![]() ![]() |
0:42, 25 08 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 29 Dołączył: 2-08-2004 Nr użytkownika: 2482 |
Nie wiem czy ktoś jeszcze nie śpi / nie gra ale to moje ente dziś pytanie :>
Spróbowałem stworzyć dziś mój pierwszy config. Dośc mierni mi poszło gdyż: 1. GDy próbuje zmienić imie na inne(dziele kompa z bratem...) , nie dość że się nie zmienia, to aktualne zmniejsza się, a to na które chce zmienić pokazuje się jako "echo" 2. Zbindowany klawisz "revive me" nie działa. (nie wiem czemu :/ ) 3. "Zkopiowałem" z ET.pl skrypt do zmiany klasy. Zamieściłem go w confingu mojego profila. Lecz mimo to nie chce działać. Skopiowałem "ten dłuższy" jeśli ma to jakieś znaczenie. 4. Nie wiem czy to ma związek z confingiem lecz dzisiaj (moze przez to grzebólstwo..) cholernie "zwiększyła" się oddalenie radaru. Tj. rzeczy (ludzie, budynki, drogi etc.) są mniejsze niż zazwyczaj (naturalnie pokazuje też większy obszar). CZy to wina confinga? czy pomoże jakaś komenda?? Mój config: cg_marktime 6000 cg_autoReload 0 cg_atmosphericEffects 0 seta cg_bobroll 0.000 seta cg_bobpitch 0.000 seta cg_bobup 0.000 seta cg_bobyaw 0.000 seta cg_runroll 0.000 cg_crossharipulse 0 cg_crosshariColor blue cg_lagometer 1 r_ mapoverbrightbits 2 r_dynamiclight 0 bind k "kill; say Not this Time" set zmiana "vstr nick1" set nick1 "name ^5Mur^2doc; set zmiana vstr nick2" set nick2 "name ^2Gor^3ill^5a; set zmiana vstr nick1" bind n "vstr zmiana" bind [ "vsay bye; quit" bind , "vstr FTReviveMe " set select_team vstr allies set allies "echo ^4< A l l i e s > ^7team selected; vstr allies_binds; set select_team vstr axis" set axis "echo ^1< A x i s > ^7team selected; vstr axis_binds; set select_team vstr allies" ... Co w tym jest źle? P.S. @sparrow88 Czy przy takich ustawieniach, możesz spokojnie grać na każdym servie, na tych z PB też?? Pozdrawiam |
|
|
|
2:12, 25 08 2004
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Let's Go!
AD1 wklej ten skrypt do pliku autoexec.cfg (inf. o pliku niżej) AD2 im0 bind x "vsay FTReviveme" AD3 zrób inaczej, w katalogu etmain utwórz plik o nazwie zmiana.cfg (robisz to w ten sposób -> open notatnik -> plik -> zapisz jako -> zmiana.cfg) następnie do tego pliku wklej owy skrypt z et.pl a pozniej utworz kolejny plik (chyba ze juz go masz) autoexec.cfg (tworzenie w ten sam sposob) i w owym pliku dodajesz linijke exec zmiana.cfg AD4 zmienileś poprostu wartość cg_fov (czyli kąt widzenia dostępne wartości (ograniczane przez PB) to : 90-120 im mniejszy kąt tym widzisz bliżej (złudzenie im0) ale na około siebie mnie |
|
|
|
11:59, 1 09 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 7 Dołączył: 25-08-2004 Nr użytkownika: 2659 |
A jak zrobic zeby miec Piksele tak jak na tym screanie ?? z gury dzienx za pomooooc
|
|
|
|
18:39, 1 09 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 31 Dołączył: 20-07-2004 Nr użytkownika: 2370 |
Ja zadnego screena nie widze, ale chodzi o to? :
r_Texturemode GL_NEAREST_MIPMAP_NEAREST ? Bo to jest komenda ktora mozna osiagnac pixelowata grafike.. Jak nie, sorry za nabicie, mozna skasowac... |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |