IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

6 Stron V  « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Poprzednie klany, Czyli troche o waszym życiu na scenie ET
Majin
post 11:50, 6 04 2004
Post #61

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 18

to teraz ja biggrin.gif tylko nie przysypiac mi biggrin.gif

zaczelo sie wszystko w grudniu 2001 kiedy trafilem do klanu RtCW - [EagleS] gralem tam jakies 2-3 dni i klan padl biggrin.gif Jeden z czlonkow klanu zalozyl [GROM] gdzie zostalem zwerbowany biggrin.gif:D Tam sobie gralem i tam sie szkolilem chyba 2 miechy biggrin.gif w klanie robilo sie nie ciekawie i wraz z kilkoma graczami zalozylismy klan [V-2] ktory na scenie zrobil sobie niezbyt mila opinie wiec zmienilismy nazwe na [EagleS] (powrot do korzeni biggrin.gif) jednak EagleS mi sie znudzilo biggrin.gif i poszedlem do klanu 101st potem bylem nawet w Poison na rekruta ale mnie wy!@#ali biggrin.gif:D (pozdrowienia dla NoOne tongue.gif) trafilem do klanu Hunter gdzie gralem ladne kilka miechow.... jednak male nie porozumienie z CL i odszedlem do klanu [r3specT!] w ktorym gralem ponad rok biggrin.gif (rekord ?) klan gral bardzo dobrze wiec sie dlugo tam trzymalem... Kiedy pojawilo sie ET doszedlem w RtCW i ET do klanu SS ktory po 2-3 miechach sie rozpadl (znacyz 1 sklad [czyli ja tez biggrin.gif] sobie poszedl i stworzyli klan .dot) no i w .dot gram teraz i niemam zamiaru odchodzic bo gram z najwiekszymi gejami i bunkrami [nawet 2 koksy u nas sa biggrin.gif] jakie sa na tej scenie... a w rtcw sobie gram w klanie ip wink.gif [jedziemy na nastepnego qcona biggrin.gif:D:D - niewierzycie spytajcie inco geja biggrin.gif:D rotfl]

oczywiscie nie wymienilem klanow w ktorych fejczylem biggrin.gif a tego bylo tez duzo biggrin.gif

ps. idlowac #..et - kazdy pr0[sper] idluje #..et ohmy.gif!
Go to the top of the page

+Quote Post
VISTORANTE
post 17:37, 7 04 2004
Post #62

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 568

To i moja historia:

1. Razem z moim kumplem [mlody sk8er] odkryliśmy ET - razem z poznanym MsB założyliśmy klan AC - byłem tam covertem (poważnie!!) biggrin.gif.

2. Klan AC sie rozpadł (wewnętrzna kłótnia, Msb stracił dostęp do sieci) - ja miałem coraz gorsze łącze więc odpuściłem sobie klany i grałem na ffa.

3. Grałem coraz lepiej więc ludzie z jawnetu poprosili mnie żebym ich wspierał w klanie <|RB|> który też sie rozpadł.

4. Masta odezwał sie na gg że ma już neo :} Po tygodniu grania założyliśmy nowe AC.

5. AC dołączyło do multiklanu UKF i na razie dobrze nam idzie biggrin.gif.

+Quote Post
rover
post 0:02, 8 04 2004
Post #63

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 293

(rtcw) PNS => PEF => fUzz => (Et) Poison => C4 = > Niedz robi fajnie laske

+Quote Post
SoH|Apollo13
post 0:28, 8 04 2004
Post #64

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1649

laugh.gif Fajnie sobie przypomniec jak bylem lamka strzelajaca po nogach ( teraz tez tak jest, ale staram sie strzelac wyzej biggrin.gif )... BTW... Najpierw byl klan BRO, ktory juz teraz nie istnieje. Pozniej z graczy BRO i BC utworzony zostal *gp*, do ktorego rowniez nalezalem. Od okolo 3 miechow jestem w SoH, narazie nie planuje zmiany smile.gif)).

+Quote Post
Kuki
post 18:04, 10 04 2004
Post #65

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1467

hehe moja kolej

-=GoP=- -->> |PG| -->> Tilde -->> NF -->> cdn. smile.gif

i cały czas(prawie) z tymi samymi gejami. biggrin.gif

+Quote Post
lkts
post 15:41, 12 04 2004
Post #66

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 433

1. Hunter
2. Hunter
3. Hunter

Od zawsze jestem w Hunter laugh.gif

+Quote Post
Amfisia
post 8:41, 13 04 2004
Post #67

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

1. TC
2. BiA ale to jeszcze za czasow RTCW biggrin.gif

w ET zalozylam NF smile.gif i w tych dwoch ostatnich bylam CL smile.gif bylam, bo za kazdym razem konczylo sie tak samo - kolejna przeprowadzka i brak netu :/

+Quote Post
tsc
post 21:35, 15 04 2004
Post #68

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 262

Przed RtCW - brak
RtCW:
THC - lipiec - sierpien '02 - Po kilku tygodniach gry. Nie ma co owijac w bawelne, dostalem sie po znajomosci (heh, thx Patrol).
Riddle - wrzesien - listopad '02 - Chyba tez po znajomosci =D. W kazydm razie tam bardzo duzo sie nauczylem, mozna powiedziec, ze to wlasnie (?) sprawilo, ze gre zaczalem traktowac powaznie, pomimo, ze atmosfera byla dosc luzna, przykladal sie kazdy.
Poison - listopad - grudzien'02/styczen '03 (nie pamietam dokladnie) - Troszke pogralem, pod koniec roku P stalo sie malo aktywne, zostala tylko "stara gwardia", chwala im za to.
T3 - styczen - luty '03 - fuzja 3 klanow - BiA, BK, fUzz - Po odejsciu z Poison szukalem klanu, w ktorym moglbym grac na powaznie. Po kilku dniach bylem w T3. Niestety owa fuzja nie potrwala zbyt dlugo ze wzgledu na rozne podejscie do gry reprezentowane przez poszczegolne osoby.
fUzz - luty - czerwiec '03 fUzz wyszlo z T3. Wspominam najlepiej ze wszystkich klanow, w ktorych gralem. Jak ktos juz napisal byl potencjal, szkoda, ze sukcesy (tez niezbyt spektakularne) zamiast mobilizowac podzialay odwrotnie.
po czerwcu '03 - kilka klanow - Respect!, TCG, LuzZz. Problemy techniczne. Praktycznie koniec grania.
ET:
fUzz, potem Riddle. Niestety, nie wciagnelo mnie wtedy. Slaby komp + wypadki losowe (powazne uszkodzenie reki) sprawily, ze jakos specjalnie duzo nie gralem w ET

=u az sie lezka kreci.. nom, a teraz trzeba wracac do nauki.. matura tuz tuz.

+Quote Post
Skobel
post 11:47, 20 04 2004
Post #69

Schutze

Nr użytkownika: 1424

Dawniej w roxującym klanie założonym przez Valkira - NMS wink.gif Tam się nauczyłem wszystkiego wink.gif A teraz d-team. tongue.gif

+Quote Post
MastaBlasta
post 12:48, 20 04 2004
Post #70

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1181

(aC) >>> UKF Klan cały czas ten sam tylko squad sie zmieniał. No i to jush ładne 8 miechów smile.gif

+Quote Post
Scorpi
post 21:38, 21 04 2004
Post #71

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1015

A moja kariera gracza jest bardzo krótka. Od wakacji 2003 mam internet... buuuu. I pierwsza gra multi jaką zagrałem było właśnie ET. A co do klanów. Co tu mówić w tak krótkim czasie nie mogłem być w wielu klanach... no i bo po co. Więc tak... pierwszy klan jakim byłem to: CkM...(może słyszeliście) byli w nim spoko goście. Szkoda, że sie rozpadł sad.gif . A teraz jestem w Pirotechniks.

+Quote Post
raChet
post 18:37, 22 04 2004
Post #72

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1677

teraz ja:)
pierwszy klan w którym siedziałem (niedługo) to dg. -brat mnie wciągnąl rozpadł sie, jak już było mówione
drugie było riddle:D i w przeciwieństwie do większości chyba wiem czemu sie rozpadło:D (to ja tam, za plecami...) wink.gif
potem _easy gdzie wciągnąlem ptoka:D
po pewnym kryzysie przeszedłem do <=ts=> ale nie byłem tam za długo, ponieważ omega dał mi propozycje powrotu do easy na nowych warunkach:D... i tak sobie siedze tam teraz:)

+Quote Post
Yogi
post 23:53, 22 04 2004
Post #73

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1014

Ja swoja "kariere" na scenie ET zaczalem w klanie Legiony Polskie (fajne tam byly czlowieki:D), ale klan sie rozpadl. Potem poszedlem sobie do SoN, tez bylo fajnie ale tez padlo ohmy.gif . Nastepnym klanem po dlugim FFA byly Super Lamy, jednak postanowilem opuscic ten klan z osobistych powodow, potem jednodniowa (ohmy.gif) przygoda w ejw, a potem... trudno cos powiedziec... dlugie ffa... potem fake klan Wafle biggrin.gif . Aktualnie jestem w fln.

+Quote Post
neofic
post 10:49, 23 04 2004
Post #74

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1149

Hmmm...
No to moim pierwszym klanem był klan MG - a nazwy to jużnie pamiętam biggrin.gif w którym byłem przez ok 1 miesiąc biggrin.gif, następnie byłem w klanie ToA - Team of Armageddon w którym byłem przez ok 3 tyg. gdyżodszedłem z niego bo był mało zorganizowany (bez obrazy 4 CL biggrin.gif ), i postanowiłem zrobić swój klan ,ale mi nie wyszło sad.gif tongue.gif , więc znów wróciłem do ToA. Jednak długo w tym klanie nie byłem ale nie pamiętam już dlaczego znów odszedłem lecz postanowiłem na nowo zrobićswój klan ale znów mi nie wyszło (...) i dałem sobie na jakiś czas z tym wszystkim spokój. Potem dołączyłem do klanu GuA ale tylko na jakieś 4 dni tongue.gif, i po odejściu postanowiłem grać na ffa, kiedy po jakims miesiącu złożył mi propozycje CL klanu Pirotechniks abym do niego dołączył więc się zgodziłem tongue.gif z czego jestem bardzo zadowolony biggrin.gif (tak dokładnie to nie pamiętam jak to było ale mniejsza z tym, Pozdro 4 Pirotechniks!!! biggrin.gif )...

+Quote Post
AdI-O
post 16:38, 23 04 2004
Post #75

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 1724

Moim pierwszym i ostatnim klanem sad.gif był Underground Army.
Nie wiem co sie z nimi dzieje bo chyba skasowali strone w necie i nigdzie ich na servach nie widać.
Możliwe że się rozpadli.Chętnie bym zagrał w nowym klanie ale czasu jak wody na pustyni szukać wink.gif

No i nowość: zacząłem grać w =]EoD[=. Zobaczymy jak sie rozwinie

+Quote Post
Thoro
post 16:57, 23 04 2004
Post #76

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

QUOTE (Master Flamaster @ 15:38, 23 04 2004)
Moim pierwszym i ostatnim klanem sad.gif był Underground Army.
Nie wiem co sie z nimi dzieje bo chyba skasowali strone w necie i nigdzie ich na servach nie widać.
Możliwe że się rozpadli.Chętnie bym zagrał w nowym klanie ale czasu jak wody na pustyni szukać wink.gif

W styczniu UA stalo sie multiklanem i zmienilo nazwe na United Forces. Aktualnie UF przezywa hmmm.... jakby to powiedziec - po prostu kryzys. Zostalo tylko paru graczy, po odejsciu CLa, ktory na jakis czas z powodu zle dzialajacego internetu musial zrezygnowac z ET (mowa o mnie tongue.gif ). Ale UF byle UA wciaz istnieje smile.gif jesli cie to interesuje. Btw. pod jakim grales nickiem, bo jakos cie nie kojarze?? ohmy.gif

Przy okazji tego posta, moge przedstawic dalszy ciag mojej "kariery" - rotfl biggrin.gif. Po odejsciu z UF i malej przerwie w grze (hmmm.. w sumie ta przerwa nadal trwa :/ ) dolaczylem do klanu WoW. Jeszcze w miedzy czasie byl malutki epizodzik w tilde.

+Quote Post
ret
post 1:10, 26 04 2004
Post #77

Schutze

Nr użytkownika: 1153

Zacząłem grać w ET przed wakacjami 2003, wcześniej grałem troszkę w Quake'a ale można powiedzieć, że był to pierwszy FPP z jakim miałem styczność (wcześniej preferowałem gierki typu Civilization). O dziwo jakoś przypadło mi ET do gustu i postanowiłem poszukać sobie klanu.
Spojrzałem na ogłoszenia i padło na WoW.. Spędziłem tam prawie 7 miechów. Obecnie jestem w |:P| i zamierzam zostać z nim na dłużej.

+Quote Post
Art2
post 16:12, 26 04 2004
Post #78

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1789

Moim pierwszym klanem byl =GroM= (totalna porazka) gralem tam jekies 2 tygodnie. Denerwowalo mnie glownie przeklinanie 13 letnich chlopcow laugh.gif i przewyzszalem wiekszosc klanowiczow skillem, choc gralem dopiero 2 tygodnie w ET. Teraz gram w klanie WoW i nie zamierzam szybko odchodzic tongue.gif .

+Quote Post
Estaloth
post 12:44, 12 05 2004
Post #79

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1257

Moją pzygodę z grami FFP zacząłem od Wolfenstaina 3D właśnie, a z shooterami w multi od ET. Hrhr moja "kariera":
#troche ffa
#craZy canibaLs -> tu nastąpił przełom, klan naprawdę bardzo fajny, pokazał mi co to Team Play, dawał szansy gry na klanówkach bez TS'a, naprawdę wiele zawdzięczam temu klanowi, odszedłem przez afery m.in z /sl/, z!@#ałem sprawę bo mogłem naprawdę podnieść skilla i grać z kolegami. Wyzywałem craZy na ircu i na servach, zachowałem się nie fair w stosunku do graczy, ktorzy niczym nie zawinili, a byli moimi kolegami. Dlatego w tym miejscu chce przeprosić wszytkich graczy craZy canibaLs, którym wyrządziłem jakaś przykrość, jednak czasu nie cofnę...
#resQue - gralem od poczatku do konca (cały miech) to naprawde byl klan ktory potrafił grać w tę grę. Jednak rozpadło się przez małą frekfencję na meczach i trenach.

Obecnie UKF

+Quote Post
MadCup
post 12:49, 12 05 2004
Post #80

Schutze

Nr użytkownika: 1771

QUOTE (neofic @ 9:49, 23 04 2004)
Hmmm...
No to moim pierwszym klanem był klan MG - a nazwy to jużnie pamiętam biggrin.gif w którym byłem przez ok 1 miesiąc biggrin.gif, następnie byłem w klanie ToA - Team of Armageddon w którym byłem przez ok 3 tyg. gdyżodszedłem z niego bo był mało zorganizowany (bez obrazy 4 CL biggrin.gif ), i postanowiłem zrobić swój klan ,ale mi nie wyszło sad.gif tongue.gif , więc znów wróciłem do ToA. Jednak długo w tym klanie nie byłem ale nie pamiętam już dlaczego znów odszedłem lecz postanowiłem na nowo zrobićswój klan ale znów mi nie wyszło (...) i dałem sobie na jakiś czas z tym wszystkim spokój. Potem dołączyłem do klanu GuA ale tylko na jakieś 4 dni tongue.gif, i po odejściu postanowiłem grać na ffa, kiedy po jakims miesiącu złożył mi propozycje CL klanu Pirotechniks abym do niego dołączył więc się zgodziłem tongue.gif z czego jestem bardzo zadowolony biggrin.gif (tak dokładnie to nie pamiętam jak to było ale mniejsza z tym, Pozdro 4 Pirotechniks!!! biggrin.gif )...

Tak zlozyl propozycje hmmm mi sie zdaje Neofic czy ty juz ze 4 miech jestes rekrutem i jakos sie nie spiesza zeby pozwolic Ci grac bez |R tongue.gif

+Quote Post

6 Stron V  « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi