tranx-san
18:23, 21 10 2004
Dobra nie (słowo na p)ic tylko robic next zlot :>
Chcialbym wypic winko z outem XDDD, ba nawet nie jedno.
C@#! ze mam do was z 400 km ale jak bedzie trzeba to wsiade w fure i do was przyjade.. tylko kto mnie przenocuje po dniu ostrego picia ? :U
Robic zloty, jestesmy w Uni Europejskiej i co musimy robic ? INTEGROWC SIE!! XDDD
outsider!
21:46, 22 10 2004
:U ffs niestety nie bedzie mnie na tym zlocie 29.10 :< W piatek rano wy-(słowo na p)m na "The Day Of All Saints"!:D Wszystkich swietych > all

moze innym razem :<
imo z tą kafejką byłbły gut idea.. podobno sacul znalazł jedną fajną, przytulną albo mi sie o uszy obiło. Kafejki jak wiadomo nie będą otwarte do 23 (bo przed 23 chyba nie chcecie zakonczyc "zlotu"). Więc moze umówimy się np. na 17-18 2h pogramy w cafe i potem ustalimy dalsze plany... a jeżeli jesteście staroświeccy to jedziemy na magdalenke albo inne dziewczyny ;]
w sumie nie wiem czy bede :c
jakos malo chetnych widac, a i planu nie ma :/
ciekawe tylko gdzie ja bede spal...
Ulyssess
15:55, 27 10 2004
no ja postaram sie byc
czwartek 19:43 i nadal gowno wiadomo :c
kto dzis nie przyjdzie ma kompleina
nie bunkrowac sie w domu tylko przylazic
UPLAOD
po zlocie
kto byl sacul kowal zuber ginus i cybul
zlocik skladal sie z kampanii 3 mapowej po zaopatrzeniue sie w ammo przy najbilzszym sklepie spozywczym i szybki load pierwszej mapy czyli Magdalenki [jedna z 3 kobiet tego zlotu] takta byla prosta 2 pifka i i kolejna mapa
az tu nagle 2 covert opsy [wpomnine pozostalem 2 kobiety = dla niewtajemniczonych SUKI] poswiecily latarkami i se poszly
dwa szybkie voty na zmiane mapy i nic
dopiero 3 pub nas przyja z otwartymi rekoma:P takta podobna jak wczesniej
3 mapa bylo mieszkanie Ginusia jednak czesc teamu sie wykruszyla
i trza bylo grac 3on3 pod dosc dlugim marszu bylismy na miejscu odpowiednio wzbogaceni w ammo i 1 speca [ziom ginusia] jednka szybko nam sie config zmienil i poszly w ruch heavy weapon [1litr wodeczki chyba krola na S
]a rano pobudka
GDZIE JEST CYGARO ??ale to juz historia dla wtajemiczonych
PS. mala poprawka zubrow bylo 23 + 1 gratis

))))
outsider!
20:34, 2 11 2004
gdzie foty k#!@a?!
a aparat dales

bedize aparacik beda foty

czasem nie mozna wszystkiego pokazac
chcielismy zrobic zlot w ten piatek ale nie wyszlo i mamy miejscowe na sobote. wiecej info @ #bialystok.et
zuber uber pro taktyk pije
all > takta ssie
pijemy dalej zlot trwa

jumpres ET

"jezus leci pelna para "
ZUBER POBUDKA [ spi po 3 dzialkach ]
a ginus nie porzyszedl saKul tez
| CYTAT |
| ZUBER POBUDKA [ spi po 3 dzialkach ] |
po 3 dzialkach czwartej flaszki :c
kto by tam liczyl flaszki
a poznan sciga od nas tez chca miec zlot
zlot poznan
Tautinus
18:40, 8 08 2005
próba generalna pisania postów!
.ab]U[se.
14:38, 29 10 2005
WhiteStook rlZ!
jestem za tym bo sam jestem z okolic białego:P
.ab]U[se.
14:08, 10 11 2005
Jezeli jestes z okolic Bialegostoku to napisz do mnie na prv.. podam Ci strone teamu B-stok ET.. moze znajdziesz cos ciekawego
U[se.' date='14:08, 10 11 2005' post='54736']
Jezeli jestes z okolic Bialegostoku to napisz do mnie na prv.. podam Ci strone teamu B-stok ET.. moze znajdziesz cos ciekawego

Ja bym mocno prosil o strone bstoku
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.