IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Czity
ChoX
post 23:50, 2 05 2005
Post #21

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Moderatorzy
Nr użytkownika: 1439

Przecież cziterzy to i tak totalne lamy z totalnym brakiem skilla i aima co to wkurzają się że są ciągle ownowani i bluzgają na wszystkich którzy robią czynność, o której napomknąłem przed chwilą...
Go to the top of the page

+Quote Post
iilka
post 12:59, 6 05 2005
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 232

Apropo tego tematu ostatnio nie raz i nie dwa na serverq zauwazyalm goscia o ksywce KILLO dry.gif gosc gral stenem ktory sie nie przegrzewal i wciagu jednej mapy zrobil okolo 500 exp covertem nie przebierajac sie w niczyje ciuchy a nie wykjrywajac min..tylko stenem! Ja wowczas gralam tez covertem konkretniej sniperem... i wyobrazcie sobie ze jego sten z 2 konca fuledumpa zdjal mnie kryjaca sieza mala wdzieczna gorka! Sory panowie i panie ale nie wierze w jego skilla blink.gif gram covertem od zawsze i wiem jak sie gra stenem. huh.gif Niestety kiedys zasugerowalam zeby owego "pr0" wykopac to cala pozostala rzesza pr0 cziterow stwierdzila "po co neich sobie czituje" i to jest pr0 cziterska tolerancja! szkoda ze nie mialam rcona byl by ban jak nic.

Ps. Zniose wszystko ale nei czity! unsure.gif

+Quote Post
Termit
post 13:51, 6 05 2005
Post #23

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 499

grywalem sobie ostatnio sporo na fejkach na przeroznych serkach wystarczy ze ktos ma jakiegokolwiek taga , oberwie 3hsy i spamuje ze czity albo walnie "lol" , prawda jest taka ze wiekszosc wpada w paranoje i swoje noskillostwo tlumczy haxami , a teksty ze ktos tlucze cziterow bo sie ruszaja jak lamy niestety klada mnie na plecy , czitera mozna ubic jak: robi reload, wpadnie na crossfire , nie ma ammo , drapie sie po dupie albo wypada na was z 1/2 hp
jeszcze jedno bardziej mnie wkuriwa na ffa spam tepych warzyw i need ammo walacych w fo pare kulek dla zaznaczenia swojej bytnosci niz gra przeciw jakiemus cziterowi , a patrzac po nickach na tym forum zauwazam warzywa spamujace i placzace o ammo na 2s przes respem 2 kroki od niego i dla mnie jedna rzecz was laczy z cziterami ---- WRODZONA TĘPOTA

+Quote Post
conte1
post 14:21, 6 05 2005
Post #24

Schutze

Nr użytkownika: 4229

mnie różni ludzie osądzają o wallhacka jak gram pod fejkiem niezdają sobie sprawy że można grać na słuch//tym bardziej że nieraz wygląda że oni mają wh :C i węx się pan tu nie wk#!@ ;0! p0zdr0 ;/

+Quote Post
Zico
post 18:34, 6 05 2005
Post #25

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1936

Conte aż sie zarejestrował zeby to napisać xDDDD

+Quote Post
Dante#
post 0:46, 7 05 2005
Post #26

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2179

CYTAT
Apropo tego tematu ostatnio nie raz i nie dwa na serverq zauwazyalm goscia o ksywce KILLO
Ten koles miał jakiegoś hacka złepałem go nagrałem demko i dałem razem z guidem na www.antycheats.er.pl.

+Quote Post
iilka
post 16:32, 7 05 2005
Post #27

Feldwebel
Ikona Grupy

I dobrze! ":D Wreszcie kots porzadny wink.gif

+Quote Post
ReiL
post 23:53, 8 05 2005
Post #28

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3284

Brawo dante!!!a wracajac do tematu i tego co mowi conte oraz termit,nie dziwcie sie temu ze sa pozniej takie podejrzenia wobec was ,bardzo ciezko jest rozpoznac kolesia ktory dobrze gra od czitera bo pozniej to juz jest swego rodzaju paranoja na tle cziterow....spotkasz ich raz ,2 raz, 3 raz a potem widzisz ich w kazdym lepiej grajacym czlowieku,a rzecz powinna wygladac tak ze PB powinien ich wylapywac a nie my gracze,niestety tak nie jest a ET jest nekane przez noobow uwielbiajacych uzywac czitow...aha a tak swoja droga zawsze mnie ciekawilo po co zmieniac sobie nicki na fejki???co wstydzicie sie klanu czy niewiem macie zla reputaje??

+Quote Post
iilka
post 16:21, 11 05 2005
Post #29

Feldwebel
Ikona Grupy

CYTAT (ReiL @ 21:53, 8 05 2005)
...aha a tak swoja droga zawsze mnie ciekawilo po co zmieniac sobie nicki na fejki???co wstydzicie sie klanu czy niewiem macie zla reputaje??

no coz slonce juz Ci mowie huh.gif wiec czemu...zeby uniknac:
blink.gif bluzgow
blink.gif dokuczania
blink.gif dyskryminacji
I co najwazniejsze zeby pograc samemu w spokoju i nie musiec sie z niczego nikomu tlumaczyc czy odpowiadac an setki pytan w stylu: 'iilka a czemy grasz w et...nie wolisz isc na zakupy...' blink.gif

+Quote Post
egzystor
post 16:38, 11 05 2005
Post #30

Feldwebel
Ikona Grupy

Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii
Nr użytkownika: 3382

Iilka, czy ktoś rzuca w Ciebie bluzgami z powodu Twojego nicka!? Hmmmm... tu mnie zaskoczyłas totalnie, mysle, ze raczej powinno być wręcz odwotnie.
I jak się przejawia owa dyskryminacja, powiedz, czy nie dają Ci chłopaki grać soldem z mortem, żeby się nie przedźwigała? A może każą Ci tylko biegać ze strzykawką bo to takie kobiece zającie jest wink.gif

Pozdrawiam serdecznie

A tak bdw, to nie lubie grać z facetami, którzy wchodzą pod dziewczęcymi nickami, Czyżby jakieś ukryte zapędy mieli? wink.gif
I sorki za off topic...

+Quote Post
ReiL
post 17:33, 11 05 2005
Post #31

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3284

iika mnie tez zaskoczylas,jesli takowe bluzgi czy tez dyskryminacja pojawia sie z powodu nicka to znaczy ze dani gracze sa malo dojzali badz tez maja jakies problemy ze soba....ok czyli w przypadku kobiety juz wiem po co zmieniac nicki ale co z facetami??

+Quote Post
Denver
post 18:35, 11 05 2005
Post #32

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3029

Rzadko widujesz pr0 playerow na ich ksywkach klanowych... Wyobraz sobie gdyby o 22 na polskiego publica wszedl nagle ktos z exposed, FF czy co tam sobie jeszcze wymyslisz... Nie pogralby sobie w spokoju ohmy.gif
btw: Gralem ostatnio z kolesiem o nicku "FF-Mrozu nVidia", kolorystyka identyczna jak mroza, gral niezle, godzina ok 24. Co sie okazalo? To nie byl mrozu :/ Wiadomo ze w ET nie ma rezerwacji nickow wiec teoretycznie kazdy moze byc czlonkiem parodii :>

+Quote Post
ymma
post 19:26, 11 05 2005
Post #33

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 2258

Wielu graczy strasznie się podnieca jak grają przeciwko "znanemu nickowi" co może być dla tych ostatnich denerwujące, zwłaszcza, że chcą czasem sobie polamić na ffa a nie spalać sie i mieć zawsze best fraggera. Inni to naśladują i tak to idzie. Sama używam dwóch nicków - klanowego i ffa - a to dlatego, że mam taki przesąd tongue.gif Nie grać na klanowym ffa, bo źle potem pójdzie na klanówce . Głupie nie? tongue.gif

+Quote Post
iilka
post 19:39, 11 05 2005
Post #34

Feldwebel
Ikona Grupy

CYTAT (egzystor @ 14:38, 11 05 2005)
Iilka, czy ktoś rzuca w Ciebie bluzgami z powodu Twojego nicka!? Hmmmm... tu mnie zaskoczyłas totalnie, mysle, ze raczej powinno być wręcz odwotnie.
I jak się przejawia owa dyskryminacja, powiedz, czy nie dają Ci chłopaki grać soldem z mortem, żeby się nie przedźwigała?

Slonko moje... bvrdzo czesto sad.gif ...nawet ostatnio... jakis tydzien temu dzialo sie to na serverq icp wszedl koles z nickiem iilka`ty`szm...o potem zmienil na iilka`piz...o niestety nie mialm refa wiec dalam vota by go kopnac i wyobraz sobie drogi kolego huh.gif ze moj jednym z niewielu byl na f1 resza dalal f2 i vote sie nie powidol..zorbilam tak jeszcze okolo 3 razy..po czym ktos dal vote bym byla ref i przeszlo dalej nie musze mowic gdzie ta osoba wyladowala ? i co to nie jest nasmiewanie sie...nabijanie czy dyskryminacja mad.gif to nie jest przyjemne i nie wiem czemu to ma sluzyc ale jezeli wchodzi ten ktos z hasla prv na icp gdy jest 18/14 to samo w sobie mowi ze jest to osoba dosc znana tyko ze szkoda ze tacy tchorze nie napisza do mnei jezeli im sie cos we mnie nie podoba..wola obrazac z fakow ktore niestety sa niezbyt przyjemne... unsure.gif

+Quote Post
falubaz
post 21:52, 11 05 2005
Post #35

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

a czego tu sie niestety spodziewac po tak rozwinietej umyslowo scenie...
co 2gi <15 lat i iq<60

niektore bezmozgi sie po prostu dowartosciowuja takimi zachowaniami.

a co do tego ze sa "nicki" na serwerach a osoby grajace pod nimi sa kim innym-czesto trepy laduja sobie cfg kogos znanego, ale zmiana nicka to juz dla nich za ciezkie zadania.
zreszta taki problem iilka tez kiedys miala.

a co do tematu, jakby jedyna wymagana rzecza do tej gry byla inteligencja, to by nie bylo cziterow :c imho

+Quote Post
egzystor
post 0:21, 12 05 2005
Post #36

Feldwebel
Ikona Grupy

Iilka, to jakiś cham był bez szkoły, ciota totalna i pustak kompletny, więc nie powinnaś sobie kimś takim nawet na chwile zawracać gitarę. Szkoda nawet to komentować, ale "bezmózgi" się trafiają i "gówno się zdarza" a jeżeli oni nie potrafią inaczej na siebie zwrócić uwagi to ich problem - uwagi nie powinnaś zwracać na ciecia. Ale nie nazwał bym tego dyskryminacją, a chamstwem.
Osobiście miłoby mi się zrobiło na sercu grając w teamie z kimś płci pięknej, a grając w teamie przeciwnym pewnie pozwoliłbym się kilka razy efektownie odstrzelić takiej bojowniczce, choć Tobie Iilka pewnie nie musiałbym pozwalać, odstrzelałabyś mnie i bez tego wink.gif

+Quote Post
snow131
post 21:18, 12 05 2005
Post #37

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 931

Wazelina mode on!:D

+Quote Post
blacktyger
post 8:16, 13 05 2005
Post #38

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

wazelina mode: ON

+Quote Post
egzystor
post 9:41, 13 05 2005
Post #39

Feldwebel
Ikona Grupy

Blacktyger, czyżbym dojżał nutę zazdości w Twym zielonym oku? tongue.gif heh
Neeeeeeee to ne wazelyna, ja po prostu jestem gentleman (czyt. mężczyzna kulturalny) laugh.gif buhuhuhu

+Quote Post
Dante#
post 11:16, 13 05 2005
Post #40

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2179

Ale tak odbiegają od tematu swego czasu coraz więcej przybywa czitów i innego chamstwa na serwerach. Ostatnio a cheaterem spotkałem sie nawet na ICP i reszta to potwierdziła i żaden z graczy nawet nie dał tego pier%@#$ vota na kick. No to jest normalnie paranoja a jak ja dałem vote to wszyscy ciesneli F2 a było wiadome ze to czit. Omg ludzie jak wszyscy sobie tak będą to olewali to jeszcze troche i niebędzie z kim grać bo wszyscy będą biegali sobie z hackami. Wkurza mnie to jak ty dajesz z siebie wszystko co potrafisz a taki gnojek ścierwi cie z lugra i jeszcze cie wyzwie od lamusów. Dlatego apeluje do adminów serwerów o uaktualnianie listy banów a graczy o potępianie i naciekanie to cholerne F1 jeżeli jest wiadome że koleś to cheater. Można też bez problemu nagrać demo i zrobić screna guida i wysłać do www.antycheats.er.pl tam też można sciągnąć liste banów z polskimi złapanymi cziterami.

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
3 Użytkowników czyta ten temat (3 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi