IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

5 Stron V  « < 3 4 5  
Closed TopicStart new topic
> Ile xp mniej srednio zdobywasz na jedną mape.., Porownaj swoje osiągnięcia z innymi
Doświadczenie średnio na jedą mape..
Suma głosów: 113

tranx-san
post 4:13, 27 01 2004
Post #81

Major
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 551

imo ten topic z dupy jest biggrin.gif

co do xp.. to kto gra na xp ?? no chyba ze jest jakies smieszne ffa, i jest po 10 loli w timie i np na fuelu 9 z 10 alliesow to covert opsy proobujace dostac sie do fueala...

Ja gram na xp bardzo rzadko i niegdy nei zwracam uwagi na ilosc xp po zakonczonej mapie... bo po co ?? po to zeby robic sobie screeny i sie brandzlowac przy nich ?? predej krece demko i robie sobie screenshoty ze smiesznych sytuacji, albo jakis fajny avik sobie robie... :>

IMO ffa zabija taki warzywniak ktory zamiast wykonywac obj gra sobie na xp, zeby potem sie chwalic przed innymi (no offence blinkkin, tuy sie nie chcwalisz, tylko jako jedyny cos przedstawiasz realnego tutaj)
Zreszta grajac na oasis gdy sie atakuje i trzeba wykonac obj, przewaznie ma sie o wiele mniej xp niz druzyna axisow.. i to ma niby znaczyc ze axis sa lepsi bo maja wiecej xp ?? bullshit :>
Go to the top of the page

+Quote Post
Valkir
post 10:24, 28 01 2004
Post #82

Hauptmann
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 652

Ja ostatnio miałem 393 xp po fueldumpie,ale z nOObami...

+Quote Post
Ochi
post 15:50, 29 01 2004
Post #83

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 1123

ja gram dla dobra teamu no a xp same wpada ja średnio mam 350 czasmi ponad 500 ale to żadko. A jak mam zły dzień to lepiej nie będe wspominał biggrin.gif

+Quote Post
blinkkin
post 2:25, 3 02 2004
Post #84

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 547

no i... (pierwotnie obrazliwe slowo, ktore zastapilem na 'nie') nie zobaczylem screeny mastahow, ktorzy maja ponad 2000 xp po 6 mapowej kampani (350xp*6 jak sie niektorzy zadeklarowali). wiec wierze wszystkim na slowo, widze ze nonsensem jest kontynuowanie dalszej dyskusji, poniewaz ludzi chcacych sie pochwalic na pewno nie zabraknie (polska ojczysta skromnosc i wyobrzymiane wszystkiego co sie da). topic zostaje zamkniety.

+Quote Post

5 Stron V  « < 3 4 5
Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi