IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 6 7 8  
Closed TopicStart new topic
> Co mnie dobija grajac w et ?, Przykłady z FFA i nie tylko
VISTORANTE
post 11:40, 22 02 2004
Post #141

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 568

QUOTE (blacktyger @ 8:52, 22 02 2004)
mnie przede wszystkim wqurwia bluzganie imarudzenie na pf skoro to jest zwykła broń dostepna w grze ..

dokładnie, też tego nienawidze. Tym bardziej że jak mam ping 50 to naturalnie biore thompsona/mp40 a jak ping 200 to biore pf'a.

Nie cierpie też marudzenia typu "nie moge wyjśc ze spawnu - niee no ja (słowo na p)e ale z was lamy"
Go to the top of the page

+Quote Post
Go��_Stick
post 12:39, 22 02 2004
Post #142

Goście

najbardziej mnie dobija DUŻE PINGI i LAGI :-(
mam je bardzo często dlatego powoli sie do tego przyzwyczajam :-)

+Quote Post
evil_lord
post 13:13, 22 02 2004
Post #143

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 952

Pewnie się powtórzę, ale mnie wkurza takie coś:
- panzer lama ( czyli ktoś dobrze grający pf nazywany jest lamą)
- flame
- lag
- głupi ref ( np. robi restart w połowie, bo ktoś tam z jego klanu dopiero wchodzi na serv )
- "mastachy"

+Quote Post
Valkir
post 12:34, 29 02 2004
Post #144

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

To jest po prostu zazdrość...warzywka nie umieją ani korzystać z pf-a czy mortara, ani przewidzieć gdzie są najbardziej na te bronie narażeni. Nie chcą się nauczyć, innym wytykają że umieją. Nie należy jednak na to zwracać większej uwagi wink.gif
Mnie dobija taka bardzo magiczna liczba 999, którą ostatnio zadziwiająco często widuję obok mojego nicka. Również nie wytrzymuję przy typkach wyzywających wszystkich od cziterów. Bo on ma 0 XP, to jest czit, on powinien mieć 6347368 XP dry.gif

+Quote Post
nephit
post 0:30, 1 03 2004
Post #145

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1356

1. engowie ktorzy rozbrajaja twoje miny kladac w to miejsce swoje (analogicznie jest z dynamitami... potrafi taki przyjsc podlozyc dynamit a potem rozbroic moj. najlepsze jest jak pozniej jego tez rozbroja)
2. nierowne teamy
3. rzadko sie zdarzaja tacy idoci ale sa.. daja complainy za kill revive (wiem ze sa to poczatkujacy gracze ktorzy nie wiedza co to jest complain itp. ale nie zmienia to faktu ze jest to denerwujace)
4. pf mi zazwyczaj nie przeszkadza, chyba ze jest to koles w moim teamie, ktory dla 1 fraga zabija 2 swoich... jezeli sie zdarzy mu to wiecej niz 3 razy to za nastepnym dostaje ode mnie complaina... dry.gif
5. jak ktos uzywa komendy /kill zeby nie dac innym xp
6. gracze nie znajacy mapy... jest np engiem u axisow, slyszy na oasis dynamite planted a biegnie zbudowac command post...

wlasciwie mozna by tu jeszcze troche wyliczac, ale: 1 znudzilo mi sie 2 bratz mnie zaraz zabije jak nie zejde z kompa wink.gif

+Quote Post
Valkir
post 19:33, 2 03 2004
Post #146

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

Osobiście uważam że do znajomości map nie można mieć pretensji - każdy się kiedyś uczył grać w ET, poznawał mapy krok po kroku. Po prostu nie należy wchodzić na warzywniaki wink.gif

+Quote Post
D!z3l
post 14:20, 27 05 2004
Post #147

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Mnie to wkurza ze gdy jestem np Best Soldier i gram z cieniasami i zabijam ich uczciwie to oni muwią ze jestem cheaterem i chcą mnie wywalic z servera specjalnie Np. Niedawno Gralem se na zagranicznym servie i z panzerfausta zabilem 5 gosci naraz,no tak sie trafiło i oni odrazu sie pluli ze jestem cheaterem i to niemozliwe zeby zabic 5 gosci naraz (no jak to były takie lamy to niebylo trudne ,bo kto stoi w miejscu gdy widzi ze leci w niego rakieta to hyba naprawde niejest najlepszy) Ale i zzawansowanymi graczami bylo to samo gdy jeszcze niebyło mnie na serverze to jakis gostek bym najlepszy ale gdy ja weszłem na server i zaczełem zabijac wiencej gostków niz on odrazu sie pzyczepił ze jestem cheater i dał głosowanie zeby mnie wykopac a nadodatek byliśmy w tej samej Druzynie. I właśnie takie lamy mnie denerwują które tak naprawde nieumią grac a jak takiego zabijesz to od razu jest zazdrosny i chce cie wykopac z serva.

Ja też miałem podobna sytuacje, grając cały cały czas na jednym zagranicznym serwku soldierem z PF-em i thomsonem zabijałem po 2-4 gostków jednocześnie a majac jeszcze troche szczęscia to udało sie wyciągnąć thomsona i jeszcze zabić conajmniej jednego "typa", zresztą cały czas tak robie--teraz też biggrin.gif . Ale na początku jak byłem "nowy" na tym serwku to zawsze jacyś gracze przyczepiali sie do mnie że jestem cheaterem, że używam Wallhacka, AIMbota i takie tam inne pierdoły a szczególnie "krzyczeli ci którzy pisali posty na forum tego serwera. Ogromnie mnie to wkurzało, ponieważ bedąc nowym wtedy graczem nie wiedziałem kompletnie co to jest i o co im właściwie chodzi. Teraz sytuacja się diametralnie zmieniła, już nikt mnie nie nazywa cheaterem a nawet doczytałem się na forum tego serwka że niektórzy obserwowali jak gram i mówią że "Dizel is a good player". Aha, pochwale się, mój rekord bedąc soldierem z PF-em i thomsonem to 136 zabujstw----81 z PF-a, reszta z thomsona w mapie Oasis

+Quote Post
MoS*StiloMAN
post 20:00, 27 05 2004
Post #148

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1661

mnie osobiście najbardziej wqrwia jak na servie głupki włączą grawitacje i gramy na bazuki ohmy.gif akurat ja tak mam, że moge grać tylko z ludźmi z mojego LANU no i jak oni tak grają to ja nie mam innego wyjścia....

... a tak pozatym wkurza mnie też to, że ktoś kto lubi np battery jak jest vote na jakąś inna mapę to odrazu daje f2 i vote z dupy... a ja nienawidze battery...

+Quote Post
LoLeQ
post 20:42, 27 05 2004
Post #149

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1392

ping i magiczne 20fps biggrin.gif

+Quote Post
Konik
post 8:09, 28 05 2004
Post #150

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1690

1 nie lubie jak wystepuje blad w windowsie i wychodzi mi z gry i pojawia sie ze ET wykonalo nieprawidlowa operacje
2 wkurza mnie jak ludzie graja dla xp, eng buduje wszystko co popadnie, field stoi przed spawnem i rozrzuca przed wejscie ammo, eng z twojej druzyny rozboi twoj dynamit i podlozy swoj unsure.gif
3 complainy wkurzaja i to bardzo, tymbardziej za takie sytuacje c oktos jzu wczesniej wymienil
4 lamy dla ktorych kazdy lepszy gracz to cziter
5 inni gracze, ktorzy mowia, ze granie panzerem to lamerstwo, mysle ze kazdy kiedys dla zabawy gral pz. nie raz trzeba sie wyrzyc i pobawic biegajac z bazooka, wiele klanow stosoje ta bron w swojej taktyce i jakos wtedy nikt nie mowi ze to lamy
6 spawnkillingi- niby nie na miejscu, ale co zrobic gdy druzyna przeciwna jest tak cienka, ze sie ja spycha do spawna?zreszta to samo co wyzej w meczach miedzy klanami szeroko stosowana, np na goldzie po wykradzeniu tracka, allies trzymaja axis w swoim spawnie
7 nie lubie ludzi, ktorzy sie smieja z poczatkujacych graczy, trzeba pamietac, ze kazdy kiedys zacznal i to ze ktos mapy nie zna to nie powod do wyzywania go
8 przestalem lubic etmain, wole grac teraz na etpro, jakos polubilem te odglosy trafien(szczegolnie w glowe i zabicie nozem smile.gif ) i bez nich jakos dziwnie mi sie gra, no i pro ma wiele innych walorow o ktorych kazdy dorosly chlopiec wie tongue.gif
mam nadzieje, ze wszystko wymienilem unsure.gif

+Quote Post
kaczor
post 8:00, 30 05 2004
Post #151

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 859

A mnier wkurza ze gram jak p.i.z.d.a. pomimo ze gram od prawie samego poczatku ET mad.gif tongue.gif

+Quote Post
faggot
post 15:26, 4 06 2004
Post #152

Schutze

Nr użytkownika: 2034

proponuje wszystkim wyluzowac rajtuzy. ludzie, to jest tylko gra. tam sie nic naprawde nie dzieje. jak chcecie umrzec wczesniej z przewk#!@ienia, to prosze bardzo. dla mnie to jest zalosne.

+Quote Post
Swiety
post 16:08, 4 06 2004
Post #153

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

A mnie zaczyna dobijać już ten topik.

+Quote Post

8 Stron V  « < 6 7 8
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi