IPBIPB

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

4 Stron V   1 2 3 > »   
Closed TopicStart new topic
> Jak zostac idiota w jeden dzien??, czyli wyniki polskiej drabinki CB
Thoro
post 2:01, 29 12 2003
Post #1

Major
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy
Nr użytkownika: 519

Zagladam dzisiaj na strone CB, wchodze na polski ladder, czy aby moj klan nie stracil pozycji wywalczonej przed swietami (nie stracil smile.gif ), patrze na wyniki ostatnich meczy i nagle pelna konsternacja. Co sie dzieje??

Sunday 28 Dec
SoW - GM: 2-0
FM - Arecze: 4-0
FM - Arecze: 50-0
FM - Arecze: 3-1

Nowopowstaly klan chcial chyba od razu wybic sie na drugie miejsce i powbijal sobie 5 wygranych. No wielkie brawa za pomyslowosc. Klanu oczywiscie nie ma juz w CB i brawa dla CB za szybka reakcje, ale mnie zastanawia jedno. Czy goscie z FM mysleli, ze taki numer im ujdzie na sucho?? Moze mysleli, ze nikt nie zauwazy?? Jeszcze taka rada. Gdyby nie ten wynik 50-0, to by na 100% nikt nie zauwazyl <zart>. Nie no ludzie przeciez to nawet nie jest smieszne. To jest raczej zalosne :/. Jeszcze smieszniejsze jest to, ze nawet im sie nie chcialo utworzyc nowego klanu, tylko grali przeciw pojedynczej osobie. Nie wiem jak to mozliwe, ale Areczek to nie klan, ale pojedyncza osoba (jak zglosila sie do tej drabinki nie wiem) :/.
Conajmniej komiczna jest tez wypowiedz areczka gdy uszatek z klanu sow napisal cos o nabijaniu punktow

Areczek.C (Areczek.C) 28 Dec 18:38 Reply
CO?? kurde jak nie wiesz, to sie nie czepiaj.
MY GRALIŚMY NA FRAGI. tak sie nie gra?
było 5 na 1 i tak wyszlo....

Swego czasu jeden polski klan (ja nie bede podawal nazwy tongue.gif ), robil przekret grajac mecz z fikcyjnym klanem, ale to byl jeden mecz i juz zostawmy tamta sprawe, ale tutaj to juz kompletne nieporozumienie. To sa ludzie myslacy inaczej.

Jeszcze raz wielkie LOL

Tutaj macie linka do polskiej drabinki CB.
Go to the top of the page

+Quote Post
NoOne
post 2:04, 29 12 2003
Post #2

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: ProPlay0r
Nr użytkownika: 490

Klan FM zostal usuniety?
wyniki zostaja nie ma sensu by sie bawic w reczny edit.

kk thx bye.

+Quote Post
Zaskroni3c
post 7:09, 29 12 2003
Post #3

Gefreiter
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 828

lol idioci ownz biggrin.gif
btw ten Areczek to tez kawal pozadnego idioty :DDDDD

+Quote Post
Runos
post 10:59, 29 12 2003
Post #4

Feldwebel
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 563

Nie no fakt idioci... Mogli od razu zagrac z klanem np. "C3" i powiedziec ze sie ktos pomylil w pisowni...

+Quote Post
blacktyger
post 11:32, 29 12 2003
Post #5

Generalmajor
Ikona Grupy

Grupa: Half ProPlay0r
Nr użytkownika: 318

a ja tego areczka znam tongue.gif to był mój CL z kalny (bez rejklamy pozieważ się rozpadł smile.gif ) ACOS heh prze koleś nie podejżewałem go o to biggrin.gif no nic bywają ludzie i parapety ... a FM myslałem ze fajny klan blink.gif

+Quote Post
Jędras
post 12:18, 29 12 2003
Post #6

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 305

Hehe, a mój klan miał grać jutro w CB mecz z FM właśnie biggrin.gif . Ale zanim ich usunięto, to zdążyli jeszcze mecz odwołać biggrin.gif .

+Quote Post
blinkkin
post 13:09, 29 12 2003
Post #7

Nr użytkownika: 547

QUOTE (Thoro @ 1:01, 29 12 2003)
Swego czasu jeden polski klan (ja nie bede podawal nazwy tongue.gif ), robil przekret grajac mecz z fikcyjnym klanem, ale to byl jeden mecz i juz zostawmy tamta sprawe, ale tutaj to juz kompletne nieporozumienie. To sa ludzie myslacy inaczej.

slynna historia z bad boys czy tez bed boys. w kazdym razie nie bede przypominal komedi w wykonianiu bb. fikcyjny polski klan, ktory gral tylko 2 mecze z tymi samymi osobami. kto nie wie to i sie nie dowie, ale mysle ze wiekszosc zna te opowiadanko. zreszta mozna zalozyc klan o nazwie martwa dusza i grac mecze tylko z nimi i dolem tabeli, oczywiscie bez przesadyzmu w wykonaniu fm. zreszta w cb mozna robic machlojki jak sie patrzy, a ze polak potrafi. jedynym rozwiazaniem wydaje sie scisla kontrola nowych klanow, ale kto tym sie zajmie? ciezko udowodnic takie rzeczy. wiec zycze niepowodzenia wszystkim takim sk#!@!#ynom, ktory robia (słowo na p)one sztuczki magiczki o te kilka punktow.

+Quote Post
resq
post 14:18, 29 12 2003
Post #8

Feldwebel
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 522

historia jest bardzo fajna laugh.gif
a FM to debile laugh.gif tu sie trzeba śmiać,
choć jak tak zaczną robić inni to szlag trafi tą naszą scenę sad.gif
hahaha, nie moge sie powstrzymac od smiechu biggrin.gif

+Quote Post
evil_lord
post 21:50, 29 12 2003
Post #9

Major
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 952

Także znam Areczka z ACOS.........nie przypuszczałbym że on może to zrobić. No cóż po upadku ACOS może wpadł w depresję chłopaczyna......swoją drogą to ten klan wciąż istnieje, (FM)bo spotykam "klanowiczów" latających z ich tagiem. 50:0 ---------> yeah !!

+Quote Post
Thoro
post 23:33, 29 12 2003
Post #10

Major
Ikona Grupy

No i dzien minal, a klan powraca do CB, tylko pod zmieniona nazwa PZ (Plantatorzy Zioła - coz za oryginalnosc!! ). Te same osoby (tylko troche ich mniej - moze niektore osoby nie chca byc kojarzone z tak idiotycznym klanem), ta sama strona, o tym samym adresie, na ktorym jeszcze nie zmieniono nazwy. Mysle, ze trzeba miec na tych cwaniaczkow oko, zeby nie robili podobnych machlojek w przyszlosci.

btw. mnie w tym klanie denerwuje nick jednego z klanowiczow, mianowicie Thor, ale coz takie jest zycie smile.gif, mam nadzieje, ze nikt nie bedzie mnie z nim kojarzyl tongue.gif.

PS. Zeby nie bylo, ze sie skarze. Poprostu zauwazylem ten nick to napisalem cos o tym smile.gif. Nie mam do goscia zadnych pretensji, zebyscie mi potem nie wmawiali tongue.gif. Istotne jest to, ze na klan PZ trza miec oko, bo to sa cwaniaczki smile.gif

+Quote Post
Go��_Stick
post 23:53, 29 12 2003
Post #11

Goście

Jak słyszałem od CL klanu FM, to Areczek (były ich klanowicz) wszystko zrobił. Ale też było potwierdzenie CL Jakub'a !! Na szczęście się wypisali i znowu się wpisali pod inną nazwą !! Mam nadzieje że takich "Cyrków" nie bedzie !!

Pozdrawiam czytających

Uszatek

+Quote Post
SpajdaPL
post 23:57, 29 12 2003
Post #12

Leutnant
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 764

Witamm!!!!!

Ja tam oko mam na moim celowniku wink.gif

Jeżeli w Clan Base nagle znajdą się na 2 miejscu dzięki machlojkom, to będą musieli grać z dobrym klanem z góry tabeli. A oni nie dadzą sobie w kaszkę dmuchać. A poza tym jak sa ciency, to nawet rasowanie tabeli nie pomoże, i sztuczne punkty mogą sobie wsadzić do ****, bo kazdy będzie po nich jechał jak chce.

Pozdrawiam.

+Quote Post
Outs!d3r
post 19:24, 1 01 2004
Post #13

Gefreiter
Ikona Grupy

Grupa: Użytkownicy pbm
Nr użytkownika: 774

Thoro : Rzeczywiście nie powinieneś mieć do tego Thora pretensji, ponieważ zapewne koleś albo grał w Age of Mythology (Thor byl jedym z Bogów wikingów), albo poprostu gość zna sie na mitoligii :-). O ile wiem to Areczek był TL klan FM.

+Quote Post
blacktyger
post 19:36, 1 01 2004
Post #14

Generalmajor
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 318

outsider widocznie jest 2 areczków smile.gif Areczek C. i Oskar S. to kolejno Cl i Tl klanu ACOS który powstał z pierwszych liter imenia i nazwiska smile.gif (możesz sprawdzić jak nie wierzysz tongue.gif) więc to był MÓJ CL Boże aż wstyd się przyznawać ...... co do FM a terażniejszych PZ często ich spotykam ... oni nie mają pojęcia o tej grze tongue.gif przynajmniej Ci z którymi grałem takie lole że dupa szczypie biggrin.gif

+Quote Post
Go��_Stick
post 14:25, 3 01 2004
Post #15

Goście

Moim zdaniem sprawa z klanem (byłym klanem) FM jest już zakończona !!
Klan się rozpadł bez znaku i powstał nowy co mam nadzieje że takich lub podobnych cyrków do nabijania sobie pkt w CB nie bedzie !!

=================================R=E=K=L=A=M=A========================================

Z.A.P.R.A.S.Z.A.M.
www.sow.friko.pl

user posted image

+Quote Post
Phantom
post 16:25, 3 01 2004
Post #16

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 1021

Ja uwazam ze nie trzeba tej sprawy tak szybko zamykac. Takie przekrety zle swiadcza o polskij lidze ET sad.gif trzeba na tych PZ uwazac bo nie wiadomo co moga zrobic sad.gif

+Quote Post
evil_lord
post 18:20, 3 01 2004
Post #17

Major
Ikona Grupy

Racja Phantom ten temat jest wart uwagi......z drugiej strony może lepiej dać im szansę? Przecież nie można w nieskończoność ich "tępić". Może pod nową "intligentniejszą" nazwą będą grali uczciwie? Zobaczymy !!

+Quote Post
Thoro
post 2:10, 11 01 2004
Post #18

Major
Ikona Grupy

No prosze krucjata glupoty ciag dalszy. Zapraszam do poczytania komentarzy po meczu PZ (czykli byle FM, o czym traktuje ten topic) z demiurgiem.

Link

Chlopaki z PZ umia robic syf i najwyrazniej sprawia im to przyjemnosc, zeby na kogos na wrzucac itp.

A tak poza obrazaniem demiurga podobala mi sie wypowiedz jednego goscia z PZ jacy oni to sa dobrzy (a na potwierdzenie podal, ze zajmuja 8 miejsce smile.gif ) LoL - grali ze slabymi klanami i sie szczyca, ze maja 8 miejsce smile.gif Brawo!!

Jeszcze ktos, napisal: szkoda, ze nie pisza po angielsku moznaby sie posmiac. Jak ja czytalem te teksty pisane po polsku (a raczej po polskawemu) mial beke, wiec nawet nie chce sobie wyobrazac ich angielskiego. Boze podstawy gramatyki i ortografii chyba sa w podstawowce (zreszta nie wiem, jak to jest po tych reformach tongue.gif )

+Quote Post
Maczo
post 14:27, 11 01 2004
Post #19

Hauptmann
Ikona Grupy

Nr użytkownika: 795

Można wykluczyć z CB? Bo ci goście na to zasługują! mad.gif

+Quote Post
evil_lord
post 15:04, 11 01 2004
Post #20

Major
Ikona Grupy

UWAGA UWAGA Clannoweli ciąg dalszy. Ciekawsze cytaty:

z CB FM nie wywalili
sami odeszli...Debilu
- JAKUB - PZ

ty sie tak nie madruj szczurek i porownaj miejsca 22 a 8 ehhhhhh tylko plakac........................ - CRONX - PZ ( PO WYGRANIU Z KLANAMI Z GORSZYCH MIEJSC, Z PEWNOŚCIĄ TEŻ Z MNIEJSZĄ ILOŚCIĄ ZAWODNIKÓW blink.gif )

oooooooooooooooooo boshe............................................... ci z dEmirg sa naprawde slepi............ nie widzieli ze po nicku naszych bylo napisane przez ponad pol mapy "conn" i to jeszcze na zolto naprawde do okulisty i jakies okulary wielkosci kola od roweru starcza.......................... - CRONX -PZ

I NAJWŁAŚCIWSZY KOMENTARZ:
Lamy z PZ ... a pochwaliliscie sie wszystkim ze graliscie juz na CB tyle ze pod inna nazwe biggrin.gif ... a tak konkretnie to graliscie jako FM ... jak kogos interesuje za co ich wywalili z CB to zajrzyjcie na RECENT MATCHES ... 28 grudnia biggrin.gif:D

PZ = FM = lamy!!! biggrin.gif:D

... nie umiecie ani grac ani sie zachowac...
... dEmiurg zycze powodzenia w meczu smile.gif
- EXODUS
PISOWNIA ORYGINALNA

+Quote Post

4 Stron V   1 2 3 > » 
Closed TopicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi