IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  < 1 2 3 4 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Poprzednie klany, Czyli troche o waszym życiu na scenie ET
Gooral
post 19:38, 8 01 2004
Post #21

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 283

A ja sobie z Valkirem grałem w NMS... teraz tylko ffa, bo czas nie pozwala na gre w klanie sad.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
nemroth
post 21:12, 8 01 2004
Post #22

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 448

Runos a po cio Ci wiedziec do jakiego ?? ohmy.gif
jestem w IC i zapowiada sie na to ze raczej bede (o ile czegos nie zburacze i mnie nie wy!@#ia :/)

+Quote Post
Cezar
post 22:02, 8 01 2004
Post #23

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 465

za RTCW byłem w BC biało czerwoni (podobno był to pierwszy klan stricte nastawiony na RTCW) prawie dwa lata ale nic się i nie działo... i jakoś w maju 03 wy!@#ali mnie za brak aktywności huh.gif . przed wakacjami pojawiło się demko et w które zacząłem pykać jako wolny strzelec. okazało się że AmO_Dm znajmomy z BC przeszedł do BRO|1| i tam mnie ściągnął. jednak w bro sytuacja zrobiła się mocno nie sympatyczna i odeszliśmy do *gp* które składa się z kilku ludzi z bc a tak wogóle to jest to jeden z lepszych klanów q3 i mamy multi klan (to jakoś tak się nazywa).
mało to składne tongue.gif
pzdr

+Quote Post
R4Gn4k
post 23:47, 8 01 2004
Post #24

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 489

QUOTE (R4Gn4k @ 22:30, 7 01 2004)
Ja klanow w sumie nie zmienialem ale na poczatku dosc smiesznie to ze.... 

OMG Jakie AK --> KmH ? WP powstalo z niezadowolonych graczy SoH ( Soldier of Honor multiklan do ktorego wstapilo AK ), nie z zadnego KmH :/ . Wiec w KmH nie byles

Moj blad zapomnialem ze bylo jeszcze soh z tego co wiem z soh powstalo kmh a z reszta niewazne
btw
to i tak nie zmienia faktu ze mad byl moim cl:c

+Quote Post
Zdun
post 0:06, 9 01 2004
Post #25

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 577

Ja na początku byłem w CkM które sie już rozpadło sad.gif a teraz jestem vCL klanu RC biggrin.gif

+Quote Post
Swiety
post 6:23, 9 01 2004
Post #26

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Może to nie będzie o klanach tylko ET

1997-1998: Aod (Qw-Q1 clan)
1998-1999: TFA (Qw-Q1 clan)
2001-2002: THC (Q3/RTCW clan)
2002-2003: fUzz (RTCW/ET clan )
Chociaż fUzz brakowało dużo do ideału to imo był to dotychczas najbardziej profesjonalny, najlepszy klan z którym odnosiłem jakieś sukcesy - dotyczy to tylko RTCW
2003: LuZzz (RTCW clan) LuZzz połączyło się później z FF i gra obecnie również w ET.

Aktualnie nie gram w żadnym klanie - FFA only :/

+Quote Post
Lobo Kid
post 12:10, 9 01 2004
Post #27

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 972

no prosze jakis stary wyjadacz sie odezwal tez biggrin.gif co w rtcw wiecej pogrywal jak ja smile.gif
1997-1998: Aod (Qw-Q1 clan)
1998-1999: TFA (Qw-Q1 clan)
2001-2002: THC (Q3/RTCW clan)
2002-2003: fUzz (RTCW/ET clan )
teraz przynajmniej wiem o czym mowa biggrin.gif

+Quote Post
DaBi
post 12:19, 9 01 2004
Post #28

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Moja droga to...

VMC - Virtual Military Complex - od otrzymania pełnej gry czyli jakoś przed PRLem w którym grałem. Bylem tam aż do kolejnego rozpadu po którym i ja się odszedłem. Czyli to byloby chyba jakoś do wiosny 2001

THC - The Heroic Clan - najwiekszy klan w jakim kiedykolwiek byłem ( w porywach do 30 ludzi i 4 składów laugh.gif ) grałem tam w D day czyli kolejnej drugiej lidze Wolfa. Po odejściu paru graczy w tym Cla dziwnym trafem zostałem sam Clem razem z innym graczem.
W lidze mieliśmy dość dobre miejsce spokojnie kwalifikujące do play offów. Po moim powrocie z wakacji okazaloo się że klan się wypisał z ligi. Wkurzyłem się i miałem dość klanów.

4FuN - namówiony przez byłego gracza THC postanowiłem dołaczyć jako 4 zawodnik do tego anty klanu .
Nie graliśmy meczy ... bardzo długo. Z czasem powoli zaczął się budować skład ludzie nawet kojarzyli ze 4FuN to klan. Później przyszła liga Mitosa którą omineliśmy sam nie wiem czemu. Grałem sobie tam dalej aż do wyjśćia ET oraz późniejszej decyzji o przejściu na ta grę. Dywizja RTCW została zlikwidowana sad.gif I pozostalo ET. W Et gram od początku odkąd wróciłem z wakacji tylko ze poprzedni sprzet raczej nie umożliwial prawdziwej gry. ( Cel 500 192 SDRAM Radek 9100 64DDR ) Aktualnie po upgradzie sprzętu przeszkadza tylko moje słynne łacze. Ale już i tak jest to lepsze niż było. Narazie gram w 4FuN jak to bedzie dalej czas pokaże. Zresztą chyba tam się do mnie przyzwyczaili... bo z innych bym myśle wylatywał szybko wink.gif

+Quote Post
Jędras
post 12:19, 9 01 2004
Post #29

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 305

Na początku był chaos.... smile.gif czyli FFA. A teraz gram już jakieś 3 miechy w /303/. Jest to mój pierwszy klan i mam nadzieję, że wytrwamy. /303/ 4ever biggrin.gif

EDIT 07.04.2004: Dalej w /303/ eeeehh..... biggrin.gif

EDIT 13.09.2004: Dalej w /303/... tongue.gif

+Quote Post
Berti
post 13:00, 9 01 2004
Post #30

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 839

Moja historia w IDOL'u ET byla bardzo przebojowa, zaczynalem jako młody chłopiec na wsi (Wyrwidupy woj.śląskie) a skończyłem na Rakowieckiej jako klawisz (nie mylic z imc Claviszem - respect).

a oto ważniejsze kamienie milowe:
1904-1990: Doopah (Rodzinny klan w ktorym przetrwałem 2 wojny swiatowe, komunizm oraz Balcerowicza-rispekt man)
1990-1999: TFA_Doopah (Z racji sentymentów utworzyłem klan z kolegami spod trzepaka, w którym twardo przetrwalismy rewolucje internetową)
2000-2002: TerroryściHlapiąCzęsciej (Będąc pod wrażeniem wileu imprez terorystycznych na całym świecie założyłem mały klan z z Osmalonym z Budy Load'enem)
2002-2003: SZPARA (SZybkie Panie Atakują RAzem (nul nul eins nul eins nul nul żul) Geniallny klan na którym zrobilismy kupe szmalu przerzucajac primadonny zza Buga
2004 -> Rakowiecka Zielaznyj Krzyż(tu odpoczywam spankując co jakis czas zbanowanych na CB gosci z Finskich klanów)

GG GL
KK THNX BYE
smile.gif
z powożeniem
BertAss

+Quote Post
/17/Aluu
post 13:33, 9 01 2004
Post #31

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 161

~1996/1997 - ET raczej prototyp klanu, grupka ludzi latajaca od kaffe do kaffe, grajaca we wszystko co wtedy mialo multi smile.gif
~1998 - SW pozniej Q2E (q2 dm)
~1999 - BK (q2 dm)
~2000 - DS, Sonic, RoA (q2 ctf)
~2000-2003 - P (q2 ctf)
2003 - 20XX - 7teens (et)

+Quote Post
Evingolis
post 14:19, 9 01 2004
Post #32

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 253

1)Bóg stworzył wszechświat.

2)Później całą reszte bzdur.

3)Roczna (1-2 klasa liceum <-4y Aluu smile.gif ) fascynacja SC i kilkaset pojedynków na Bnecie. Bez klanu jednak z powodu braku netu w domu.

4)Nic.

5)Maj 2002, spotkanie z RtCW. Półroczne ffa w RtCW. Kilka propozycji jednak z różnych powodów odżuconych. Czas zawiązywania znajomości.

6)Wreszcie skuszony wazeliną wink.gif Kijusa wstąpiłem w szeregi klanu MW .

7)Po niedługim czasie zmiana nazwy na SS. Klan był to że hej. Oficjalnie zapisanych zawsze 20-30 ludzi, pojawiało się 5-10. Kolejne wzloty i upadki (szczególnie upadki biggrin.gif). Klan miał bogate doświadczenia i perypetie (słynna próba trenera Niedzia uczynienia z nas...hmm...czegoś tongue.gif ).

8)Wyjście Ettest, później ET i utworzenie dywizji ET do której się odrazu wepchnołęm smile.gif. Spadek i tak nie wielkiej aktywności w klanie. Po wakacjach rezygnacji z gry klanowej z masy powodów (ciężko było opóścić klan po wielo miesięcznej grze ale jednak).

9)Spokój i luz ffa, niestety zabarwiony desperacja (poziom ffa). SS tworzy 2 skład do ET (WSS) w którym znajdują się wszyscy którzy grają dłużej w SS. Tym razem skuszony wazeliną wink.gif Materraca wracam do domu.

10)Happy End.

+Quote Post
Khain
post 14:58, 9 01 2004
Post #33

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 144

RtCW:
Enigma (zalozylem =] i zakonczylem nieudana fuzja z VmC)
PL - Polish Legion
Riddle
Iron Cross - od grudnia 2003 ( niedlugo po finalach D-Day'a)
ET:
Iron Cross - the one and only :]

+Quote Post
Usagi
post 15:22, 9 01 2004
Post #34

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

btw 4fun: wpierw byly 2 dywizje (et prowadzil evan), potem dywizja rtcw przerzucila sie na et. tak w skrocie
co do klanow, hmm, mielismy pisac tylko o et smile.gif ale kk, zaczne od rtcw, w sumie to ciaglosc
VMC -> Iron Cross -> BK -> Riddle -> Respect -> dN -> WarP -> fUzz -> Riddle.ET -> CC
duzo klanow ale czesto przypadek o tym decydowal... do BK trafilem w jego najgorszych dniach, co nie zmienia faktu ze atmosfera tam byla najza!@#istsza, dN i WarP rozpadly sie mega szybciachno, fUzz toze sie rozpadlo (tez wielka szkoda, bo klan mial mistrzowski potencjal i w ogole ownowal), riddle.et tez sie rozpadlo, do tej pory niestety nie wiem jak (ktos cos komus za plecami podczas nieobecnosci cl i tak riddle upadlo).
teraz siedze w CC i mam nadzieje ze nie przyniose pecha klanowi jak innym smile.gif

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 16:01, 9 01 2004
Post #35

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 528

ja chyba bede mial tutaj najdluzsza liste tongue.gif
1)BSM.rtcw
Za!@#ista ekipa, tylko za lightowo podchodzili do sprawy trenow, meczy. Po drugie za malo ludzi bylo aktywnych w klanie. Fajna impreza dla kogos kto chce grac raz na ruski rok
2)Da.rtcw [DemonyApokalispy]
Za!@#isty klanik [teraz to chyba czesc ekipy z 4fun] gralem w nim do konca.
3)THORN [DA+GROM]
Troche lewa fuzyja dwoch klanow, polecialem z niego dyscyplinarnie jesli dobrze pamietam :]
4)VMC.rtcw [Virtuti?MiritalyCross chyba czy jakos tak]
Wylecialem po chyba dwoch tygodniach grania :] Rowniez dyscyplinarnie czy jakos tak huh.gif
5)Riddle.rtcw
Gralem przez kilka dni, po czym grzecznie podziekowalem za gre, bo swierdzilem ze killka osob tam nie pasuje biggrin.gif i raczej psuja atmosfere grania
6)Posion.rtcw
Fajna ekipa, ale nie moglem grac daleje bo wtedy zaczely sie moje problemy z laczem [slawne juz, bo miewalem je tak mniej wiecej sezonowo] Zreszta chyba sie teraz do mnie nawet nie przyznaja
7)WarP.rtcw
Dobry klan tylko sie sypnal, byc moze dlatego ze wyszlo et i wiekoszsc ludzi sie przezucila, moze dlatego tez ze byly wakacje. Ekipa przekonretna jesli chodzi o fpp - czyli kolesie lubiacy popalic i popic biggrin.gif
8)t-5.et(the shadows]
Skillowcy z q3 [troche do nich nie pasowalem], duze checi malo pracy - odszedlem
9)easy.et
Gram w nim teraz biggrin.gif

Napisalem gdzie gralem przez te 30 +/- miechow mojej kariery sieciowej. Jak cos podupilem to trudno bywa

PS. Gdzies jeszcze bylo BK, ale nie pamietam gdzie D:

+Quote Post
4d!
post 16:55, 9 01 2004
Post #36

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 991

-=:]S&D[:=- klan CS zalozony z kolega smile.gif

pozniej gralem przez prawie rok w RTCW (bez klanu pod roznymi glupimi ksywkami, prawie codziennie inna smile.gif )
Teraz gram w WSS [jak juz ktos napisal jest to druga dywizja klanu SS]

+Quote Post
logres
post 17:26, 9 01 2004
Post #37

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 584

rolleyes.gif Imo heh moja historia nie jest zbyt długa . Na początku gralem jak warzywo i niczego sie nie spodziewałem jednak pewnego razu gostek o pseudonimie mastaBlasta przyjął mnie do ac . Jednak ac szybko rozpadlo sie . Następnie z szybkim czyli warchiefem zalożylismy własny klan warnng , który z pewnych powodów zmienił nazwe na Danger . Jednak brak zaangażowania graczy doprowadzil do rozpadu . I tak bląkałem pytając sie cl-ów lepszych klanów czy mnie nie wezmą . Jednak nie bylo nigdzie miejsc. Aż wkońcu zapytałem się dankana czy nie ma miejsca i okazało sie że jest . I tera gram w cc . I to narazie all jak bedzie coś więcej zrobie edit i dopisze :] blink.gif

+Quote Post
djiNn
post 18:26, 9 01 2004
Post #38

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1030

dobra zatem,

gram od konca wrzesnia, a juz zdazylem sie przewinac przez nastepujace klany:

_]|[_ tower - ktore opuscilem ze wzgledu na problemy ze szkola
SoN - opuscilem ze wzgledu na brak organizacji i ogolne zamieszanie
dg - najwazniejsze osoby opuscily klan, a cl nie mogl sie zajmowac klanem z powodow osobistych
obecnie zagrzalem miejsce w cc, z ktorego wylece jak tylko przestane ich smieszyc wink.gif

+Quote Post
ptOk
post 20:41, 9 01 2004
Post #39

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 864

gralem kiedys w takim, khem khem, "klanie" - dg (hi! djiNn wink.gif ale jak odeszly te "najwazniejsze osoby" (o kogo ci chodzi djiNn ;P ;P ) prawie przestalem grac w et. Potem brat wciagnal mnie do klanu _easy. Fajno jest. Pifo jest dopre. Howgh. tongue.gif

+Quote Post
TgcRap4
post 20:59, 9 01 2004
Post #40

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 54

Nom to tak, teoretycznie od poczatku sceny siedze w jednym klanie ale w praktyce bylem w 3 a moze nawet 4 roznych tongue.gif omfg!
Koniec czerwca poczatek lipca - Armia Krajowa, AK.
Lipiec - sierpien - Soldier of Honor, SoH.
Wrzesien - .... - k#!@a mac Hey, KmH.
Gdzies od grudnia takze multiklan Hunters Group, HG.

+Quote Post

6 Stron V  < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi