![]() ![]() |
17:04, 3 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 128 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 570 |
Co tu dużo mówić. Na FFA nie opłaca się podnosić..... podnosze jak nie ma wrogow w okolicy i tak bede zawsze robic, nie bede ryzykowac dupy tylko po to zeby podniesc loja ktory i tak za 2 sec zginie bo strzelac nie umie.... co innego jak wiem kto lezy na podlodze krzyczac medic! jak ktos dobry, klanowiec, moj kumpel itp to podniesc nie zaszkodzi.
|
|
|
|
17:56, 3 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 165 Dołączył: 28-09-2003 Nr użytkownika: 330 |
Ja mam pytanko - czy kill-revive przerywa timer dotyczacy battle sense ?
Tzn. koles wlasnie ostro walczyl , zkillowal paru , jest ciezko ranny - nalezy mu sie te 8xp BSu. Czy jak go kropne i ozywie to dostanie te 8xpkow czy nie ? Bo wowczas trza by jeszcze doliczyc ten czynnik. Jak jakis field albo eng nie ma za bardzo okazji zarobic BSu to zeby pomoc mu dojsc to 3 levelu lepiej byloby go leczyc apteka nawet z tych 20 hpkow (zakladajac ze sytuacja pozwala - np mam FA l2 , albo cp stoi a wokolo pusto to nawet pilnujac goscia moglbym go niezle podleczyc z l1 ). |
|
|
|
20:25, 3 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 75 Dołączył: 1-01-2004 Skąd: Z Ziemi (przynajmniej tak mi sie wydaje:P) Nr użytkownika: 1017 |
Mnie tam osobiście to pasuje. No bo nie lepiej żeby medyk zamiast mozolnie dawał ci apteczki strzelił i uleczył? Szczególnie kiedy pacjentowi przytrafi się bug i przez niego będzie musiał wciskać <f> aby wziąć apteczkę (zresztą nie tylko apteczkę). Ogólnie jest to sposób szybszy ale bez przesady żeby robic tak kiedy pacjent ma np. 50 hp. A tak niestety niektórzy robią. Więc jest to sposób dobry ale trzeba wiedzieć kiedy tak zrobić. A dla niektórycj jest to nielada sztuka
|
|
|
|
21:45, 3 01 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Ehh i znów Topic o wyższości świąt Bożego narodzenia nad wilkanocą .. wiadome było żę każdy powie że jest to rozsądne ale trzeba wiedzieć kiedy .. więc albo autor topicu jest nie pełno sprytny skoro z góry nie przewidział odpowiedzi albo był naprawde zdesperowany zabijaniem go przez medów .. mnei osobiście nic tak nie W K U R W I A jak dawanie medowi coplaina .. za to powinno być pozbwaienie wolności na 29,999 lat ... niema nic gorszego i głupszego ..
|
|
|
|
22:06, 3 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 106 Dołączył: 14-07-2003 Skąd: Żory Nr użytkownika: 25 |
lol mimo ze zadko tu bywam przestalem grac w wolfa ze wzgledu na admina ktory daje neta ze neich to licho 50% osob na sieci kaza 24h/7.... ale wasze tematy ownuja zachwile edzie topic czy eng sie przydaje na mapach.....
ludzie medic ktory strzela w leb i ci e leczy jest do bani.. med ktory stzrela i podnosi kiedy masz doki jest do bani med ktory stzrela kiedy masz 12hp i niema zagrozenia tzn doki wrog wpoblizu jest ok taksamo tamten mogl ci dac aptyeke i cie oslaniac a nie zabic i se pojsc z dokami do autka bezmyslnosc.... |
|
|
|
22:23, 3 01 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 76 Dołączył: 21-10-2003 Skąd: poproszę inny zestaw pytań... Nr użytkownika: 539 |
Stosuj znaki przystankowe bo Vegeta czytelniej pisze od ciebie. I tu masz rację - topic z dupy i zara pojawi się drugi "Czy covert ma się przebierać?", potem następny ("Czy trzeba zabijać w ET?") itp. |
||
|
|
|||
23:06, 3 01 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 81 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 474 |
Ja jak gram medem to po trzecim poziomie Dobijam i podnoszę tych co mają nawet 50 hp a powodów jest kilka
1. Zajmuje to miej czasu niż rzucenie 2 lub 3 apteczek (chyba ze ktoś przeszukuje cały ekwipunek w poszukiwaniu strzykawki ) 2. Daje odraz 100hp 3. Cały pasek jest do mojej dyspozycji i mogę użyci apteczek na sobie lub wstrzyknąć se Adrealine zależnie od Sytuacji Druga sprawa Zabijanie i podnoszenie prze 3lv meda. Tutaj też dobijam gdy widzę gościa ze miej niż polowe hp powody 1.Zajmuje to miej czasu niż rzucenie 3 apteczek 2.Zostają mi 2 apteczki dla mię 3.Przez pewien czas ten gościu jest jako tarcza Ale to tylko mój punkt widzenia A co do wypowiedzi zippera : ludzie medic ktory strzela w leb i ci e leczy jest do bani.. med ktory stzrela i podnosi kiedy masz doki jest do bani med ktory stzrela kiedy masz 12hp i niema zagrozenia tzn doki wrog wpoblizu jest ok taksamo tamten mogl ci dac aptyeke i cie oslaniac a nie zabic i se pojsc z dokami do autka bezmyslnosc.... Niewiesz co mówisz wprawiony medyk może nawet zabijać gościa kutry ma 60-70hp i zrobi to prędzej niż by miał ci rzucić apteczki + dętego przez 3s po podniesieniu przez meda jesteś nieśmiertelny |
|
|
|
15:18, 4 01 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 25-11-2003 Nr użytkownika: 806 |
Cóż ... żeby grać medem trzeba przede wszystkim myśleć ... czego niestety na FFA rzadko się zdaża i nie tylko noobom ale też i graczom z klanów... Z reguły gram medem i nie mówie że nie robię błędów, wręcz przeciwnie czasem dam dupy totalnie
Dobry med powinien wiedzieć kiedy od razu podnosić kolegę , a kiedy najpierw dobić przeciwnika... Zanim dobije kolegę coby go uzdrowić jak ma 5 hm też powinien pomyśleć ... Nic człowieka tak nie wkurza jak np grając lojtem rozwalasz 2 zostaje ci 5 hp chcesz rzucić arta , wyciągasz tą lornetkę ładnie celujesz i w momencie naciskania fajeru zaczyna ci podskakiwać celownik bo jakiś cudowny med chce cie 'uzdrowić', Skutek tego taki że art idzie w kosmos jak masz sczęście , a jak nie to pójdzie w miejsce kompienia się kolegów i wycinasz ładnie pół swojej drużyny Tak samo w niezłym ogniu walki lepiej jest poczekać aż kolegę zabiją przeciwnicy i dopiero podnieść ... Po co marnować kule na swojego jak dookoła pełno enememies ... Może zanim zginie kogoś zdejmie ... o i med ma się przez chwile za kim schować ... Tak mówić to ja jeszcze długo bym mógł ... jest multum różnych możliwych sytuacji ... trzeba dużo grać ... dużo myśleć i uczyć się na błędach ... I pamiętajcie .... i medotank dupa kiedy wrogów kupa |
|
|
|
17:12, 4 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 43 Dołączył: 10-11-2003 Nr użytkownika: 707 |
Mnie tam najabrdziej wkurza jak jakis debil walnie: "I need medic" a potem nawet sie nie rozejrzy czy takowy medyk przypadkiem proobuje go dogonic i czesto wychodzi na to ze odchodze z pola walki i ide do jakiegos goscia go uleczyc a ten nawet ne looknie na kompas/radar czy nie ma w poblizu gdzies medykoow. A co do zabijania przez medykoow swoich qmpli to zalezy od sytuacji. No bo na przyklad jesi medyk nie ma nawet pierwszego poziomu first aid to powinien strzelic w mocno annego i go dobic i wskrzesic go no bo na piewszym lvl pierwszwj pomocy sie ma malo apteczek. Z kolei gdy sie ma wiecej niz 2 poziom pierwszej pomocy i mamy chcwile spokoju tj. wroog nie atakuje to spokonie mozemy delikwenta (bedac medykiem of koz) uleczyc za pomocą apteczek w celu nabicia expa a co za tym idzie - 3 lvl first aid. A co do sytuacji kiedy nalezy wskrzesic qmpla gdy lezy i blaga o wskrzeszenie a w tym samym czasie walczysz z innym gosciem. Jesli ten twooj przeciwnik nie jest zawodowcem to pwenie nie dobije twojego tylko zacznie strzelac w ciebie to trzeba poczekac az przeladuje bron i wtedy wskrzeszac naszego kolege podczas gdy niektoorzy medycy biegaja i wskrzeszaja bezsensu swoich zamiasy najpier zabic przeciwnika.
|
|
|
|
17:15, 4 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 43 Dołączył: 10-11-2003 Nr użytkownika: 707 |
A pozatym dobry medic leczy tak jak ja
|
|
|
|
18:22, 4 01 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
Jest też dużo medów, którzy grają sami dla siebie.Olewają innych,leczą się tylko sami-przez to mają więcej hp, a jak jeszcze mają dobrego skilla to stają się cięzkimi przeciwnikami...medycy bardzo łatwo zdobywają xp...aż za łatwo chyba
|
|
|
|
18:10, 5 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 34 Dołączył: 4-11-2003 Nr użytkownika: 670 |
poczekaj niech obczaje sytuacje ty byłeś medem i on tak ?? więc jak wiedziałeś że masz mało hp i że biegnie ktoś za tobą kto to trzeba było sobie uzupełnić hp w biegu . A z tym dobijaniem msądze że grałeś z początkującym graczem niewiedzący narazie na czym ta gra polega ale dobijanie jest dużo lepsze ponieważ nie musisz dawać w hu..a apteczeka a potem czekac aż naładują ci się ponownie .Lecz jest też chyba jakiś przeiał hp w jaki możesz kogoś dobić imo jest to około40 hp .
|
|
|
|
| Go��_keNOOBie|PL |
5:20, 6 01 2004
|
|
Goście |
heh... bardzo nieobiektywnie . bo gram w 99% medem... ale takie akcje sie zdazaija i w$%$#a mnie to gdy biega oprcz mnie jeszcze kilku medow i widze ze lolki biegna na zywiol nie zostawiajac apteczek, ani nie leczac swoich.. q53a rzecie med jest od tego aby w I kolejnosci leczyć, a nie leciec na zywiol ( of korz sa wyjatki
P.S. Najlepszy sposob na zdanie sobie sprawy (text dla medow) z posiadania nawet 60% hp to zagrac inna klasa... szybko zaczyna sie krzyczec "I need Medic" P.S.2 To co jeszcze zauwazylem to , to ze expowcy-medy wola uleczyc sie wlasnymi apteczkami niz podniesc lezace juz i "nabic" expa innemu medykowi SICK!!! |
|
|
|
5:42, 6 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 114 Dołączył: 18-11-2003 Skąd: Javorzno+Krakov Nr użytkownika: 764 |
Witamm!!!
LoooL qrde, gram Fieldem, i jak wychodze z respa, mówię: ammo dla medów. I rzucam w górę. Taki zabieg pozwala mi w zdrowiu i szczęściu dożyć końca misji, gdyż mam służbę zdrowia na wysokim poziomie... Lecz gdy po 3-4 razach kolega - doktor lata na żywioł, nie podnosi, i ma apteczki TYLKO dla siebie, to za karę nie otrzyma od wyjka Spajdera amunicji... I aż żal patrzeć jak kolega woła I need ammo, ja mu daje paczuszke, a koles się po prostu odwraca i biegnie dalej (żadnego danke, i apteczki, mimo, że mam 4 HP)... Takie jest życie, i wniosek jest jeden: SŁUŻBA ZDROWIA W POLSCE JEST DO BANI. KORUPCJA (1 ammo = 1 apteka) i BRAK SERCA (mogę v21 sobie wciskać 100x i nic...) Proponuje takim ludziom strzał w łeb. Pozdrawiam sexowne pielęgniareczki |
|
|
|
0:40, 10 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 43 Dołączył: 30-09-2003 Nr użytkownika: 344 |
Jak już wcześniej Nemroth powiedzial za zabicie i podniesienie swojego nie dostaje sie XP.
Co do wypowiedzi na temat tego że medyk strzela do swoich teammate'ów i ich leczy to sam czasami to robie kiedy brakuje mi 1-2 xp do 3 poziomu meda. ALE NIE MA NIC BARDZIEJ WQRZAJACEGO NIZ N00B WOŁAJACY O MEDA, KTORY LEZY NIEDALEKO CIEBIE, BIEGNIESZ ZEBY GO PODNIEŚĆ A ON NACISKA SWOJ UKOCHANY PRZYCISK CZYLI SPACJA.Można od tego dostac k#!@icy. |
|
|
|
16:24, 12 01 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 126 Dołączył: 8-10-2003 Nr użytkownika: 410 |
Wszystko .. prawie zostalo powiedziane
Jedyna uwaga odnosnie dobijania ??? Imo medyk nie powinien w leb walic, bo spada czapka Ja tam dobijam dobijam i jeszcze raz dobijam .. czasem skoncze zabijac wroga .. autoreload sie wlacza a drawgun 0 wciskam strzykawke .. i zabijam na smierc z thompsona Wiec chyba troszke popracuje nad tymi skryptami:) Zeby sie pokazywala strzykawka No i wylaczam juz autoreload.. ale za kazdym razem jak strzelam i slysze klik klik .. to go wlaczam pozdro Cienki Bolek |
|
|
|
0:58, 17 01 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 25-12-2003 Skąd: Wawa Nr użytkownika: 976 |
No co tu dużo mówić medami grają straszne nooby czasami
Tak, to jest wkurzające jak cię taki leczy apteczkami kiedy masz 1 hp Ale też bywaja i śmieszne sytuacje - lezysz gdzieś wysoko i med noob próbuje tam za wszelką cenę wskoczyć i kłuje tą strzykaą powietrze A wałsnie skończyły się komus kiedyś strzykawy? mnie jeszcze nie.... |
|
|
|
4:43, 17 01 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 45 Dołączył: 12-01-2004 Nr użytkownika: 1090 |
Mnie igły kończą się dosyć często, ale to nie problem, gdyż jest to traktowane jako zwykłe ammo. |
||
|
|
|||
19:03, 17 01 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 347 Dołączył: 23-11-2003 Skąd: Starogard Gdański Nr użytkownika: 795 |
Tylko w niektórych sytuacjach. Gdy medyk ma mało xp i jest w miarę spokojnie, to lepiej leczyć apteczkami, bo dojdzie więcej punktów doświadczenia i w konsekwencji tego wyższy poziom umiejętności medycznych. Wkurzające jest wtedy, gdy gość ma 3 poziom medyka i leczy apteczkami. |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |