IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V   1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Poznajmy się......"buraczko", czyli kobiety ET
Bastard PL
post 14:07, 24 03 2004
Post #1

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1102

Jak w temacie proszę o wisywanie pod spodem wszystkie kobitki grające w ET biggrin.gif
Transwestyci, homo i bi <--- wstęp surowo wzbroniony. wink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Go��_z0rika
post 19:58, 24 03 2004
Post #2

Goście

QUOTE (!@#!@!# PL @ 13:07, 24 03 2004)
Jak w temacie proszę o wisywanie pod spodem wszystkie kobitki grające w ET  biggrin.gif
Transwestyci, homo i bi <--- wstęp surowo wzbroniony.  wink.gif

nie bardzo wiem o co Ci chodzi z tym wyrażeniem "buraczko" -> czy mógłbyś rozwinąć myśl? blink.gif

+Quote Post
LoLeQ
post 20:12, 24 03 2004
Post #3

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 1392

IMO chodzilo mu o to ze jest temat "Skad jestes buraku?" ,a to jest zenska wersja smile.gif.

+Quote Post
Go��_fishbot
post 20:22, 24 03 2004
Post #4

Goście

Kobiety od burakow wyzywac - to wola o pomste do nieba, a ban dla autora powinien byc najprzyjemniejsza czescia kary. Zorika slusznie sie oburzyla bo trzeba byc ograniczonym typem by w taki sposob zwracac sie do Dam. Pozdrowienia Zoriczko i mam nadzieje ze dzieki temu co napisalem skreslisz mnie z listy osob zagrozonych banem wink.gif

+Quote Post
buzka
post 21:23, 24 03 2004
Post #5

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1006

fishbot wazelina mode on ;]
no ale !@#!@!# jakbys nie czytal tamtego topica to tam sie wiara nie wpisywala co gra w et bo juz by ten topic mial 20stron a opisywali ludzi ( z "wyskoka" kultura osobista ;C) a co do tego tematu to nazwa powinna byc inna ;C
pzdr dla zenskiej sceny ;]

P.S moze tez sie oddale od listy banowanych adresow ;D

+Quote Post
sparrow88
post 22:42, 24 03 2004
Post #6

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

i o co tu sie pluć

"buraczko" wyrażone w ten sposób jest raczej pieszczotliwym określeniem, więc nie ma najmniejszego powodu to nerwów.

Na ogólnym "skąd jesteś buraku" też nie jest przecież obrazą, tylko upiększeniem tytułu posta

Nie żebym nie szanował kobiet, ale jeżeli powiem do przyjaciółki "buraczko" podejrzewam że dostanę reprymendę, jednak napewno żartobliwą

+Quote Post
iilka
post 23:38, 24 03 2004
Post #7

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 232

QUOTE (sparrow88 @ 20:42, 24 03 2004)
i o co tu sie pluć

"buraczko" wyrażone w ten sposób jest raczej pieszczotliwym określeniem, więc nie ma najmniejszego powodu to nerwów.

Na ogólnym "skąd jesteś buraku" też nie jest przecież obrazą, tylko upiększeniem tytułu posta

Nie żebym nie szanował kobiet, ale jeżeli powiem do przyjaciółki "buraczko" podejrzewam że dostanę reprymendę, jednak napewno żartobliwą

Powiem szczerze ze tez tak temat tego topica odebralam huh.gif mysle drogie panie ze Bast zaluguje na duzy + gdyz malo ze rozpoczal nowy topic biggrin.gif to jeszcze probowal go dostosowac do ans kobiet smile.gif a wyszlo jak wyszlo biggrin.gif wiec proponuje w dalszej czesci topica wypowiadac sie zgodnie z tego tematem wink.gif
Wiec ja jestem z Radomska biggrin.gif jest to miasto miedzy Czestochowa a Lodzia wink.gif moze sa gdzeis jacys przyczajeni "ziomale" wink.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 22:30, 26 03 2004
Post #8

Goście

okej skoro jesteście tacy ciekawscy to jestem z Polic to taka mała miejscowość niedaleko Szczecina tongue.gif sam koniec świata smile.gif

+Quote Post
Bastard PL
post 16:00, 27 03 2004
Post #9

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1102

IIlka dzieki za zrozumienie i tak, właśnie o to mi chodziło, aby dowiedzieć się mniej więcej ile kobiet gra w ET ( czy jakie kolwiek inne gry ) "Buraczko" odnosiło się, tak jak ktoś zauważył do topiku z ogulnego i nie miało nikogo obrazić.
pozdro i buziaczki blink.gif

----- edytowany przez moderatora -----
jakiekolwiek
ogólnego

+Quote Post
ZiomO
post 13:31, 28 03 2004
Post #10

Schutze

Nr użytkownika: 982

uuu to ja mieszkam niedaleko z0riki tongue.gifP :DDD

+Quote Post
Amfisia
post 16:40, 2 04 2004
Post #11

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

A ja jestem z Opola choc chwilowo na czas studiow przebywam w Wawie (gosz jak ja niecierpie tego miasta :/)
Czasem mozna mnie spotkac w kawiarence internetowej e-loko (tu przepraszam za reklame :>) znanej niektorym z finalow D-Day'a (dla niewtajemniczonych to jeszcze za czasow gdy o ET nikt nie slyszal :> i grano powszechnie w RTCW)

+Quote Post
sacuL
post 19:18, 6 04 2004
Post #12

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1626

z0rika, Amfisia,iilka==> pare razy grałem z wami na ffa, i co moge powiedzieć "kobieta mnie bije" blink.gif biggrin.gif
, całe szczęście że jest tylko tyle dziewczyn na polskiej scenie ET wink.gif , jeszcze by sie dogadały i powstałby nowy klan "ff" femme fatale biggrin.gif i wtedy drżyjcie mężczyźni.

+Quote Post
Shynshylla
post 19:33, 6 04 2004
Post #13

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1333

Sorry za offtopic ale może lepiej brzmiał by temat "SKĄD JESTEŚ BRZOSKWINKO smile.gif " chociaż do buraczek też nic nie mam i chylę czoła przed pannami co grają w et.
eh gdyby moja żona zrozumiała moją pasję do et sad.gif
kupiłbym jej nawet drugiego kompa ( ale tylko po to żeby mi się do mojego nie wtrącała lol)

+Quote Post
SoH|Apollo13
post 23:05, 6 04 2004
Post #14

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1649

QUOTE (Bastard PL @ 13:07, 24 03 2004)
Jak w temacie proszę o wisywanie pod spodem wszystkie kobitki grające w ET biggrin.gif
Transwestyci, homo i bi <--- wstęp surowo wzbroniony. wink.gif

Jak na moje, dla tego postu powinna powstac nowa kategoria: "LOL" smile.gif)))...

+Quote Post
Marta
post 17:11, 14 04 2004
Post #15

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1717

Jestem z torunia i gram w Klanie 13th division. NIe wiem moje zainteresowanie ET zrodziło się pewnego dnia gyd mieliśmy wolną lekcję chyba informatyki i koledzy z klasy zaproponowali mi grę.Spodobało mi się i teraz gram w domu jak mojego beznadziejnego brata nie ma:/ Najczęściej gram Covert Ops'em albo eng biggrin.gif . Najbardziej lubię grać na mapie Goldrush. I zachęcam wszystkie kobiety do grania w Et smile.gif !!

+Quote Post
Amfisia
post 10:52, 15 04 2004
Post #16

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

Witamy szanowna kolezanke biggrin.gif jestesmy dumne ze nasze grono sie powieksza
GL i HF smile.gif

+Quote Post
Succubus
post 3:19, 3 12 2004
Post #17

Schutze

Nr użytkownika: 3158

Witam Drogie Pańe i ńe tylko....];]
Nawiązując do topica - estem z Lublina,a z ET zapoznałam śę dźęki mojemu mężczyźńe i oboje należymy do the.freaKz. On jako gracz,ja jako klanowa maskotka i cheerleaderka w jednym tongue.gif i mushę przyznać,że choćsh jestem zatffardźałą miłośńczką PSX i PS2,to ET "urzekło" mńe sffoim ńeodpartm czarem ]XD
Dlatego myślę,że sacuL ma rację
CYTAT
całe szczęście że jest tylko tyle dziewczyn na polskiej scenie ET wink.gif , jeszcze by sie dogadały i powstałby nowy klan "ff" femme fatale biggrin.gif i wtedy drżyjcie mężczyźni.
- możnaby coś z tym zrobić i założyć jakiś klan może PPP? "Pieshczota Pięciu Pięści"? Co Wy na to Drogie Pańe? ]:>

+Quote Post
Cyr4x
post 3:17, 7 12 2004
Post #18

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 793

Ty już jesteś w F i nie ma żadne, że odchodzisz.

+Quote Post
z0rika
post 11:27, 16 12 2004
Post #19

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3220

jestem za tylko coś nas mało na tej scenie

+Quote Post
ymma
post 16:44, 16 12 2004
Post #20

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

Zorika gdzie byłaś jak Cię nie było? Wszyscy (tak myślę) stęsknili się za tobą!!! Co do założenia klanu - to myślę, że na razie mógłby być lekki problem, ale ponawiam propozycję zagrania z samymi paniami jakiegoś absolutnie 4fun meczyku. Panie karbiny w garść i dajmy im łupnia!!! tongue.gif

+Quote Post

3 Stron V   1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi