IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

3 Stron V  < 1 2 3  
Reply to this topicStart new topic
> Przepis na Warzywo, Nowy goracy temat z nutka humoru
Eld
post 1:31, 14 03 2005
Post #41

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 754

co wy p_ier_olicie? wystarczy, ze sciagniecie nowe stery nvidii (datowane na 11 marca) i macie pr0 atrakcje. ja na ten przyklad mam na goldzie cale czarne budyneczki, w sumie to tylko widze czolg, palmy i przeciwnikow biggrin.gif niezly czit, choc celownik tez szlag trafil... albo na radku widac jeno trawke... dumny jestem, ze po raz kolejny nvidia stanela na wysokosci zadania albo raczej, ze ET jest gra zrobiona na tak starym silniku, ze przy robieniu sterow i optymalizacji pod jakies HL 2 czy D 3 cos sie p_ieprzy... aha, efekt uboczny... nowe stery wieszaja rowniez kompa rolleyes.gif
Go to the top of the page

+Quote Post
Bobin
post 15:39, 14 03 2005
Post #42

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 496

CYTAT
albo na radku widac jeno trawke... dumny jestem, ze po raz kolejny nvidia stanela na wysokosci zadania albo raczej, ze ET jest gra zrobiona na tak starym silniku

Silnik ET nie ma tu nic do rzeczy... Jakos starsze gry sie nie krzacza.

+Quote Post
ymma
post 19:47, 14 03 2005
Post #43

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 2258

CYTAT
Wspaniała oferta TV Mamgo - Windows XP PRO + ET w jednym.
Chcesz być PRO ? Chcesz mieć dużo XP wchodząc odrazu na serwer ? Nie chcesz być więcej warzywem ?
Kup naszą srebrną płytę kolekcjonerską zawierającą Windows XP PROfessional i ET.
Ta płyta otworzy ci nowe niespotykane możliwości multimedialnej rozgrywki, wyrzuć do kosza wszystkie aimboty i wallhacki - nie będą już ci potrzebne - kup naszą wspaniałą płytę !!!
Nie wydawaj pieniędzy na nowe PIV, Gforce, mx-y i neostrady - policz - to ci się opłaca !!! tanim kosztem zostaniesz PRO z dużą ilością XP !!!

Do kupienia w naszym sklepie internetowym po wysłaniu sms-a na 997 (koszt sms-a 666 zł + VAT).

Dla tych którzy chcą być jeszcze bardziej pro mamy super atrakcyjną ofertę promocyjną - złota płyta kolekcjonerska: Windows XP PRO + ET + ETPRO - Czyli 2xPRO. Teraz nawet nie zagrozi ci żaden PRO gracz - będziesz podwójnie pro !!!

Do kupienia w naszym sklepie internetowym po wysłaniu sms-a na 997 (koszt sms-a 997 zł + VAT).

Hihihihi Święty przejrzałam Cię!! To ty chcesz podstepnie zostać pierwszym w Polsce pro!!! No bo jak posypią się pieniążki z TV Mango, to będziesz pierwszym zarabiającym na życie z ET!!! O ty cwaniaczku.

Kurcze, ze też pierwsza na to nie wpadłam :|

+Quote Post
Zduneq
post 12:33, 15 03 2005
Post #44

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 869

Wszyscy jestescie SIANIE!!!Ja nie wiem i nie rozumiem.Wszystko co bylo smiesznego do powiedzenia zostalo powiedziane.Dziwie sie Swietemu ze jeszcze na sile proboje reanimoac topic....Zenada....Ymma, ciebie tez nie podejzewalem o taka probe ph34r.gif blink.gif
Glupi topic zaczal sie przeksztalcac w ciekawa dyskusje na temat uzywania miotly i jej wagi w grze.Dodajac te z dupy posty zabiliscie ja!!!(czuje pbm laugh.gif )
Dziwi mnie jeszcze bardziej tranx-san ktory nie podniosl "rekawicy" i chyba nie ma zamiaru nazwijmy to zmierzyc sie z takim lolkiem jak ja, jak nalezy uzywac miotly.
A mialem juz ciekawy pomysl, aby "nasze" forum zaczelo ownowac jakis serw,pokapac ludzi i zrobic cos ala "motla party" biggrin.gif , podzelic sie uwagami,spostrzezeniami itp.Moze cos zagrac wspolnie??Jak kiedys zg3d team& baby team.Ale nic straconego...Mozna jeszcze to bujnac,wystarczy chciec.
Pozdro

+Quote Post
tranx-san
post 2:57, 16 03 2005
Post #45

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

sry zduneq ale nie mam zbytnio czasu grac dueli na rifle, a tymbardziej 6cio mapowej kampani smile.gif
... wiec wygrales i samoczynnie mozemy cie nazwac "najlepsza rifla forum"

jezeli cie ktos wyzwie zeby ci zabrac tytul, bedziesz musial podjac wyzwanie!

gg lads

+Quote Post
cW.lord rys!o
post 14:10, 16 03 2005
Post #46

Schutze

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 3871

Jeśli teamy są lockniętę, to KONIECZNIE nawrzeszcz na nie żeby odblokowali, a jeśli tego nie zrobią, to koniecznie ich zbluzgaj, że boją się że wejdziesz i ich z0wnuj3sz!

+Quote Post
ROGhAL
post 14:12, 27 03 2005
Post #47

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 3891

lolkowe to jest, ale ja wam powiem inną historię. Kiedyś, gdy dopiero zaczynałem wszedłem sobie na jakiś tam klanowy serwer. To było tak, że na ten klan grał team FFA. Okropnie nas jechali, aż się w końcu wqrwiłem i zacząłem ich wyzywać (wg porad z pierwszego posta tego tematu), wszystkich jak leciało. Ponapisywałem troche txtów w stylu "xxx cocksucker","yyy dickhead" etc. Nie znałem się wtedy zbytnio na ET (jak już wspomniałem) i nie wiedziałem że admini istnieją... No i tak doszliśmy do sedna sprawy: DOSTAŁEM BANA NA 10000000000 LAT biggrin.gif

+Quote Post
buahaplejer
post 22:31, 9 04 2005
Post #48

Schutze

Nr użytkownika: 4078

elo

gram sobie w et dosc dlugo, idyluje to i owo.. i troche mnie wk.rwil ten topic - wiec skrobie pare zdan.

wszystko ok.. smieszne rzeczy opowiadacie o warzywkach, sam wiem i mnie skrecaja takie historie. ale> skad wiem?? otoz wiem bo grywam na ffa! a dlaczego grywam na ffa? bo nie mam klanu! a dlaczego nie mam klanu?

i tu przechodzimy do meritum. pr0 zaden ze mnie nie jest - ale biorac pierwsze z brzegu takie cb to mysle ze z graczami z 2 dziesiatki moge spokojnie rywalizowac..
a dlaczego nie z pierwszej? bo k.rwa trudno kogos z pierwszej spotkac na serkach ffa dla zwyklych zjadaczy et.

no dobra koniec zalenia sie^^. fakty sa takie ze zaczynajac grac na scenie po kilkunastu miesiacach nie mam szans na wkrecenie sie do powaznego klanu. i nie mowie o tych wszystkich propozycjach z.ebanych klanow ktore rozpadna sie za kwadrans.

wiec chwalcie pana bo gracie w doborowym towarzychu.

tranx cos tam pisal ze na ffie nie ma przyjemnosci z dama na kilku ludziach na respie - przecierz za takie cos by Cie kazdy wy.ebal za spawnkill na ffa!

wiec podsumowujac.. mega z.eby chodza po swiecie, a jeszcze wieksze zdarza sie spotkac na ffa - ale rowno mnie irytuje objezdzanie ffa, ktore jest jedyna szansa na pykanie w et dla - sporej grupy nie majacych problemow ze skoordynowanie pracy oczu, myszki i mozgu plejerow.

jeszcze mala dygresja do noobowatej rifli:] to jaka to jest bronia czyni ja to kto nia gra, niezastapiana do precyzyjnego przejscia jakichs celi i miotacz fragow dla amatorow.. soł tejk it izi :>

GL HF collect kills /quit

+Quote Post
tranx-san
post 3:11, 10 04 2005
Post #49

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 551

CYTAT (buahaplejer @ 20:31, 9 04 2005)

tranx cos tam pisal ze na ffie nie ma przyjemnosci z dama na kilku ludziach na respie - przecierz za takie cos by Cie kazdy wy.ebal za spawnkill na ffa!

hrhrhr, mnie nikt nie wyrzuca z ffa za spawnkilling bo ostatnio gram tylko i wylacznie ffa na serwerze na ktorym jestem adminem ^^

193.26.215.26:27960 <- mozecie sobie pograc, duzo warzyw tu gra, ale przynajmniej jest to serw sw bez ciezkich broni z dozwolonym spawnkillem na maxa ^^

skoro piszesz ze jestes w miare dobrym graczem etc, to kazdy niezly klan cie wezmie, slabo szukasz, albo trafiasz na warzywne klany, ktore rekrutuja poprzez ilosc xp na mape.. oczywiscie nie ma co sie oszukiwac, do top pl klanow nikt cie z ffa nie wezmie, do takich klanow nawet niezli gracze nie maja szans sie dostac bo to klany invite only, ale probuj.. co ci szkodzi

i mylisz sie, czesto widze dobrych graczy na ffa, np na bio czy na efterze, sam czasami tam grywam w nocy jezeli oczywiscie ktos znajomy tam ownuje smile.gif

+Quote Post
D!z3l
post 9:40, 10 04 2005
Post #50

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1539

CYTAT
no dobra koniec zalenia sie^^. fakty sa takie ze zaczynajac grac na scenie po kilkunastu miesiacach nie mam szans na wkrecenie sie do powaznego klanu. i nie mowie o tych wszystkich propozycjach z.ebanych klanow ktore rozpadna sie za kwadrans.

Zgadzam sie z tym coś napisał fejku ^^ w 100% !

+Quote Post
shAdOW.Stillo
post 20:43, 16 04 2005
Post #51

Schutze

Nr użytkownika: 4116

e wiecie jak fajnie sie team-killuje gdy na serwerze Nexus 64 slots jest battery?

wyobraźcie sobie xD!!

+Quote Post
Rollo Tomasi
post 6:38, 26 12 2005
Post #52

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 409

Glupi topic zaczal sie przeksztalcac w ciekawa dyskusje

Czyj topic nazywasz glupim?!!!!

+Quote Post

3 Stron V  < 1 2 3
Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi