ja chyba bede mial tutaj najdluzsza liste
1)BSM.rtcw
Za!@#ista ekipa, tylko za lightowo podchodzili do sprawy trenow, meczy. Po drugie za malo ludzi bylo aktywnych w klanie. Fajna impreza dla kogos kto chce grac raz na ruski rok
2)Da.rtcw [DemonyApokalispy]
Za!@#isty klanik [teraz to chyba czesc ekipy z 4fun] gralem w nim do konca.
3)THORN [DA+GROM]
Troche lewa fuzyja dwoch klanow, polecialem z niego dyscyplinarnie jesli dobrze pamietam :]
4)VMC.rtcw [Virtuti?MiritalyCross chyba czy jakos tak]
Wylecialem po chyba dwoch tygodniach grania :] Rowniez dyscyplinarnie czy jakos tak
5)Riddle.rtcw
Gralem przez kilka dni, po czym grzecznie podziekowalem za gre, bo swierdzilem ze killka osob tam nie pasuje

i raczej psuja atmosfere grania
6)Posion.rtcw
Fajna ekipa, ale nie moglem grac daleje bo wtedy zaczely sie moje problemy z laczem [slawne juz, bo miewalem je tak mniej wiecej sezonowo] Zreszta chyba sie teraz do mnie nawet nie przyznaja
7)WarP.rtcw
Dobry klan tylko sie sypnal, byc moze dlatego ze wyszlo et i wiekoszsc ludzi sie przezucila, moze dlatego tez ze byly wakacje. Ekipa przekonretna jesli chodzi o fpp - czyli kolesie lubiacy popalic i popic

8)t-5.et(the shadows]
Skillowcy z q3 [troche do nich nie pasowalem], duze checi malo pracy - odszedlem
9)easy.et
Gram w nim teraz

Napisalem gdzie gralem przez te 30 +/- miechow mojej kariery sieciowej. Jak cos podupilem to trudno bywa
PS. Gdzies jeszcze bylo BK, ale nie pamietam gdzie D: