IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Nowy serwis o ET, www.serwis.et.prv.pl
zuker
post 10:21, 27 02 2004
Post #21

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 659

Serwis nie bedzie dzialal jeszcze jakies czas, poniewaz dyski twarde serwera sieci w ktorej jestem posypaly sie mad.gif

Od razu mowie ze nic sie nam nie znudzilo, wiec prosze nie pisac tekstow typu: moze sie im znudzilo itp... wink.gif

Dzisiaj przejde sie do znajomego ktory jest w zarzadzie sieci i sie go zapytam kiedy to bedzie dzialalo, wiec jak tylko naprawia serwer na ktorym jest serwis napisze tutaj na forum.
Go to the top of the page

+Quote Post
Valkir
post 19:25, 2 03 2004
Post #22

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

To kolejny dowód że serwis ten będzie się rozwijał, trwał dalej...i dobrze wink.gif

+Quote Post
blinkkin
post 20:49, 4 03 2004
Post #23

Nr użytkownika: 547

jesli potrzebujecie konto www to z miejsca moge wam zalatwic szybie stabilne z obsluga php, mysql do tego 50 mb bez limitow transferu. w granicach moich mozliwosci lezy takze konto 500 mb, jednak strona musi miec jakas ogladalnosc i to spora, ale bez bazy mysql. jak cos to gg lub emial.

+Quote Post
zuker
post 20:56, 9 03 2004
Post #24

Gefreiter
Ikona Grupy

Dzieki blinkkin smile.gif , ale narazie poczekam az naprawia serwer, jesli to bedzie trwalo dlugo to sie do ciebie zglosze. A ten serwer ktory mozesz zalatwic jest platny??, czy tylko musi miec serwis duza ogladalnosc??.

+Quote Post
dNkN!
post 0:09, 10 03 2004
Post #25

Nr użytkownika: 200

ooo blink smile.gif bardzo mnie w tym momencie ucieszyłeś. hmm. oferujesz dostęp do bazy mysql'a czy to raczej niemożliwe?

+Quote Post
blinkkin
post 8:24, 10 03 2004
Post #26

Nr użytkownika: 547

jesli chodzi o sam mysql to istnieje darmowa baza: http://www.freesql.org/. natomiast swoje konto 50 mb oddalem thorowi. jednak jesli trzeba bedzie porozmawiam z adminem i pewnie zgodzi sie na druga baze mysql. znalazlem bardzo fajne i przyzwoite konta: http://system.freepgs.com/. na tym serwisie stoi moja stronka: http://www.12monkeys.xit.pl/. co oferuje?

Get a short URL: http://www.freepgs.com/
Storage: 10 MB
Scripting/DB: SSI
Upload Via: Browser or FTP
Bandwidth: 500 MB/mo
Ads Displayed: None

If you place a link on your main index page or donate:
Storage: 50 MB
Scripting/DB: PHP, SSI, MySQL
Bandwidth: 4.5 GB/mo

umiescilem link na swojej stronie i dostalem szybkie 50 mb konto ze wszystkimi bajerami. moze to troche temat nie zwiazany z serwisem zukera, ale niektorym sie przyda.

+Quote Post
zuker
post 12:06, 24 03 2004
Post #27

Gefreiter
Ikona Grupy

Dyski twarde juz dzialaja biggrin.gif , ale szukam kogos kto zna PHP, poniewaz nie znam PHP. sad.gif Wczesniej serwis byl w HTML, teraz bedzie wszystko nowe, ale nie zaczne nic robic dopoki nie znajde kogos kto zna PHP, poniewaz serwis na HTML dlugo nie pozyje. sad.gif
Tak wiec jesli ktos zna PHP i chce w ten sposob pomoc w prowadzeniu serwisu to podaje kontakt:

gg: 1120774

Mail: [email protected]

+Quote Post
resq
post 21:24, 8 04 2004
Post #28

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 522

eee, ja to mam pecha jeszcze nie udalo mi sie serwisu odwiedzic :0
imo enemyterritory.pl jest dobre, i zamiast rozdrabniac scene nie lepiej pomoc przy tworzeniu enemyterritory.pl ? o ile wiem to potrzebni sa kompetentni ludzie ktorzy mogli by pomoc w pisaniu tekstow, sam Gatess przeciez wszystkiego nie moze robic! i tak juz wiele zrobil dla polskiej sceny, po co tworzyc cos od nowa? serwis et.pl ma duza ogladalnosc, i moglibyscie sie zajac pisaniem tekstow wlasnie tam :>

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 2:41, 9 04 2004
Post #29

Goście

Jestem jaknajbardziej.. za zamiast klikac w tony linkow i czytac te same info.. lepirj skupic sie na 1 dobrym serwisie.. i rozwijac go...na pomyslunek.. po co szukac info na 10 forach i stronach.. jak mozna to zrobic na jednej wypasionej, gdzie na pewno jest juz odpowiedz lub ktos zna ja...imo..

Pozdrawiam

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi