![]() ![]() |
9:47, 18 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
mnie sie najbardziej podoba argumentacja dlaczego nie lubi SL, ktora tlumaczac na polski z tego belkotu dzieciaka wyglada tak "nienawidze ich bo zbluzgali moj klan na ffa. to znaczy nie zbluzgali, ale mogli zbluzgac i za to ich nienawidze"
btw: na miejscu brata tego szczeniaka skopalbym mu dupe, bo dzieciak wyrabia rowniez zla opinie Kropkom. jesli oczywiscie brat istnieje, a nie jest to wyimaginowana postac z umyslu CLa Crazy |
|
|
|
10:40, 18 03 2004
|
|||||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
boshe , to jest dno Całe szczęscie że nick to nie wszystko a najważniejsze staje się ip użytkownika. Jeszcze tylko brakuje screenów jakiś sk#!@!#ynów podszywaczy złapanych z jakimś gównem.
Zapewniam Was że nikt z graczy naszego klanu nie pisałby takiego gówna poniewaz mamy już głęboko w dupskach z kim gracie, jak gracie,po co gracie i co o nas myślicie Gdyby się jednak okazało ze ów wielbiciel w co niewierzę gra w naszym klanie to poleci z niego bez pożegnania. A tak btw fajnie ze tagi zmieniliscie : .kowal/SL a .dot ma .termit , troche z dupska z waszą wyobraźnią . Przypominam że . =dot i jest to nasz tag . A zresztą grajcie z czym chcecie bo to też mamy już w dupsku PS: Pozdrowienia od Majina , wiecie już dla kogo |
||||
|
|
|||||
11:06, 18 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
troche z dupska to z twoja wyobraznia termit
|
|
|
|
11:56, 18 03 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 204 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 499 |
w dupie mam że Ty masz w dupie ze ja mam w dupie , a i nie mówi się wszędzie, to s(słowo na p)ona lameria która niby gra dla zabawy ale jak dostaje w dupsko to płacze i sieje takie ploty , ich tez już mam głęboko w dupie , mam w dupie to ze są c@#!a wartą bandą zapchlonych penisów Jeszcze apropos tagu to jest on zazwyczaj na poczatku , przed nickiem a z tego co widziałem ostatnio na serku macie . , ale masz racje mozecie sobie nawet zrobic C4.kowal /sl/ to tez mam w dupsku . |
||
|
|
|||
13:41, 18 03 2004
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: -999899 Dołączył: 9-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 200 |
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
dlatego właśnie nie gramy na polskiej scenie... nie ma się co czepiać poszczególnych ludzi, bo więszkość z nich jest w porządku, po prostu cała scena jest jaka jest... poza jej granicami tego nie ma... btw. termit też jest pro |
|
|
|
13:49, 18 03 2004
|
|||
|
Schutze Grupa: Half ProPlay0r Postów: 8 Dołączył: 14-12-2003 Nr użytkownika: 897 |
No tak zapomnielismy o najwazniejszym "WIELKIEJ-NIEISTNIEJACEJ-KSIEDZE-TWORZENIA-POPRAWNYCH-TAGOW tom 3. TAGI DLA GRY ET". Jesli kiedys jeszcze postanowimy cos zmienic to zglosimy sie do ciebie o weryfikacje... no chyba ze bedziesz w dupie... to mial. |
||
|
|
|||
13:59, 18 03 2004
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: -999899 Dołączył: 9-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 200 |
ale wy macie ludzie k#!@a problemy.
jeżeli twój klan ma różny tag od już istniejących to sraj na to co mówią inni. jak chcesz możesz mieć tag: - superlamy*kilgore - /sl/ kilgore - sl|kilgore - .kilgore /sl/ - sl.kilgore jaki tylko chcesz. |
|
|
|
14:07, 18 03 2004
|
|||
|
a ja podziwiam CC za to jakim sa klanem, bo sa wyjatkowi. gramy ze soba co jakis czas, dostajemy w tylek regularnie, a slowa zlego od nich nie uslyszymy ps. Kil ja zglaszam propozycje umieszczenia tagu SL w srodku ksywki. u ciebie pomiedzy l i g, a u mnie miedzy l i d. nie wiem tylko co na to Najwyzszy Zwierzchnik Akceptacji Tagow Klanowych Termit |
||
|
|
|||
14:11, 18 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 4 Dołączył: 18-03-2004 Nr użytkownika: 1527 |
heh... a ja sobie siedze i czytam.... i tak sobie mysle ze trzeba wyjasnic pare spraw... no to tak :
po 1: te przekrety z "Areczek.C" sam nic o tym nie wiedzialem... Jakub ( nasz cl ) mowil cos o tym zeby zrobic fejk klan ale ja sie nie zgodzilem (bylem wtedy vcl) i powiedzial dobre nie robimy. Wszystko bylo w porzo gdy nagle sobie ze skoolki wracam spogladam na cb a tu zonk !! 4 czy 5 meczy wygranych z jakims klanem areczka.... moja reakcja... pogadalem z Jakubem... wiem ze to moj zaufany loodz =] wiec to nie on.... Areczek mial "*" czyli trustee czy jakos tak wiec sam zatwierdzil wynik... od razu wylecial z klanu a nasz klan usunal z CB Jakub. No i coz od razu wielka afera na polskiej scenie ET, jak by moglo byc inaczej...zaczynaja nas wszyscy wyklinac ze lamy ze cioty ze nie potrafimy wygrac z dobrymi klanami... wszyscy wqrwieni... przez takiego areczka stracilismy zaufanie i szacunek wieli porzadnych klanow i ludzi grajacych tylko 4fun... postanowilismy sie nie zalamywac i stworzyc znow klan ze starych czlonkow bez areczka... po 2: winter.... i astro.... polaczylismy klany wszystko bylo ok dobrze sie gralo gdy pewnnego razu wchodze na CB i patrze... c@#!ter.... tylko krotkie k#!@* powiedzialem...od razu do Jakuba ktory jeszcze nic nie wiedzial.. okazalo sie ze astro juz znudzil sie i chcial zalozyc nowy klan a ze mial linka do zalogowanego Jakuba to sie jescze pobawil w CB..... my wyszlismy na idiotow... a astro zalozyl nowy klan silver bodajze...... teraz gramy pod nazwa craZy*cannibals... narazie jest spoko... mam nadzieje ze wiecej takich zeczy nie bedzie.... i prosze wszystkich graczy na polskiej scenie ET... najpierw dowiedzcie sie co i jak sie stalo a nie od razu bluzgi leca na nas... ehhh to by bylo na tyle... ps. za bledy ortograficzne wielkie sorry... |
|
|
|
14:48, 18 03 2004
|
|||
|
Schutze Grupa: Half ProPlay0r Postów: 8 Dołączył: 14-12-2003 Nr użytkownika: 897 |
Przepraszam ale chyba nie doczytales postow powyzej.Uwierz mi ja nie ma problemu w zwiazku z ta sprawa. Prawde mowiac smieszy mnie jak ktos twierdzi ze .=dot i to jest wlasnie ich klan. Osobiscie do klanu dot nie mam nic a to ze u nas kropeczka znajduje sie przed nickiem... coz kiedy powstanie klan BackSlash zapewne wszystkie klany beda musialy zrezygnowac z "/". Swoja droga to durny temat, nie bede go wiecej komentowal. Nick jest taki jaki sobie ustali klan i nikt nie ma prawa sie do niego czepiac chyba ze rzeczywiscie jest on identyczny z jakims juz istniejacym.Dot i Sl chyba roznia sie od siebie wystarczajaco. Bylbym naprawde wdzieczny gdyby ta kwestia nie byla juz poruszana. To nie ma sensu, szkoda czasu i slow... |
||
|
|
|||
15:30, 18 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 3 Dołączył: 8-02-2004 Nr użytkownika: 1249 |
heeh, witam wszystkich gości z forum...i się pytam
A bigosu narobił galanonim I mówie jeszcze 1 iż nie chce z nikim wszczynać zadnych konfliktow, tylko nawiązac "przyjacielskie" stosunki Morph i sl...sorki za nasze zachowanie, Wynikało one z....hmm....po0chopnej oceny sytuacji przez Kubusa i DODAJE jeszcze 2: Thoro i inni....jezeli uwazacie że coś kkręcimy...to mowcie kiedy :] POzdroofka 4all Khoyot (tl) |
|
|
|
17:43, 18 03 2004
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
Co do SL....graliśmy z ich rezerwami kiedyś spar na naszym serverze, dokładnie na goldrushu, nawet nieźle nam szło .........jednak podczas obrony złota przez SL nagle SL zrobiło pauzę i jeden klanowicz wyszedł, po czym otrzymaliśmy komentarz od SL "gościu musi kompa zresetować". Na to zdziwieni odpowiedzieliśmy "podczas meczu, dziwne....." Odpowiedź jednego z SL (Kowala): qrwa m@!dy,jak nie macie takiego słabego kompa to się nie mądrujcie" czy jakoś tak.... po odpowiedzi z mojej strony typu "Ja mam < tu moja konfiguracja kompa> , na pewno nie ma lepszego, nie otrzymałem komentarza. Jestem na 100 % przekonany, że gdyby grali z jakimś bardziej znanym klanem, a nie z 13th division, to takiej odpowiedzi by nie było....... P.S Napisałem to nie dlatego, że mam coś do samych lamek, tylko dlatego, że nikt nie jest święty |
||
|
|
|||
12:19, 20 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 167 Dołączył: 12-10-2003 Nr użytkownika: 442 |
no coż ale faktem jest że sl nie jest zbyt miłym i uprzejmym klanem!
zawsze są z nimi jakies problemy |
|
|
|
16:26, 24 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 24-03-2004 Nr użytkownika: 1591 |
Na początek witam wszystkich graczy i czytelników tego forum
|
|
|
|
16:47, 24 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 51 Dołączył: 22-03-2004 Skąd: Gdańsk Nr użytkownika: 1562 |
Ja okazuję szczególny respect dla SoH, bo gra się z nimi bardzo miło i niezależnie od wyniku miło się takie mecze wspomina...
Dokładnie odwrotnie jest z lolkami z DT. Na spara wystawili oni ekipę, która podobno potem w 3/4 wyleciała z klanu. Tak czy inaczej my się o tym, co nasze matki robią sporo nasłuchaliśmy i nie było to zbyt przyjemne uczucie. Sorki, ale czy CL nie wiedział z kim ma do czynienia, wystawiając takich prymitywów?! To samo tyczy się PG, czyli obecnie tilde - ok, klan niezły, zdecydowanie lepszy od mojego, ale już zasad żadnych. Graliśmy z nimi spara na oasis i goldzie i akurat dobrze nam szło. Po oasis było 1:0 dla nas, a na goldzie jechaliśmy ich bez problemów - i co się stało? W pewnym momencie całe PG dokładnie w jednej chwili uciekło z serka! Honor rulez! Co oni myślą, że to oznacza, iż nie przegrali? Najlepszego... Proponuję wypróbować takie akcje w CB... |
|
|
|
| Go��_ursus |
16:58, 24 03 2004
|
|
Goście |
hmm DT oglonie jest spox, tylko czasem im sie zdarza bezpodstawnie zbluzgac jakis klan :-)
|
|
|
|
17:32, 24 03 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 51 Dołączył: 22-03-2004 Skąd: Gdańsk Nr użytkownika: 1562 |
No fakt, że ciecie zostały usunięte dyscyplinarnie z klanu dobrze o DT świadczy, ale do tego incydentu mogło przecież w ogóle nie dojść... |
||
|
|
|||
18:00, 24 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 168 Dołączył: 8-11-2003 Skąd: Będzin koło Kat. Nr użytkownika: 696 |
Co do SL to tacy święci to oni nie są :/ Jeszcze jak grałem w UF pamietam że często graliśmy z SL i dostawaliśmy w dupe. Raz zagraliśmy z ich drugim składem dostali w dupe na goldzie w jakies 7-8 min. Tak nas powyzywali że nie weim że to był nasz !@#any fuksiarski dzień itp. Chcieli rewanżu oczywiście sie zgodziliśmy. Gramy rewanża, kumpel grał mortarem na goldzie i troche ich wybijał SL bardzo wk#!@ione chciało go zabić. Poszedł jeden ELD chyba zczaił gdzie stoji i zaczoł doniego strzelać. Vassago (on używał mortara) użył selfkilla bo miał 1 sek do respawna i nie chciał czekać 20 sek. Po tym jak użył selfa dostał kicka podczas meczu
|
|
|
|
19:53, 24 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 139 Dołączył: 31-12-2003 Nr użytkownika: 1006 |
z tego co sie orientuje kill to dosc czesto przyciskany przycisk podczas klanowki ;C wiec w tym wypadku nie dziwie sie ze zrobil sobie killa =] ale np mi nie zdazylo sie jeszcze zeby ktos kogos kicknal z klanowki ;C
gretz dla SL ;o |
|
|
|
20:16, 24 03 2004
|
|
|
ok, mili panowie - kończymy dyskusję na temat indywidualnych (nie zawsze objektwych) opinii, które często bywają dziełem pojedyńczego przypadku, i innych różnych kwesti albo topic zostanie zamknięty ze względu na dupne treści...
btw. na tle wielu waszych/polskich klanów SL wypada naprawdę wyśmienicie w kontekście kultury, nawet jeśli, każdy ma czasami zły dzień. to tyle |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |