![]() ![]() |
10:38, 17 12 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 136 Dołączył: 8-12-2003 Skąd: Żyrardów, wiesz mi nie chcesz tu przyjechać Nr użytkownika: 869 |
Najleprsze szlugi to L&M czerwone, ale ze pienidzy malo to sie pali RED&White
Kazdy pisze swoja historie to i ja napisze swoja:Do palenia namowil(poczestowal 1 raz) mlodszy o rok brat.Zawsze bylem wielkim przeciwinikem palenia(rodzice palili az mama nie zaszla 2 raz w ciaze).Zaczalem w wakacje przed Lo.Zasmakowaly mi L&M.Czasami mialem chec na Mocne("gwozdzie", Swiety cos wie na ten temat).Bo i paczka jakos dlugo pozostawala pelna(Btw.Czy u was tez tak bylo ze nikt nie ma fajek a wszyscy pala???)I doszedlem do momentu ze lighty szly jak woda, przezucilem sie na czerwone(jak zaczynalem palic mowilem:nigdy nie bede palil czerwonych Ktos pisal ze zostawial Meskie na sloncu ze sie "wzmocnily", otoz na poczatku swojego nalogu kupilismy z qumplami do browarke paczke Spikow(na 3), browar sie skonczyl fajek zostalo.Jak w filmie, zakopalismy je P.S.NA cos trzeba umrzec....na alkoholizm |
|
|
|
13:51, 17 12 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 87 Dołączył: 10-12-2004 Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii Nr użytkownika: 3382 |
Papierosy są do dupy.
Potrzeba ssania i niedokołysanie we wczesnym dzieciństwie. Przejaw zupełnego braku kultury w towarzystwie niepalących. |
|
|
|
1:38, 19 12 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 19-11-2004 Nr użytkownika: 3247 |
jeśli o mnie chodzi to jest mi obojętne czy ktoś pali czy nie. ja sam na ogół nie pale, ale na jakiejś imprezie zdarzy mi sie czasem ze 2 fajki wypalić. przyzwyczaiłem sie do tego ze inni palą ale nie moge zcierpieć jak gadam (albo coś więcej) z dziewczyną, a ona śmierdzi fajkami...błee
|
|
|
|
14:08, 23 12 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 43 Dołączył: 23-11-2004 Nr użytkownika: 3284 |
L&M Czerwone Rulezzz!!!wole je od marlboro nawet....aha no a najepsze fajki moim zdaniem to rothmansy ale szkoda mi 7 zeta:/
|
|
|
|
18:02, 23 12 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
ostatnio sie wzbogacilem i pale sobie Pall Malle Lighty, nawet niezle, bynajmniej lepsze od LM'ow ktore sa na maxa zdupy ^^
Ty jesteś z dupy !:X - (dop. moderator H.P. !:D) |
|
|
|
12:51, 24 12 2004
|
|||
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
wlasnie takie podejscie do osob palacych przez abstynentow mnie wk#!@ia. przemawia przez ciebie chec podreperowania swojego niskiego ego. nigdy nie mow nigdy, moze kiedys sam zaczniesz palic. niepale okolo 2 miesiecy, co nie oznacza, ze czuje sie lepszy od osob uzaleznionych (pathetic style on). btw. usunelem "t`" na gorze, ktore pojawialo sie miedzy topicami. |
||
|
|
|||
11:20, 27 12 2004
|
|||
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 87 Dołączył: 10-12-2004 Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii Nr użytkownika: 3382 |
Buhahahaha tiaaaaaaa, a to dobre... he he ale sie usmialem, a najlepsze jest:
hihihi dobreeeeee, nie powiem! A tak bdw to co Cię wkuria, to mnie mało interesuje. I możesz sobie palić ile tylko chcesz, truj siebie i swoją rodzinę. A ja przynajmniej umrę zdrowszy od Ciebie ;) Możesz palic, ale nie w moim towarzystwie. Pewnie blinkkin każdą negatywną krytykę bierzesz do siebie i ripostujesz tekstami o niskim ego wszystkich dookoła. I co Cię niby tak bardzo uraziło!? - potrzeba ssania i niedokołysanie we wczesnym dzieciństwie? ;) Dajesz się prowokować prostą prowokacją, no cóż, Twój problem. I skoro już rzucasz przysłowiami, to dodam jeszcze jedno - prawda w oczy kole. No i dziwię się ogromnie, że nikt nie wyskoczył jeszcze z nietolerancją, niezrozumieniem i uciskaniem biednych palaczy ;) A ja nie palę i nie zamierzam - dziwię się jaka przyjemność może sparwiać kawałek substancji smolistej w ustach. A jeżeli kiedyś zacznę palić, to zacznę i tyle i moje ego nijak sie do tego będzie miało. |
||
|
|
|||
1:28, 12 01 2005
|
|
|
Grupa: Half ProPlay0r Postów: -1936 Dołączył: 22-10-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 547 |
z tego co kojarze topic byl dluzszy. gratuluje pomyslu ciecia watkow w hyde park.
|
|
|
|
7:42, 12 01 2005
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
stfu n00bs
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |