![]() ![]() |
1:05, 14 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 138 Dołączył: 14-10-2003 Nr użytkownika: 465 |
witam
Czy nie macie wrażenia że na naszej scenie mamy do czynienia ze zjawiskem polowania na czarownice? chodzi mi o wyłapywanie cziterów. ludzie na serwach nerowowi jak ktos sobie zażartuje że czit to odrazu wojna, zero luzu. na początku et i kiedyś na rtcw (tylko w to grałem) jak się stwierzdziło np "imo czit" dodało " bardzo dobrze że powstała organizacja taka ja ACA i chwała po wieki założycielom że poświęcajom czas i pracę walce z niuczciwa grą. ale ludzie sa nerwowi i co chwila są oskarżenia o czitersto, zazwyczaj pezpodstawne (mam nadzieję, tylu nie może grać z kupom) albo jako zarcik od którego robi się smród. w zasadzie nie wiem po co to piszę chyba jest to prośba do graczy o trochę spokoju i luzu. cziterom na pochybel a wszytkim innym na zdrowie i spokoju ducha |
|
|
|
1:39, 14 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
Bo to juz tak jest na scenie ET ze jak ktos powie czit to ludzie dostaja spazmow... Widzialem jak dosc pro gracz q1 gral z typem ktory jak w morde uzywal aimbota i wogole sie nie przejmowal nie darl ryja nie sral pod siebie nie robil 100 postow na forum i zakladal organizacji do zwalczania cziterow tylko zagral z nim do konca, co ze przegral... przyjal to bez emocji totalnie... a na scenie ET juz bylby siwy dym... poprostu za bardzo sie tym podniecacie... wiecej grajcie mniej marudzcie...
|
|
|
|
1:41, 14 11 2003
|
|||
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 28 Dołączył: 6-10-2003 Nr użytkownika: 392 |
Szacunek dla niego kimkolwiek był |
||
|
|
|||
14:26, 14 11 2003
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Moderatorzy Postów: 304 Dołączył: 3-07-2003 Skąd: Lublin Nr użytkownika: 19 |
I czego to ma niby dowodzic że sa różni ludzie. Jednego walki to czy ktoś oszukuje i wygrywa a innego wkurza. To że organizacja powstała to dobra sprawa i napewno nie z powodów ,że ktoś sra pod siebie. A że jeden koleś miał to w dupie że dostaje od czitera to nei znaczy że wszyscy mają tak mieć. Jestem ciekaw czy jakby używał czegoś takiego przeciwko Tobie to też byś tak sobie przeszedł obok tego obojętnie. To ,że panuje panika na serwerach czasami to racja bo tak jest. Ostatnio grałem na radar jako covert ops i wpuszczałem sobie przez dzwii swoich ludzi po zakoszeniu munduru. Bo nikt żadnej bramy nie wysadził ... naturalnie jaka reakcja graczy ? Co jest jakieś czity ... Dla żartu powiedzialem ,że tak pewnie wallhack Wtedy jedna osoba z klanu którego nazwy nie wymienię ... Kur*** niech włacvzą PB to zobaczymy ilu poleci. Takie zachowania mogą śmieszyć ale to nie znaczy że mamy siedzieć i udawać że nic się nie dzieje. A co łowów na czarwonice to bardzo to ładna idea :] 4FuN.WitchHunter |
||
|
|
|||
14:36, 14 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 73 Dołączył: 26-10-2003 Nr użytkownika: 575 |
Szczerze mowiac sam kiedys uwazalem ze ktos musi oszukiwac by tak celnie strzelac albo pojawiac sie w miejscach o ktorych nawet nie mialem pojecia.
Jednakze gdy spedzilem troche czasu na ET poznalem trickjumpy i nauczylem sie troche celowac. Teraz juz nie lysle ze kots oszukuje tylko podziwiam go za kunszt i opanowanie. Oczywiscie zdazaja sie przypadki jak stanie sie cos co mnie poruszy i wychodze do specta by poobserwowac. Jednakze w 95% okazuje sie ze to tylko chwilowe przewrazliwienie. Oczywiscie trzeba tepic 'czarownice' jednakze nie zapominajmy do czego sluzy LMB i ET. to jest glowny cel naszej zabawy i mam nadzieje ze takim pozostanie. |
|
|
|
16:15, 14 11 2003
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 63 Dołączył: 6-09-2003 Skąd: Warszawa Nr użytkownika: 192 |
no ja gralem przeciwko skrzypkowi w q3 na cheacie powiedzialem mu a on daldalej skrzypek gral w mm w q3 klanie dobry zawodnik.
On gral dokonca i mnei ogral ;] ale spokojnie chlopaki ET i RTCW jestem czysty =] w q3 nei gralem klanowo a ktos mi przeslal plik wiec se mowie, a sprawdze co mi tam. Teraz chociaz altwiwej rozpoznac kto cheatuje ze specta widac jak to dziala =] |
|
|
|
1:10, 15 11 2003
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 152 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 488 |
DaBi jezeli ktos czitowalby przeciwko mnie to albo zmienilbym server (jesli ten bylby bez PB nie moglbym miec do niego pretensji, jesli bylby z PB postaralbym sie usunac go z servera albo samemu go zmienic jesli byloby naprawde beznadziejnie... chociaz gralem i z cziterami i jedyne co robilem to krecilem z nich beke ze spekta jak lukaja na sciany... i jakos mnie nie ciagnelo zeby pisac o tym milion postow nagrac film dokumentarny napisac esej zglosic na policje wyplakac sie evenbalancowi...
ACA jednak musze pochwalic szczerze za to ze odkryli ostatnio 2 cziterow i ich prawdziwe nicki... tu widac jednak efekty ich pracy... poprostu jesli chodzi o to cale polowanie ludzi za duzo wala w kulki, nie majac twardych dowodow czesto sypia na ludzi ze sa cheaterami albo wala cos takiego jak "widzialem dzis czitera na serwerze" i nagle ktos odpowiada mu 16kilobajtowym postem nt. cziterstwa... to jest imo tragiczne na naszej cudowniuskiej scenie ET |
|
|
|
10:43, 15 11 2003
|
|
|
Generalmajor Grupa: Half ProPlay0r Postów: 2750 Dołączył: 27-09-2003 Skąd: tychy Nr użytkownika: 318 |
Ja osobiście nigdy jakoś nie spotkałem się z kolesiem który używał jakiś cheatów...fakt faktem że prawie nigdy nie wchodze na servy bez PB, to nie zmienia faktu zę przecież czity są wciąż nowe
|
|
|
|
17:09, 7 02 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 17 Dołączył: 20-01-2004 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 1130 |
Mozecie sie cieszyc, ze nie graliscie w sofa (a kto gral ten wie o co chodzi
ja z dwoma qmplami zalozylismy se klan na Sofie 2 demo MP, a ze slabo nie gralismy wiec bylo dobrze. Ale z czasem przyszedl skill i zaczely sie pojawiac staty typu 15-2, 33-3 itp. Ale tam nie bylo Pb, wiec gdy miales juz okolo 6-0 zaczynaly sie okrzyki typu "wallhacker !@#**y" albo "on ma aimbota h*j, kicka mu" i od razu vote na kicka. Z calej sceny demka (jako ze nasz kaln byl chyba 4 lub 5 w polsce) znalem tylko kilkanascie osob normalnych, ale w wiekszosci graly dzieci okolo 13 lat, ktorym wydawalo sie ze sa mastah |
|
|
|
18:02, 7 02 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 7-02-2004 Skąd: Wa-wa Nr użytkownika: 1233 |
Nie spotkałem w ET cheatera. Gram już długo zatem mam podstawy by twierdzić że cheaterów w ET nie ma wielu. Jeśli bym na jakiegoś trafił to w zależności od stylu cheata inaczej bym zareagował. Jak koleś byłby immortal to bym sie wkurzył, ale jeśli zmiejszyłby rozrzut karabinu to bym sie cieszył bo miałbym równego sobie przeciwnika
|
|
|
|
20:01, 7 02 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 46 Dołączył: 7-12-2003 Skąd: nihongo gakka Nr użytkownika: 864 |
Imo jedna z gl. przyczyn masowego "czitowania" jest fakt, ze w et gra b. duza liczba poczatkujacych (i nierzadko b. mlodych!) graczy, ktorzy nie maja za grosz rozeznania w scenie et. Dla takiego czlowieka kazdy kto "zabija z konca planszy" jest cziterem. Nie dalej jak 1h temu sam bylem oskarzony o czity (oczywiscie bezpodstawnie ^^), przez czlowieka, po ktorym widac bylo, ze w et jest nowy ("ej jak zrobic kolorowy nick?"
|
|
|
|
20:14, 7 02 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 13 Dołączył: 10-01-2004 Nr użytkownika: 1076 |
Już kiedyś widziałem jak masowa panika - podtrzymywana przez paru krzykaczy - obróciła pewną scene w pył.
Ludzie wpadli w paranoję, klan oskarżał klan i doszło do tego że nie klanowi - dobrze grający - gracze, byli banowani za...zbyt dobrą grę. Mam nadzieje że admini serverów w ET nigdy nie popadną w taką paranoję, i ominie ich te zachowanie. Chyba jest tak jak mówi kamilus - to w większości bardzo młodzi gracze oskarżają innych, kiedy tylko są lepsi. Niektórym trudno jest dopuścić do świadomośc fakt, że jakiś n00b grający miesiąc wali im serią po głowie. Niech zdrowy rozsądek będzie z wami |
|
|
|
20:37, 7 02 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
heh.....pamiętam taką sytuacją. Grając sobie bodajze na DoDzie 2 z Yogim z SL i paroma innymi graczami, byłem świadkiem pewnej zabawnej sytuacjii. Otóż niejaki Andrzej. B (czy jakoś tak, ale to nie w tym rzecz) powiedział kilka razy do kogoś tam: CZITER, CZITER !! Wobec tego spytałem się, czemu tak sądzi. Otrzymałem odpowiedź :BO ZABIŁ TRZECH Z RZĘDU...do końca SW nie mogłem grać, pisałem z Yogim na publicu.....(zresztą jak połowa tam grających ) Skończyło się na tym, że razem uznaliśmy że obaj zostaliśmy cziterami.........
|
|
|
|
21:16, 7 02 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 95 Dołączył: 17-11-2003 Skąd: Białystok Nr użytkownika: 755 |
imo zartowal.
Andrzej.B (nie bede mowil kto to =] ) sam zabija po kilkanascie osob z rzedu wiec raczej nie ma sie czym przejmowac |
|
|
|
14:18, 8 02 2004
|
|||
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 18 Dołączył: 7-02-2004 Skąd: Wa-wa Nr użytkownika: 1233 |
|
||
|
|
|||
20:03, 8 02 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
Mnie, a właściwie klan (NMS) raz oskarżono o cziterstwo.
Graliśmy spara z 13th. Nie będę komentował ich taktyk ani skilla |
|
|
|
18:30, 18 03 2004
|
|
|
Oberschutze Grupa: Użytkownicy Postów: 17 Dołączył: 26-02-2004 Nr użytkownika: 1347 |
ja powiem swoje jak to zobaczylem to myslalem ze padne trupem
lol koles mnie osadzal o czity (aimbota) bo go jechalem prosze o komentarze zreszta ile osob mnie wyzywa od lam itp. itd. bo jestem lepszy od tego kogos zaraz przez nich rzuce ET bo ja zamiast sie cieszyc z gry to koles mi zabawe psuje i zazwyczaj idzie kilku innych za jego sladami (tez ich jechalem) nie wiem co mowic EDIT: Acha i ten Nightmare to byl ktorys rC! w koncu sie ujawnil tylko nie wiem ktory chyba ze to inny Nightmare |
|
|
|
18:58, 18 03 2004
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
Valkir ty chyba oszałałeś- my osądzaliśmy Was o czity? Nigdy w życiu! Pamiętam to był nasz pierwszy MECZ ale nigdy nikogo nie osądzaliśmy o czity!! Może pojechaliście nas w dupę, może nie wiedzieliśmy wtedy co to SW, może mieliśmy z dupy skilla, ale NIGDY NIE OSĄDZALIŚMY NIKOGO O CZITY. Z PRZEKLINANIEM? Ja nie wiem czym to argumentujesz - nigdy nie wyzywamy na sparach/meczach NIKOGO. Popytaj się WoW, DT, SoH itd. Nudzi się Tobie na forum że takie głupoty wygadujesz? Chcesz nas ośmieszyć za to, że nasz klan jakoś istnieje, a twój już dawno upadł. Każdy jakoś zaczynał - przez takich ludzi jak ten "pro" Valkir scena traci na wartości......mam nadzieję, że w takie bajeczki, nikt nie uwierzył .........żałosny jesteś Valkir... wiem wiem.....dzięki takim komentarzom, jesteś PRO......na szczęście tylko w swoim mniemaniu. Może napisz książkę -> "Baśnie Valkira i jego przygoda z Et" To byłby hit EDIT: Może nas pomyliłeś z innym klanem |
||
|
|
|||
23:56, 18 03 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: Użytkownicy Postów: 90 Dołączył: 16-11-2003 Nr użytkownika: 751 |
Nie ma nic gorszego jak gra z kolesiem ktory cheatuje. Jednak jest to zabawne gdy wiemy ze koles uzywa dopalaczy wtedy zaczyna sie polowanie na kolesia bo kazdy chce sie strawdzic jakie ma szanse w starciu z maszyna...... Sam gralem kiedyn na niemieckim serwie w CS gdzie koles uzywal cheatu "granadeluncher" moze i nazwa jest smiszna ale niekt niemial zbytnich pretensji. W ramach wyjasnienia grana lecial jak samonaprowadzajaca sie rakieta z Half-lifa (pozostawial po sobie charakterystyczna biala smuge). Granat dzialal jak rakieta samonapraowadzajaca (koles stal w bazie i wyrzucal granaty). Najpierw bylo wielkie oburzenia jak to jak on moze..... do momentu gdy ktos odkryl ze mozna uciec przed granatem(schylajac sie gdyz granat udezal wylacznie na wysokosci glowy). Wtedy zaczela sie taka zabawa jakich malo niek juz niewykonywal objectiva tylko staral sie uciec przed granato-rakieto. Serio zabawa byla przednia a kolesia z teamu cheatera chcieli szybko zmienic team by tez moc pouciekac troche przed granatem...... Zabawa szybko sie skonczyla gdy na serwerze pojawil sie admin..........
|
|
|
|
0:17, 19 03 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 356 Dołączył: 1-01-2004 Skąd: Biłgoraj Nr użytkownika: 1021 |
hmm musialo to byc przed moim dojsciem do 13th ale ze gram juz w nim kilka miechow to bylo to dawno temu i jak to evil napisal byly to poczatki klanu BTW: W naszym klanie nie kolerujemy nabijania sie z innych klanow itd. wiec jak zabaczysz ze ktos z 13th bluzga na kogos i mowi ze jest cziter to napisz |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |