Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak zostac idiota w jeden dzien??
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Scena klanowa
Stron: 1, 2
Khoyot
heeh, witam wszystkich gości z forum...i się pytam biggrin.gif o co wam chodzi?! o Pz?Fm?....ONI JUZ NIE ISTNIEJĄ
A bigosu narobił galanonim smile.gif ....
I mówie jeszcze 1 iż nie chce z nikim wszczynać zadnych konfliktow, tylko nawiązac "przyjacielskie" stosunki
Morph i sl...sorki za nasze zachowanie, Wynikało one z....hmm....po0chopnej oceny sytuacji przez Kubusa
i DODAJE jeszcze 2:
Thoro i inni....jezeli uwazacie że coś kkręcimy...to mowcie kiedy :]

POzdroofka 4all

Khoyot (tl)
evil_lord
QUOTE (Eld @ 8:47, 18 03 2004)
mnie sie najbardziej podoba argumentacja dlaczego nie lubi SL, ktora tlumaczac na polski z tego belkotu dzieciaka wyglada tak "nienawidze ich bo zbluzgali moj klan na ffa. to znaczy nie zbluzgali, ale mogli zbluzgac i za to ich nienawidze" huh.gif

btw: na miejscu brata tego szczeniaka skopalbym mu dupe, bo dzieciak wyrabia rowniez zla opinie Kropkom. jesli oczywiscie brat istnieje, a nie jest to wyimaginowana postac z umyslu CLa Crazy

Co do SL....graliśmy z ich rezerwami kiedyś spar na naszym serverze, dokładnie na goldrushu, nawet nieźle nam szło .........jednak podczas obrony złota przez SL nagle SL zrobiło pauzę i jeden klanowicz wyszedł, po czym otrzymaliśmy komentarz od SL "gościu musi kompa zresetować". Na to zdziwieni odpowiedzieliśmy "podczas meczu, dziwne....." Odpowiedź jednego z SL (Kowala): qrwa m@!dy,jak nie macie takiego słabego kompa to się nie mądrujcie" czy jakoś tak.... po odpowiedzi z mojej strony typu "Ja mam < tu moja konfiguracja kompa> , na pewno nie ma lepszego, nie otrzymałem komentarza. Jestem na 100 % przekonany, że gdyby grali z jakimś bardziej znanym klanem, a nie z 13th division, to takiej odpowiedzi by nie było.......
P.S Napisałem to nie dlatego, że mam coś do samych lamek, tylko dlatego, że nikt nie jest święty laugh.gif
Abigail
no coż ale faktem jest że sl nie jest zbyt miłym i uprzejmym klanem!
zawsze są z nimi jakies problemy sad.gif
Santa
Na początek witam wszystkich graczy i czytelników tego forum smile.gif Jestem w clanie craZy.canibaLs, ale nie oznacza to, że jestem jakimś debilem... Z tego co słyszałem ( troche przeczytałem) to mamy raczej złą opinię. Mam nadzieję, że zmienicie swój stosunek do nas. Przeszłość obfitowała w wiele błędów, ale kto ich nie popełnia... Wierzę, że po sparze w nami żaden clan nie będzie nieusatysfakcjonowany (lol dłoogie słowo). Pzdr. 4 all.
[RaIn]S0uL
Ja okazuję szczególny respect dla SoH, bo gra się z nimi bardzo miło i niezależnie od wyniku miło się takie mecze wspomina... biggrin.gif

Dokładnie odwrotnie jest z lolkami z DT. Na spara wystawili oni ekipę, która podobno potem w 3/4 wyleciała z klanu. Tak czy inaczej my się o tym, co nasze matki robią sporo nasłuchaliśmy i nie było to zbyt przyjemne uczucie. Sorki, ale czy CL nie wiedział z kim ma do czynienia, wystawiając takich prymitywów?! mad.gif

To samo tyczy się PG, czyli obecnie tilde - ok, klan niezły, zdecydowanie lepszy od mojego, ale już zasad żadnych. Graliśmy z nimi spara na oasis i goldzie i akurat dobrze nam szło. Po oasis było 1:0 dla nas, a na goldzie jechaliśmy ich bez problemów - i co się stało? W pewnym momencie całe PG dokładnie w jednej chwili uciekło z serka! Honor rulez! Co oni myślą, że to oznacza, iż nie przegrali? Najlepszego... Proponuję wypróbować takie akcje w CB... mad.gif
ursus
hmm DT oglonie jest spox, tylko czasem im sie zdarza bezpodstawnie zbluzgac jakis klan :-)
[RaIn]S0uL
QUOTE (ursus @ 15:58, 24 03 2004)
hmm DT oglonie jest spox, tylko czasem im sie zdarza bezpodstawnie zbluzgac jakis klan :-)

No fakt, że ciecie zostały usunięte dyscyplinarnie z klanu dobrze o DT świadczy, ale do tego incydentu mogło przecież w ogóle nie dojść... mad.gif
KreciK
Co do SL to tacy święci to oni nie są :/ Jeszcze jak grałem w UF pamietam że często graliśmy z SL i dostawaliśmy w dupe. Raz zagraliśmy z ich drugim składem dostali w dupe na goldzie w jakies 7-8 min. Tak nas powyzywali że nie weim że to był nasz !@#any fuksiarski dzień itp. Chcieli rewanżu oczywiście sie zgodziliśmy. Gramy rewanża, kumpel grał mortarem na goldzie i troche ich wybijał SL bardzo wk#!@ione chciało go zabić. Poszedł jeden ELD chyba zczaił gdzie stoji i zaczoł doniego strzelać. Vassago (on używał mortara) użył selfkilla bo miał 1 sek do respawna i nie chciał czekać 20 sek. Po tym jak użył selfa dostał kicka podczas meczu blink.gif troche to nie było fer wobec nas itp. Po tym zostaliśmy zjechani że jesteśmy lamami itp. i tylko lamy używają selfa itp. Dokładnie nie pamietam jak to było ale naprawde strasznie się zdziwiłem że klan który już troche istnieje może nie gra jakoś super, ale zna sie na grze może o takie gówno zrobić taką burdę jeszcze nie mając racji blink.gif
buzka
z tego co sie orientuje kill to dosc czesto przyciskany przycisk podczas klanowki ;C wiec w tym wypadku nie dziwie sie ze zrobil sobie killa =] ale np mi nie zdazylo sie jeszcze zeby ktos kogos kicknal z klanowki ;C
gretz dla SL ;o
dNkN!
ok, mili panowie - kończymy dyskusję na temat indywidualnych (nie zawsze objektwych) opinii, które często bywają dziełem pojedyńczego przypadku, i innych różnych kwesti albo topic zostanie zamknięty ze względu na dupne treści...

btw. na tle wielu waszych/polskich klanów SL wypada naprawdę wyśmienicie w kontekście kultury, nawet jeśli, każdy ma czasami zły dzień. to tyle
eFeCT
hmm... dokladnie SL jest jednym z nielicznych klanow ktore naprawde wiedza jak sie zachowac wiele razem gralem z nimi w klanowkach nie tylko w skladzie CC ale tez w Skladzie SoNu.. gralismy z nimi chyba dwa razy i nigdy nie zdarzylo sie przeczytac jakiejs bluzgi wyzwisk itp ...

Pozdro dla klanu SL
iilka
Zalosne i znow z topica zrobiliscie galerie bluzgow i wyzwisk huh.gif ludzie opanujcie sie bo w takim tempie nie nadazymy ich zamykac mad.gif
DaBi
Topic przejrzałem tylko pobieżnie nie wczytując się zbytnio w posty bo by mnie to tylko zmęczyło.
Standardowy topic - tu troszkę ktoś napisał na jeden temat ,ktoś odpisał na drugi. Ktoś na kogoś pojechał. Ktoś trzeci wrzucił swoje.
Skoro już opisujecie swoje wrażenia z gry z SL to ja moge powiedzieć pare słow od siebie.
Graliśmy z nimi sparing treningowy na 3 mapkach w składzie który potrzebuje treningu. I było bardzo miło i spokojnie jedyne problemy były z 6 zawodnikiem u SL. I tez pausa w trakcie tego była dawana i to nawet nie raz . Było sporo czekania na graczy ale grało się fajnie.
To taki mój drobny komentarz.
A co do powyżeszego posta iilki ( zakładam ze nick się zaczyna z małej litery) to radziłbym się zastosować i skończyc ten temat bez kasowania topica.
KiD
Co tez uczynilem.

CLOSED

Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.