![]() ![]() |
12:24, 18 04 2005
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 87 Dołączył: 10-12-2004 Skąd: aktualnie londynowo... na stale wawa... a rodziłem się w scyzorykolandii Nr użytkownika: 3382 |
Myślę, że jeśli chłopak chce coś zrobić, to niech zrobi. I bardzo dobrze, że chce coś zrobić, bo w polskiej mentalności jest także niestety to (mimo całej mierności i marności, o której mówi zarówno Ymma jak i Falubaz), żeby najchętniej nic nie robić, a wszystkim, którzy chcą zrobić coś kreatywnego podcinać skrzydła, czy chociażby skrzydełka.
Niech RedBoy zatem zrobi stronę o ET, choć treściowo zapewne nie doścignie www.enemyterritory.pl, userów stąd także raczej nie odciągnie, ale jeżeli ma to być "spojrzenie z drugiej strony na ET", to jestem ciekaw co z tego wyniknie (jeżeli w ogóle). Mam tylko jedną prośbę, niech to będzie dobry serwis, w każdym znaczeniu tego słowa. To tylko moja opinia na temat, niestety zarówno newsmanem jak i redaktorem nie zamierzam być, więc off topic. |
|
|
|
17:40, 18 04 2005
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Dołączył: 14-04-2005 Skąd: Środa Śląska Nr użytkownika: 4118 |
polacy są dobrzy jeszcze w piciu ;]
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |