![]() ![]() |
21:28, 23 04 2006
|
|
|
Leutnant Grupa: Zbanowany Postów: 159 Dołączył: 30-11-2004 Nr użytkownika: 3329 |
Ech, już tu od dłuższego czasu nie byłem... Jako, że nie mam już na tym forum niczego do stracenia, to się wypowiem.
Th3vil, shalashaska - z nimi nie ma sensu gadać. Cokolwiek nie napiszesz, odpowiedzą debilnymi bluzgami, z ortografią na poziomie przedszkola, albo i gorszą, a jak nawet bluzg znaleźć nie potrafią, to zrobią coś, żeby zboczyć z tematu. W ogóle tak naprawdę na tym forum pisząc cokolwiek co nie zgadza się z poglądami Uber1337 = pbm/ban/bluzgi ze wszystkich stron (na mnie trafiła opcja nr 3). Dziwię się, że jeszcze cała krucjata innych pr0 na was nie ruszyła, to dziwne... Co do czepiania się błędów przez blacktygera... QUOTE To na wszystkich forumach QUOTE bonie dosc QUOTE ziomy z pod klatki ...tylko z dwóch ostatnich stron. >_> Więc się nie czepiaj, jak jesteś nie lepszy. Co do cheaterów: wypowiadał się za bardzo nie będę. Powiem tylko tyle, że jak dla mnie jeden z najgłupszych rodzajów łosi, jaki istnieje na świecie... Mówię dosadnie, bo o nich mówić inaczej się nie da. |
|
|
|
21:51, 23 04 2006
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
HAHAHAHAHAHAHA musze uzyc jezyka shaslalasjdlajd: OWNED!
Wiem, ze masz 13(?) lat i nie rozumiesz jeszcze pojecia ironii, sarkazmu, Twoj mozg nie potrafi myslec abstrakcyjnie, ale to nie zmienia faktu, ze osmieszyles sie po raz kolejny. btw: w razie jakichkolwiek watpliwosci co do mojej ortografii, gramatyki etc, zapraszam na esports.pl, a jezeli dalej uwazasz jak uwazasz, to w takim razie poza pro hax l33t pro playorami, masz przeciw sobie jeszcze sztab najwiekszego polskiego serwisu o esporcie. K, koniec reklamy. |
|
|
|
22:07, 23 04 2006
|
|
|
Leutnant Grupa: Zbanowany Postów: 159 Dołączył: 30-11-2004 Nr użytkownika: 3329 |
Facet, ty sobie nie zdajesz sprawy, jakie ty... no, powiedzmy, ze gadasz, głupoty.
"Twój mózg nie rozumie pojęcia ironii". Hmmm, hmmm, pomijając, ze na to zdanie uzyłeś całej siły swojgo umysłu zapewne Inna sprawa, że ty masz chyba 15 czy 16 lat (chyba jakoś tak, jak dobrze pamiętam) a piszesz jak rozwieziony przedszkolak i to jeszcze do kogoś mającego 29 lat (shalashaska). OWNED (teraz ja). Mówiąc krótko: ja twoje kretyńskie teksty jestem w stanie odpierać bez końca i bez zmęczenia. Takich jak ty znam dziesiątki i jestem w stanie w zasadzie przewidywać ich zachowania. Daj sobie spokój, nie kompromituj się, bo robisz z siebie kretyna (zakładając, że nim nie jesteś, w co wątpię). Jeszcze mam coś napisać, czy dasz sobie spokój? Dla twojej informacji mam ciekawsze rzeczy do roboty niż czytanie twoich wypocin. ZIEW. PS. Tekst o "największym polskim sztabie e-sportu przeciwko mnie" mnie rozwalił. Pomijając (w tym wypadku skrajnie debilne, bo nie wiedziałem, że 10 osób równa się bodaj 6 tysiącom...) uogólnienie, gigantyczna ilość osób z tego "sztabu" nie ma pojęcia, kim jestem, a niektórzy nawet nie czytają forów, w których pisałem... W ogóle, to zawsze bawiło mnie odpowiadanie kretynom na różnych forach, myślącym, że jak ich jest więcej, to rzadzą. |
|
|
|
23:15, 23 04 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
zwiazku z tym ze za pare dni 26 kwietnia, nie bede odpowiadac na pytania i bluzgac na dzieci czarnobyla.
|
|
|
|
23:30, 23 04 2006
|
|
|
Major Grupa: Użytkownicy Postów: 584 Dołączył: 17-11-2004 Skąd: położenie horyzontalne Nr użytkownika: 3234 |
ha Th3vil tropi cziterow, bys tez cos ruszyl dupeczke szaszakalamakafaka, a nie pierdzial w stolek :O!
|
|
|
|
1:02, 24 04 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
Ha, żeby nie było, że o Was zapomniałam skreślę kilka słówek. Tak do nikogo w szczególności i niekoniecznie na temat ...a jednak - wiosna pełną parą, dziewczyny zaczynają sie rozbierać, chłopaki prezyć klaty, a wy się tu takimi pierdołami zajmujecie!
Cziterzy to taki gatunek, co robi coś tylko dlatego, że może - w końcu nikt go za to nie polubi, nie zdobędzie fanów, ani szacunku, kariery nie zrobi, dziewczyny nie poderwie, kumplom nie zaszpanuje ...a jednak to robi. Są tacy co przekłówają sobie peniski i są tacy co czitują. Zadne krzyki i olabogi nie poskutkują, bo oni się tym nie przejmują, popieranie czy tępienie na nich nie działa, więc co czynić? Olewać! To jedyna istniejąca metoda na czitera. Widzisz czitera na serku - zmieniaj serwer, na nowym też jest? Zmień jeszcze raz. Wkurzające? Tak, ale pomyśl, że samotny cziter na serwerze nie ma racji bytu. Sensem jego istnienia jest grupa niecziterów, których będzie wkurzał i prowokował do "dyskusji". Co do Mroza - jego podejście jest delikatnie mówiąc podejrzane etycznie, ale z drugiej strony trzeba brać pod uwage, że główną jego troską są jednak rozgrywki klanowe, nie ffa i próbuje zapewne nie podpaść gościom, żeby nie zaczeli robić syfu na oficjalnych rozgrywkach. Inna sprawa, że nie ma bata i ffa im się znudzi i jakim by nie był dla nich "ziomkiem" to zaczną się pojawiać prvczity i na offi. Co do szanownego flajma - z dupy flejm ze z dupy wypowiedziami. Jedyny z niego pożytek jest taki, że wyniuchał go swoim pro l33t czułym noskiem s(wykrzyknik)per i raczył niczym syn marnotrawny wrócić do nas, stęsknionych jego krynicy mądrości, owieczek. Alleluja!!! A co do reszty to - black szpanuje kolegami z esportu (sic!) i się wozi! Falub ma nadal depresje i nadal nikogo nie lubi kaurz pisze czasem z sensem, więc koniec świata bliski Wykopali nawet samego Artlighta - a mnie w szkole uczyli, że dinozaury wymarły shalashaska, czy tam inny szalaszwili dał się podpuścić i kracze jak inne wrony Th3vil dużo wkleja, nie wiem jeszcze co to może znaczyć, ale zapytam mojego psychoanalityka Nikt nie próbuje nawet zrozumieć co pisze drugi, chwyta jedno słowo i smaruje swoje - czyli w sumie po staremu. Człowiek czuje, że wraca na stare śmieci! |
|
|
|
14:50, 24 04 2006
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Th3vil zwracam honor, respekt.
|
|
|
|
18:43, 24 04 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
powiem ze jak tak dalej pojdze to forum niedlugo znow wroci do lask.
od siebie dodam jeszcze, ze jak k u r w a chcecie grac bez jakichs tam czitow, bluzgow, flejmow, warzyw, nupkow itd. to do c h u j a waclawa kupcie/zainstalujcie rtcw. jak sie nie podoba taka alternatywa to grajcie w gry typu cs [counter strike], saper, mu on-line itp. dodam jeszcze jedno PWNED!!!!!!!!111111111 |
|
|
|
19:34, 24 04 2006
|
|
|
Feldwebel Grupa: Zbanowany Postów: 73 Dołączył: 13-03-2005 Nr użytkownika: 3862 |
Ja się wcale nie dziwię że et.pl umiera.A jak ma być inaczej,gdy ktoś nie ma prawa wyrażania własnych poglądów?Każdy kto się odwarzy jest mieszany z błotem i zapewne w ostateczności dostaje opcje "ban" co nie koniecznie musi oznaczać że "przegrał
ymma(ha) Jedynie sn!per ostatnio wypowiedział się z sensem.Blacktyger niby przejżał na oczy ale na krótko.Wpadł jarpen sypnął łaciną,no tak,następny ludzik z miejscowości"dupa".Nic nowego,nic starego,krąg sie zamyka.Shalashaska dalej bedzie dolewał oliwy do ognia i się śmiał |
|
|
|
20:59, 24 04 2006
|
|
|
Dzięki.
QUOTE Ja się wcale nie dziwię że et.pl umiera.A jak ma być inaczej,gdy ktoś nie ma prawa wyrażania własnych poglądów?Każdy kto się odwarzy jest mieszany z błotem i zapewne w ostateczności dostaje opcje "ban" co nie koniecznie musi oznaczać że "przegrał". Uważaj! To niebezpieczne! Jak to powiedziałeś, to na skali pr0 tego forum jesteś już na samym dole! Bo to oznacza, że masz inne poglądy od pr0 = wszyscy pr0 mają takie same poglądy = jesteś n00bem. Buaha. Normalnie przejąć się można. XD Przepraszam za moją zgryźliwość, ale ja już stwierdziłem, że na tym forum pisanie sensownych postów jest pozbawione sensu. (Choć owszem, potrafię, i robię to jako standard.) Ymma: jeee, ktoś napisał jednak mądry post. Rada na cheaterów dobra, nie powiem, jest tylko jedna sprawa - a jak ktoś ma jeden ulubiony serwer? Aha: mój AKTUALNY nick to Darkes7, toto jak w podpisie. Jak komuś się nie chce, a na pewno wszystkim na tym forum, zamiast 7 może być t. Tu mi to nie przeszkadza akurat, bo Sn!per był mało oryginalny i od wykrzyknika wszystko tak naprawdę zależało. Sn!pera nie używam już od bodaj października 2005. To tyle. Zapomniałem: z KAŻDĄ osobą z tego forum mogę normalnie porozmawiać. Jak ktoś chce - proszę pisać na PW. Zauważyłem, że jest tu sporo osób, które piszą inteligentnie... Koniec "mądrości snipera", jak to ktoś określił. |
|
|
|
21:50, 24 04 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Half ProPlay0r Postów: 1087 Dołączył: 3-10-2003 Skąd: jelito grube Nr użytkownika: 367 |
Snajperze, alez to nie jest niebezpieczne. Czy etpl umiera? Ja sadze ze umarlo i to dawno, wlasnie z braku checi do pisania pro, ale nie tych o ktorych ty mowisz, tylko prawdziwych redaktorow. Mi to kompletnie zwisa szczerze mowiac.
A swoja droga ostatnio zauwazyl ze serwis et.owned.pl jest godny polecenia w przeciwienstwie do wielu innych bzdurnych stron. A to ze ty nadal sadzisz ze umiera, wynika z twojego braku pojecia co jest grane na "scenie". |
|
|
|
22:40, 24 04 2006
|
|
|
>> Post do Darknes7
Darknesku inteligentnie rozmawia sie z ludzmi, z ktorymi jest o czym rozmawiac. Niestety jestes tak zapatrzony w siebie, ze kompletnie nie dostrzegasz niczego innego, a jesli ktos stara sie Ci to uswiadomic - obrazasz sie nazywajac go pro l33t pla0rem, ktory banuje / kickuje i Bog jeden wie co jeszcze robi zeby Cie skrzywdzic. Nie pozwalasz, aby ktos uswiadomil Cie, ze jestes poczatkujacy i mimo tego, ze podobno grasz w to x lat, nie masz pojecia zarowno o grze jak i o scenie. Co wiecej, jesli ktos probuje to zrobic w inteligenty sposob albo go ignorujesz, albo dajesz standartowe riposty o braku tolerancji dla innych pogladow. Twoje odpowiedzi sa tak mechaniczne i do przewidzenia (pewnie ze wzgledu na to, ze wciaz sie powtarzasz), ze nie sposob z Toba dyskutowac jak rowny z rownym. No i w koncu ten felerny wiek, oczywiscie nie jest to powod do jakiejkolwiek dyskryminacji, ale mimo dosc bogatego slownika i umiejetnosci wyrazania sie, wciaz masz tylko 13 (?) lat. Oczywiscie mnie powinno to zupelnie nie obchodzi, poki jestesmy na takiej stopie znajomosci jak teraz, Twoj wiek nie ma zadnego znaczenia, nie mniej da sie go odczuc w Twoich postach. A teraz odnosnie Twoich zgryzliwych tekstow, w kolko powtarzanych, ze za wszystko jest tu ban i zadzieranie z elita konczy sie zle. Wiesz ile zostalo zbanowanych osob na ty forum? Mozliwe, ze w granicach kilku - kilkunastu i to wszystko z przed kilku lat. Wtedy jeszcze nie bylo elity, a wiekszosc z nas miala poglady podobne do Twoich, wiec powod banow byl zpelnie inny. Od tej pory nikt (nawet jarpen) nie dostał ostrzezenia o banie, a Ty wciaz o nim nawijasz. Tak sama z ta elita - jaka elita? Nazywasz tak tych, ktorzy wiedza o tej grze wiecej niz Ty o swoich kieszeniach i chca Ci naswietlic pare spraw, w ktorych nie masz racji (z powodow czysto technicznych)? Czy tych, ktorzy traca cierpliwosc do powtarzanych wciaz w kolko tych smaych bzdur i puszczaja im nerwy? A moze patrzysz na ilosc postow, co byloby typowe dla Twojego wieku. Zreszta jak widzisz ilosc aktywnych jeszcze userow na tym forum mozna policzyc na palcach obu rak. I chcialbym, abys wiedzial, ze nie jest to ofensywny post, poprostu postanowilem raz na zawsze wyjasnic co do ciebie czuje i powiedziec Ci jak jest. Mozliwe ze odpowiesz mi na to w swoj typowy nudny juz sposob, mozliwe, ze napiszesz cos innego, albo poprostu wezmiesz sobie to do serca i nie napiszesz nic. |
|
|
|
23:42, 24 04 2006
|
|
|
TAKIE posty lubię. I tak mogę dyskutować sensownie...
Więc po kolei. falubaz: ja nie mówię, że umiera. Ale że z tego powodu umrzeć może. Czy się myle - nie wiem. blacktyger: Ja się nie obraziłem za to, że ktoś mi próbował "uświadomić, że się mylę". Wnerwiłem się, bo napisałem, ze nie lubię spawnkillingu na FFA, lubię coverta itp. itd., co zostało potraktowane mniej więcej tak, jakbym powiedział, że strafe'owanie jest nikomu do niczego nie potrzebne - ruszyły wszelakie teksty "noob" "warzywo" itd. I ja nie sądzę, żebym był w jakimkolwiek stopniu początkujący. Ja NIGDZIE nie pisałem, jak to określaliście, że "fueldump to jedyna dobra mapa i najlepiej zaplanowana" (inna sprawa, ze ostatnio mi przeszło na oasis ^^), albo "covert to najlepsza i najważniejsza klasa w ET". Napisałem - lubię fueldump i coverta. Nie trawię rambo medyków, bo zachowują się jak w Quake'u. Jak serwer ma zakaz spawnkillingu = jakiś to ma sens. Tyle. Kropka. Żadnego fanatyzmu w tym nie było. A że to były rzeczy, które były czasem uznawane za głupie (-> dekalog warzywa), stwierdziłem, że o tym napiszę. Nie pisałem np. o tym, że tak samo lubię enga i (normalnego, nie rambo) medyka, itp. itd. Inna sprawa, ze chyba żaden z was tutaj nie widział mnie w grze, więc... (Jedynie Artlight, ale a) nie wiedział o tym Dalej. Nie mam 13 lat. Już nie. Jeszcze jedno... Śmianie się z mojego klanu. Jak dla mnie, to to, co wy robiliście, było sprzeczne z całym twoim powyzszym postem. To tyle jak na razie. Jak zawsze się rozpisałem. Aha: Darkes7. Darkest = najciemniejszy. Głębia jest trochę większa, ale taka jest najprostsza interpretacja. Bez "n". |
|
|
|
23:54, 24 04 2006
|
|
|
Oberst Grupa: Moderatorzy Postów: 1267 Dołączył: 9-08-2003 Nr użytkownika: 79 |
no to chyba the darkest...
ale co ja sie tam znam... |
|
|
|
7:06, 25 04 2006
|
|
|
Feldwebel Grupa: Zbanowany Postów: 73 Dołączył: 13-03-2005 Nr użytkownika: 3862 |
QUOTE(blacktyger @ 22:40, 24 04 2006) [snapback]57445[/snapback] >> Post do Darknes7 Darknesku inteligentnie rozmawia sie z ludzmi, z ktorymi jest o czym rozmawiac. OMG QUOTE(blacktyger @ 22:40, 24 04 2006) [snapback]57445[/snapback] >> Post do Darknes7 Niestety jestes tak zapatrzony w siebie, ze kompletnie nie dostrzegasz niczego innego, a jesli ktos stara sie Ci to uswiadomic - obrazasz sie nazywajac go pro l33t pla0rem, ktory banuje / kickuje i Bog jeden wie co jeszcze robi zeby Cie skrzywdzic. Kto tu jest zapatrzony w siebie? QUOTE(blacktyger @ 22:40, 24 04 2006) [snapback]57445[/snapback] >> Post do Darknes7 Nie pozwalasz, aby ktos uswiadomil Cie, ze jestes poczatkujacy i mimo tego, ze podobno grasz w to x lat, nie masz pojecia zarowno o grze jak i o scenie. Co wiecej, jesli ktos probuje to zrobic w inteligenty sposob albo go ignorujesz, albo dajesz standartowe riposty o braku tolerancji dla innych pogladow. Noooo po tej wypowiedzi to już przeszedłeś samego siebie.Stwierdziłem że daruję sobie już przebywanie w tym wątku.OMG |
|
|
|
8:13, 25 04 2006
|
|
|
3 razy zacytowales, ze jest to post do kogos innego, i mimo to odpowiadasz?! Podaruj sobie, masz racje.
|
|
|
|
9:23, 25 04 2006
|
|
|
Feldwebel Grupa: Half ProPlay0r Postów: 64 Dołączył: 18-11-2003 Nr użytkownika: 765 |
QUOTE(ymma @ 23:02, 23 04 2006) [snapback]57434[/snapback] Wykopali nawet samego Artlighta - a mnie w szkole uczyli, że dinozaury wymarły omg! tak mnie to ET zafascynowalo, ze naprawde nie zauwazylem, ze mi ziomOw ubylo! |
|
|
|
15:16, 25 04 2006
|
|
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 499 Dołączył: 15-11-2004 Skąd: 20x z dupy Nr użytkownika: 3186 |
QUOTE(shalashaska @ 19:34, 24 04 2006) [snapback]57438[/snapback] wyrażania własnych poglądów? wyrazaj swoje poglady w innym temacie, bo te wypowiedzi nie maja duzo wspolnego z glownym watkiem, a poza tym nie mam nic przeciwko twoim pogladom, moge ich nie czytac i mnie c h u j obchodza. QUOTE ymma(ha) afaik nie nastepny tylko nastepna QUOTE Cały czas mam wspaniały ubaw i świetną zabawę. inni tez QUOTE Jedynie sn!per ostatnio wypowiedział się z sensem. ciekawe, czy sniper, a ty to nie jedna i ta sama osoba, bo mam male watpliwosci QUOTE Wpadł jarpen sypnął łaciną z laciny mialem troje, wiec to chyba ironia QUOTE no tak,następny ludzik z miejscowości"dupa". widac malo inteligentni nie rozumieja pojecia ironia. odsylam do sjp.pwn.pl QUOTE Shalashaska dalej bedzie dolewał oliwy do ognia i się śmiał. dziekuje, smiech to zdrowie, jak mowielm nie mam nic to twoich pogladow, a wiec to humorow i widzimisiow. QUOTE sadze ze umarlo dziekiludziom typuu shakalahaszaka [przepraszam jesli zle napsalem, ale juz nie bede], sn[wykrzyknik]per forum nie umrze, dokoki nas nie opuszcza |
|
|
|
19:42, 25 04 2006
|
|
|
Spytaj Świętego żeby porównał IP, panie geniuszu.
Inna sprawa, że jakbyś nie zauważył, ten temat zmienił się w nieco inteligentniejszą dyskusję. I gratuluję czytania ze zrozumieniem. QUOTE no to chyba the darkest... ale co ja sie tam znam... No teoretycznie tak... Zależy od kontekstu. Jak jest darkest [cośtam] to bez the. Ale jak samo darkest to z the... Nie wiem, w każdym razie "The Darkes7" byłoby już trochę za długie. |
|
|
|
21:43, 25 04 2006
|
|
|
General Grupa: Użytkownicy Postów: 6661367 Dołączył: 26-09-2003 Skąd: z dupy Nr użytkownika: 306 |
JESTEŚCIE OWNED :DDDDD
Nie ma to jak kolesie używający słów, których znaczenia nie znają. Nie ma to jak kolesie wypowiadający się w temacie o którym mają blade pojęcie. Ktoś tam komuś innemu imputował, że powiedział że cziterzy są w porządku. Paru ludzi inteligentnie odpowiedziało ale zaraz znałazły się jakieś warzywa atakujace "elitę" (niby Falub miałbyć tą elitą ?). Ktoś tam coś bredził że Mrozu nic nie zrobił. A co miał kurwa zrobić ? Jeśli ktoś tego nie rozumie to albo jest amebą albo wogóle nie zna się w tym temacie. Wogóle tam cały flejm tylko o ten fakt że ktoś coś tam niby powiedział. Na koniec dołączył się Sn!per ze swoją martyrologią spawnkillingu covertem na fueldump, który to Sn!per oczywiście nie czyta tego forum (jak widać). Poprostu wspaniale. Na koniec jeszcze jeden kwiatek. Jeśli jakaś osoba w rok po wypuszczeniu ostatniego patcha wypowiada się w topiku "Co byście chcieli widzieć w tym patchu" i jednocześnie wypowiada się w tym topiku o cziterach to czy wogóle można traktować poważnie jej wypociny ??? A ty Blacktyger nie opierdalaj innych za niski wiek bo sam masz 9 lat :DDD Wracając do elity to moze jakaś elita w ET była na początku ET, a już napewno nigdy nie pisała na tym forum |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |