IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

8 Stron V  « < 5 6 7 8 >  
Reply to this topicStart new topic
> LAMA RULEZ CZYLI BEST WTOPY, wybierzemy tu nonsens roku :)
landryn
post 9:18, 19 01 2005
Post #121

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 3296

Waliłem mortą do respa axis na battery. Allies wbiło się do respa i co chwile to Axis miało flagę to Allies. W końcu się wk#!@iłem i puściłem mortę. Okazało się, że moi się zrespowali w bunkrze i wywaliłem pól respa ;X Jeszcze akcja na goldzie. Rzucałem supporta na czołg na moście a moi a kurat wybiegli z respa i padło 5 od pro-tk puchy wink.gif Oczywiście najgorsze są tk gdy na przykłąd rzucam arta albo puche a ktoś mi się właduje i puszczam mu arta na plecy albo rzucam w niego puszke blink.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
MANGUSTA
post 10:27, 24 01 2005
Post #122

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2991

Byłem se coverem i to było tak :
Przeciwnicy mi dali ammo i apteczki
a ja ładunki ciepałem i oni chcieli podnosic a ja robiłem bumm (7 killi)(przebrałem sie za fdops)

Inna głupota:
Byłem medem allies i jednemu kretynowi wmówiłem że jestem przebranym cvopsem, a on uwieżył (zapłacił głową i spawnpointem) biggrin.gif tongue.gif

A to już idiotyzm:
Raz pf-em strzeliłem prosto w grupke 6 moich bo... sie z kimś pokłuciłem czy właczony jest FF czy nie (on mówił tak ja nie).... FF był włączony...

A to mnie zabiło:
Oasis jeden allies wbiegł do Old City i......... Zaczał strzelać to flagi axis........ Efekt był taki że zmienił się w papkę z ołowiem smile.gif biggrin.gif tongue.gif wink.gif

Ten post edytował MANGUSTA 17:42, 23 03 2005

+Quote Post
landryn
post 19:47, 16 03 2005
Post #123

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3296

Niedawno na CW puściłęm artę na bramę do bazy na saplaju. Pech chciał, że przeciwnikom udało się jeszcze podłożyć dynę a moi pobratymcy po oczyszczeniu terenu i zabraniu się za tykający dynamit zostali wykoszeni przez artę. Zginęło 3 co nie jest może dużą ilością, ale ta dyna to zawsze conajmniej 30 sek ;X

+Quote Post
Akhor
post 22:07, 16 03 2005
Post #124

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3808

Hmm grałem na jakimś warzywniaku i koleś taki tekst : " Ej a te flagi czerwone i niebieski to się zbiera ? " A z moich wtop to chyba żadna taka fajna tongue.gif

+Quote Post
Cyr4x
post 2:29, 20 03 2005
Post #125

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 793

Nie przypominam sobie jakichś większych wtop. Rzeczy typu ślepy team włazi pod mój nalot pomijam. O moze czasem tak mam, że sie z pfem czaję za rogiem, widzę ktoś idzie, strzelam nie wychylajac się zbytnio, a tu pf zachacza jeszcze o ścianę i bum, nie ma mnie. Jeżeli chodzi o lole ze strony przeciwników to mi czasem medy rzucają apteczki.

+Quote Post
Felek[PL]
post 15:27, 7 06 2005
Post #126

Schutze

Nr użytkownika: 4386

Raz kiedy grałem z Polakiem (pominę z kim) koleś kiedy go zabili prosił o to aby go dobić. Nie pomagały nauki innych graczy (w ty i moje) aby nacisnął spację. Dopiero po jakimś 6 czy 7 upomnieniu zamiast prosić o dobicie wciskał spację. Na naukę nigdy za późno i lepiej późno niż wcale tongue.gif .

+Quote Post
Sagitarius
post 20:23, 10 06 2005
Post #127

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 513

=) moja best wtopa to taki myczek..mam minimizera,i jak wyjdę z gry i wchodze do niej spowrotem to wtedy odbywa się KLIK, czyli tak jabym wypuscil z tomka jeden naboj..raz musialem na chwile zminimiziowac wchodze spowrotem do gry a tu you killed..i to jeszcze wroga..okazalo sie ze stal z nozem i mial malo hp biggrin.gif biggrin.gif

2. na poczatku mialem slabego kompa i gdy gdy ladowala sie mapa zawsze bylem ostatni. Lecz ktoregos razu o tym zapomnialem, doloczylem sie akorat wtedy gdy byl resp, nie wiedzialem ze nie bylo jush warmatcha i caly spawn poszedl do nieba a allies przejeli flage ;]

3. Nie wiem czy to zalicza sie do wtopy, ale nie mialem nic, gralem medem. Luger wystrzelany,mp40 rowniez, zostal mi tylko nozyk..koles z riflem wparowal na mnie a dzialo to sie d domku strzelil z granata ja zdarzylem uskoczyc, lecz mimo to dostalem ale jakims cudem znalazlem sie na jego glowie i zdarzylem go zadzgac ;]

4. Z gralismy z qmplem w allies na railu. Dwaj gracze poszli jesc obiad...moj kolega wpadl na pomysl ze oprocz marnego nabijania frag umilimy smierc kolesiom. Dzialo sie to na etpro i za pomoca klaiwsza "F" wykopalismy go na pole potem podlozylismy 4 miny ktore sie odpalily, plus dynamit i jeszcze nalot..pomyslcie jak na raz to wszystko wyku%^&*(.. chyba najglosniejszy wybuch w et..a do tego helm polecial na koniec mapy biggrin.gif biggrin.gif

+Quote Post
tranx-san
post 4:02, 16 06 2005
Post #128

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

ostatnio na jakims cw zdu.py podlozylem dynamit pod wczesniej wysadzonego northa :x

raz po 20 minotowej obronie oasis w ataku walilem do swoich bo bylem swiecie przekonany ze nadal gram w axis :[

wiecej grzechow nie pamietam.... no moze.. najakims ffaziomek na fuelu zamiast rozbroicdynamit pod fuelembudowal siate z lewej strony biggrin.gif

+Quote Post
Zico
post 14:37, 17 06 2005
Post #129

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1936

heh a mi się właśnie przypomniało ze niedawno na cw przeciwnik podłożył nam wysadzone działo....i byliśmy pewni ze mieli fejków....tranx przyznaj się! xD

+Quote Post
kaurz
post 23:53, 20 06 2005
Post #130

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3234

no niestety, podkladanie wysadzonego northa to jedno z moich ulubionych zajec na clanwarach :X

+Quote Post
sebbo
post 18:45, 24 06 2005
Post #131

Schutze

Nr użytkownika: 4497

ja na goldzie mialem taka sytu
gralem axis.gdy wychodzilem z respa wraz z prawie calym teamem naprzeciw z daleka zauwazylem panzan00ba.strzelil w nasza strone.ja bylem na przodzie.podskoczylem i pocisk przelecial podemna i zabil polowe mojego teamu laugh.gif
wtopa to nie jest ale taka fajna rzecz ze po przeskoczeniu pocisku z pf'a uratowalem wlasny tylek kosztem teamu tongue.gif laugh.gif laugh.gif

+Quote Post
Nudziarz
post 10:17, 25 06 2005
Post #132

Schutze

Nr użytkownika: 4490

Zabito mnie, więc klikam na Mouse1 aby nie oglądać tego co robią inni gracze...Tak kilka razy...Wkońcu jestem ale przypadkiem kliknąłem a miałem Panzerfausta...Z przodu było kilka innych osób...Oczywiście z mojej drużyny wink.gif.

+Quote Post
michcio22
post 12:14, 18 07 2005
Post #133

Oberschutze
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3107

ja miałem napewno bardzo dużo wtop bo nie jestem najlepszym graczem ale żadnej nie pamiętam tongue.gif tongue.gif mam słabą pamięc biggrin.gif ale pamiętam wtopę pewnego gracza (napewno fan cs tongue.gif ) oto rozmowa jego z innym jakimś graczem na chacie
on: gdzie tu się kupuje bronie??
ktoś: ich się nie kupuje
on:no to zkąd je macie??
ktoś: już się je dostaje
on:ale fajne...

+Quote Post
hyhy
post 13:34, 10 08 2005
Post #134

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3115

kiedys na efterlyscie !@#lem puche ktora sie nifortunie odbila od sciany i spadla nam po d nogi :x wywaliłem cały team na supply2 - 8 chopA razem zeną
ALe był ubaw na servie xDDDDDDDD

+Quote Post
Nudziarz
post 20:26, 14 08 2005
Post #135

Schutze

Nr użytkownika: 4490

Ja kiedyś se leżałem "martwy" i czekałem na meda/spawna. Podchodzi do mnie koleś z panzerfaustem. I mnie z niego dobił biggrin.gif. Siebie też laugh.gif .

+Quote Post
ROGhAL
post 23:33, 24 01 2006
Post #136

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3891

Gralem raz na FFA eastBerlin#1 chyba. Goldrush. Jestem u Amerykancow. Wychodzimy sobie z tego respa, co sie go ma po przywlaszczeniu Pantery do Ju-Es-Lend-Forses, patrzymy, a tu na srodku tego placyku stoi sobie deutsche field ops. Kazdy chce go tluc, no i kazdy tak zrobil, chociaz on w ogole do nas nie strzelal, nie rzucal puszki, arta, jednym slowem: NIC.
Po kilku sekundach nastepny resp. Znow stoi ten dziarski fieldowiec, tym razem obok drzwi tych-co-sa-nizej. Na tego respa zalapalem sie tylko ja i niejaki ***perun***. Patrzymy, a ten Niemiec dalej nic, tylko trzyma w reku prezenty z ammo-nicja. Dogadalismy sie prze tim-czata z reszta teamu, aby zostawic go w spokoju. Po kilku sekundach obserwacji nazistowskiego lojta zaczal on nam rzucac owe prezenty laugh.gif . Najlepsze jest to, ze do konca mapy wytrwal w tym samym miejscu kolo naszego exitu, zaopatrujac nas w niemiecka amunicje laugh.gif . Zdecydowal sie pewnie na little-dezercja ph34r.gif

+Quote Post
cormack
post 17:54, 14 02 2006
Post #137

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 4462

rofl jaka plebania:)

+Quote Post
falubaz
post 0:07, 15 02 2006
Post #138

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

sry ziomek ale wlasnie po to jest ten topic. jak masz jakies kompleksy z powodu bycia plebanem to nie przenos ich tutaj.

a ja zamieszcze takie cos: http://img114.imageshack.us/img114/4074/28zk.jpg
2 obj na mapie z 1 obj. to nowosc ;] ale pozniej wychodze juz na prosta do trucka, nawet nie wiedzac ze zaraz zza rogu wyjdzie tez gosc z tym samym obj i zaj.ebal nas pf : D! wiec nie dosc ze bug taki ze 2 razy wieksze szanse na doniesienie to nie donieslismy a pf sciagnal obu : DD

+Quote Post
blacktyger
post 9:59, 21 02 2006
Post #139

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

i tak kazdy wie, ze chciales poprostu pochwalic sie najwiekszom ilosciom ikspe.

+Quote Post
tranx-san
post 4:00, 22 02 2006
Post #140

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

jakis czas temu podczas cw po 20 min robienia fullholda flagi na oasis tak jakos spodobalo mi sie napie.rdalanie do aliantow ze po zmianie stron zamiast nak#!@iac czarnuchow to rzucalem im apteczki i strzelalem swoim po plecach... uslyszalem tylko "kur.wa kto mi na-(słowo na p) po plecach" chyba nawet od termita i zczialem swoj blad...

ps who tha fu.ck is cormack ? kolejne dziecko z plyta glowna z komisu ?

+Quote Post

8 Stron V  « < 5 6 7 8 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi