IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V  < 1 2 3 4 >  
Reply to this topicStart new topic
> Jak zachęcić kobiety do ET ?, Czy niemożliwe jest możliwe :>
Shynshylla
post 13:47, 17 04 2004
Post #41

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1333

Co za różnica Amfisiu skoro i tak Covert ops je zabierze , to on się będzie wstydził smile.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
xyvec
post 17:16, 17 04 2004
Post #42

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1599

QUOTE (Amfisia @ 10:32, 17 04 2004)
tylko pamietajcie by przeczytac wpierw instrukcje :> nie jest dluga a mozna w ten sposob uniknac wielu klopotow biggrin.gif

E tam, po co intrukcja, przecież każdy facet wie, że najpierw trzeba otworzyć pralkę jakimś przyciskiem, potem zamknąć gdzieś tam naciskając, następnie ustawić program jakimś tam pokrętłem, a później wystarczy znaleźć odpowiedni przycisk uruchamiający tę diabelską machinę. Proste jak drut... cool.gif

PS. Imo gdyby pralka miała procesor i HDD byłoby dużo łatwiej...
Chociaż podobno prawdziwy haker do netu łączy się przez czajnik, więc czemu nie przez pralkę wink.gif

+Quote Post
Amfisia
post 14:28, 18 04 2004
Post #43

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 662

Jakistam, gdzies tam coz za precyzyjne okreslenia biggrin.gif skoro to takie proste to czemu tak wielu facetow boi sie pralek? zupelnie jakby to byly jakies potwory :>
chociaz z innej strony znam wiele kobiet ktore boja sie... komputera. Niektore to nawet przycisku POWER nie chca wcisnac bo mysla ze to wybuchnie albo co (mialam takie radosne kolezanki w klasie w liceum biggrin.gif) ja tam moze i nie znam sie na tym wszystkim najlepiej ale nie panikuje na widok kompa i bynajmniej nie boje sie uzyc srubokretu by otworzyc kompa w celu np. wymiany wentylatora na procku biggrin.gif a i windows mi nie straszny bo od czego jest format c: i plytka instalacyjna windy biggrin.gif
ale faceci i tak traktuja kobiety jak totalne blondynki ktore kompa maja jako ozdobe na biurko :/ najlepiej bylo to widac jak pracowalam w kafeji. Nie raz zdarzal mi sie fachowiec ktory jak przychodzilo co do czego to nie umial skopiowac nawet pliku a juz bron boze zainstalowac programu :> ale jaki to on zawsze na wejsciu byl madry i fachowy biggrin.gif a ja mialam dzika satysfakcje pokazujac mu ze niue kazda kobieta to blondynka :>

+Quote Post
EmbeZZlemEnt
post 14:07, 20 04 2004
Post #44

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 528

Mimo ze mamy XXIwiek to swiat ciagle rzadzi sie stareotypami - "baba w wojsku", "bab za kierownica" itp itd. Oczywiscicie nie mowie o arabach, bo oni tam jeszcze w V wieku siedza i kamieniami w siebie rzucaja.
Kobieta za kompem "grajaca" to faktycznie zjawisko na miare ufo - czylo wyjatkowo rzadkie :] W sumie tez nie dziwota, bo nie raz dochodzilo do nieprzyjemnych sytuacji "jak chodzby najazd na agnieszke przez pionka [scena rtcw pamieta]
Jak raz czy drugi taki kretyn wyskoczy to sie odechciewa grac ;] No co tu wiecej mowic :]

+Quote Post
Go��_keNOOBie|PL
post 21:18, 20 04 2004
Post #45

Goście

eee. wlasnie rozmawialem z moja kumpela.. i mnie zaskoczyla... mowi, ze nie moze teraz przeslac mi mejla bo wypala Half Life`a... wiec ja jej mowie.. ok.. pogadamy o et.. a ona.. spoko tylko nie blagaj mnie o litosc.. biggrin.gif

Pozdrawiam

...a byla taka slodka i mila i jak kazda niewinna....

+Quote Post
Go��_ona
post 14:13, 17 05 2004
Post #46

Goście

Ale by mi mąż dał gdybym grała pod kobiecym nickiem.

+Quote Post
KiD
post 10:03, 18 05 2004
Post #47

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 26

I jeszcze pewnie do tego twoja ulubiona klasa postaci to CO ? tongue.gif

Pozdro

+Quote Post
ToLeQ
post 10:47, 1 06 2004
Post #48

Schutze

Nr użytkownika: 2024

QUOTE (MPM @ 20:42, 2 04 2004)
1 sposób - nowy program edukacji w szkole - 16 godzin gry np w ET jako zajęcia obowiązkowe dla wszystkich

2 - sposób - nowy program wychowywania dziecie - im więcej graja w gry wymagające refleksu i logiki tym szybciej się uczą ( autentyk gdzieś to czytałem w gazecie )

3 - sposób( dosyć brutalny tongue.gif ) przywiązać dziecko do kompa i niech gra aż polubi

4 sposób nie wiem bo już zabrakło mi pomysłów tongue.gif

powiedz mi szczerze po grzyba przywiazywac dziecko do kompa??? wystarczy grać "z nim" od 3 roku życia (ja tak mialem, a teraz [mam ledwo 12 lat rolleyes.gif ] gram po 12 godzin dziennie jak starych w domu nie ma........ cool.gif

+Quote Post
Go��_z0rika
post 20:59, 4 06 2004
Post #49

Goście

QUOTE (keNOOBie|PL @ 20:18, 20 04 2004)
eee. wlasnie rozmawialem z moja kumpela.. i mnie zaskoczyla... mowi, ze nie moze teraz przeslac mi mejla bo wypala Half Life`a... wiec ja jej mowie.. ok.. pogadamy o et.. a ona.. spoko tylko nie blagaj mnie o litosc.. biggrin.gif

Pozdrawiam

...a byla taka slodka i mila i jak kazda niewinna....

wszystkie jesteśmy słodkie i niewinne wub.gif

+Quote Post
Prosper
post 23:48, 12 06 2004
Post #50

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 188

QUOTE (z0rika @ 18:59, 4 06 2004)

wszystkie jesteśmy słodkie i niewinne wub.gif

Aha? Jasne.
Niektorzy juz maja troche latek i Ci nie uwierza tongue.gif

+Quote Post
Rollo Tomasi
post 4:25, 16 06 2004
Post #51

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 409

QUOTE (z0rika @ 17:59, 29 03 2004)
jak widać zdania na temat czy powinnysmy grać w ET czy nie są podzielone i raczej nikt nie ułatwia nam tego wręcz odwrotnie ustawia wysoko poprzeczke więc zmieńcie nastawienie a może pojawi się nas więcej wub.gif

Zorika chyba nigdy mi nie wybaczy mojego kablowania wink.gif To byla tylko taka forma zdalnej zaczepki huh.gif Moja znajomosc z iilka tez zaczela sie od jej spamu votami na zmiane mapy na ice i mojego vote kick iilka wink.gif

Off topic: Moze trzeba bardziej zachecic grajace dziewczyny do odwiedzania tego boarda ohmy.gif wszak oprocz bywajacych tu dosc regularnie Iilki, Zoriki, Amfisi i LostGirl (ostatnio nizbyt regularnie huh.gif ) w ET graja jeszcze trissi, ToxicGirl, Monia i jeszcze kilka innych. Dalej wiec dziewczyny zachecac kolezanki do grania i do odwiedzania "ET Wedlug lobiety" smile.gif

+Quote Post
Marta
post 21:28, 24 06 2004
Post #52

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1717

Hejka jestem Marta i szukam klanu, który zrozumie moje nieobecności na treningach i sparach ze względu na moja karierę taneczną i naukową. biggrin.gif Prosze o kontakt na gg 3079753. Dizekuję z góry.Pozdrawiam:D

+Quote Post
Dud
post 16:57, 18 07 2004
Post #53

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2334

Amfisia powina wiedziedzieć żę prawdziwy jaski...facet nie korzysta z instrukcji biggrin.gif

+Quote Post
shinigami
post 14:33, 28 07 2004
Post #54

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2434

Ja wolę grać z dziewczynami .Przynajmniej nie wyzywają się tak.
A moją kuzynkę to sposobem zachęciłem do gier.Tekken 3 na PSX (podkładałem się) Potem miałem problem z nią wygrać. W tych czasach do gier każda osoba się nadaje.Tylko ci z LPR uważają że kobiety powinny być kurami domowymi. Giertych do Mozambiku.

+Quote Post
Go��_//sx//
post 18:03, 30 07 2004
Post #55

Goście

Pokazcie jej jak strzelasz z wiatrowki a pomtem zhowaj i pokaz jej et mi dzialalo biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
ANA
post 20:24, 6 06 2005
Post #56

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 4385

mśle że kobiet nie trzeba zachecać do tej gry, nie mozna kogos do tego zachecić jesli nie lubi strzelaninek. mad.gif Ja mam 14 lat (może wam sie wydaje mało ,ale to moja ulubina gra) Ja zobaczyłam ja mój brat w to gra i ja raz zagrałam teraz siedzę przy kompie codzienie i gram w wolfa. Ale i tak nie podoba mi się zachowanie niektórych facetów w stodunku do dziewczynyn. Niektórzy sa bardzo litosciwi(co bardzo mnie wkurza). Chłopacy się ze mnie smieją że w to gram(niektorzy chlopacy). Moze przez to że jest to gra stworzona raczej dla chlopaków. Jesli byłyby w tej grze postacie kobiet na pewno więcej dziewczyn grałoby w ET. biggrin.gif

+Quote Post
Scrappy
post 1:06, 8 07 2005
Post #57

Schutze

Nr użytkownika: 4567

hehe,racja. u mnie komp tylko jeden...kiedy moj brat pokazal mi Wolfa zaczely sie klotnie (nie wyobrazacie sobie jakie:D). najpierw jak on szedl cos zjesc to ja odrazu musialam przysiasc do kompa i pograc "zamiast niego" wink.gif teraz gramy na zamiane :>

+Quote Post
snow131
post 13:20, 8 07 2005
Post #58

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 931

Buahahahahahah Piękny żart...

+Quote Post
Scrappy
post 17:45, 9 07 2005
Post #59

Schutze

Nr użytkownika: 4567

??

+Quote Post
tranx-san
post 3:38, 12 07 2005
Post #60

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

a ja gralem w klanie ZZ - Zabujcze Zajonce i WZN - Wojownicze Zulwie Ninja i jestem z tego dumny.. a ne jestem dziewczyna...
znamy klan esrael to takie warzywa z jude landu bijace wszystko co sie rusza na pingach 150 :X (no offence nie jestem jude hater :[ )

odnosnie samego tematu, jak zachecic kobiety do gry w et? jedno mnie nurtuje pytanie moi drodzy.. po co? do gry tak samo jak i do wodki sie nie namawia,jak ktoslubi ten sam pije ew. gra nie widze wiekszego sensu namawiania kobiet jest ich kilka na scenie, graja bo lubia :c

+Quote Post

4 Stron V  < 1 2 3 4 >
Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi