentacja dlaczego nie lubi SL, ktora tlumaczac na polski z tego belkotu dzieciaka wyglada tak "nienawidze ich bo zbluzgali moj klan na ffa. to znaczy nie zbluzgali, ale mogli zbluzgac i za to ich nienawidze" huh.gif

btw: na miejscu brata tego szczeniaka skopalbym mu dupe, bo dzieciak wyrabia rowniez zla opinie Kropkom. jesli oczywiscie brat istnieje, a nie jest to wyimaginowana postac z umyslu CLa Crazy
Go to the top of the page

+Quote Post
Termit
post 10:40, 18 03 2004
Post #42

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

Chcialem oglosic ze SL to geje i cioty !!!! Oszukiwaliscie w CB, jak wam nie wstyd. Pierwsze pkt zdobywaliscie na fikcyjnych klanach kur** jego mac i to ma byc fair play??dupa nie fair play i jeszcze qr** sbieracie ludzi..po co? po to zeby za walony server mial kto placic, ale niestey sa debile .. naszczescie odeszlem z tego badziewia. Moze z nami zagracie????? SL vs dot to moze byc fajne zwyciestwo dotu

boshe , to jest dno

Całe szczęscie że nick to nie wszystko a najważniejsze staje się ip użytkownika.
Jeszcze tylko brakuje screenów jakiś sk#!@!#ynów podszywaczy złapanych z jakimś gównem.

btw: na miejscu brata tego szczeniaka skopalbym mu dupe, bo dzieciak wyrabia rowniez zla opinie Kropkom. jesli oczywiscie brat istnieje, a nie jest to wyimaginowana postac z umyslu CLa Crazy

Zapewniam Was że nikt z graczy naszego klanu nie pisałby takiego gówna poniewaz mamy już głęboko w dupskach z kim gracie, jak gracie,po co gracie i co o nas myślicie biggrin.gif
Gdyby się jednak okazało ze ów wielbiciel w co niewierzę gra w naszym klanie to poleci z niego bez pożegnania.

A tak btw fajnie ze tagi zmieniliscie : .kowal/SL a .dot ma .termit , troche z dupska z waszą wyobraźnią . Przypominam że . =dot i jest to nasz tag . A zresztą grajcie z czym chcecie bo to też mamy już w dupsku biggrin.gif

PS: Pozdrowienia od Majina , wiecie już dla kogo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
Eld
post 11:06, 18 03 2004
Post #43

Feldwebel
Ikona Grupy

troche z dupska to z twoja wyobraznia termit tongue.gif tag SL to /sl/, a nie zadna kropka biggrin.gif to juz chyba bardziej 17 moga sie czepiac, ze jest / / laugh.gif no chyba, ze dot ma zamiar zakazac wszystkim graczom ET uzywania kropek w tagach i nickach? zreszta co to ma do rzeczy, w dupie to mam jak wyglada tag czy ksywka i czy dot czituje czy nie, o czym sie wszedzie mowi. gram dla zabawy, a nie zeby klocic sie o kropke przed nickiem.

+Quote Post
Termit
post 11:56, 18 03 2004
Post #44

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 499

w dupie to mam jak wyglada tag czy ksywka i czy dot czituje czy nie, o czym sie wszedzie mowi

w dupie mam że Ty masz w dupie ze ja mam w dupie , a i nie mówi się wszędzie, to s(słowo na p)ona lameria która niby gra dla zabawy ale jak dostaje w dupsko to płacze i sieje takie ploty , ich tez już mam głęboko w dupie , mam w dupie to ze są c@#!a wartą bandą zapchlonych penisów biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Jeszcze apropos tagu to jest on zazwyczaj na poczatku , przed nickiem a z tego co widziałem ostatnio na serku macie . , ale masz racje mozecie sobie nawet zrobic C4.kowal /sl/ to tez mam w dupsku .

+Quote Post
dNkN!
post 13:41, 18 03 2004
Post #45

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 200

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

dlatego właśnie nie gramy na polskiej scenie... nie ma się co czepiać poszczególnych ludzi, bo więszkość z nich jest w porządku, po prostu cała scena jest jaka jest... poza jej granicami tego nie ma...

btw. termit też jest pro smile.gif

+Quote Post
kilgore
post 13:49, 18 03 2004
Post #46

Schutze

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 897

Jeszcze apropos tagu to jest on zazwyczaj na poczatku

No tak zapomnielismy o najwazniejszym "WIELKIEJ-NIEISTNIEJACEJ-KSIEDZE-TWORZENIA-POPRAWNYCH-TAGOW tom 3. TAGI DLA GRY ET". Jesli kiedys jeszcze postanowimy cos zmienic to zglosimy sie do ciebie o weryfikacje... no chyba ze bedziesz w dupie... to mial.

+Quote Post
dNkN!
post 13:59, 18 03 2004
Post #47

ale wy macie ludzie k#!@a problemy.

jeżeli twój klan ma różny tag od już istniejących to sraj na to co mówią inni. jak chcesz możesz mieć tag:
- superlamy*kilgore
- /sl/ kilgore
- sl|kilgore
- .kilgore /sl/
- sl.kilgore

jaki tylko chcesz.

+Quote Post
Eld
post 14:07, 18 03 2004
Post #48

Feldwebel
Ikona Grupy

QUOTE (dankan @ 11:41, 18 03 2004)
dlatego właśnie nie gramy na polskiej scenie... nie ma się co czepiać poszczególnych ludzi, bo więszkość z nich jest w porządku, po prostu cała scena jest jaka jest... poza jej granicami tego nie ma...

a ja podziwiam CC za to jakim sa klanem, bo sa wyjatkowi. gramy ze soba co jakis czas, dostajemy w tylek regularnie, a slowa zlego od nich nie uslyszymy tongue.gif i dlatego CC tak lubie. to naprawde wyjatek, bo jak gramy z innymi to bez wzgledu na wynik i tak jestesmy smieciami i lamami. paradoksalnie nasila sie to tym bardziej im wiecej komu dokopiesz. jeszcze bardziej rozczula mnie sytuacja, gdy kogos zapraszamy do siebie, a ci zaczynaja nas wyzywac. nie wiem, moze to tez taki niepisany zwyczaj, zeby nawrzucac gospodarzowi? a dzien pozniej przylazi koles z tego klanu i prosi o pozyczenie serka. wczoraj bylismy dla nich lamami, bo wygrywalismy z nimi, dzisiaj prosza nas o serek... gdzie tu logika? klany z ktorymi dobrze sie gra i nie slyszy sie na do widzenia wyzwisk mozna policzyc na palcach jednej reki: CC, TS... no i dalej mam juz klopot tongue.gif

ps. Kil ja zglaszam propozycje umieszczenia tagu SL w srodku ksywki. u ciebie pomiedzy l i g, a u mnie miedzy l i d. nie wiem tylko co na to Najwyzszy Zwierzchnik Akceptacji Tagow Klanowych Termit

+Quote Post
Cronx
post 14:11, 18 03 2004
Post #49

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1527

heh... a ja sobie siedze i czytam.... i tak sobie mysle ze trzeba wyjasnic pare spraw... no to tak :

po 1: te przekrety z "Areczek.C" sam nic o tym nie wiedzialem... Jakub ( nasz cl ) mowil cos o tym zeby zrobic fejk klan ale ja sie nie zgodzilem (bylem wtedy vcl) i powiedzial dobre nie robimy. Wszystko bylo w porzo gdy nagle sobie ze skoolki wracam spogladam na cb a tu zonk !! 4 czy 5 meczy wygranych z jakims klanem areczka.... moja reakcja... pogadalem z Jakubem... wiem ze to moj zaufany loodz =] wiec to nie on.... Areczek mial "*" czyli trustee czy jakos tak wiec sam zatwierdzil wynik... od razu wylecial z klanu a nasz klan usunal z CB Jakub. No i coz od razu wielka afera na polskiej scenie ET, jak by moglo byc inaczej...zaczynaja nas wszyscy wyklinac ze lamy ze cioty ze nie potrafimy wygrac z dobrymi klanami... wszyscy wqrwieni... przez takiego areczka stracilismy zaufanie i szacunek wieli porzadnych klanow i ludzi grajacych tylko 4fun... postanowilismy sie nie zalamywac i stworzyc znow klan ze starych czlonkow bez areczka...

po 2: winter.... i astro.... polaczylismy klany wszystko bylo ok dobrze sie gralo gdy pewnnego razu wchodze na CB i patrze... c@#!ter.... tylko krotkie k#!@* powiedzialem...od razu do Jakuba ktory jeszcze nic nie wiedzial.. okazalo sie ze astro juz znudzil sie i chcial zalozyc nowy klan a ze mial linka do zalogowanego Jakuba to sie jescze pobawil w CB..... my wyszlismy na idiotow... a astro zalozyl nowy klan silver bodajze......

teraz gramy pod nazwa craZy*cannibals... narazie jest spoko... mam nadzieje ze wiecej takich zeczy nie bedzie.... i prosze wszystkich graczy na polskiej scenie ET... najpierw dowiedzcie sie co i jak sie stalo a nie od razu bluzgi leca na nas... ehhh to by bylo na tyle...

ps. za bledy ortograficzne wielkie sorry...

+Quote Post
kilgore
post 14:48, 18 03 2004
Post #50

Schutze

Nr użytkownika: 897

QUOTE (dankan @ 12:59, 18 03 2004)
ale wy macie ludzie k#!@a problemy.

jeżeli twój klan ma różny tag od już istniejących to sraj na to co mówią inni. jak chcesz możesz mieć tag:
- superlamy*kilgore
- /sl/ kilgore
- sl|kilgore
- .kilgore /sl/
- sl.kilgore

jaki tylko chcesz.

Przepraszam ale chyba nie doczytales postow powyzej.Uwierz mi ja nie ma problemu w zwiazku z ta sprawa. Prawde mowiac smieszy mnie jak ktos twierdzi ze .=dot i to jest wlasnie ich klan. Osobiscie do klanu dot nie mam nic a to ze u nas kropeczka znajduje sie przed nickiem... coz kiedy powstanie klan BackSlash zapewne wszystkie klany beda musialy zrezygnowac z "/". Swoja droga to durny temat, nie bede go wiecej komentowal. Nick jest taki jaki sobie ustali klan i nikt nie ma prawa sie do niego czepiac chyba ze rzeczywiscie jest on identyczny z jakims juz istniejacym.Dot i Sl chyba roznia sie od siebie wystarczajaco. Bylbym naprawde wdzieczny gdyby ta kwestia nie byla juz poruszana. To nie ma sensu, szkoda czasu i slow...

+Quote Post
Khoyot
post 15:30, 18 03 2004
Post #51

Schutze

Nr użytkownika: 1249

heeh, witam wszystkich gości z forum...i się pytam biggrin.gif o co wam chodzi?! o Pz?Fm?....ONI JUZ NIE ISTNIEJĄ
A bigosu narobił galanonim smile.gif ....
I mówie jeszcze 1 iż nie chce z nikim wszczynać zadnych konfliktow, tylko nawiązac "przyjacielskie" stosunki
Morph i sl...sorki za nasze zachowanie, Wynikało one z....hmm....po0chopnej oceny sytuacji przez Kubusa
i DODAJE jeszcze 2:
Thoro i inni....jezeli uwazacie że coś kkręcimy...to mowcie kiedy :]

POzdroofka 4all

Khoyot (tl)

+Quote Post
evil_lord
post 17:43, 18 03 2004
Post #52

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

QUOTE (Eld @ 8:47, 18 03 2004)
mnie sie najbardziej podoba argumentacja dlaczego nie lubi SL, ktora tlumaczac na polski z tego belkotu dzieciaka wyglada tak "nienawidze ich bo zbluzgali moj klan na ffa. to znaczy nie zbluzgali, ale mogli zbluzgac i za to ich nienawidze" huh.gif

Co do SL....graliśmy z ich rezerwami kiedyś spar na naszym serverze, dokładnie na goldrushu, nawet nieźle nam szło .........jednak podczas obrony złota przez SL nagle SL zrobiło pauzę i jeden klanowicz wyszedł, po czym otrzymaliśmy komentarz od SL "gościu musi kompa zresetować". Na to zdziwieni odpowiedzieliśmy "podczas meczu, dziwne....." Odpowiedź jednego z SL (Kowala): qrwa m@!dy,jak nie macie takiego słabego kompa to się nie mądrujcie" czy jakoś tak.... po odpowiedzi z mojej strony typu "Ja mam < tu moja konfiguracja kompa> , na pewno nie ma lepszego, nie otrzymałem komentarza. Jestem na 100 % przekonany, że gdyby grali z jakimś bardziej znanym klanem, a nie z 13th division, to takiej odpowiedzi by nie było.......
P.S Napisałem to nie dlatego, że mam coś do samych lamek, tylko dlatego, że nikt nie jest święty laugh.gif

+Quote Post
Abigail
post 12:19, 20 03 2004
Post #53

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 442

no coż ale faktem jest że sl nie jest zbyt miłym i uprzejmym klanem!
zawsze są z nimi jakies problemy sad.gif

+Quote Post
Santa
post 16:26, 24 03 2004
Post #54

Schutze

Nr użytkownika: 1591

Na początek witam wszystkich graczy i czytelników tego forum smile.gif Jestem w clanie craZy.canibaLs, ale nie oznacza to, że jestem jakimś debilem... Z tego co słyszałem ( troche przeczytałem) to mamy raczej złą opinię. Mam nadzieję, że zmienicie swój stosunek do nas. Przeszłość obfitowała w wiele błędów, ale kto ich nie popełnia... Wierzę, że po sparze w nami żaden clan nie będzie nieusatysfakcjonowany (lol dłoogie słowo). Pzdr. 4 all.

+Quote Post
[RaIn]S0uL
post 16:47, 24 03 2004
Post #55

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1562

Ja okazuję szczególny respect dla SoH, bo gra się z nimi bardzo miło i niezależnie od wyniku miło się takie mecze wspomina... biggrin.gif

Dokładnie odwrotnie jest z lolkami z DT. Na spara wystawili oni ekipę, która podobno potem w 3/4 wyleciała z klanu. Tak czy inaczej my się o tym, co nasze matki robią sporo nasłuchaliśmy i nie było to zbyt przyjemne uczucie. Sorki, ale czy CL nie wiedział z kim ma do czynienia, wystawiając takich prymitywów?! mad.gif

To samo tyczy się PG, czyli obecnie tilde - ok, klan niezły, zdecydowanie lepszy od mojego, ale już zasad żadnych. Graliśmy z nimi spara na oasis i goldzie i akurat dobrze nam szło. Po oasis było 1:0 dla nas, a na goldzie jechaliśmy ich bez problemów - i co się stało? W pewnym momencie całe PG dokładnie w jednej chwili uciekło z serka! Honor rulez! Co oni myślą, że to oznacza, iż nie przegrali? Najlepszego... Proponuję wypróbować takie akcje w CB... mad.gif

+Quote Post
Go��_ursus
post 16:58, 24 03 2004
Post #56

Goście

hmm DT oglonie jest spox, tylko czasem im sie zdarza bezpodstawnie zbluzgac jakis klan :-)

+Quote Post
[RaIn]S0uL
post 17:32, 24 03 2004
Post #57

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1562

QUOTE (ursus @ 15:58, 24 03 2004)
hmm DT oglonie jest spox, tylko czasem im sie zdarza bezpodstawnie zbluzgac jakis klan :-)

No fakt, że ciecie zostały usunięte dyscyplinarnie z klanu dobrze o DT świadczy, ale do tego incydentu mogło przecież w ogóle nie dojść... mad.gif

+Quote Post
KreciK
post 18:00, 24 03 2004
Post #58

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 696

Co do SL to tacy święci to oni nie są :/ Jeszcze jak grałem w UF pamietam że często graliśmy z SL i dostawaliśmy w dupe. Raz zagraliśmy z ich drugim składem dostali w dupe na goldzie w jakies 7-8 min. Tak nas powyzywali że nie weim że to był nasz !@#any fuksiarski dzień itp. Chcieli rewanżu oczywiście sie zgodziliśmy. Gramy rewanża, kumpel grał mortarem na goldzie i troche ich wybijał SL bardzo wk#!@ione chciało go zabić. Poszedł jeden ELD chyba zczaił gdzie stoji i zaczoł doniego strzelać. Vassago (on używał mortara) użył selfkilla bo miał 1 sek do respawna i nie chciał czekać 20 sek. Po tym jak użył selfa dostał kicka podczas meczu blink.gif troche to nie było fer wobec nas itp. Po tym zostaliśmy zjechani że jesteśmy lamami itp. i tylko lamy używają selfa itp. Dokładnie nie pamietam jak to było ale naprawde strasznie się zdziwiłem że klan który już troche istnieje może nie gra jakoś super, ale zna sie na grze może o takie gówno zrobić taką burdę jeszcze nie mając racji blink.gif

+Quote Post
buzka
post 19:53, 24 03 2004
Post #59

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

z tego co sie orientuje kill to dosc czesto przyciskany przycisk podczas klanowki ;C wiec w tym wypadku nie dziwie sie ze zrobil sobie killa =] ale np mi nie zdazylo sie jeszcze zeby ktos kogos kicknal z klanowki ;C
gretz dla SL ;o

+Quote Post
dNkN!
post 20:16, 24 03 2004
Post #60

ok, mili panowie - kończymy dyskusję na temat indywidualnych (nie zawsze objektwych) opinii, które często bywają dziełem pojedyńczego przypadku, i innych różnych kwesti albo topic zostanie zamknięty ze względu na dupne treści...

btw. na tle wielu waszych/polskich klanów SL wypada naprawdę wyśmienicie w kontekście kultury, nawet jeśli, każdy ma czasami zły dzień. to tyle

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi