IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  « < 3 4 5  
Reply to this topicStart new topic
> Bugi, tricki., Co umiecie, co wiecie.
sayetan
post 12:17, 2 05 2004
Post #81

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1025

kiedys mi sie to stalo bo wybuchu granata
user posted image
Go to the top of the page

+Quote Post
nephit
post 23:17, 2 05 2004
Post #82

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1356

wyglada na to ze axis zrobili sobie nowa tapete na sciany blink.gif

+Quote Post
MoS*StiloMAN
post 11:22, 3 05 2004
Post #83

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1661

mi to wygląda na błąd silnika gry blink.gif lub podczas odświerzania obrazu coś się speprzyło ph34r.gif

biggrin.gif

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 16:34, 3 05 2004
Post #84

Goście

imo to jestpodmienienie grafy... spotkalem sie z tym juz w innych grach.. tutaj najprawdopodobniej grafika jest "rozpakowywana" z pk3. I poprostu element "A" zostal zle obsadzony grafika... imo tak sie dzieje czasem i zalezy to od karty graficznej, ale tez moze byc to spowodowane, jakims mutantem (mutacja) w samej grze. Mozliwe, ze cos innego.. bo jak juz napisalem to wszystko jest tylko IMO..

Pozdrawiam

btw. kiedys w taki sposob podmienialo sie texturki co by lepsza widocznosc byla biggrin.gif

+Quote Post
MoS*StiloMAN
post 16:25, 5 05 2004
Post #85

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1661

QUOTE (sayetan @ 11:17, 2 05 2004)
kiedys mi sie to stalo bo wybuchu granata
user posted image

a słyszałeś o wirusie W32/hq_dynplanted_onthewall.c laugh.gif

no wszystkie rzeczy (grafa, muza, mapa itede.) są wypakowywane z pk3. w tym przypadku do głowy przychoidzi mi jedynie pak0.pk3 huh.gif

+Quote Post
Khain
post 20:14, 6 05 2004
Post #86

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 144

QUOTE (Swiety @ 19:26, 17 04 2004)
QUOTE (marazm @ 17:24, 17 04 2004)
Ja zauważyłem jeden bug, co prawda nie da sie go nijak wykorzystac, nie jest też denerwujący ale to przykład niedokładności twórców tej gry.
Otóż jak zapewne zauważyliście Field Ops w Allies jest murzynem - przynajmniej tak wynika z obrazka w HUDzie. A więc dlaczego gdy gram murzynem i przeładowuje broń to widze że jego ręce są białe ??  biggrin.gif  Naprawde mocno sie wysiliłem żeby znaleźć ten bład gry więc doceńcie to  biggrin.gif

Słuchaj czarnuchu - fops w ET to jest Majkel Dżekson i se wybielił ręce ale jeszcze twarzy nie zdążył wybielić.
Jak ci przeszkadza to graj z cg_rysujkarabin 0 i nie bedziesz widział tych ochydnych czarnych łap.

Dla mnie i tak wiekszym bugiem jest Covert Axisow, bialy koles ktory nagle staje sie murzynem! :] psata do butow czy jak biggrin.gif

+Quote Post
blacktyger
post 20:22, 6 05 2004
Post #87

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

a mi się podoba fakt ze w et poprzez
/devmap
jest mozliwosc uruchomienia czitow, imo po co to komu ? zeby grac medykiem z PF z 999 rakiet biggrin.gif i przenikac przez ściany biggrin.gif
jedyne co moze się przydać to niekończąca się stamina do cwiczenia jumpów

pzdr

+Quote Post
Valkir
post 10:40, 8 05 2004
Post #88

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

Wczoraj zupełnie przypadkowo znalazłem kolejną "dziurę" na Oasis. Mianowicie: zakampiłem się (jako Axis) na lewo od Old City Wall (jak idą Allies, i mijają ścianę, tam po lewej u góry, nad tą framugą, jest takie miejsce gdzie można kucnąć i kampować. No i sobie tam kucnąłęm, i nagle zaczęło się dziać to co nad kamieniem koło "fortecy". Broń zaczęła mi odjeżdżać, zacząłem jakby wnikać w ziemię. Ciekawe ile takich miejsc jeszcze można znaleźć...

+Quote Post
RyFeK
post 13:42, 8 05 2004
Post #89

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 329

ta a widzieliście kwadratowe tory na railu ?? część torów w ściane wnika. Widziałem jush to kilka razy. IMO przez ETPro 3.1

+Quote Post
Thoro
post 14:10, 8 05 2004
Post #90

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

QUOTE (RyFeK @ 12:42, 8 05 2004)
ta a widzieliście kwadratowe tory na railu ?? część torów w ściane wnika. Widziałem jush to kilka razy. IMO przez ETPro 3.1

Nie jest to blad nowego ETpro, bo zle ulozone tory, wystepuja od dawna (i na etmainie i na schrubie). Nie pamietam z czego do wynikalo (bylo o tym na forum :/). U mnie tory zmienily miejsce, po okrejeniu grafy i to jest imo przyczyna tego, jednak nie przeszkadza mi to.....

+Quote Post
Swiety
post 14:55, 8 05 2004
Post #91

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Ponad tydzień temu spotkałem się z ciekawym bugiem na serwerze z etpro 3.0.1 (nie pamiętam co to był za serwer):

Na oasis został wysadzony mur przez allies ale została flaga respawnu w old city !!
Axis i allies mogli dalej ją przejmować i respawnować się przy niej !

Z góry mówię, że to nie było złudzenie - sytuację widziało kilkunastu innych graczy, zarówno axis jak i allies mogli przechodzić przez wysadzony mur, pomimo że została flaga.

Po jakimś czasie ludzie widząc bezsens tej sytuacji dali reset match

+Quote Post
Thoro
post 15:09, 8 05 2004
Post #92

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 519

QUOTE (Swiety @ 13:55, 8 05 2004)
Ponad tydzień temu spotkałem się z ciekawym bugiem na serwerze z etpro 3.0.1 (nie pamiętam co to był za serwer):

Na oasis został wysadzony mur przez allies ale została flaga respawnu w old city !!
Axis i allies mogli dalej ją przejmować i respawnować się przy niej !

Z góry mówię, że to nie było złudzenie - sytuację widziało kilkunastu innych graczy, zarówno axis jak i allies mogli przechodzić przez wysadzony mur, pomimo że została flaga.

Po jakimś czasie ludzie widząc bezsens tej sytuacji dali reset match

Dokladnie z tym samym bugiem spotkalem sie na serwie Toya. Axis odzyskali respa w tym samym momencie, w ktorym wybuchl mur (oba komunikaty pojawily sie niemal jednoczesnie) i flaga zostala :/.

+Quote Post
NieMieC_PL
post 20:40, 8 05 2004
Post #93

Oberschutze
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1470

Ten bug wcześniej wymieniony mógł sie stac przeż to ze jakiś axis był wbazie allies'ów i w momieńcie wybuchu mógł podbic baze
Tylko tak przypuszczam biggrin.gif

+Quote Post

5 Stron V  « < 3 4 5
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi