Kapral_Dud
20:47, 14 03 2004
ci, co byli na spotkaniu maja maly bonusik - zgloscie sie do Karpala (VI LO) to wam zaproszenia da na impreze 18 kwietnia w Fabryce - tak zgloscie sie tyzien przed wielkanoca - reszta niestety musi poczekac na nastepny zlot
Ulyssess
22:01, 14 03 2004
| QUOTE (Kapral_Dud @ 19:47, 14 03 2004) |
| musi poczekac na nastepny zlot |
Nie czekajmy tylko zorganizujmy to przed samymi swietami na przyklad. Moge pomoc
trzeba tylko poinformowac inne osoby ktory graja "namietnie" W ET a nie wiedza o tym.
LORD de VAHEN
23:10, 14 03 2004
Witam, tez jestem z Bialego i gram w ET zazarcie. Dola mam ze nie zalapalem sie na zlota i teraz chce to nadrobic. Zreszta kumpel, z ktorym teraz gadam przez mica deklaruje chcec udzialu w malej ET-bibce wiec wielkie thx jesli beziecie cos takiego organizowac chetnie sie zalapie i bede robil za poimprezowego medica (Need a medic!) ew zajme sie zaopatrzeniem.
Jesli chodzi o moja skromna osobe to w sumie... nie mam partyjnej (patrz klanowej) przeszlosci i ram jako wolny strzelec na publicach, ale planujemy z kumplem (LORD de SCYTHE) stworzyc klana. TO tyle.
----------------------------------------------------------------------------
Janie wyjdz podlac kwiaty do ogrodu - mowi lord
ALe przeciez pada deszcz
To wez parasol!
Lord de Scythe
0:42, 15 03 2004
czemu dopiero tera dowiaduje sie ze byl zjazd graczy ET w bialym

argggggg tuz pod mym nosem
no trudno, jakbyscie jeszcze cos takiego organizowali dajcie znac
i jeszcze jedno....nie za wczesnie drogi lordi z reklama klanu

,trzeba jeszcze wieeeeeeele omowic
Kapral_Dud
19:24, 15 03 2004
| QUOTE (Ulyssess @ 22:01, 14 03 2004) |
Nie czekajmy tylko zorganizujmy to przed samymi swietami na przyklad. Moge pomoc trzeba tylko poinformowac inne osoby ktory graja "namietnie" W ET a nie wiedza o tym. |
ja w poscie nie pije 
a panowie Lordowie - powodzenia z tworzeniem klanu
jak cos to macie miejsce w [BRO] - Białystok Rox Omg ;O
Kapral_Dud
18:17, 16 04 2004
btw - czas powtorzyc zjazd - porozmawiac o meczu Jagi

itp itd - panowie - czas wznowic dzialalnosc

Zuber obowiazkowo bo kto bedzie ammo rzucal ?

no i mam nadzieje ze tym razem bedzie pr0

tzn chcialbym zeby bylo i duzo ludzi ale ludzi zaawansowanych w temacie
jestem za a nawet przeciw... proponuje 1-3 maj
Outs!d3r
13:51, 19 04 2004
EeEeEeEeE....wtedy swieta sa =o imo nonsens. Proponuje zrobic zjazd w ostatnim tygodniu roku szkolnego albo na poczatku wakacji swoją drogą, a ten.....hmm....moze w ktorys weekend ?
niestety 1-3 maja wyjezdzam to moze w weekend po tych swiętach ?
Swięta minęły nikt nic nieodpisał ;/ moze 8 maja w sobotę?
Outs!d3r
9:35, 29 04 2004
Panowie....moze podejmiemy wreszcie jakas decyzje co do tego zlotu ? proponuje sobota 8 maj lub 1-2 maj ew......Plz odpisac.
mi pasuje 8 maj (sobota)a jak juz to by wypalilo to gdzie idziemy :> i co robimy ?
Ulyssess
9:10, 30 04 2004
Potrzebujemy tutaj zaangażowania innych osob np. uczestnikow poprzedniego spotkania

8 maja to dobra data. Ale trzeba dotrzec w jakis inny sposb do wiekszej grupy potencjalnych zainteresowanych.

Przeciez w innych klanach tez gra duzo osob z Bialego...
outsider!
11:24, 1 05 2004
Ulysses : Z białegostoku jest ok 20 osob ale raczej all nie dotrze - proponuje tam gdzie byl wczesniejszy zlot (mandala?), spotkanie przy McShicie. Ofkoz please Ginek,Kapral odezwac sie na boardzie bo taka okazja nie moze przeminac =o
jakim cudem nie wiedzialem ze cos takego jest
ja che byle gdzie i jak najszybciej tylko ewnetulanie 11, 12, 19,21 maja oraz 2 czerwca odpadaja [kochane maturki w I LO]
to moze jeszcze gadulca dam 1422874
Kapral_Dud
21:43, 7 05 2004
blinkkin
12:06, 8 05 2004
ja proponuje juwenalia 14-15 maja, bo bede na bank (bez wzgledu czy bedzie zjazd czy nie).
Wy juz na jednym spotkaniu byliscie

a ja chcialbym zalapac sie na drugie
niech ktos zorganizuje i poda miejsce i czas respa
zrobcie prezent na dzien dziecka
ta byliśmy i było dobrze... mogłobyć wiecej osób ale niestety ludzie woleli się bunkrowac w domu i wyjść z załozenia ze i tak spotkanie nie wyjdzie... więc skoro teraz się obudziliście to mam propozycje.... zorganizujcie teraz sami spotkanie a ja z kapralem, sacuLem, evinem i zUBERkiem dostosujemy się albo i nie do tej daty
btw. Cybul masz polski z Tekieniem? wiec matura zdana co sie martwisz
polaka z tekieniem nie mam ale siedzi w komisji a wycha jest przewodniczaca
outsider!
9:36, 19 05 2004
No dobra geje nie ma co sie ociagac wpisywać sie najpierw kto mógłby przyjść na ten zlot.
Ja moge
!
ja nie moge... mama mi zabrania spotykac sie z obcymi
Kapral_Dud
18:40, 19 05 2004
a mowilem zebys sie uczyl ? ale tak serio - o czym Ty gadasz?
outsider!
10:48, 20 05 2004
lol >:O Dobra proponuje zamiast boarda zrobic kanal na ircu zeby gadac o tym zlocie bo to za dlugo trwa =/ chociaz nie wiem czy ktos sie pofatyguje i wejdzie bo chyba wczesniejszym zlotowiczom odeszly checi =o tak to odczuwam. Proponuje #zlotwbialym @ quakenet.org or smth :|
ja moge ja chce ja musze
Bialystok
idle #bialystok.et
Kapral_Dud
18:21, 23 05 2004
ale outsider - nie masz sie co bulwersowac

btw. tak jak napisal Cyb kanal na ircu #bialystok.et niestety z problemow technicznych (czytaj - qnet sux) nie ma jeszcze L.
tam bedzie mniej wiecej umieszczane wkrotce wszystko about bialostockiej scenie...
a także ustalona zostala już wstepna data II zlotu
9 czerwca jest to dzien przed Bożym Ciałem także bedzie wolne potem a i uczyc sie juz tak bardzo nie trzeba... co wy na to ? mysle ze godzina do ustalenia tak jak i miejsce spotkania ?

i pozniejszej libacji
dlugo mnie nie bylo :/
najpierw net sie z!@#al. potem komp a teraz te po!@#ane matury :|
troche czasu nie gralem ale moze zaczne.
w kazdym razie mi pasuje wszystko poza 28 maja, 1 i 3 lipca
blinkkin
15:13, 27 05 2004
| QUOTE (zUBER @ 20:32, 24 05 2004) |
dlugo mnie nie bylo :/ najpierw net sie z!@#al. potem komp a teraz te po!@#ane matury :|
troche czasu nie gralem ale moze zaczne. w kazdym razie mi pasuje wszystko poza 28 maja, 1 i 3 lipca |
smierc w oczach jak mawia piorkowski (chyba wiesz o co chodzi).
| QUOTE (Kapral_Dud) |
| ustalona zostala już wstepna data II zlotu 9 czerwca jest to dzien przed Bożym Ciałem także bedzie wolne potem a i uczyc sie juz tak bardzo nie trzeba... co wy na to ? mysle ze godzina do ustalenia tak jak i miejsce spotkania ? i pozniejszej libacji |
na nastepny dzien pokuta w stanie duchowym zwanym potocznie kacem.
:/ 9 czerwca chyba idziemy z piorkowskim na browar (zeby tylko

)
bedzie sie dzialo stara ekipa spotka nowych wymiataczy
9 czerwca bedzie sie dzialo albo lało w gardla
Kapral_Dud
16:50, 8 06 2004
dzień :
9 czerwcagodzina :
19:00miejsce spotakania :
budki telefoniczne przy McDonaldsmiejsce picia :
MandalaPIJEMY DO MOMENTU AŻ SIE SKONCZY AMMO, ROZPIEPRZA NAM COMMANDA, WYKOPIĄ KOGOŚ ZA LAGA, BEDZIEMY TEAMKILLOWAĆ, SERWER ZDECHNIE
no to ludziska zaczynamy II ogólnopodlaski zlot ET. Sprawdzcie czy macie ammo, czy full health jest, jeśłi wszystko jest to czekać na znak FIGHT i jedziem z koksem

. A ci którzy postanowią siedzieć w domku to niech żałują

bo będzie się działo. Duduś założ Neo tym razem

hie hie

, szkoda ze nie będize kowala (działki mu sie zachciało fak) oraz naszego imafieldopa

shit
juz 16 a nadal nie wiem czy bede. nie czekajcie na mnie pod budkami. jak bede to od razu w mandali
z reszta i tak juz jakis czas nie gram w et wiec nie bardzo mam po co isc (no chyba zeby sie na!@#ac ^^)
chociaz moze dowiem sie co sie teraz dzieje ze scena et
Kapral_Dud
8:16, 10 06 2004
o ludzie dzialo sie... ja to jeszcze na!@#any... ciekawe co z outem... mi to sie kurcze znowu lacze popsulo ... fuk :/ no ale field byl

to najwazniejsze .

co tam jeszcze mnie jeszcze trzyma... no ale

rox ;D
out cos pewnie za rok napisze bo mu kompa zabiora...
sacuś

z!@#ane lacze mi dali
zuber... i c@#!a sie dowiedziales o sceniae
outsider!
9:40, 10 06 2004
KAPRAL @#!U :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ale k#!@a skacowany jestem ostro dziisaj xD
Asz w c@#! jak stary mnie odwozil to odrazu na starcie poczuł siare ale powiedzialem ze wypilem tylko jedno piwo to sie nie czepial

:D:D:D:

:D:D:D I ze zadnego wina nie pilem :X poszly na wycieraczke tylko 3 hafty w samochodzie + 1 na CPNie :CC
Bez lipy imo na nastepny zlot tez przyjade gadac @#!e co bylo pozniej jak juz mnie nie bylo

!
ZUBER HCUJU LOWELASIE PANIENKE SE ZNALAZLES XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Evingolis
9:48, 10 06 2004
Szkoda że z Mandalą tak wyszło. Później już nie mogłem dołączyć, troche szkoda.
outsider!
9:52, 10 06 2004
No evin zaluj zaluj wieczor byl pelny romantyzmu tworzonego przez zUBERa i jego nowa dziewczyne :>.
Kto zlapal laga to nie wiem ale wiem ze dostalem 2 hsy i jeden w korpus bo leciala ze mnie trzy razy fontanna pomaranczowej krwi

?
mysle ze za duzo glupot gadalem ale mapka i team byl wpozo
wiec co tu sie bede rozpisywal czekamy na kolejna taka kampanie
i ja jeszcze arta nie poscilem
starsza rano do mnie : myslalam ze gorzej bedziesz wygladal
jednak lepsza by byla mandala bo tak wszyscy sie rozlezli. na poczatku wygladalo na to ze bedzie podobnie jak poprzednio ale plany sie troche zmienily. troche zla miejscowe wybraliscie bo ciezko sie wlazi po tych schodach.
kto sie tak wczoraj wy!@#al ? ^^ Sacul i Rayne?
ja to nie do konca wszystko kojarze ale mniej wiecej pamietam

panne gdzies zgubilismy
Kapral_Dud
21:00, 10 06 2004
no dokladnie :/ aparaciku szkoda - bo bysmy zrobili zdjecie tej drugiej pannie i wyslali na www.rotten.com

nnie no sacuś ownz

motyyyyyleeem jestem

evin zyjesz- ufff to dobrze

no ale na nastepny zlot z dowodami przychodzic
| QUOTE |
no ale na nastepny zlot z dowodami przychodzic |
czyli nastepny zlot za 4 lata jak outowi skoczy 18 wiosen 
ciekawa przyszlosc
Evingolis
20:47, 11 06 2004
Mój komentarz jest taki: mieliśmy farta.
Gdyby ci, co nie mieli dowodów zdążyli łyknąć piwa a nie daj Boże outsider to by nie było tak kulturalnie. Ci z dowodami usłyszeliby kilka ciepłych słów i dostali po pigule albo dwóch najprawdopodobniej. Ale mnie za to, że was wprowadziłem i na ten numer pozwoliłem nie było by, co zbierać. I tak usłyszałem kilka przykrych obietnic od właściciela a tylko po znajomości obeszło się bez kontrolnego w(słowo na p)u. Obawiam się, że minie kilka lat zanim wprowadzę tam większą grupę.
Cieszę się, że zlot mimo to wypalił.
postaram sie strescic ta campanie w bialymstoku (wszekie bledy zglaszac na ircu

)
od poczatku
jako tsa wybralismy budki telefoniczne przy MCdonaldzie . Jako ostatni na miejscu pojawilo sie warzywko Cybul ktory zostal milo przywitany przez stara ekipe . po krotkiej pogawedce wyruszilismy na wojne . Pierwsza mapa miala byc Mandala. Po wgraniu mapy szybkie omowienie takty i juz 2 dzbany ammo stoja w respie . Prepare to fight 15 14 13 ... 2 1 Fig... i nastapila pausa ze strony admina Mandali ktory wyslal milal pania z rconem do sprawdzenia dowodzikow . team zostal oslaboiny zostalo tylko 5 playrow na serverku a duga piatka dostal kicka [tu naleza sie podziekowania dla Evangolisa za zlagodzenie sytuacji i przeprosiny za klopoty] Po Mandali szybka zmiana serva na Magdalenke . Tym razem team jest w calosci znowu omawiamy takte wynikajaca ze zmiany mapki i jej mozliwosci . Nie mija nawet dluzsza chwilka i juz mamy na respie zgrzewe ammo w postaci 24zuberkow . Out postanowil obsluzyc PF-a /wino:)/ co calkiem zgrabnie mu poszlo . Server nie lagowal nie bylo rowniez zadnych tk czy artow . Az tu nagle wpada cover [ pozdro Zuber ] i przynosi zestaw malego medyka [jakas przezroczysta ciecz podobna do wody posiadajaca % ] Kto mogl ten sie podleczyl . Ammo znikalo szybko pora stala sie poznia i czas nadszedl by opuscic server
Schodzac ze wzgorza św Magdaleny Sacul/Rayne [nie pamietam

] dostal packet losta i wyladowal na ziemi bez zadnych ran .
ogolnie zlot udany i czekamy na kolejny
| QUOTE (Cybul @ 12:13, 12 06 2004) |
Schodzac ze wzgorza św Magdaleny Sacul/Rayne [nie pamietam ] dostal packet losta i wyladowal na ziemi bez zadnych ran . |
Ta, bez żadnych ran, zostało mu 10 hp i ledwo co doczolgal do respa ;[
musial zażyc jeszcze potem medpaki, a i tak niewiele pomogly bo na tsie jakos nie bylo slychac zeby byla poprawa !:C imo sac musisz next time wziasc wiecej adrenaliny
bez tych ran to nie dokońca

, ogólnie to teraz jestem leworęczny a nie prawo- . naszczęscie moge pisać
dzis czyli 13 pazdziernik podbyl sie mini-zlocik

[sacul ginus` cybul] {fajnie bylo = ginus` podryw nastepnym razem }
nastepny zlot
)))))))))) [juz pelno prawny odbedzie sie 29 pazdzirnika]
wpisywac sie kto i moze a kto nie i dlaczego ?? mozna jeszczze wszystko zmienic
ginus
sacul
brunetki rox

))))))))))
outsider!
21:30, 13 10 2004
I ja tez i ja tez k#!@a!
moze i ja bede

podajcie jakies szczegoly. slyszalem, ze Ginus` u siebie cos planuje zrobic...
slabo z kasa stoje bo kompa ulepszylem przed chwila (no w koncu =] ) ale cos wymysle
ooo, ktozto nam wrocil... zuber juz myslalem ze nie zyjesz :p to tylko tak na zapijawe czy wracasz do gry ?:p
btw gratki z okazji kompa =)
chyba pogram troche. przed chwila zagralem pierwsza kampanie od kwietnia =]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.