1. Może mi ktoś powiedzieć dlaczgo warto ustawiać max fps ? czy kiedy fps mają jakąś określoną liczbe lepiej się gra... poza tym mógłby ktoś z łaski swojej, prośby mojej podać mi tu comende tego bo niechce mi się szukać
2. Czy 520. DDR'u starczy aby móć cieszyć się prawie wpełni działającym wolfem ?
3. Dajmy na to że nagram swój własny filmik gdzie moge go umieścić w necie ? istnieją jakieś stronki które mogły by to zamieścić bo napewno niechce mi się własnej robić
4. Nie widziałem jescze na oczy myszki logitecha MX 500 ale ze zdjęć na allegro wygląda jak sczur nie myszka !! czy jej się nie steruje dwoma rękami ?
5. czy mógł by mi ktos podać linka do poradnika trick, streaf i speed jumpów który "podobno" znajduje się na forum (jedna osobo mówiła mi że tak jest ... KID pzdr
6. Nie czaje ściągniętego spwn temera z linka na forum technicznym ... wygląda na to że pierwszego respa axis bądź alies sam musze wykryć ..... aby on później dobrze pokazywał .... ciut mi się nie chce
7. mógłby mi ktoś powiedzieć co zrobić jak ściągne jakiegoś confinga albo coś ? mianowicie rozpakowywuje to po czym ukazuje się moim oczom multum plików gdzieje wsadzić co zrobić ? z góry dzięki
To chyba wszystko jeśli ktoś będzie na tyle cierpliwy i dobroduszny prosze o odpowiedź