IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  < 1 2 3 4 5 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Poprzednie klany, Czyli troche o waszym życiu na scenie ET
Soulless
post 2:11, 10 01 2004
Post #41

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 996

Historia moja bogata jest w wydarzejnia;P (NF to moj pierwszy klan)
Go to the top of the page

+Quote Post
ZIS
post 13:00, 14 01 2004
Post #42

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1097

Nawstepie Witam wszystkich i chciał bym powiedziec ze to jest mój pierwszy post na tym forum cool.gif

No a wiec tak bylo to bardzo bardzo ale to bardzo temu dokładnie w czerwcu sciagnełem sobie et
i postanowiłem pograc pierwsze dni gry wychodziły mi bardzo bardzo cienszko poznej tak jakos przerwałem gre na około miecha ale wróciłem. W koncu pewnego sierpniowego dnia zrekrutował mnie Dankan z cc i w cc siedze do dzisiaj biggrin.gif i narzie niemam zamiaru od nich odejsc. laugh.gif

+Quote Post
Kapral_Dud
post 23:16, 14 01 2004
Post #43

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 436

ja znajde tych ktorzy są odpowiedzialni za rozpad riddle... ja znajde tych ktorzy chca zeby riddle odzylo... ja to zrobie!!!!!!!!!

a tak wracajac do tematu... kariery RTCW nie bede tu opowiadal
ET zaczalem od gry w SS.... tam pamietam wystep krotki w PoisonCupie i bieganie na ffa z tagiem... to co dzialo sie wtedy w SS nie spodobalo mi się i w lipcu odszedlem ... tzn tak nie do konca bo niby odszedlem a niby gralem dalej... wtedy na ffa spotkalem ludzi z Riddle... wyczailem co to za klan... stary RTCW..... wiec uderzyłem do niego... pierwszy trening z /17/ i kochany króliczek Usagi zdecydował ze wstepuje tam... najlepszy klan jaki kiedykolwiek byl jest i bedzie... niestety tak jak wspomnial Usagi... ktos zrobil kupe za jego plecami... i zaczela smierdziec.... wszyscy sie rozeszli... obecnie reprezentuje barwy <=TS=> w ktorym jest czesc skladu riddle i starego TSa ... tez jest milo i przyjemnie... ludzie gitez ql

+Quote Post
Usagi
post 2:39, 15 01 2004
Post #44

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 210

off topic... vmc - virtual military complex. kuznia talentow imo... mengele, berti, mit0s, boox, acid, xceed, dabi i wielu wielu innych.

+Quote Post
EliMiNaToR
post 10:45, 18 01 2004
Post #45

Schutze

Nr użytkownika: 277

Prawie caly czas mialem klan, a wiec po kolei:
-czerwiec 2002 [PSY]
-fuzja z =S&D= chyba cos lipiec/sierpien 2002
-S&D do marca/kwietnia 2003
-2 tygodnie ffa
-jakos przed Wielkanoca 2003 Iron Cross do dzis dzien
Po dzis dzien RTCW player

+Quote Post
G.J.
post 2:16, 25 01 2004
Post #46

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 629

moja gra na "bardziej poważnie" zaczeła się dopiero z powstaniem et. Wcześniej męczyłem różne gierki po sieci i w kafejkach (q2,q3,rtcw). W czerwcu odpaliłem et wink.gif. Po jakimś czasie grałem w klanie grom... było jak było ale nie mam żalu. Po odejściu razem w paroma kolesiami z gromu założyliśmy Dogs of War [DoW] i jakoś nam idzie. Jesteśmy na scenie zdaje się od sierpnia. Jak narazie małe sukcesy będzie lepiej cool.gif

+Quote Post
Prosper
post 7:33, 25 01 2004
Post #47

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

Jesien 2002 - =PEF=
Imo druga kuznia talentow po VMC, Niedziowiedz, Shizo (rtcw), Rams, Lewy, Buli, Prosper
styczeni 2003 zberbowany po poison przez DXa. Wakacje 2003 objecie funkcji CLa ktora pelnie do dzis.

+Quote Post
tranx-san
post 7:58, 25 01 2004
Post #48

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

ehh widze ze kazdy ma jakas kariere klanowa :> btw ja tez mam :>

1990 - pierwszy powazniejszy komputer, po grze w doom'a odkrylem swoja fascynacje o gier fps
1999 rok - zakladamy z kumplami cafe klan w Q1/Q2 (lazimy wspolnie po kafejkach, robimy sobie LAN party, wtedy internet ma malo kto a gra na modemach 33,6 jest zbyt uciazliwa)
2000 rok - przesiadka na Q3 (klan kafejowy sie rozpada, zaczynam swoja wlasna kariere solowa tongue.gif turnieje, zawody, LAN party, male sukcesy w grze 1na1 na cpm'ie)
2000-2002 - przesiadka na CS'a - znow lazimy po kafejkach, gramy przez net z innymi klanami, lokalne turnieje i zawody ( w Q3 tez gram ale bardziej z noobami, po kafejkach :|)
2003+ - wychodzi ET, zakladam sobie net, wraz z kumplem zakladamy klan WoW ktory istnieje od sierpnia i gra do dzis, pelno wzlotow i upadkow, ale sama gra jest powalona jak i zycie wiec to jest normalka...
FUTURE - o ile dozyje to nadal bede tkwil gdzies na szarym koncu sceny ET :>

pozdro

+Quote Post
Patrol
post 22:33, 25 01 2004
Post #49

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 218

QUOTE (DaBi @ 10:19, 9 01 2004)
THC - The Heroic Clan - najwiekszy klan w jakim kiedykolwiek byłem ( w porywach do 30 ludzi i 4 składów laugh.gif ) grałem tam w D day czyli kolejnej drugiej lidze Wolfa. Po odejściu paru graczy w tym Cla dziwnym trafem zostałem sam Clem razem z innym graczem.

Ale żeś mnie Dabi określił tongue.gif tongue.gif tongue.gif. Ten drugi gracz to byłem ja biggrin.gif. A moja pełna "kariera" wygląda tak:

1. TWEAK - rtcw
2. THC - rtcw
3. 7teens (dawniej 17thSS) - rtcw i ET

+Quote Post
DaBi
post 23:09, 25 01 2004
Post #50

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 19

Ale żeś mnie Dabi określił  . Ten drugi gracz to byłem ja

No to ja to dobrze wiem. biggrin.gif Napisałem chyba po to aby ktoś się sam mógł wykazać swoją historią wink.gif Zreszta chciałem zobaczyć czy pamietasz tongue.gif
W sumie to przyznam się miałem po przyjeździe ochotę zrobić krzywdę temu co to wypisał THC z ligi. A zgadnij na kogo padło podejrzenie wink.gif Swoją drogą to nadal nie wiem bo sami organizatorzy nie potrafili udzielić odpowiedzi:D Ale cóż taki to był klan że jak to Świety ładnie ujał. Budzę sie rano a my mamy 2 nowe sklady i 12 nowych członków biggrin.gif

+Quote Post
Patrol
post 15:29, 26 01 2004
Post #51

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 218

Aha, thx za zostawienie mi mojej historii biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Klanu nie wypisałem i oficjalnie chyba tego nikt nie zrobił - po prostu się rozpadliśmy i każdy sprawę olał i już. Szczegóły sprawy znam, ale nie będę rozdmuchiwał, bo nie ma sensu tongue.gif.

+Quote Post
TespiS
post 21:20, 29 01 2004
Post #52

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 292

Moja kariera z grami multi zaczela sie jakies 3 latka temu. Na samym poczatku rzadzilo Q2 wiec wlasnie w to gralem ale wtedy niebyly mi w glowie zadne klany, najczesciej gralem na railonly (to byly czasy mnostwo fragow biggrin.gif ) jeszcze wtedy z inna ksywka mianowicie ATC, no ale rozpisalem sie troche nie na temat. Pierwszy klan ET w jakim gralem bylo to PN, ale atmosfrea jaka panowala w klanie niebyla najlepsza wiec zdecydowalismy sie z kumplami na utowrzenie wlasnego klanu. Klan ten to Bloody SharpShooterS, mam nadzieje ze utrzymamy sie jak najdluzej, w tej chwili wszysto idzie OK

+Quote Post
Phantom
post 0:25, 11 02 2004
Post #53

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

No to teraz ja wtrace swoje 3 grosze smile.gif Gre w ET zaczalem w pazdzierniku i po kilku dniach gry pomyslalem zeby jako nick dac sobie Szukam Klanu biggrin.gif po zaledwie 2 mapkach zagadal do mnie Shadow z BTS i dolaczylem do jego klanu. Poczatki klanu byly fajne nikt nie wiedzial co robic niektorzy biegali szukajac dzial na oasis reszta grala tak jak zawsze czyli FFA biggrin.gif Po ponad miesiacu gry nasz CL odszedl i klan sie rozpadl smile.gif
Powrocilem zatem do FFA i cwiczylem skilla pewnego dalem nawet ogloszenie ze szukam klanu.29 listopada 2003 klan RoA poprosil mnie abym zagral z nimi spara z klanem 13th division smile.gif po sparze dostalem oferte od 13th i przyjalem ja (13th vs RoA 2:0) laugh.gif od tamtego dnia jestem w 13th division i bede dopoki klan bedzie istnial smile.gif mielismy jak wszyscy zreszta gorsze i lepsze czasy ale jakos nam idzie. Nie mam zadnych sukcesow ale na wiosne wchodzimu do CB i wtedy okaze sie czego jest nasz klan wart wink.gif

+Quote Post
zUBER
post 0:48, 11 02 2004
Post #54

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 755

pod koniec sierpnia lub na poczatku wrzesnia (nie pamietam :/ ) razem z 2 innymi lamami biggrin.gif (jeden nie gra juz w ET; drugi w wojsku) zalozylem klan CDF. pozniej zmienilismy nazwe na Super Lamy i klan nadal istnieje =]
niedawno odszedlem z SL i teraz jestem bez klanu :/

+Quote Post
F.B.I|Koyot
post 21:55, 11 02 2004
Post #55

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1233

Tiaa... Moja kariera jest krótka ale burzliwa. Grałem 2 miesiące na ffa i doszedłem do wniosku że interesuje mnie gra bardziej zorganizowana i szkolenie umiejętności na treningach. Postanowiłem dołączyć do klanu. Zgadałem się z CLem FBI który stwierdził że może mnie przyjąć tylko muszę przejść drugi test żeby się zastanowił do którego mam się udać sqadu. Gdy skontaktowałem się z nim ponownie stwierdził że on już nie ma obowiązków CL do czasu nieokreślonego. To se pomyślałem poszukam innego. Wstąpiłem do świerzutkiego ZG-W. Niestety organizacja mnie rozbrajała. Brak servera brak treningów i od razu spary!!! Skosili nas jak ogień trawę. Potem drugi spar to samo. No to pomyślałem mus szukać innego klanu. I nagle... wpadł mi do głowy FBI again. Skontaktowałem się z CLem który znowu przejął obowiązki szefa i mnie przyjął. HAPPY END cool.gif

+Quote Post
sparrow88
post 17:48, 15 02 2004
Post #56

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

heh ja od listopada byłem w MK, w święta poszedłem do SI, po tygodniu odszedł CL *SI*, i wybrali mnie. Niedawno odszedłem z SI i może stworze własny klan

edit.
próba tworzenia klanu nie powiodła sie i teraz gram w składzie 3 FBI razem z koyotem

FBI to moloch klanowy
jest u nas około 50 zawodników cool.gif

+Quote Post
Slash_PL
post 20:44, 16 03 2004
Post #57

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm 3
Nr użytkownika: 1486

Na początku był chaos... nie to nie tak to miało być wink.gif.
Najpierw byłem w *SoW*, bo im kanał irc na polnecie założyłem (polnet suxx!) smile.gif. Potem odlazłem od nich bo mnie nie doceniali (nie dziwie im się bo wtedy grałem jak nie wiadomo co wink.gif ). Przez jakiś miesiąc grałem jako Slash //NoClan// smile.gif. Dowiedziałem się o nowym klanie o nazwie Bravo Soldiers, do którego dość dobrzy gracze z jawnetu dołączyli smile.gif. Ja też tam chciałem (ale nie jestem z jawnetu jak by co). Dostałem się smile.gif. Potem w wyniku połączenia się BS i HWDP powstał *WarninG* (nawet nie wiedzieliśmy, że już taki klan w świecie istnieje laugh.gif). Klan się rozpadł tongue.gif. I teraz dzięki Neofic'owi, którego na serku jawnetu spotkałem jestem w Pirotechniks smile.gif. I jestem bardzo szczęśliwy tongue.gif.

+Quote Post
Go��_Enzo
post 14:45, 4 04 2004
Post #58

Goście

Moja kariera:

Pierwszy klan to PN od razu odszedlem bo nie podobalo mi sie jego zgranie:/

Pootem byl u-boot ktory zmienil nazwe na all-star i sie rozpadl.

NEXT---- Teraz jestem w bradzo dobrym zagranicznym klanie }|SH{| jest tam wspaniale zgranie teamu i wogole wszyscy sa tam dobrzy nie to co w niektorych polskich klanach sciagnam sa aimbota i mysla ze sa de best blink.gif

+Quote Post
shela
post 23:26, 4 04 2004
Post #59

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 687

QUOTE (Enzo @ 12:45, 4 04 2004)
Moja kariera:

Pierwszy klan to PN od razu odszedlem bo nie podobalo mi sie jego zgranie:/

...

no patrz...mamy cos wspolnego...wiec moja "kariera" od poczatku:

Najpierw jak przedmowca PN (PN sux)...odszedlem ku wscieklosci CL'a (do tej pory mnie nie znosi za tamto co mozna bylo zauwazyc podczas cupa 2vs2 na silly_ctf by blitzkrieg.xg.pl na kanale przed meczami)...potem bylo [CDF] ktore dnia w ktorym zostalem przyjety jako |R zmienilo nazwe na SL ... pogralem tam troche i kumpel z PN (ktory notabene tez odszedl razem z osmioma(!) osobami na raz) zaproponowal stworzenie wlasnego klanu zwanego Undergroun Army (UA) ... gralismy gralismy i w koncu stalismy sie United Forces Multiganimg Clan (UF). do tej pory jestem w tym ostatnim...

The End

+Quote Post
j!mmy
post 17:01, 5 04 2004
Post #60

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1276

hmmm
pierwsze zaczęło się od cafejkowgo klanu w Q3 "Soldiers of Doom" tongue.gif
potem przyszedł czas na CS'a ( również w cafe:P ) klan "Von Gleeks"
Później po długiej przerwie nastał piękny czas- przeczytałem w magazynie o grach, że ukazała się niejaka gra zatytuowana: Enemy Territory
od pierwszego ujrzenia screen-shot'a zakochałem się w niej bezodwrotnie biggrin.gif i postanowiłem założyć sobie net w chacie.

Na początQ byłem w klanie "GROM" tongue.gif fajna nazwa teamu, ale totalna dezorganizacja dała we swoje i po krótkim czasie klan rozpadł się. Później postanowiłem dźwigać broń w SaD'zie- było tam kilku dobrych graczy, ale przez małe zaangażowanie CL'a bardzo mało graliśmy i postanowiliśmy utworzyć nowy klan, klan despair w którym obecnie jestem wink.gif

ot w skrócie moja klanowa historia tongue.gif

-------------------------------------
It is our nature to kill, kill, kill!

+Quote Post

6 Stron V  < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicStart new topic
4 Użytkowników czyta ten temat (4 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi