![]() ![]() |
15:47, 19 03 2004
|
|
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 236 Dołączył: 2-11-2003 Nr użytkownika: 652 |
OMG OMG OMG
Jeden z naszych nagrywał demko. Nie wiem czy jeszcze ma, ale Ci wyślę jeśli posiada je jeszcze. Po pierwsze: nie posuwaj się za daleko. Nie jestem pro, i nie zachowuję się jak pro. Po drugie: nasz klan nie istnieje z prostej przyczyny - to było za mało, klan był na niskim poziomie, byliśmy zbyt ambitni. Problem w tym że wy jesteście wciąż na tym poziomie - mimo to gracie w CB i nawet udaje się wam wygrywać kilka meczów. Kiepsko to świadczy o polskich klanach. Żałosny to Ty jesteś, że nie chcesz się przyznać do oczywistych błędów, w dodatku kłamiesz. Szkoda, że nie jesteś na poziomie intelektualnym Prospera - on się umiał przyznać... |
|
|
|
17:31, 19 03 2004
|
|||
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 505 Dołączył: 21-12-2003 Skąd: Toruń Nr użytkownika: 952 |
Pomyśl mistrzu, jak mogę sie przynać do błędów, jakich nie było? Zresztą sam sobie zaprzeczasz mówiąc
|
||
|
|
|||
14:26, 21 03 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 48 Dołączył: 20-11-2003 Skąd: Grajewo Nr użytkownika: 774 |
Hm....Ja już nie wiem komu wierzyć. Jeżeli Valkir kłamie, to świadczy tylko o jego wychowaniu. Jeśli nie, klan 13th powinien sobie uświadomić po co grają w ET - Grać czy Wyzywać ? Jesli chodzi o polowanie na czarownice...Wiele razy byłem wyzywany np. za to ze na serwie warzywnym 32:32 zabilem 8 osob pfem....zaraz poszedł vote na kick 22/3 i poleciałem. Od tego czasu gram smg
|
|
|
|
0:18, 22 03 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Half ProPlay0r Postów: 356 Dołączył: 1-01-2004 Skąd: Biłgoraj Nr użytkownika: 1021 |
no i mamy kolejny konflikt z dupy EOT -->PEACE & LOVE EVERYBODY |
||
|
|
|||
1:30, 22 03 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: ProPlay0r Postów: 112 Dołączył: 15-10-2003 Nr użytkownika: 489 |
hrhr czit tam czit tu a zeby uniknac ozkarzenia o czity to graj na poziomie ludzia grajacych na serwie to zawsze dziala:O
|
|
|
|
16:57, 22 03 2004
|
|
|
Schutze Grupa: ProPlay0r Postów: 8 Dołączył: 4-12-2003 Nr użytkownika: 851 |
Najfajniejsze jest to, ze nie spotkalem sie z okresleniem cziteros na zagranicznym ffa, tylko ma to miejsce zawsze na PL servach, dokladnie jak ktos juz to mowil, jest masa gostkow co dopiero zaczynaja grac w FPP i dla nich jest dziwne jak ktos wali im heda z dupy (sa tez tacy co mowia ze sie ma naboje co maja zwiekszony dmg, ale to juz total warzywniak) z polowy planszy,a oni nawet nie umieja celownika ustawic na odpowiednim graczu. Jest tez inna sytuacja, gdy przychodzi gostek np z CS'a, nie twierdze tutaj ze wszyscy tacy sa, ale u nich to jest normalne ze jest troche tych czitow na scenie ^^ , i przy pierwszej lepszej okazji gadaja, ze tu oni sa z csa i widza ze tu same lamy graja z wallami ballami i innymi gownami bo kto by goscia z csa zabil.
|
|
|
|
19:48, 22 03 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 27 Dołączył: 20-03-2004 Skąd: Poznań Nr użytkownika: 1543 |
EeE wkurzają mnie niektóre n00by na FFA :C tzn. grasz sobie na servie masz dobry dzien grasz bardzo dobrze kosisz ludzi na FFA a gość do ciebie Cheater n00b itp :C
Wallhack itp Powiem tyle n00by r0x!:D |
|
|
|
8:34, 1 04 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: ProPlay0r Postów: 47 Dołączył: 25-10-2003 Skąd: Pabianice Nr użytkownika: 561 |
lol... który już topic o cziterach ??? omg ludzie troche przesadzacie :| ... rozumiem czity wkurzaja ale na polskiej scenie nie jest juz ich tak dużo wkoncu mamy ACA ... A ze ktoś nazwie kogos cziterem to nieznaczy ze trzeba zakładac odrazu topic na forum
A co do zagranicy tam też sie zdarzaja kwiatki, nie tylko o cziterach ale burdy sa takie same jak w polsce. Po prostu gra doprowadza do takiego stanu ze nerwy puszczaja i wtedy sie zaczyna ----- edytowany przez moderatora ----- w koncu nie znaczyl od razu na przyklad jakimkolwiek |
|
|
|
17:30, 11 04 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 9 Dołączył: 31-10-2003 Nr użytkownika: 622 |
Powracając do naszej dyskusji o czitowaniu (dow) UVM
Pierwsze co wy uważacie za czity i na jakiej podstawie wnioskujecie ze czitujemy? Drugie uważacie że na Toya można czitować? Wystarczy sprawdzić na ACA są wykrywane Wallhacki Aimboty i Speedhacki.Nie wierzysz sprawdz sam moge wam nawet udostępnić hasło na toye war do sprawdzenia! Że ja i Sabaka sprawdzaliśmy jak działa WH parę miesięcy temu (pieprzona ciekawość |
|
|
|
17:37, 11 04 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 20-12-2003 Nr użytkownika: 947 |
heh mam pytanko off topic (w sumie łoco chodzi w tym topicu??
|
|
|
|
17:43, 11 04 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 227 Dołączył: 15-08-2003 Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;)) Nr użytkownika: 96 |
jak czegos nie wiesz to masz funkcje "szukaj" http://board.enemyterritory.pl//index.php?...ct=ST&f=1&t=202 tam masz 26 stron o czitach sorr za off topa |
||
|
|
|||
17:45, 11 04 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy Postów: 22 Dołączył: 20-12-2003 Nr użytkownika: 947 |
ale ja chciałem usłyszeć opinię osoby która to stosowała w praktyce:)
|
|
|
|
17:52, 11 04 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: Użytkownicy Postów: 227 Dołączył: 15-08-2003 Skąd: z miasta (co nie widac? hmm przynajmniej nie czuc... ;)) Nr użytkownika: 96 |
OMG :C to pisz tam do cholery ten topic dotyczy UVM |
||
|
|
|||
19:36, 11 04 2004
|
|
|
Gefreiter Grupa: Użytkownicy pbm Postów: 48 Dołączył: 20-11-2003 Skąd: Grajewo Nr użytkownika: 774 |
Szczerze mówiąc....powtórze to, co napisałem w obecnie nieistniejącym (??) topicu blinkkina o prymitywności sceny....Rozumiem ludzi z DoW, ze chcieli sprawdzic na czym polega wallhack, nie ma co sie czepiać, przeciez to tylko ludzka ciekawość. Aha btw. nawet jeśli ktos z UVM czitował, o ile wiem nie grają już w ET (Sabaka,Driver?). eot.
|
|
|
|
13:23, 24 05 2004
|
|
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 8 Dołączył: 25-11-2003 Nr użytkownika: 806 |
Tak ... przyznaje się ... jestem cziterem... jak i cały klan w którym gram też.... Niedługo zostaniemy wyrzuceni z CB już nam to obiecano... ehh (nie gramy w CB jeszcze
m@!dor vel Bajka |
|
|
|
18:09, 25 05 2004
|
|
|
Leutnant Grupa: Użytkownicy Postów: 135 Dołączył: 28-03-2004 Skąd: Z Domanic Nr użytkownika: 1621 |
A widzieliście takie cheatowanie na bezczelnego? Widze komunikaty (8 na 5 sekund) o śmierci spowodowanej przez jednego gracza z SMG. Ja patrze a on sobei stoi, kręci się na około i strzela, porusza sie co jakiś czas. Do tego same HSy. Serv bez kicków a admin chyba zaspał. I co to a być
|
|
|
|
22:15, 26 05 2004
|
|||
|
Schutze Grupa: Użytkownicy Postów: 7 Dołączył: 26-05-2004 Nr użytkownika: 1999 |
IMO siecej dystansu ludzie. To, jak by nie było, tylko gra i nie ma co sie tak zoladkowac
Tak jak wszedzie i tu zdarzaja sie utalentowani inaczej... Ale taki juz los gier multiplayer. Sam chetnie bym przetestowal jakies czity - tak z ciekawosci jak to dziala i wyglada, ale jak mam sie potem uzerac z ludzmi i tlumaczyc:
Ehh... szkoda gadac. Po prostu wiecej dystansu do ET, to TYLKO gra. |
||
|
|
|||
21:43, 10 08 2004
|
|
|
Feldwebel Grupa: ProPlay0r Postów: 63 Dołączył: 17-07-2003 Skąd: Częstochowa/Poland Nr użytkownika: 28 |
Tak czytam i mysle, mysle i czytam. Nie wypowiadam sie ale chce wam powiedziec ze istnieja czity ktorych PB nie wykrywa. Udalo nam sie znalezc dwa takie czity (wielkie thx dla Drya). Czity te sa z reguly multichakami i sa oddawane do uzytku tylko zaufanym przyjaciolom tworcy. Nasz sprytny dryu jednak znalazl sposob na wydobycie takich czitow i teraz juz Iprokka czy Deliverence nie podzialaja sobie dlugo na servach z PB. Ale nadal gdzies tam w sieci jest pelno takich czitow. Badzcie czujni i obserwujcie
|
|
|
|
17:04, 22 09 2004
|
|
|
Major Grupa: ProPlay0r Postów: 852 Dołączył: 24-10-2003 Skąd: Płock Nr użytkownika: 551 |
Powracajac do tematu o czitach, polowan na czarownice :E chyba kazdy sie spotkal z wyzwiskami pod swoim adresem.. nie trzeba byc nawet uber skilled, kazdy gracz ktory troche gra w ta gre i pojdzie na warzywniak typu boom bedzie tam kosil niemilosiernie...
Ja spotkalem kilku cziterow, obserwowalem z bliska, czesto na jakims ffa zdupy, tez mialem na poczatku obsesje, zlapac czitera.. ale co ja moge zrobic ? ngarac demko wyslac do aca.. a moze sie mylilem i koles naprawde byl uber skilled.. ? Olewam teraz czitera zmieniajac serwer lub grajac na serwerach z naprawde uber pr0 skilled... zreszta grajac tak czesto klanowki na ffa ochoty nie mam Nie wiem o co chodzilo "Valkirowi" ale znalem ludzi z klanu 13th (RIP) i nie posadzal bym ich o takie rzeczy... dostali tez w pupke kiedys od mojego klanu i afery nie bylo... Z tego co wiem UVM nie jedzie na czitach :> Moze ktos kiedys z DoW zostal zlapany powiedzmy na testowaniu czitow noi co z tego? Kazdy jest ciekawy, tymbardziej ze ffa to ta gorsza strona gry, niech sobie tam czituja... Najgorsi sa cziterzy ktorzy oszukuja podczas klanowek, mialem osobiscie kilka podejrzen (nie z polskich klanow) ale doszedlem do wniosku ze lepiej nie grac z nimi nigdy wiecej niz osmieszac sie jakimis zdupy oskarzeniami... btw. next time jak ktos wam powie ze czitujecie.. olejcie gosica, albo przyznajcie sie... co wam zrobi ? /callvote na kicka i co ? edit: ach ci moderatorzy :F normalnie jak w prl'u - cenzura |
|
|
|
18:45, 22 09 2004
|
|||
|
Hauptmann Grupa: ProPlay0r Postów: 385 Dołączył: 8-07-2004 Skąd: Toruń - tak, jestem Krzyżakiem! Nr użytkownika: 2258 |
No wybacz Tranx, ale przegiąłeś! Co to w ogóle jest za podejście co? Jestem w klanie to jestem lepszy? Ci co nie mają czasu, albo zwyczajnie ochoty na bawienie się w klany to sa jacyś podgracze? Weźcie się stuknijcie w łeb wy wszyscy wielcy klanowicze z pretensjami do bycia, właśnie, do bycia kim? Nie bierz tego Tranx osobiście, ale bardzo mnie takie myślenie irytuje. ET to przede wszystkim gra służąca do zabawy, do zabawy dla wszystkich na tych samych prawach. Nie ma lepszych, czy gorszych (nie mówię o poziomie gry, czy kulturze). Dlaczego więc utarło się, że na ffa można robić co się podoba co? Tam można testować czity, robić głupie numery, wyzywać warzywa itd.? A prawda jest taka, że największy syf robią na ffa z!@#ani klanowicze uważający sie za jakąś (słowo na p)oną elitę, co jest gówno prawda! Jak wam się tak ffa nie podoba to po ch... tam łazicie? Macie przecież klanówki. Zostawcie ffa w spokoju i niech tam się ludziska bawią. A co do czitowania, to powywieszać takich |
||
|
|
|||
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi |