IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
> Przepis na Warzywo, Nowy goracy temat z nutka humoru
falubaz
post 12:52, 7 03 2005
Post #21

Oberst
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 367

ogolnie do tematu warzyw, najbardziej mi sie podoba sentencja Hanzza:
CYTAT
Warzywa na serwach...
I nie chodzi mi tu o graczy ktorzy kiepsko graja, TYLKO O ludzi ktorzy nie mysla!!!
Medzi ktorzy wala fragowac zamiast podnosic, engow ktorzy z dupy stawiaja miny, itp...

I kolesie ktorzy mysla ze wyzej sraja niz dupe maja... :/

i imo to oddaje cale sedno sprawy :/
Go to the top of the page

+Quote Post
ronin
post 22:38, 7 03 2005
Post #22

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;))
Nr użytkownika: 96

CYTAT (tranx-san @ 22:19, 6 03 2005)
ale fakt sa nuby co graja rifla i wala na oslep i maja farta...

taa a pozniej sypia sie teksty typu; oh ty nubie juz 4x pod rzad walisz na oslep zmiatajac 4 kolesi z przeciwnego teamu, zostaw rifle, oddaj rifle itp, itd... ;C

jakies kompleksy tranx?

+Quote Post
tranx-san
post 5:43, 8 03 2005
Post #23

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

ohmy.gif

wez ty kur.wa cytuj cala wypowiedz, albo chociaz zdanie

napisalem rifla = pure skill, ...
gram riflom wiem cos o tym, jeszcze bys sie duzo nauczyl :U

przepis na forumowe warzywo - czyta, cytuje, stara sie obrazic autora tekstu, chociaz sam nie wie o co mu chodzilo, bo nie potrafi zrozumiec tego co przed chwila przeczytal

no offence

+Quote Post
D!z3l
post 10:11, 8 03 2005
Post #24

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

Hehe, wiesz co Tranx powiem Ci że świetnie w tym momęcie zagrałeś role typowego warzywa ^^ naszego polskiego ffa biggrin.gif ...

CYTAT
wez ty kur.wa cytuj cala wypowiedz, albo chociaz zdanie

CYTAT
przepis na forumowe warzywo - czyta, cytuje, stara sie obrazic autora tekstu, chociaz sam nie wie o co mu chodzilo, bo nie potrafi zrozumiec tego co przed chwila przeczytal

.... które zawsze ale to zawsze odpowiada w sposób wólgarny oraz chamski i które uważa że ma zawsze racje i dlatego obraża wszystkich na serwku !

Co do tej miotły to ja uważam że to jest ogólnie lamerska broń, dlamnie nieważne jest czy ktoś przez przypadek zupełny zabije kilku gości bo poprostu wystrzeli na oślep w skupisko wrogów czy też użyje sprytu i zapomocą rykoszetu wytrzeli i odbije granat od ściany i w ten sposób zdobędzie jakiegoś fraga to w takich sytuacjach zawsze przeklinam tego typka
Natomiast wtedy kiedy eng zabije w duelu meda tylko z garanda lub k43 bez pomocy granatnika to należą sie jednynie brawa dla takiego kolesia

+Quote Post
falubaz
post 13:04, 8 03 2005
Post #25

Oberst
Ikona Grupy

dizel i ronin - przeczytajcie jeszcze raz to co napisal tranx a potem atakujcie :X

czym bardziej myslicie ze rifla jest lamerska bronia bez wzgledu jak nia sie gra, to tym bardziej jestescie w bledzie imo :/ niestety jest tylko pare osob dobrze nia grajacych i ich gre nie mozna raczej nazwac lamerstwem czy czyms innym...
tak samo jest z pfem. ciezko jest nim grac dobrze.

a mnie nie denerwuje ogolnie medzi rambo

+Quote Post
ronin
post 14:56, 8 03 2005
Post #26

Hauptmann
Ikona Grupy

w twoim poprzednim poscie ruszyl mnie fragment

CYTAT
wala na oslep i maja farta...

sorr facet ale to wlasnie jest typowe narzekanie warzywa...

CYTAT
napisalem rifla = pure skill, ...

tak, ale pozniej jeszcze w tym samym zdaniu piszesz cos o farcie, fart moj drogi jest wtedy kiedy trafisz 6 w totka...

CYTAT
gram riflom wiem cos o tym, jeszcze bys sie duzo nauczyl :U

zapewne...
btw nawiazujac do twojej "farcianej" wypowiedzi; ile z twoich fragow to czyste szczescie?

CYTAT
no offence

none taken

CYTAT
czym bardziej myslicie ze rifla jest lamerska bronia bez wzgledu jak nia sie gra, to tym bardziej jestescie w bledzie imo :/

a'propos czytana ze zrozumieniem, to gdzie napisalem ze rifla jest lamerska bronia?

CYTAT
niestety jest tylko pare osob dobrze nia grajacych i ich gre nie mozna raczej nazwac lamerstwem czy czyms innym...

np fartem...

pozdro

+Quote Post
tranx-san
post 17:33, 8 03 2005
Post #27

Major
Ikona Grupy

no tak, eng na ffa, ktory rozbraja miny innych engow z teamu, albo co najlepsze wlazi na wlasne miny i przy okazji gra rifla i costam od czasu do czasu ustrzeli jest uber pro wymiataczem...

na ffa nie graja dobzi operacze rifli, bynajmniej ja nigdy nie spotkalem takowego... dlatego napisalem ze wiekszoscrifli ffa wali poprostu na oslep, przed siebie, bez namyslu, aby tylko cokolwiek ustrzelic, a nie taka jest rola rifli... Jezeli ktos uwaza ze trzeba byc wielkim pro riflarzem zeby np zamiatac po 2-3 kolesi w ciasnych korytarzach to sie myli... zapominacie o tym ze np karand/k43 jest naprawde slaby na dlugie dystanse, a trafic hsa z tej broni jest ogromnie ciezko.. dlatego dobra rifle poznajemy nie tylko po killach z samych nade'ow ale rowniez po killach z garanda/k43

Nie wiem czy zauwazyliscie ale wiekszosc tych pro uber riflarzy ffa ma za zadanie np na oasis wyjsc z respa strzelic w ten ciasny tunel i zginac i tak po kazdym respie.. tak to sa uber umiejetnosci.

Dlaczego napisalem wala na oslep i fart. Bo jak juz mi sie zdarza grac na ffa, to zazwyczaj gine od spamu, od jakiejs zablakanej rifli ktora miala zapewne poleciec gdzies indziej nizeli w moim kierunku, od jakichs spam artow rzucanych na respa, bo jakies warzywa wychodzace z respa blokuja wszystkie wyjscia i ucieczki nie ma, bo jakis uber pf z wlasnej druzyny chce mi pomoc i zabic kogos z kim sie dueluje i giniemy obydwoje...

rifla = pure skill, ale na ffa takich pure skill rifli jeszcze nie widzialem, dlatego jest na oslep i fart.

+Quote Post
morph
post 21:50, 8 03 2005
Post #28

Schutze

Nr użytkownika: 3810

Tak czytam wypowiedzi obu panow i uwarzam ze pan Ronon przesadza poniewaz albo nie gra na polskim ffa albo gral dawno temu na jakims lepszym serku rolleyes.gif. Uwarzam ze Tranx ma calkowita racje! Wiekszosc warzyw na ffa ma np 30 killi i z 25 z samego rifle a z garanda/k43 ma acc ponizej 20 i to grubo. Zgadzam sie rowniez z tym ze wala na oslep w ciasne korytarze i udaje im sie czasem ustrzelic wiecej niz 1 gracza i mysla ze sa pro. Spojrzcie np jak taki "pro" eng z miotla gra np na fuelu to jest dla mnie smieszne biggrin.gif warzywo z miotla na fuelu na otwartej przestrzeni no koles nie potrafi ustrzelic kogos z bliska tylko czasem FARTEM mu sie uda. Pozdro

PEACE!

+Quote Post
ronin
post 22:43, 8 03 2005
Post #29

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT
no tak, eng na ffa, ktory rozbraja miny innych engow z teamu, albo co najlepsze wlazi na wlasne miny i przy okazji gra rifla i costam od czasu do czasu ustrzeli jest uber pro wymiataczem...

tego nie powiedzialem...

CYTAT
na ffa nie graja dobzi operacze rifli, bynajmniej ja nigdy nie spotkalem takowego...

to ze takowego nie spotkales wcale nie znaczy, ze takich nie ma...

CYTAT
dlatego napisalem ze wiekszoscrifli ffa wali poprostu na oslep, przed siebie

a co maja walic pod siebie? biggrin.gif

CYTAT
bez namyslu, aby tylko cokolwiek ustrzelic, a nie taka jest rola rifli...

wiec powiedz mi jaka?

CYTAT
zapominacie o tym ze np karand/k43 jest naprawde slaby na dlugie dystanse, a trafic hsa z tej broni jest ogromnie ciezko..

pamietam ktos swojego czasu na tym forum pisal na temat obrazen poszczegolnych broni, konkluzja byla bardzo prosta; rifla nie oplacalo sie polowac na haed'y poprostu roznica pomiedzy strzalem w korpus a glowe byla zbyt mala

CYTAT
pan Ronon

Ronin ;[

CYTAT
albo nie gra na polskim ffa

nom fakt nie gram za duzo bo
1)spamu za duzo
2)pingi z dupy

CYTAT
albo gral dawno temu na jakims lepszym serku

nom dokladnie od czasu kiedy zamkneli RudaNet nic lepszego znalezc nie moge..
.

CYTAT
FARTEM

wiecie te ciagle "farty" bardzo zageszczaja atmosfere, ze o powietrzu nie wspomne biggrin.gif

btw tranx-san daj jakos ostra odpowiedz to calkiem fajny flejm z tego wyjdzie i moze nareszcie sie cos na forum ruszy wink.gif

pozdro

+Quote Post
VeR
post 23:26, 8 03 2005
Post #30

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3636

temat na beke biggrin.gif mozna sie posmiac wink.gif

+Quote Post
Sir_Ace[PL]
post 12:29, 9 03 2005
Post #31

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1621

CYTAT (VeR @ 22:26, 8 03 2005)
temat na beke biggrin.gif mozna sie posmiac wink.gif

Niekoniecznie pośmiać.

Każdy chyba widział wszystkie opisane tutaj sytuacje, bo każdy niemal na początku grał na FFA. Większość nawet sama je stwarzała. Bo gdyby istniało tylko FFA to ET było by niemal całkowicie niegrywalny

+Quote Post
tranx-san
post 20:19, 9 03 2005
Post #32

Major
Ikona Grupy

nie, na flejma nie ma co liczyc, nie te czasy, myslenie wymaga sporo energi, a ze mi sie nie chce mslec i przy okazji tracic energi nie bede rzucal ostrych wypowiedzi sad.gif

na ffa nie ma dobrych rifli, bo kto trenuje cos na ffa? wszyscy na ffa zapierd.alaja na fragi albo na xp, nie ma tam czegos takiego jak teamplay, no chyba ze grupa znajomych z klanu wchodzi na serwer zeby ownowac ffa, ale glownie wtedy gra sie w axis i robi kampe na respa... zreszta komu by sie chcialo na ffa grac rifla? wiekszosc bierze medow bo bedzie sie mozna paczkowac i killowac niezliczonych przeciwnikow druzyny przeciwnej..

dobra rifle mozna spotkac na jakims gatherze, chociaz wiekszosc z tych lepszych graczy nawet na gatherze gra sobie covertami czy soldierami ^^

a do czego sluzy rifla?
napewno nie do bezmyslnego napie.rdalania w obojetnie kogo sie ma na celowniku. Ja jak gram rifla zadko w duelu uzywam granatow, raczej kampie sie gdzies i staram sie dac jak najwiekszy dam druzynie przeciwnej.. ale ja gram cw nie ffa... moim celem jest zabicie i dogibowanie engow + jak najwieksza liczbe ludzi z wychodzacego spawna, czasami nawet wychodze i na 6ciu, kogos sie zawsze zabije dobije, reszte uszkodzi, wtedy atak przeciwnika jest juz troche poszarpany, zdezorganizowany i wkraczajac na dalsza obrone, przeciwnik ma mniejsza szanse na wykonanie obj.
Jezeli jest szansa to wychdzi sie na plecy, wtedy szansa na zabicie i zgibowanie nawet 4rech jest duza..
taka jest rola rifli w teamie, zadac jak najwiekszy dam, postawic miny/nakrecic cos, meczyc dreczyc przeciwnika, zabijac gibowac, ale z glowa..
W ataku rifla = zdejmowanie kolesi zbunkrowanych w malo dostepnych miejscach dla smg. Widzieliscie moze jak zaskro ownowal na grushu rifla? strzelas sobie siedzac na trucku i odbijajac granaty prosto w gosci strzelajacych z mostu.
Rifla w ataku raczej zadko robi obj, od tego jest eng z smg.. zajmujac dobre miejsce mozna ladnie przykampiac respa przeciwnika... nie ma nic pieknejszego jak sciagniecie 3-4 gosci z rifli, lemingi wychodzoce z respa rox.

w dzisiejszej grze cw, rifla jest w niektorych miejscach podstawa taktyki (glownie w obronie)... dobry riflarz to skarb..

szczerze mowie, nie widzialem nigdy grajac na ffa goscia ktory by ownowal rifla, ownowal czyli zadawal duzy dam, goscia ktory by umial przykampic respa.. etc

+Quote Post
evil_lord
post 21:04, 9 03 2005
Post #33

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

wszyscy jesteśmy warzywami :<

+Quote Post
Zduneq
post 22:32, 11 03 2005
Post #34

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 869

Witam po 3 miesiecznej nieobecnosci,ah ta nauka do sesji biggrin.gif laugh.gif
Tranx-san, zgodze sie z Toba i jednoczesnie nie zgodze..
Sam gram miotla i jak nazwa(maniakow et) wskazoje nalezy nia wymiatac przeciwnika.Owszem jest pelno fragow na granacie z przyslowiowej dupy biggrin.gif.Wedlug mnie sprawa wyglada tak:miolta sluzy jednoczesnie do tego co piszesz i do tego o czym pisze Ronin.A mianowicie, nalezy dawac granaty w ciasne tunelki,przejscia itp.(upewniajac sie ze nie ma tam "naszych"),noz widelec kogos ie zdejmie przyklad:ja osobiscie na oazie(na 2 respie axis) majac k43 wale z granata na "slepo" w "gorne" przejscie.Czasami trafi sie jakis TK i daje 5xsoryy(nawiazanie do topicu tongue.gif:P).Osobiscie biegam z k43 i garandem i wlozonym/zalozonym granatem i jak widze okazje zeby kogos rozwalic to wale, potem najwyzje dobijam,w glowe nie celuje(z miotly of corz,smg to inna sprawa) bo rozut i roznica w ilosci zabieranego hp jest nie proporcjonalna.Wedlug mnie nie jest to bron lamerska.....mysle ze w miare umiem nia grac(choc ostatnio ciezko z tego granata przycelowac,duza przerwa robi swoje,aim z dupy dry.gif choc po pijaku jest lepszy biggrin.gif )
FFA, kiedy ja je widzialem z dobry miesiac, moze 1,5 nie gralem wogole w et.W klanie nie jestem bo sie zrazilem,a dokladnie to ludzie mnie zawiedli....Jak mozna pisac sie na klan nie przychodzac na spary i mecze?BYC NIEDYSPOCYCYJNYM?!?!?! ohmy.gif
Tranx-san, jak chcesz to mozemy "zmierzyc" sie...Jezli masz czas,ochote i przyjmujesz wyzwanie tongue.gif:P to odezwij sie na PM.
Pozdro, nie robic flamow, po kiego grzyba obrzucac sie blotem,dostawac pbm'y??

+Quote Post
Swiety
post 11:12, 12 03 2005
Post #35

General
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 306

Mój przepis na warzywo:

Idziemy do sklepu ogrodniczego i kupujemy nasionka, narzędzia (jakieś grabki, szpadelki, konewki) następnie rozkopujemy np jakiś trawnik pod blokiem, sadzimy nasionka, podlewamy i już za kilka miesięcy możemy się cieszyć dorodnymi warzywami.

+Quote Post
tranx-san
post 16:37, 12 03 2005
Post #36

Major
Ikona Grupy

zmierzyc sie na rifle ? 1o1 na rifle ? biggrin.gif XDD

lol jeszcze nigdy tak nie gralem smile.gif
nie wiem czy to ma jakikolwiek sens, ale mozemy sie zmierzyc na rifle ^^

+Quote Post
ronin
post 21:00, 12 03 2005
Post #37

Hauptmann
Ikona Grupy

CYTAT (Swiety @ 9:12, 12 03 2005)
Mój przepis na warzywo:

Idziemy do sklepu ogrodniczego i kupujemy nasionka, narzędzia (jakieś grabki, szpadelki, konewki) następnie rozkopujemy np jakiś trawnik pod blokiem, sadzimy nasionka, podlewamy i już za kilka miesięcy możemy się cieszyć dorodnymi warzywami.

Sklep z Nasionkami

ew reklamacje spowodowane np. najazdem policji i konfiskata naszych upraw kierowac do Swietego biggrin.gif

+Quote Post
Swiety
post 23:27, 12 03 2005
Post #38

General
Ikona Grupy

Każdy kto czyta ten topik jest warzywem

+Quote Post
falubaz
post 0:29, 13 03 2005
Post #39

Oberst
Ikona Grupy

CYTAT
Każdy kto czyta ten topik jest warzywem

"przeciez ja gram na xp pro ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

pozdro ;[

+Quote Post
Swiety
post 11:10, 13 03 2005
Post #40

General
Ikona Grupy

Wspaniała oferta TV Mamgo - Windows XP PRO + ET w jednym.
Chcesz być PRO ? Chcesz mieć dużo XP wchodząc odrazu na serwer ? Nie chcesz być więcej warzywem ?
Kup naszą srebrną płytę kolekcjonerską zawierającą Windows XP PROfessional i ET.
Ta płyta otworzy ci nowe niespotykane możliwości multimedialnej rozgrywki, wyrzuć do kosza wszystkie aimboty i wallhacki - nie będą już ci potrzebne - kup naszą wspaniałą płytę !!!
Nie wydawaj pieniędzy na nowe PIV, Gforce, mx-y i neostrady - policz - to ci się opłaca !!! tanim kosztem zostaniesz PRO z dużą ilością XP !!!

Do kupienia w naszym sklepie internetowym po wysłaniu sms-a na 997 (koszt sms-a 666 zł + VAT).

Dla tych którzy chcą być jeszcze bardziej pro mamy super atrakcyjną ofertę promocyjną - złota płyta kolekcjonerska: Windows XP PRO + ET + ETPRO - Czyli 2xPRO. Teraz nawet nie zagrozi ci żaden PRO gracz - będziesz podwójnie pro !!!

Do kupienia w naszym sklepie internetowym po wysłaniu sms-a na 997 (koszt sms-a 997 zł + VAT).

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi