![]() ![]() |
17:27, 10 11 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
Bo to jest tak, ze nie ma jednoznacznej definicji warzywnosci gdyz jest ona nieuchwytna... cos co sie wie przez zrozumienie... jakos niedoskonala forma aksjomatu. Ten dekalog mial byc groteskowy. Jednak posty niektorych (nie wskazuje palcem) uproscily go. Pisano o rzeczach tak oczywistych, ze juz nie mialy tego smaczku...
|
|
|
|
3:01, 11 11 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Sn(wykrzyknik)per vel Darcośtamzsiódemką - czytałam kiedyś "Poradnik jak odpowiadać dzieciom na denerwujące pytania" i ogólnie radzono nie bić po 3 - 4 czy nawet 5, jednak autor zauważa, że nie należy równiez nadszarpywać swego zdrowia psychicznego i podaje przykład pewnej Amerykanki, która przylała swojej pociesze po 37 pytaniu, które brzmiało - dlaczego mama gryzie syfon?
|
|
|
|
8:36, 11 11 2005
|
|||
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 12 Dołączył: 14-08-2005 Nr użytkownika: 4776 |
@Sn!per, Psa nie masz, kumpli szukasz ? do swojej imprezki, lub wspówinnych tłumaczących Cię z głupstw które powypisywałeś ? Nie nu engr lecz, NU ENGR jak piszę Twojego nicka jak jest napisany, więc miej w Sobie na tyle elementarnego poczucia aby zrobić to samo. Kampienie jest skillem, kampić trzeba umieć co jest zależne od znalezienia osób które dają się kampić ( przepraszam czytających o zakręcenie tego ) i nie tylko ja tak twierdzę, Sam piszesz coś w stylu gdy masz 40 hp biegnij na kozaka... gubisz się w Swoich argumentach chłopie. Grasz na suply czasem ? , wyobraź sobie @Sn!per, sytuację gdy budzisz się w spawnie axis... Masz jeszcze shielda ( zombie time ) i zauważasz w przejściu na front ubitego soldata allies(pf) .... a za nim medyk (allies) ( które go oczywiście doprowadził do tego stanu ) i chwile po tym gdy Ty masz spawna on go podnosi.... już wiesz co się stanie ? To także uważasz za brak skilla ? założe się że takiego wyobrażenia nie miałeś nawet w najśmielszych snach o ET. Abstrah_ując do Twoich wywodów, na temat stania się warzywem - szczerze ? są one denne, napisane lipnym mało śmiesznym językiem, pisane na siłę, i powtarzasz się w kilku sytuacjach nawet po kilka razy - zmieniając jedynie mapę lub klasę postaci. Już wiesz dlaczego zostałeś "wyróżniony" do bycia w innym topicu ? Są to posty śmieszne fakt, lecz chyba nie zrozumiałeś za bardzo przesłania topicu Świętego, pomijam już fakt iż, mają do tej sprawy tyle, co dupa słonia do papieru toaletowego. Nie pisz nic więcej na siłę bo marnie Ci to wychodzi... rzekłbym w tandetnym stylu i na domiar złego żałośnie. NU ENGR. Shit, ładnie macie badword'sów nawlepianych do phpmydmin Nawet abstra@#!ąc nie mogę napisać ;P Pozdrawiam. |
||
|
|
|||
23:03, 11 11 2005
|
|||||||||||
|
Leutnant Grupa: Zbanowany Postów: 159 Dołączył: 30-11-2004 Nr użytkownika: 3329 |
Dobra, po kolei.
Dobrze, NU ENGR'ze... Coś takiego... Pisałem tamtego posta na lekko dziwnej klawiaturze... Dlatego nie było polskich liter, bo strasznie trudno było tam wcisnąć shift (poważnie) .
Zależy jakie kampienie. Czajenie się za rogiem to też manewr możliwy tylko dla pr0 masterów? No, głównie o to mi chodzi. "Interesujące" , że tak to nazwę, kampienie też może być skillem... Ale miałem na myśli zwykłe, tępe kampienie.
Niezłe! Patrz wyżej.
Nie, nie były pisane na siłę - pisałem to, co mi przyszło do głowy, i co uważałem za śmieszne. A skąd, do cholery, miałem wiedzieć, że zaraz ktoś się na mnie rzuci? Miałem wtedy moje hasło chyba tydzień... I dlaczego są "denne" ? Co jest w nich dennego? Jakieś przykłady, i, przede wszystkim, powody?
Pojąłem - śmianie się z kretyńskiego zachowania. I to też robiłem. Co do tego, że pisałem o rzeczach oczywistych (do conisha) - mam rozumieć, że moje były głupie i oczywiste, a hasła w stylu "covert ops to klasa dla noobów" są śmieszne i na poziomie? Tja. Tyle. Teraz proszę o odpowiedź tak/nie: tak więc mam rozumieć że jestem idiotą, i lepiej będzie jak po prostu sobie pójdę? To idzie wywnioskować z waszych postów... |
||||||||||
|
|
|||||||||||
1:05, 12 11 2005
|
|
|
Odpowiem najlepiej jak potrafie... Dekalog wg Swietego mowil o rzeczach, ktore wedlug niektorych warzyw nie sa warzywne. Tym samym uwazaja sie za "lepszych".
Nie napisalem, ze Twoje teksty sa glupie. Dodam jeszcze tylko, ze rozmowa jest czysto akademicka i wiekszego sensu nie ma. Prawda w tym przypadku jest jak dupa. edit: nadwyzka wyrazu "warzywo" spowodowane brakiem innego odpowiedniego. Sora, jestem zmeczony |
|
|
|
11:32, 12 11 2005
|
|||
|
Leutnant Grupa: Zbanowany Postów: 159 Dołączył: 30-11-2004 Nr użytkownika: 3329 |
Hmmm... Czyli pr0 powiedział i natychmiast każdy kto tak robi, jest warzywem? Ciekawe. IMO celem tamtego topicu było pisanie o głupich zachowaniach, a nie pisanie w stylu "BUUUU Fuel Dump to do d... mapa bo mnie ownują snajperzy a ja nie umiem grać covert opsem!!!" . I już mamy dwa punkty... Bez obrazy, ale tak po prostu to wygląda... |
||
|
|
|||
12:32, 12 11 2005
|
|||
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
No właśnie - takie zdanie może paść tylko z ust warzywa. Można dopisać jako kolejny punkt do dekalogu Problem z fueldump to wcale nie są "ownujący snajperzy" |
||
|
|
|||
14:20, 12 11 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
problemem fuela jest to ze jest to de facto przerobiona mapa z RTCW SP ... tak na prawde jest to na sile przystosowana mapa nie dosc ze do et to jeszcze do trybu MP ... ale nie o tym mialem pisac
tak na prawde od bardzo dlugiego czasu czytam te dekalogi warzywa ... dawno sie tak nie smialem .... a podazajac za tokiem rozumowania Sn!pera ... skoro spawn rape jest zabieraniem funu innym graczom na ffa to zakaz tego tez jest zabieraniem funu innej grupie graczy ... szczerze? nie widzialem jeszcze wysokiego poziomu na serwerach z tymi smiesznymi zasadami ... inna sprawa ze na ffa bywam od swieta .. czyt. jak mam czas na ffa, a nie chce mi sie nic innego robic ... bo zazwyczaj codziennie lub co drugi dzien mam jakies CW i tak na prawde ffa mnie nie bawi .... wiesz dlaczego? bo pajace dra m@!de zeby nie robic spawnkilla .... a sami zamiast grac stoja jak kolki w spawnie i dra m@!de, zeby nie spawnkillowac ... zawsze z respa sa przynajmniej 2 wyjscia ( nie liczac railguna, ale railgun jest z!@#any), a ci co dra m@!de zawsze wychodza tym jedynym slusznym, zawsze obleganym, potykaja sie o siebie, staja jak kolki, paczkuja sie na srodku placu, strzelaja sobie po plecach, potem staja, zeby rzucic vota na kick za TK ... co bys zrobil .. poczekal az grzecznie skoncza? czy moze rzucilbys puche? gdyby wszyscy zamiast (słowo na p)ic o dupie maryni wzieli sie chodziaz do nabicia paru fragow ffa wygladaloby inaczej ... wszyscy wiedza w jakich miejscach najczesciej sie kampi spawna, a mimo to jeden za drugim jak lemingi wybiegaja ze spawna wlasnie w te miejsca, gdy z gory wiadomo ze tam bedzie pucha ... jak to nazwiesz? brakiem skilla? czy moze bezmyslnoscia i zakladaniem ze kazdy zastosuje sie do regulaminu jakiegos pajaca, ktory pisze ze spawnkill kick a wiec idac tokiem rozumowania Sn!pera ... zakaz spawnkillingu zabiera fun przynajmniej polowie graczy ... zeby ta lemingowata lub tez poczatkujaca polowa miala fun ... bo kazdy kto choc ma mgliste pojecie o tej grze, wiec czego moze sie spodziewac spawnujac sie ... spawnujac sie masz 3 sec niesmiertelnosci ... mozesz wtedy zrobic wszystko ... jak to kiedys bodaj Eld powiedzial ... ze gdybys gral w BF 1942 to bys zobaczyl co to znaczy spawnkill, gdzie nie miales tych 3 sec niesmiertelnosci ... 1 bazooka ulamek sec przed spawnemi nie ma spawna... bo jeszcze nie zadzyles sie ruszyc i juz nie zyles .... zboczylem z tematu ale nie chce mi sie tego kasowac ... |
|
|
|
17:34, 12 11 2005
|
|
|
Nie ma jak sensowna odpowiedź. Czytaj: usuwanie postów.
|
|
|
|
1:51, 16 11 2005
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
ŚWIETY SPAMER. EOT. SWIETY NABIJA POSTY OMG JAKI NUB!!!!!1111
http://www.board.enemyterritory.pl/index.p...?showtopic=5063 ALE ZGAPIACZ Z WOLFszLAGIERA of korz joke. teraz sn1per przeczyta i sie dowie czemu tak a nie inaczej. i niech przemysli czemu tamte topy maja to o co w nich chodzilo a nie mielone mieso z petrochemii jasło |
|
|
|
5:45, 16 11 2005
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
nudno w domu wiec trzeba cos napisac ;d
zacznijmy od samego fuela - ci co mowia ze ta mapa jest zje.bana glosza jakies dziwne rzeczy. fuel to dosonala mapa na ffa, ciezko jest kampic respa allies jak i axis, chociaz pamietam czasy gdy wbijalismy we 3-4 do jednego teamu i robilismy cudowny spawnrape. problemem fuela jak i na kazdej mapie jest taki ze nikomu sie nie chce robic obj, nikt nie wezmie enga i nie nakreci mostu, ale do tego sie przyzywczailismy. Jezeli chodzi o cw fuel jest napewno o wiele lepszy od battery w ktorej to dominuje szalona morta na respa 3 lojtow i pfem - pure spam. Mozna postawic obra skuteczna obrona na fuelu, a resp allies przy szafie dodaje grze troche dynamiki. Jest masa map ktore sie gra/gralo ktore sa o wiele gorsze od fuela. Dodatkowa zaleta fuela jest uzytecznosc cv opsa. Obrona na fuelu na 3 covertow rox co do spawnrape'u nadal uwazam ze jest to element gry i jezeli ktos gra na tyle slabo ze za kazdym razem zmiata go pucha z respa, istnieje nadzieja ze kiedys po licznych grach na ffa i kampieniu spawna nauczy sie poprawnie wychodzic z respa. Problem kampienia respa nie polega na tych zlych co rzucaja puchy/granaty - problem polega na tym iz te zaj.ebane lemingi zamiast jakos normalnie wychodzic z respa blokuja siebie nawzajem przez co wszyscy zostaja brutalnie pobrani i czekaja kolejne 30 sek aby na nowo moc grac. |
|
|
|
15:38, 16 11 2005
|
|||||||||
|
Przeczytałem kawałek... Ale co to ma do rzeczy? Znalazłem kilka sensownych punktów, poza tym typowe marudzenie w stylu "covert ops to klasa dla n00bów, bo mnie ownuje, jak usiłuję byc rambo medykiem kampiącym spawna" itd...
Ta, wiem, typowe. A potem setki głosowań na XP shuffle i marudzenie, że teamy są nierówne.
100% się zgadzam. Ta mapa ma DYNAMIKĘ... Battery zaś to IMO crap dla solderów z moździerzami, którzy chcą pić rekordy na 100000 fragowy killing spree.
Właśnie, w tym problem. Drużyny często składają się częściowo z lemingów, przez co jest trudno wyjść ze spawna w czasie SK... I tego nie unikniesz na żadnym serwerze FFA, oprócz tych całkiem pr0. I dlatego nie lubię spawnkilla na "typowym" FFA. Ale chętnie bym zagrał na jakimś lepszym FFA, jak wspomniany BiO. I dalej czekam na odpowiedź na moje pytanie - gdzie wcięło mój poprzedni post? |
||||||||
|
|
|||||||||
16:20, 16 11 2005
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Czlwowieku daj se siana, powtarzasz caly czas to samo i nie potrafisz przyjac do wiadomosci, ze jestes noobem. Wiesz co to znaczy ? To nic obrazilwego, poprostu jestes poczatkujacy. Masz takie same poglady jak kazdy na poczatku, lubisz coverta, grasz na fuelu, przykladasz wage do nicka etc. Zrozum ze rozmawiaszz ludzmi ktorzy graja w to ~2lata plus do tego inne fpp, i maja zupelnie inne poglady. Miej swoje ciesz sie z gry i tyle. Nikt Ci nie narzuca co ma byc przez Ciebie lubiane i czym masz grac. Sam kiedys bedziesz sie z tego smial a na razie gl hf.
|
|
|
|
17:42, 16 11 2005
|
|||||
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
gadaj z dupą to cię osra, jak nie zrozumiales niczego to masz problemy ze zrozumieniem tego co czytasz. to ze ty tak myslisz to nie znaczy ze musi to byc prawda, ja kiedys tez myslalem ze bycie warzywem jest fajne ale tak nie jest. co ownuje co najwyzej cp. =o kiedys tez pisalem z!@#ane posty(popatrz w moich pierwszych postach), byly one kwintesencja warzywnosci ale troche czasu mi zajelo otrzasniecia sie z tego stanu. napisales kiedys ze sie zawiodles ze cie pojechano. ale gdybys poczytal troche tego forum to bys wiedzial ze 6/7 ludzi tutaj nie przechodzi takiego "testu" brechtow i polewek z niego. malo ktora osoba ktora sie pojawia(nowa) pisze cos ciekawego i nie warzywnego. jak widzisz ze tu jak tajgej napisal sa tu osoby obsiadujace tu >2lata czy tez jeszcze z innych for wolfa ok 4 lat to nie dziw sie ze takie jest podejscie. po ktores nie chodzi tu o jakis oficjalny regulamin warzyw tylko o po prostu niezla beke z ktorego niejedna osoba by wyciagnela wnioski.
dobrze mowi dac mu piwa. |
||||
|
|
|||||
20:32, 16 11 2005
|
|||||||
|
A to już mnie po prostu rozbawiło. Jestem n00bem? LOL! Gadasz do kogoś, kto gra w ET prawie półtora roku... Zaś wasze argumenty, że to, że lubię coverta i fuel dump, sprawia, że jestem warzywem... No cóż, nie wiem jak to określić. Mam dwa wyjścia - określić je jako żałosne albo się głośno roześmiać. To tyle. Jeśli jesteście tak pr0, powinniście wiedzieć, do czego służy covert ops, i że nie każda mapa, na której nie da się robić spawnkilla i /kill w walce mało daje, jest do d...
Mam rozumieć, że nie ważne, jaki mam nick? Wszystko jedno, czy nazywam się pr0play0r, RandomDebil, Darkes7, Sn!per, czy jeszcze-jakoś-inaczej? No to tym razem opcja #1. LOL.
IMO totalna hipokryzja albo się pogubiłeś. Poczytaj powyższy cytat jeszcze raz. A teraz ten:
To tyle. Dobra, starczy. Cześć, idę sobie z tego forum. Smutne, że "udało" się wam dokonać tego TAK szybko - bo wiele potrzeba, żeby mnie zniechęcić pisania na forum (na jednym rejestrowałem się coś 14 razy, bo poprzednie 13 kont było banowane. Opłacało się - teraz mam tam jako taki szacunek i jestem drugim adminem...) . Mam szansę znaleźć miejsce w jednym z dwóch klanów, poradzę sobie... I pozdrawiam Tranxa jako chyba jedyną osobę, która potrafiła odpowiedzieć bez haseł "noob" , "warzywo" itd. mimo momentami całkiem innych poglądów... |
||||||
|
|
|||||||
20:35, 16 11 2005
|
|||||||||||||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Ja bym raczej powiedzial, ze to klasa dla noobow, a co za tym idzie covert = latwy frag na ffa. Co prawda za czasow antyrecoila bywaly takty z uzyciem snajpy (2 snajpy storksow vs FF i fullhold przy moscie na fuelu), co nie zmienia faktu, ze ta klase uzywa sie bardzo rzadko.
Dynamike to ma dubrovnik, a na fuelu masz co najwyzej dlugie pielgrzymki. Co prawda resp w cp przyspieszyl troche mape i ograniczyl obustronne fullholdy, jednak fakt, ze przez pierwszy rok byla to mapa niegrywalna i nawet po zmianach axis moglo ostro skampic sie w bazie sprawil, ze o tej mapie praktycznie zapomnianio.
Nie wiesz do konca o co chodzi, ale wypowiadasz sie. Lemming to nie jest osoba ktora stoi w spawnie i blokuje wejscie, tylko osoba ktora bezmyslnie idzie na rzez i mimo ze raz wpadnie przykladowo na morte, po 30s wychodzi w identyczny sposob i ponownie tak ginie. Co za tym idzie lemmingi ci raczej nie przeszkadzaja ;]. Co prawda pisalismy tu kilkanascie razy o mozliwosci zmiany spawna przeczekania, wyjscia i schowania sie w miejscu, w ktorym nalot raczej nie poleci, ale jak widac nie umiesz uwaznie czytac.
Odpowiem twoim jezykiem. Dla nas ... pro 1337 uber graczy twoje przyklady byly warzywne, nie sa dla nas smieszne, a co za tym idzie sa denne. Wypisales cechy typowego gracza, ktory na ffa wbija po to, zeby oderwac sie troche od klanowek i pobawic w rambo medyka, tudziez kampienie spawna a dla nas to jest normalne.
I skad do cholery wziales to zdanie. Powtarzasz je po raz enty. Fuel nie jest do dupy dlatego, ze snajperzy ownuja, bo tak naprawde nie ownuja, chyba ze ktos nie umie strejfowac, tylko dlatego, ze jest malo grywalna jesli o chodzi o klanowki. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
21:38, 16 11 2005
|
|||||||||||
|
Jest to post raczej natury technicznej, więc na niego jeszcze odpowiem.
Hmmm. Na pewno? A może po prostu mylisz PRAWDZIWYCH covertów z nowymi graczami (albo noobami, jak ich nazywacie, ja to słowo znam w innym znaczeniu, ale to na razie zostawimy) , którzy wybierają coverta i biegają w skradzionych mundurach bez większego sensu? A wiesz, że SAMOTNY covert ops, albo w parze z inną klasą, jest w stanie wygrać (jak atakujesz) albo uratować (jak bronisz) mapę? Dobry covert ops zajmuje się wspieraniem drużyny - eliminowaniem mortarów, mg42, snajperów, niszczeniem niektórych obiektów (ja sobie osobiście battery bez covert opsa na Axis nie wyobrażam [chyba, że jest mało osób] , inna sprawa, że to IMO do kitu mapa, ale to tylko przykład) , zajmowaniem "wolnych" spawnów (old city na oasis - małe szanse, ale depot na rail gun - już duże, dziś tak zrobiłem, sam zresztą...) itd. I teraz coś, czym cały czas się posługujecie - ile razy grałeś covertem? I jak dawno temu?
Nie wiem, może. W każdym razie teraz jest to bardzo dobra mapa, która "niestety" wymusza teamwork. Tu bieganie rambo medykiem nic nie daje.
Mam na myśli lemmingów o obydwu tych cechach, tj. wybiegających ze spawna i jednocześnie utrudniających w różny sposób przeżycie, np. blokowanie drogi do ucieczki od puchy albo wypychanie ze spawna. Zmiana spawna - nie zawsze jest (jak jest, nie zawsze ma to sens) , przeczekanie - np. w spawnie Axis na oasis masz małe szanse na przeżycie w spawnie jak ktoś rzuci puchę albo artylerię, wyjście - nie zawsze zdążysz, i są też lemmingi. Wszystko jasne?
To załóżcie sobie serwer FFA pt. "Tylko dla rambo medyków! Pr0 only!!!" . I nie rujnujcie gry ludziom, którzy na FFA chcą sie zrelaksować. W ogóle widać, że bez obrazy, ale klanówki chyba na was źle działają. ET to GRA, nie jakieś wielkie mistrzostwa świata. GRA, do cholery, GRA!!! Jest dla WSZYSTKICH. Nie tylko dla 1337, którzy chcą grać rambo medem, dla wszystkich, nie wszyscy grają w ET dla klanówek, niektórzy grają, no, dla gry, dla relaksu po pracy/szkole, rozrywki itd. To aż TAK trudno pojąć? Co do tego, że kampienie spawna jest dla was normalne, patrz jeden ze wcześniejszych cytatów (ten angielski). Nie chce mi się go pisać jeszcze raz, jak wam nie chce się czytać moich postów ze zrozumieniem...
Wiem, że je powtarzam po raz n-ty. I dalej do was nie dociera... IMO jedyny sensowny powód, jaki możecie mieć, żeby nie lubić tej mapy, bo wasze wyjaśnienia są co najmniej dziwne. "Mapa do kitu na klanówki" . No, szczegółowe. A co jest do kitu? Śnieg za jasny? Most z badziewnego drewna? Czy co? Może napisz(cie) co? Zaś wniosek wydaje mi się, dość dobry wyciągnąłem, jak co drugie zdanie piszecie, ze cvops to klasa dla noobów? Prawdopodobnie ostatni post, chyba że będą jeszcze jakieś "techniczne" ... |
||||||||||
|
|
|||||||||||
22:06, 16 11 2005
|
|
|
->Covert jest zbedny na battery. Przeciez mozna wysadzic tylnie drzwi dyna. Oczywiscie jesli serek jest dobrze skonfiguowany. Jest tez zbedny na kazdej innej mapie, proczy wyjatkowych sytuacji gdy przydaje sie na jednego spawna (kosciol na dubrovniku np)
->Fuel jest niestety cholernie dlugi. Etpro poprawilo blad pielgrzymek (jak to nazwal Thoro, a ja sciagne) ze spawna do obj, ale charakteryzuje sie duzym wspolczynnikiem fh. ->lemmingi, lemmingami. Polecam Thoro movie#1 (gdzie czesc druga? Wiem ze jest ! ->A teraz najwazniejsze... Jesli ktos gra ffa, to nie liczy na teamwork, tylko na zabawa polegajaca na pobieraniu. Uzyje tego slowa, mimo ze go nie lubie. Pobieraniu. Pieprzyc obj, pieprzyc calosc. Liczy sie frag! A najlepiej multifrag. Odbierajac mozliwosc sk, /kill itd odbierasz mozliwosc gry tym, ktorzy z tego korzystaja. A przeciez to GRA. ->Fuel jest slaby bo: Daleko od spawna do obj. Latwa obrona na kazdej dlugosci mapy. Mapa jest dluuuga (30 min byla runda? Chopie... wiesz co mozna zrobic w 30min?) |
|
|
|
23:01, 16 11 2005
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 348 Dołączył: 7-11-2003 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 687 |
o k#!@a .... pamietam jeszcze fuela z czasow etpro 2.0.x .... o k#!@a ... pol godziny stania w miejscu ... po 15 min juz sie odechciewalo ... pielgrzymki roxowaly ... spawn przy szafie troszeczke poprawil ten stan, jednak starczy bardzo dobra morta na most lub rifla zeby trzymac czolg przy moscie przez dlugi czas (pod warunkiem ze przeciwnik nie mysli, albo zdarza sie to stosunkowo rzadko)... fuel i teamwork? pierwsze slysze .. chyba ze na klanowkach...bo na ffa to mapa do zebrania fragow i nic wiecej... sam potrafie na ffa wybic tzw. rambo medem pol spawna axisow zanim jeszcze czolg przez most przejedzie ... a w sumie to gram w moim mniemaniu dosc slabo ... ale dosc wywodow co do fuela...
dalej ... nie ma prawdziwych covertow zmiana spawna ZAWSZE MA SENS ... chyba ze jest to railgun gdy nie masz depota i graz axisami ... wtedy jest z dupy .... ja na ffa sie relaksuje bedac rambo medem w randze majora i biegajac z nozem |
|
|
|
23:42, 16 11 2005
|
|||||||||||||||||||||||
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 673 Dołączył: 19-10-2003 Skąd: Łódź Nr użytkownika: 519 |
Przepraszam o prawdziwy covercie .. bede musial zobaczyc cie chyba w akcji, zeby poznac prawdziwe znaczenie tego slowa.
To ciekawe stwierdzenie. Gram w ta gre juz jakis czas i o tym nie wiedzialem. Co prawda podczas gry czasami zdarza sie, ze zostaje jedyny medyk na oasis zabija enga gibuje go i ratuje dupe kolega, tudziez skampiony medyk/lojt/eng na mapie, z dluzsza droga z obj, przykladowo na goldzie, gdzie kampi sie, zeby przyrushowac na osobe z obj, ewentualnie jesli chodzi o atak dobra puszka na respa, ktora kosi wiecej niz polowe przeciwnej druzyny i daje otwarta droge do obj., ale coverta, ktory wygrywa mape, tudziez ja ratuje jeszcze nie widzialem. Chociaz jak gralismy kiedys na 6 covertow z jakims klanem ze sceny gadu gadu, to rzeczywiscie coverci uratowali mape (to byla ironia jakbys nie zauwazyl). Teraz powiedz mi .. skoro covert to taka zbawienna klasa, ktora moze uratowac mape tudziez ja wygrac, to dlaczego najlepsze klany nie maja taktyk z uwzglednieniem coverta ? Wiecej .. srednie klany tez nie uzywaja coverta. Poczatkujacym klanom sie zdarza, ale one niestety wszystko przegrywaja. Moze nas jednak w tajemniczysz w tajnik covertowania i wygrywania map. Moze dzieki temu jakis polski klan zownuje parodie ?
mg zdejmuje sie rownie latwo rifla, arta, a nawet zwyklym smg, mortar ma pasek na 2 strzaly z rzedu, wiec mozna go wyczuc i podkladac/budowac/etc po tym jak spadnie drugi pocisk. Co do snajperow to znasz moje zdanie.
Wyjatek, o ktorym zreszta wspominalismy. Axis battery na plazy, sw_oasis do zniszczenia depota i mapy, w ktorych trzeba zniszczyc cp, zeby przejac spawn wymagaja coverta, ale tylko na chwile, zeby zrealizowac jakis cel, a pozniej znow zmiana na medyka/lojta/enga.
hmmm .... jesli nie zauwazyles flage mozna przejac kazda klasa i niepotrzebny jest do tego covert.
Ostatnio gralem covertem wczoraj przez cale 20 sekund, zeby zniszczyc cp na sw_goldzie, ale nie wiem co to ma do rzeczy.
Kazda mapa wymaga teamworku.
I tu sie mylisz ... /setspawnpt 4 i respawnujesz sie z boku ... zawsze jest jakies wyjscie.
Stan po drugiej stronie barykady. "To zalozcie sobie serwer FFA pt. "Tylko dla super snajperow" i nie rujnujcie gry ludziom, ktorzy na ffa chca sie zrelaksowac poprzez postrzelanie sobie. W ogóle widać, że bez obrazy, ale ffa chyba na ciebie źle działają. ET to GRA, nie jakieś wielkie mistrzostwa świata. GRA, do cholery, GRA!!! Jest dla WSZYSTKICH. Nie tylko dla warzyw, którzy chcą grać covertem, dla wszystkich, nie wszyscy grają w ET dla ffa, niektórzy grają, no, dla gry, dla relaksu po pracy/szkole, rozrywki itd. To aż TAK trudno pojąć". Wszyscy gramy dla zabawy, bo przeciez nie dla pieniedzy. Niektorzy sie relaksuja wybiegajac na jakims smiesznym ffa na 5 i zabijajac ich. Nie pluja sie oni jednak jak ty, ze ktos gra covertem. Nie rozumiem w jaki sposob oni psuja ci gre. Czy w taki, ze cie zabijaja ? Chyba o to chodzi w tej grze ?
zbyt wiele obustronnych fullholdow i dlugie pielgrzymki.
Nie ma i jeszcze dlugo nie bedzie ... na razie koncze movie FF. |
||||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |