Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kogo najpierw?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Dla początkujących
Stron: 1, 2
xyvec
Hmm, ja gram od dwóch miesięcy i nadal nie mogę wyrobić sobie odruchu "HS-owania", chociaż byłem już blisko, ale jakoś znowu jest gorzej sad.gif . Dlatego staram się zabijać wszystkim innym niż SMG - nalotami, artylerią, MG42, Panzerfaustem, granatnikiem, minami itp.. Może to lamerstwo, ale jest skuteczne wink.gif . Ostatnio jednak odkryłem coś nowego - FG42 ph34r.gif , i jakoś nadzwyczaj dobrze mi się tą bronią zabija (oczywiście nie w trybie celowania tylko w zwykłym) biggrin.gif . Może wreszcie nauczę się robić HS-y... Czy FG42 to dobra broń do nauki??
Sir_Ace[PL]
Choc nie gram zbyt długo to od początku spodobał mi sie eng z SMG.
Trzymanie sie bardziej z tyłu niż na czele, podkładanie min i okazjonalna walka to to, co tygrysy lubią najbardziej biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Harry_potter
QUOTE (First person @ 13:12, 27 02 2004)
Ja na początku grałem soldatem z Panzerem tongue.gif Gra "rurą" dawała mi przewagą nad lepszymi ode mnie bo mogłem ich szybko wyeliminować  biggrin.gif Po pewnym czasie zainteresowałem się innymi "narzędziami" wysyłąjącym ludzi na tamtem świat. Dzięki PF gra w ET na początku była w miarę łatwa i przyjemna,dzięki czemu nie zniechęciłem się do niej, wręcz przeciwnie młuciłem w nią całymi godzinami.  Z Panzerfaustem trzeba się obchodzić delikanie, bo jeden fałszywy krok i zamiast z przeciwnika ,zrobimy z naszego team-a ciało ciekłe. Dzięki temu można wyuczyć w sobie nawyk "pomyślenia przed strzałem". Tak więc uważam ,że soldat z PF to dobra broń dla początkujących, ale  każdy niech wybiera co mu się podoba.

tongue.gif Ja też zaczynałem panzerem a później zaczęłem grać engiem z smg ,gram nim do dziś chociaż dobrze mi idzie z fielda.Pf na początku naprawdę ułatwia grę.Pozdrowienia
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.