IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

2 Stron V  < 1 2  
Closed TopicStart new topic
> jakie papierosy?
Zduneq
post 10:38, 17 12 2004
Post #21

Leutnant
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 869

Najleprsze szlugi to L&M czerwone, ale ze pienidzy malo to sie pali RED&White biggrin.gif (ktore tez sa niezle[robi je philip morris, czyli to samo co L&M, tylko w tanszym wydaniu]) i co najwazniejsze smakuja podobnie.Zaraz sie na mnie zuca ze jak papieros moze miec smak?!?!?!Dla nie dowirakow(sam nim bylem) polecam codziennie paczke fajek przez kilka lat i bedziecie wiedzieli o co chodzi biggrin.gif
Kazdy pisze swoja historie to i ja napisze swoja:Do palenia namowil(poczestowal 1 raz) mlodszy o rok brat.Zawsze bylem wielkim przeciwinikem palenia(rodzice palili az mama nie zaszla 2 raz w ciaze).Zaczalem w wakacje przed Lo.Zasmakowaly mi L&M.Czasami mialem chec na Mocne("gwozdzie", Swiety cos wie na ten temat).Bo i paczka jakos dlugo pozostawala pelna(Btw.Czy u was tez tak bylo ze nikt nie ma fajek a wszyscy pala???)I doszedlem do momentu ze lighty szly jak woda, przezucilem sie na czerwone(jak zaczynalem palic mowilem:nigdy nie bede palil czerwonych rolleyes.gif )A teraz tylko czerwone, ok. paczki dziennie.Nie rozumiem ludzi ktorzy pala mentolowe(ja to musze "czuc" papierosy w plucach,wicie o co chodzi), a mentol mi tego nie daje.Te damskie papierosy sa do kitu(Irysy palilem bez filtru) i tak byly slabe,jedyne "dobre","smaczne",'Zaspakajajace" sa Volgi.
Ktos pisal ze zostawial Meskie na sloncu ze sie "wzmocnily", otoz na poczatku swojego nalogu kupilismy z qumplami do browarke paczke Spikow(na 3), browar sie skonczyl fajek zostalo.Jak w filmie, zakopalismy je biggrin.gif Po jakims czasie okazalo sie ze torebka w ktorej byly byla niesszczelna, i z mojego pokoju zrobilismy suszarnie(dobrze ze policja nie wpadla), suszylismy suszarka i na grzejnikach.Wyszly z tego niezle kwiatki, zapalilem Spike bez filtra, myslalem ze ploca wyploje!!! laugh.gif Palilem jeszcze "Bampa"(czyt.Watra), qumpel na uczelni podzucil, ukrainskie bez filtra....
P.S.NA cos trzeba umrzec....na alkoholizm tongue.gif laugh.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
egzystor
post 13:51, 17 12 2004
Post #22

Feldwebel
Ikona Grupy

Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii
Nr użytkownika: 3382

Papierosy są do dupy.
Potrzeba ssania i niedokołysanie we wczesnym dzieciństwie. Przejaw zupełnego braku kultury w towarzystwie niepalących.

+Quote Post
robak
post 1:38, 19 12 2004
Post #23

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3247

jeśli o mnie chodzi to jest mi obojętne czy ktoś pali czy nie. ja sam na ogół nie pale, ale na jakiejś imprezie zdarzy mi sie czasem ze 2 fajki wypalić. przyzwyczaiłem sie do tego ze inni palą ale nie moge zcierpieć jak gadam (albo coś więcej) z dziewczyną, a ona śmierdzi fajkami...błee dry.gif

+Quote Post
ReiL
post 14:08, 23 12 2004
Post #24

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3284

L&M Czerwone Rulezzz!!!wole je od marlboro nawet....aha no a najepsze fajki moim zdaniem to rothmansy ale szkoda mi 7 zeta:/

+Quote Post
tranx-san
post 18:02, 23 12 2004
Post #25

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

ostatnio sie wzbogacilem i pale sobie Pall Malle Lighty, nawet niezle, bynajmniej lepsze od LM'ow ktore sa na maxa zdupy ^^

Ty jesteś z dupy !:X - (dop. moderator H.P. !:D)

+Quote Post
blinkkin
post 12:51, 24 12 2004
Post #26

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

CYTAT (egzystor @ 13:51, 17 12 2004)
Papierosy są do dupy.
Potrzeba ssania i niedokołysanie we wczesnym dzieciństwie. Przejaw zupełnego braku kultury w towarzystwie niepalących.

wlasnie takie podejscie do osob palacych przez abstynentow mnie wk#!@ia. przemawia przez ciebie chec podreperowania swojego niskiego ego. nigdy nie mow nigdy, moze kiedys sam zaczniesz palic.

niepale okolo 2 miesiecy, co nie oznacza, ze czuje sie lepszy od osob uzaleznionych (pathetic style on).

btw. usunelem "t`" na gorze, ktore pojawialo sie miedzy topicami.

+Quote Post
egzystor
post 11:20, 27 12 2004
Post #27

Feldwebel
Ikona Grupy

Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii
Nr użytkownika: 3382

Buhahahaha tiaaaaaaa, a to dobre... he he ale sie usmialem, a najlepsze jest:

CYTAT
przemawia przez ciebie chec podreperowania swojego niskiego ego

hihihi dobreeeeee, nie powiem!

A tak bdw to co Cię wkuria, to mnie mało interesuje. I możesz sobie palić ile tylko chcesz, truj siebie i swoją rodzinę. A ja przynajmniej umrę zdrowszy od Ciebie ;) Możesz palic, ale nie w moim towarzystwie.

Pewnie blinkkin każdą negatywną krytykę bierzesz do siebie i ripostujesz tekstami o niskim ego wszystkich dookoła. I co Cię niby tak bardzo uraziło!? - potrzeba ssania i niedokołysanie we wczesnym dzieciństwie? ;) Dajesz się prowokować prostą prowokacją, no cóż, Twój problem.

I skoro już rzucasz przysłowiami, to dodam jeszcze jedno - prawda w oczy kole.

No i dziwię się ogromnie, że nikt nie wyskoczył jeszcze z nietolerancją, niezrozumieniem i uciskaniem biednych palaczy ;)

A ja nie palę i nie zamierzam - dziwię się jaka przyjemność może sparwiać kawałek substancji smolistej w ustach. A jeżeli kiedyś zacznę palić, to zacznę i tyle i moje ego nijak sie do tego będzie miało.

+Quote Post
blinkkin
post 1:28, 12 01 2005
Post #28

Nr użytkownika: 547

z tego co kojarze topic byl dluzszy. gratuluje pomyslu ciecia watkow w hyde park.

+Quote Post
blacktyger
post 7:42, 12 01 2005
Post #29

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

stfu n00bs

+Quote Post

2 Stron V  < 1 2
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi