![]() ![]() |
| Go��_z0rika |
22:56, 9 05 2004
|
|
Goście |
no tak czarny scenariusz ciąg dalszy -> nic nie jest wieczne więc po co tyle tematów o upadlku sceny ET o debiliżmie na ffa ? -> pozatym nie można przekreślić też dobrych inicjatych które sie rozwijają tego już niezauważacie -> łatwo jest się poddać a walczyć trudno więc rozumiem skąd takie rzesze niezadowolonych
|
|
|
|
23:49, 9 05 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Half ProPlay0r Postów: 124 Dołączył: 29-09-2003 Nr użytkownika: 334 |
Pewnie wiekszosc sie ze mna nie zgodzi (przyzwyczailem sie) ale to wszystko (czarne mysli min. o scenie) wynika z nadmiernego myslenia. Jak czlowiek za bardzo sie zastanawia to zawsze dochodzi do pesymistycznych wnioskow. Dlatego trzeba dzialac, a nie gadac!!!!!!!!!
|
|
|
|
23:51, 9 05 2004
|
|||||||||||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
grt idea. ja popieram oddzielne forum - z pamietnika kapitana zbika.
ktory kolejne strony same sie dopisuja.
sry, ale moze lepiej pisac o wyzszosci mp40 nad thomsem?
offtopic. w topicu mowa jest o klanach, a nie turniejach etecera etecera.
jeszcze latwiej nie widziec negatywnych aspektow sceny i siedziec z zalozonymi rekami. |
||||||||||
|
|
|||||||||||
3:27, 10 05 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
imo ktos mial racje mowiac o wieku graczy. imo dodac do tego trzeba jeszcze staz. od powstania rtcw minelo juz naprawde sporo czasu - na tyle dlugo aby zmeczyc sie cyklem/stracic zajawke/przerzucic sie na inna-nowsza gre. a co do wieku -> jezeli ma sie 20 i wyzej lat i chce sie grac klanowo to trzeba wyrzec sie wielu rzeczy. wiekszosc zdaje sobie z tego sprawe i, albo sie na to godzi, albo zmeczona hibernuje albo odchodzi.
cos w tym stylu. |
|
|
|
4:09, 10 05 2004
|
|||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
Przypomina mi się kultowy Rejs i słynny cytat "A więc przejdźmy od słów do czynów" |
||
|
|
|||
8:04, 10 05 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 82 Dołączył: 20-02-2004 Skąd: Piła Nr użytkownika: 1319 |
hmm... Znam kilka takich klanów, a szczególnie ten Ale UE nie ma nic wspólnego z powstaniem tego klanu |
||
|
|
|||
| Go��_z0rika |
18:16, 10 05 2004
|
|
Goście |
w takim razie wyprowadź mnie blinkkin z ciemności i powiedz mi co twoim zdaniem powinno się robić żeby nie siedzieć twoim zdaniem z założonymi rękami -> jaka jest twoja recepta na trwałość klanów i sceny ? co by cię usatysfakcjonowało ? moim zdaniem ta dyskusja jest czysto akademicka i nic nie zmieni
|
|
|
|
18:36, 10 05 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Jak Et będzie Rip to się przejdzie na inną. A jest wiele innych, które są lepsze |
|
|
|
21:39, 10 05 2004
|
|||||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
tribes 2 > rtcw > et
ku woli scislosci wystarczy odrobina checi. czy tak ciezko wybrac sklad teampoland (dziekuje swiety)? czy tak ciezko pomoc przy organizacji cupa (znowu wyroznie ufo, prospera i cwirka)? czy problem stanowi postawienie stalego shoutcasta (chociaz ostatnio jest coraz lepiej, pozdrowiena dla ludzi odpowiedzialnych za to)? coraz wiecej zdolnych osob S-(słowo na p) od et, poniewaz nie widzi w nim przyszlosci. raczej sie to nie zmieni, poniewaz wiekszosc osob wyznaje zasade zostawmy to co jest, poniewaz jest dobre. czy nie moze byc lepsze? nie musialo buc w przypadku sceny rtcw, a ludzie dalej graja w q2 (u mnie w ta gierke na sieci napierdziela wiecej osob niz w pozostale razem wziete, okolo trzy stale zapchane servery na lanie). raczej nie rzucam slow na wiatr. mozecie mi zarzucic nadinterpretacje zdarzen, ale nie klamstwo (chodzi o objawy rozpadku sceny). p.s. dzieki za zdjecie pbm (nie wiem do kogo skierowac bezposrednio ten zwrot). |
||||
|
|
|||||
0:21, 11 05 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 220 Dołączył: 12-09-2003 Nr użytkownika: 210 |
dla ludzi ze sceny rtcw proponuje
http://www.clanbase.com/rating.php?qid=&li...num=170&start=0 ja sie zalamalem |
|
|
|
| Go��_z0rika |
7:48, 11 05 2004
|
|
Goście |
tak sobie myślę że człowiek który się już wypalił, nie ma żadnej przyjemności z gry, nie potrafi nic zmienić na scenie ET musi być bardzo sfrustrowany i jedyne co mu ulży to tworzenie obrazu skrajnie negatywnego trącacego nutką nostalgi za czymś co minęło -> póki co jeszcze jest kilka klanów w Polsce które się dzielnie trzymają -> to jak szybko scena ET upadnie pokaże czas i nasze zaangażowanie -> myślę że dobrze jest pisać żeby zwrócić uwagę ludziom na coś ważnego i nikt tu nie udaje że nie widzi co się dzieje ale to w dalszym ciągu tylko wylewanie żalów ponieważ nie ruszyliśmy sie nawet o krok dzięki takim topikom -> nikt o przeczytaniu czegoś takiego nie napisze posta "okej to ja postawię wam shoutcasta dożywotnio" -> każdy może gadać i nic więcej ponieważ 99 % z nas ma słomiany zapał a jeśli nikt nie doceni jego wysiłków lub go skrytykuje to już tylko pozostaje mu bezczynność oraz takie topiki które odliczają dni do upadku sceny -> na koniec czy poczujecie w końcu jakąś satysfakcję jak to się wszystko skończy i komu o tym powiecie gdy już nie będzie nic nawet tego boarda ? -> tak więc jakoś tak się stało że scena ET zanim się zaczęła rozwijać już na wstępie umarła i to dzięki nam wszystkim bez wyjątku nikt nie może powiedzieć że zrobił wszystko aby to zmienić
|
|
|
|
8:36, 11 05 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 90 Dołączył: 16-11-2003 Nr użytkownika: 751 |
Fakt fakten upadek jednych klanow wiarze sie z powstaniem innych lub tez i polaczeniem dwoch klanow....
Ostatnio widzialem klan rT i jka sie pozniej okazalo jest to polaczeni klanu rC z klanem Tower GL !!!!!!!!!! |
|
|
|
13:10, 11 05 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 78 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 18 |
rotfl co do padania sceny to sie przejmujecie jak by wam matki umieraly... imo olac... padnie to padnie pojdziemy gdzies indziej... |
||
|
|
|||
13:14, 11 05 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 20 Dołączył: 14-10-2003 Nr użytkownika: 468 |
Blinkin z Podstawowego skladu 17 odeszly 3 osoby a 3 zostaly (Staraj sie nie wypowiadac na temat faktow o ktorych na prawde masz niewielkie pojecie ) .Fakt faktem ze czasu malo odeszli ci dla ktorych gra jest wazniejsza niz koledzy ..grac .. grac .. grac ..(Tracilismy przez 3 lata wielu graczy --bedzie kolo 30 [wiekszosc jest nieaktywna ale pojawia sie na zlocie]-- i jakos nigdy nie bylo to dla nas wiekszym problemem ) .. Moze nie bedziemy znowu tak szybko grac ale na pewno nie mamy zamiaru rozwiazac klanu (Juz w Lipcu znowu zlot ) .. i w dalszej perspektywie bez problemu uzupelnimy braki .. w zasadzie cofnelismy sie do momentu przejscia do laddera ET i skoro raz sie udalo zebrac ludzi nie widze problemu zeby to powtorzyc .. Trzeba tylko chciec
|
|
|
|
20:54, 11 05 2004
|
|
|
mamy demokracje i mam prawio do narzekania (tak samo narzeka narod na rzad i nic nie robi). jesli jednak jest to w jakis sposb uzasadnione wyglada to inaczej. zawsze byla opozycje i koalicja (sry, sle w tym momencie siedze lewdo przy kompie). lia lia lia.
|
|
|
|
9:41, 14 05 2004
|
|
|
Grupa: Użytkownicy Postów: -999899 Dołączył: 9-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 200 |
temat z dupy, wypowiedzi z dupy, podejście z dupy, masa (słowo na p)enia...
wszystko non toper się zmienia, jedni przychodzą bo szukają tu czegoś, drudzy odchodzą bo mają swoje powody , jeszcze inni chwilowo zostają bo jest im dobrze, itd. itd. nie ma w tym nic, a nic dziwnego i nie próbujcie mi wkręcać, że jest inaczej. jeżeli swój byt/niebyt na jakiejkolwiek scenie chcecie uczynić sposobem na życie na lata to powodzenia - klasyfikujecie się jako cyborgi. za rok (jak nie prędzej) na tej scenie pozostanie was tylu, że nawet z udziałem peruwiańskiego bóstwa 3 stabilnych i progresywnych klanów z tego nie zrobicie. co z kolei sprowadza nas do sedna - wasze marudzenie jest z dupy |
|
|
|
19:46, 14 05 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 67 Dołączył: 27-10-2003 Nr użytkownika: 584 |
haha dankan XDDDDDDDD. Zgadzam sie z Usagim wiek graczy sprawia ze coraz trudniej im o znalezienie czasu do gry . Sam mam dopiero 15,4 a nie poswiecam tyle czasu grze jak 1 - 2 lata temu . Jezeli chodzi o powody to jesli kogos meczy gra w klanie (np. przez lacze [skad ja to znam :C]) ,czuje ze gry juz tak nie kreca , bawia go itp wiec odchodzi .
Die like the rest Logr3s is the best |
|
|
|
20:51, 20 05 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
Ja nie gram juz w ET z dwóch powodów: słaby komp(mało fps, w duelkach mialem 9-12 fps) i mało czasu. Przez mało fps odeszła radość z grania, bo jakby z nowymi umiejętnościami i, powiedzmy, lepszym skillem nie przychodził lepszy komp, stałem w miejscu, bo doszedłem do granicy. Mysle nad przejsciem do RTCW albo innego multiplaya ktory moj komp moze przezyje (q3?).
Imo popatrzcie na ilosc klanow w CB. Zmniejszyla sie o jakies 5-6. I wcale tak duzo nowych nie powstaje |
|
|
|
13:06, 21 05 2004
|
|||
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 165 Dołączył: 6-03-2004 Nr użytkownika: 1392 |
|
||
|
|
|||
13:31, 21 05 2004
|
|||
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 33 Dołączył: 17-04-2004 Skąd: Bytom Nr użytkownika: 1728 |
Jak cos jest dobre mozna to robic caly czas ( w tym wypadku chodzi mi o to, ze jak gra jest dobra to mozna w nia grac latami mimo, ze jest to to samo |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |