![]() ![]() |
1:31, 14 03 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 90 Dołączył: 17-11-2003 Nr użytkownika: 754 |
co wy p_ier_olicie? wystarczy, ze sciagniecie nowe stery nvidii (datowane na 11 marca) i macie pr0 atrakcje. ja na ten przyklad mam na goldzie cale czarne budyneczki, w sumie to tylko widze czolg, palmy i przeciwnikow
|
|
|
|
15:39, 14 03 2005
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 210 Dołączył: 16-10-2003 Nr użytkownika: 496 |
Silnik ET nie ma tu nic do rzeczy... Jakos starsze gry sie nie krzacza. |
||
|
|
|||
19:47, 14 03 2005
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Hihihihi Święty przejrzałam Cię!! To ty chcesz podstepnie zostać pierwszym w Polsce pro!!! No bo jak posypią się pieniążki z TV Mango, to będziesz pierwszym zarabiającym na życie z ET!!! O ty cwaniaczku. Kurcze, ze też pierwsza na to nie wpadłam :| |
||
|
|
|||
12:33, 15 03 2005
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 136 Dołączył: 8-12-2003 Skąd: Żyrardów, wiesz mi nie chcesz tu przyjechać Nr użytkownika: 869 |
Wszyscy jestescie SIANIE!!!Ja nie wiem i nie rozumiem.Wszystko co bylo smiesznego do powiedzenia zostalo powiedziane.Dziwie sie Swietemu ze jeszcze na sile proboje reanimoac topic....Zenada....Ymma, ciebie tez nie podejzewalem o taka probe
Glupi topic zaczal sie przeksztalcac w ciekawa dyskusje na temat uzywania miotly i jej wagi w grze.Dodajac te z dupy posty zabiliscie ja!!!(czuje pbm Dziwi mnie jeszcze bardziej tranx-san ktory nie podniosl "rekawicy" i chyba nie ma zamiaru nazwijmy to zmierzyc sie z takim lolkiem jak ja, jak nalezy uzywac miotly. A mialem juz ciekawy pomysl, aby "nasze" forum zaczelo ownowac jakis serw,pokapac ludzi i zrobic cos ala "motla party" Pozdro |
|
|
|
2:57, 16 03 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
sry zduneq ale nie mam zbytnio czasu grac dueli na rifle, a tymbardziej 6cio mapowej kampani
... wiec wygrales i samoczynnie mozemy cie nazwac "najlepsza rifla forum" jezeli cie ktos wyzwie zeby ci zabrac tytul, bedziesz musial podjac wyzwanie! gg lads |
|
|
|
14:10, 16 03 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 7 Dołączył: 15-03-2005 Nr użytkownika: 3871 |
Jeśli teamy są lockniętę, to KONIECZNIE nawrzeszcz na nie żeby odblokowali, a jeśli tego nie zrobią, to koniecznie ich zbluzgaj, że boją się że wejdziesz i ich z0wnuj3sz!
|
|
|
|
14:12, 27 03 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 20 Dołączył: 17-03-2005 Skąd: Podwale*RIFA, Złotoryja Nr użytkownika: 3891 |
lolkowe to jest, ale ja wam powiem inną historię. Kiedyś, gdy dopiero zaczynałem wszedłem sobie na jakiś tam klanowy serwer. To było tak, że na ten klan grał team FFA. Okropnie nas jechali, aż się w końcu wqrwiłem i zacząłem ich wyzywać (wg porad z pierwszego posta tego tematu), wszystkich jak leciało. Ponapisywałem troche txtów w stylu "xxx cocksucker","yyy dickhead" etc. Nie znałem się wtedy zbytnio na ET (jak już wspomniałem) i nie wiedziałem że admini istnieją... No i tak doszliśmy do sedna sprawy: DOSTAŁEM BANA NA 10000000000 LAT
|
|
|
|
22:31, 9 04 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 1 Dołączył: 9-04-2005 Nr użytkownika: 4078 |
elo
gram sobie w et dosc dlugo, idyluje to i owo.. i troche mnie wk.rwil ten topic - wiec skrobie pare zdan. wszystko ok.. smieszne rzeczy opowiadacie o warzywkach, sam wiem i mnie skrecaja takie historie. ale> skad wiem?? otoz wiem bo grywam na ffa! a dlaczego grywam na ffa? bo nie mam klanu! a dlaczego nie mam klanu? i tu przechodzimy do meritum. pr0 zaden ze mnie nie jest - ale biorac pierwsze z brzegu takie cb to mysle ze z graczami z 2 dziesiatki moge spokojnie rywalizowac.. a dlaczego nie z pierwszej? bo k.rwa trudno kogos z pierwszej spotkac na serkach ffa dla zwyklych zjadaczy et. no dobra koniec zalenia sie^^. fakty sa takie ze zaczynajac grac na scenie po kilkunastu miesiacach nie mam szans na wkrecenie sie do powaznego klanu. i nie mowie o tych wszystkich propozycjach z.ebanych klanow ktore rozpadna sie za kwadrans. wiec chwalcie pana bo gracie w doborowym towarzychu. tranx cos tam pisal ze na ffie nie ma przyjemnosci z dama na kilku ludziach na respie - przecierz za takie cos by Cie kazdy wy.ebal za spawnkill na ffa! wiec podsumowujac.. mega z.eby chodza po swiecie, a jeszcze wieksze zdarza sie spotkac na ffa - ale rowno mnie irytuje objezdzanie ffa, ktore jest jedyna szansa na pykanie w et dla - sporej grupy nie majacych problemow ze skoordynowanie pracy oczu, myszki i mozgu plejerow. jeszcze mala dygresja do noobowatej rifli:] to jaka to jest bronia czyni ja to kto nia gra, niezastapiana do precyzyjnego przejscia jakichs celi i miotacz fragow dla amatorow.. soł tejk it izi :> GL HF collect kills /quit |
|
|
|
3:11, 10 04 2005
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
hrhrhr, mnie nikt nie wyrzuca z ffa za spawnkilling bo ostatnio gram tylko i wylacznie ffa na serwerze na ktorym jestem adminem ^^ 193.26.215.26:27960 <- mozecie sobie pograc, duzo warzyw tu gra, ale przynajmniej jest to serw sw bez ciezkich broni z dozwolonym spawnkillem na maxa ^^ skoro piszesz ze jestes w miare dobrym graczem etc, to kazdy niezly klan cie wezmie, slabo szukasz, albo trafiasz na warzywne klany, ktore rekrutuja poprzez ilosc xp na mape.. oczywiscie nie ma co sie oszukiwac, do top pl klanow nikt cie z ffa nie wezmie, do takich klanow nawet niezli gracze nie maja szans sie dostac bo to klany invite only, ale probuj.. co ci szkodzi i mylisz sie, czesto widze dobrych graczy na ffa, np na bio czy na efterze, sam czasami tam grywam w nocy jezeli oczywiscie ktos znajomy tam ownuje |
||
|
|
|||
9:40, 10 04 2005
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 264 Dołączył: 19-03-2004 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 1539 |
Zgadzam sie z tym coś napisał fejku ^^ w 100% ! |
||
|
|
|||
20:43, 16 04 2005
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 5 Dołączył: 13-04-2005 Nr użytkownika: 4116 |
e wiecie jak fajnie sie team-killuje gdy na serwerze Nexus 64 slots jest battery?
wyobraźcie sobie xD!! |
|
|
|
6:38, 26 12 2005
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 41 Dołączył: 7-10-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 409 |
QUOTE Glupi topic zaczal sie przeksztalcac w ciekawa dyskusje Czyj topic nazywasz glupim?!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |