![]() ![]() |
22:18, 12 03 2006
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 4 Dołączył: 14-12-2005 Nr użytkownika: 5376 |
Może nie wtopa ale też ciekawa sytuacja. Caen gram fopem wybiegam z 2 spawnu niemców i pomyliły mi sie przyciski i zamiast paczki ammo wyruciłem puche. Wszyscy axis zwiali a tu You killed... Gość kampił na balkoniku na prawo od spawna a że niespodziewał się puszki nie zdążył ucies.
|
|
|
|
1:14, 1 05 2006
|
|
|
Leutnant Grupa: Zbanowany Postów: 159 Dołączył: 30-11-2004 Nr użytkownika: 3329 |
Trochę tego było. Z ciekawszych i które pamiętam:
1. To był pierwszy dzień grania w ET. Miałem wtedy świra na punkcie coverta z FG42 i Aliantów (nie grałem nikim innym, czasem siedziałem na specu 15 minut, żeby grać aliantami :S)... Mapa fuel dump. Axis było chyba wiecej, nie pamietam, w każdym razie nas kosili jak diabli, ledwo dało się wyjść z respa. Pamiętam, ze jeden gościu z naszego teamu się wydzierał, żeby ktoś wziął enga (nie mieliśmy żadnego). No to ja - UWAGA - WZIĄŁEM ENGA! 2. Nie wtopa, ale bardzo ciekawa rzecz. Pierwszy miesiąc grania w ET bodaj, dalej mania na punkcie coverta z FG42, ale już grałem czasem Axis. No więc mapa goldrush... Drzwi z banku już rozwalone... To było NIESAMOWITE. Chyba 3 gości z MP40 rozłożyło się po obu stronach biurka, ja kampiłem za rogiem i im pomagałem (nieskutecznie... ale cóż 3. To już było znaaaacznie później, chyba w tym roku nawet. 4. Jestem alianckim covertem z garandem... Goldrush. Mam mundur Axis, wchodzę na placyk (przed bankiem)... Patrzę, a tam w kącie field ops i medyk się nawzajem "paczkują". Podszedłem i skosiłem nożem obydwóch. Nie zmieniali nawet broni, tylko się durnie patrzyli z paczkami w rękach. 5. Chyba na początku kwietnia tego roku... Oasis, jestem engiem Axis z riflenadem. Allies właśnie wzięli old city, wchodzi ich tam pełno... Więc długo się nie namyślałem, załadowałem granat i przywaliłem do środka... Tyle, że właśnie nasi odebrali flagę i był respawn. Efekt - wysadziłem 3 swoich a reszta skończyła z poniżej połową HP... :X W ogóle miałem wtedy dziwny dzień, bo 5 minut później ruszyłem na swojego gościa nawalając do niego z MP40, i dopiero jak go zabiłem, zauważyłem, że to był mój... ;o Dobrze, że to był mój klanowy serwer i zaspamowanie "Sorry" w konsoli podziałało... :S 6. Goldrush, jestem field opsem Allies... Początek mapy, jeszcze czołgu nie mieliśmy. Field ops ze mnie beznadziejny, ale tak bez przekonania rzuciłem flarę na placyk z czołgiem... Za chwilę patrzę "MONSTERKILL - Darkes7" i zdobyłem tym nalotem SIEDEM fragów. Do dziś nie wiem, jak to zrobiłem. :S Na razie tyle. Coś mi się przypomni to napiszę. |
|
|
|
23:14, 12 12 2006
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 6 Dołączył: 10-12-2006 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 7284 |
Fajny temat więc warto wskrzesić
1. Dziś na Oasis... biegnę tunelami, przede mną covert... dostał ode mnie nadem z miotły, odbił mu się od chełmu w górę, jeszcze raz, po czym wybuchł... 1xtk ale za to zabiłem paru co do niego leciało 2. Niezła akcja xP Na Goldrushu... wtopa niezła :/ Zabiłem trzech swoich myśląc że to przebrani coverci xP pomyliłem thommy guna ze stenem xP |
|
|
|
0:17, 7 02 2007
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
haha niezle!
ja ostatnio tez zaliczylem niezla wtope.. stoje sobie w warszawie na swiatlach, o ile sie nie myle to rondo onz, swiatlo zmienia sie na zielone, no to ja jedynka, gaz do dechy, nagle patrze mam policjanta na masce... okazalo sie ze biedaczek kierowal ruchem.. na szczescie tylko delikatnie mi sie przytulil do maski, popatrzyl groznym wzrokiem, a za chwile machnal reka by jechac dalej... |
|
|
|
12:57, 7 02 2007
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 324 Dołączył: 1-02-2007 Skąd: Golub-Dobrzyn Nr użytkownika: 7344 |
A ja mialem taka mala wtope w ET, moze nic smiesznegoale ale warto napisac ;P
Czasami mam ochote sobie 'dziobnac' nozem gracza z druzyny na FFA. Kiedy wyjalem noz i zaczalem 'dzgac' nozem zlapal mnie dziwny lag, taki 5 sekundowy. A po lagu patrze, zabilem 2 swoich z noza A co do realu - ostatnio mialem wpade i sie posliznalem na blocie i cala dupe mialem czarna ;C! niebylo by w tym nic zlego, gdyby nie to, ze z 50 osob ze szkoly to widzialo |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |