IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Reply to this topicStart new topic
> Upadek sceny i jej podzialy?!, Przemyslenia poddane dyskusji.
smoke
post 23:12, 12 08 2004
Post #21

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 28

Powiedz mi czy widziales kiedys klan "z dupy" ?? Jesli tak to przeslij mi prosze na priv msg nazwe bo nadal obstaje przy tym ze nie ma klanow gdzie wszyscy gracze byliby personami z IQ ponizej 20 tongue.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Swiety
post 1:11, 13 08 2004
Post #22

General
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 306

Myślę że większość tak zwanych klanów z dupy powstaje równie szybko jak upada i z reguły długo nie pozstaje w naszej pamięci także trudno mi w tej chwili wymieniać jakieś klany "z dupy"

PS

A jak w klanie jest 50% graczy z dupy to klan można już zaliczyć jako klan z dupy czy jeszcze nie ? biggrin.gif

+Quote Post
blacktyger
post 9:45, 13 08 2004
Post #23

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

Klanowym Skrytozerca mówimy zdecydowane raczej NIE

klan w którym 50% proplay0row jest z dupy, jest klanem ktory nazwac mozna "pół z dupy" !:D

+Quote Post
sparrow88
post 10:02, 13 08 2004
Post #24

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

CYTAT
klan w którym 50% proplay0row jest z dupy, jest klanem ktory nazwac mozna "pół z dupy" !:D

imho klan z półdupka tongue.gif laugh.gif

+Quote Post
Ulyssess
post 17:48, 13 08 2004
Post #25

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 1219

Stwierdzenie ze scena upada jest nie na miejscu. Nie bylem obecny ponad 2 miesiace. Instaluje ET sciagam łatki ,etpro. Odpalam Eye ,patrze i az mnie zamurowało. Dwa razy wiecej serwerow niz wiosna i na połowie z nich graja ludzie. Mnostwo nowych klanow i nowych graczy. ohmy.gif
Wydaje mi sie ze scena przechodzi transformacje. Odchodza starzy przychodzą nowi z siła i większą chęcią do gry. biggrin.gif
To juz z 10 post ktorego moderatorzy nie przepuscili. Ciekawe jak bedzie teraz ,bo juz naprawde i oni potrafia zniechecic do zycia dry.gif

+Quote Post
sparrow88
post 21:15, 13 08 2004
Post #26

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 328

i tu sie zgadzam
Teksty o upadku sceny to raczej głupie straszenie, wystarczy zobaczyć, ile teraz n00bków biega po servach i pytają, jak dołączyć sie do teamu.

Chociaż jest to tylko wakacyjny zryw, to na pewno napawa optymizmem, bo to znak, że scena pociągnie jeszcze z rok a może i dłużej

+Quote Post
KATSU
post 16:51, 12 09 2004
Post #27

Schutze

Nr użytkownika: 2736

moze i ja swoje 5 groszy wcisne
jaki upadek ?
o czy m my tu mowimy panowie przecierz stwierdzenie ze scena upada to jest imo gadanie z dupy
powiedzcie szczerze w ktorej grze jest tyle objectiv do zrobienia gdzie tak wage trzeba przywiazac do taktyki ?
nie wystarczy tylko dobrze stzrelac
trzeba myslec
jest mnosatwo alternatywnych drog do obronienia albo wygrania mapy
graficznie tez nie odstaje et od reszty gier [pomijam sprawy configu]
i to jest to co ludzi przyciaga mam znajomych ktorzy dopiero teraz siegaja po et i sa zachwyceni
a co zrobic aby ewentualny upadek oddalic ?
odpowiedz jest prosta moim zdaniem :
poprostu gracze o wysokim skillu powinni wiecej czasu [jesli taki poswiecaja ] poswiecic warzywom noobom itp.
wtedy nie tylko przyciagna nowych graczy ale nie pozwola lub zatrzymaj ludzi ktorzy graja w et ale nie idzie im z roznych powodow
stworza tez dobra opinie o scenie
bo bedzie wiadomo wszem i wobec ze na polskiej scenie mozna liczyc na pomoc graczy zaawansowanych
nie mowie tu o przyjmowaniu poczatakujacych do poison czy ic ale np. o organizowaniu trenow przez graczy z dobrych klanow i robienia pokazowek ze slabszymi klanami
ja mialem to szczwscie ze znalaz sie klan ktory pokazal mi co i jak w klanowkach powinno sie grac i mimo ze nie jest to klan ze szczytow sceny to bede temu teamowi wdzieczny
pozdrowka dla 303 i w szczegolnosci DADU

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi