Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zginac z reki delikatnej kobiety to przyjemnos?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2, 3
Soker
Zaznaczylem "Tak, bo kobeita zawsze jest odrobinke delikatniejsza" jak już zgine z reki kobiety a ona jeszce podejdzie w swoim sweterku cvops (allies) i rozedrze ze mnie moj płaszczyk (axis) to niema nic lepszego, a kobitki lubia grac cvopsem biggrin.gif

sacuL
QUOTE (Amfisia @ 15:17, 2 04 2004)
bo wojna to nie dla kobiet itp itd :>

Kiedyś słyszałem tekst "celem mężczyzny jest pójście na wojne, cełem kobiety.....cierpliwe czekanie". Jak widać pare kobietek postanowiło miec to w raczej głebokim poważaniu i wybrała się na wojenke. I sa lepsze w tym od większości z nas.

Wracając do tematu. Czy zginąć z ręki kobiet to przyjemność? Dla mnie to chyba obojętne. I tak dopiero niedawno się dowiedziałem że Amfisia i iilka to dziewczyny, przedtem jak dostałęm w pupe od nich to myślałem sobie "cholewa ale koleś" czy coś w tym rodzaju, niewiedząc właściwie że "kobieta mnie bije". Czy to że już wiem kim są coś teraz zmieni?? Raczej nie.
Nera
Ja jestem zdecydowanie za gra z kobietami bo zawsze jest ciekwiej biggrin.gif a jak cie kobitka zownuje blink.gif to juz wogle wspaniale, swiadczy to o jej wysokiej klasie rolleyes.gif
Yogi
Zginac z reki kobiety.. ahhh... zalezy z reszta jak, bo np. przy pomoc kuli z MP40 to moze nie koniecznie, ale np. z zaglaskania na smierc, lub robiac z dziewczyna "jakies" inne dziwne, ekstremalne rzeczy to tak biggrin.gif

A tak na serio to lubie grac na serwerach z kobietami, jakas atmosfera wtedy lepsza wink.gif
Shynshylla
Wczoraj grałem na serwerze w drużynie z Iilką , ach co to był za medic , nawet od strzykawki dupa nie bolała biggrin.gif , wole nie ginąć z jej ręki , tylko być ratowany przez kobiete smile.gif
rafal_bujaka
Najwieksza przyjemność to być zabitym przez kobiete i jeszcze zostać przez nią rozebranym ph34r.gif
iilka
QUOTE (Shynshylla @ 7:32, 23 04 2004)
Wczoraj grałem na serwerze w drużynie z Iilką , ach co to był za medic , nawet od strzykawki dupa nie bolała biggrin.gif , wole nie ginąć z jej ręki , tylko być ratowany przez kobiete smile.gif

No to ciesze sie ze milo Ci sie ze mna gra biggrin.gif btw medem ostatnio jestem kiepskim bo ostatnio malo gram ale obiecuje sie poprawic wub.gif
keNOOBie|PL
hyhy Illeczka, mosisz sie poprawic smile.gif i czesciej bywac ... ech te kobiety i ich zajecia biggrin.gif

btw. ja tam zdecydowanie lubie jak kobieta mnie bije biggrin.gif i pozwala na wyzwolenie z siebie wszystkich emocji, to jest takie.... magiczne i zbliża ludzi wink.gif na pieszczoty też trzeba sobie zapracować biggrin.gif to podkresla sporo cech kobiecych.. siłe wewnętrzną i kontrastuje z delikatnością, podkreślając ja....

(reklama) -= nie jestem sado-maso... chyba biggrin.gif=-(koniec reklamy)

Pozdrawiam
Shynshylla
Kenio zawsze wiedziałem że masz nierówno pod sufitem ale nie podejrzewałem cię o takie rzeczy biggrin.gif
Co do pielęgniarki Iilki smile.gif to wcale nie jest zła , zawsze jak padłem to mnie podniosła he he , ja mam chyba jakąś tendencje do łażenia z medykami , bo w [HKC] KeNOOBie często musi robić za mojego prywatnego medyka smile.gif
Nera
Ale z kobietami sie baaaaaaaaardzo milo gra rolleyes.gif zwłaszcza jezeli sie te osoby troche zna (hi iilka! happy.gif ), jest wtedy jakas taka inna, fajniejsza atmosfera biggrin.gif .
Z reszta czy nie milo jest zobaczyc jak jakaś 'dziewoja' zownuje ciebie? Toz to sam miod, cud i orzeszki biggrin.gif
Yogi
No i z kulturalnego porzednego topicu zrobila sie rozlewnia wazelinki bleee biggrin.gif tongue.gif Pozdro dla wszystkich Pan wub.gif No i dalej nas ownowac bo jak wszyscy wspomnieli to przyjemnosc biggrin.gif
kaczor
Na poczatku jak mnie dziewczyna zabijala to sie ostro wkur...zalem. Potem mi jakos przeszlo bo sie dowiedzialem ze sa dobre wink.gif A ze ja lamka jestem to juz wogole mi nerwy sie uspokoily ^^
Konik
Ja jeszcze chyba ani razu nie zginalem z rak kobiety w ET, w sumie to nie wiadomo kto mnie fraguje. Ale nie mam nic przeciwko zeby kobieta mnie zabijala, chociaz wolalbym zeby mnei taka jakas fajna pielegnareczka (medyczka?) leczyla i podnosila robiac te straszne zastrzyki, od razu by sie lepiej gralo, tylko wtedy to bym sie dawal specjalnie zabijac zeby za mna biegala i leczyla! wiec moje staty nie wygladalyby za ciekawie! cool.gif cool.gif cool.gif

PS
nie rozumiem tekstow w stylu "grala niezle jak na dziewczyne". Ludzie to ze ktos jest plcia piekna, to nie znaczy ze jest gorszym w ET! na pewno wiele dziewczyn fraguje lepiej niz chlopy! ph34r.gif
ChoX
Wole od kobiety niż faceta bo facet torturuje powoli żeby się ból przeciągnął biggrin.gif
No wiadomo od kobiety lepiej! tongue.gif
Stick
na FFA moze grać bardzo dużo dziewczyn tylko ze pod innym nickiem.
Jak ktos, nazwie sie np: Jolka, i mnie zabije, to mam usuwac ET ze mnie dziewczyna zabila w ET biggrin.gif ?
Dla mnie w ET nie ma różnicy kto mnie zabije, dziewczyna czy chłopak biggrin.gif
Może są tacy co sie podnieca jak zabije go dziewczyna ale nie chcem wnikac w szczegłóły cool.gif
Zginac z reki delikatnej kobiety to tak samo zginąć jak z reki mężczyzny

Nie wiesz kto sie kryje po drugiej stronie ph34r.gif
tranx-san
hehe fajny topic imo smile.gif
zginac z rak kobiety smile.gif, kobieta mnie bije itp

W czasach rownouprawnienia... biggrin.gif i przez net, bez widocznego kontaktu fizycznego, w przypadku gier on-line to chyba bez roznicy dla facetow, bynajmniej dla mnie smile.gif
Niestety malo kobiet gra, a jak juz zabije mnie ktos o nicku "aneta", "jolka" czy "zoska" to raczej zastanawiam sie czy po drugiej stronie to faktycznie jest kobieta czy jakis "podstarzaly dziadek" na fejku sobie robi jaja tongue.gif
Pamietam ze kiedys podczas meczu z poison, dostalem od iilki 2 heady ze snajperki, padlem i afery z tego nie bylo smile.gif
Dodatkowo uwazam ze w kazdym klanie przydaje sie dziewczyna............... ktos musi sprzatac i gotowac n zlotach, no nie ? biggrin.gif
iilka
Sprzatac gotowa? blink.gif chyba zartujesz! biggrin.gif jak bedzie zlot 17 (niestety w tym roku sie nie zalape sad.gif ) to na bank nie bede chlopom pod nosek podtykac! nie ma mowy! Mam raczej nadzieje ze to oni mi bede podtykac same pyszotki a ja bede opowieadac jak to na wojnie bylo tongue.gif
z0rika
sprzątać niecierpię a gotować nie umiem więc ten numer nie przejdzie tongue.gif
blacktyger
meskie szowinistyczne swinie po jednej stronie, a po drugiej feministki =] gl biggrin.gif
Soulless
Ehhh.....
Troszq schodimy na offtopic totez przywoluje Was do porzadku okrzykiem "Do garow! biggrin.gif"
Bobin
Ehhh.....
Troszq schodimy na offtopic totez przywoluje Was do porzadku okrzykiem "Do garow! "

biggrin.gif:D:D Soulless dobrze prawi biggrin.gif
blacktyger
schodzimy na off topa .... w tym off-topie ...
raven18
Powinna panowac demokracja tongue.gif komp jest dla obu plci, et rowniez smile.gif
ppage
dla mnie ogólnie bycie zabijanym w wolfa nie jest przyjemne
więc nierozumiem dlaczego miało by być to przyjemne z reki kobity (jeżeli już to bardziej nieprzyjemne)
ale powiem szczerze że tylko raz widziałem kobiecy nick na serwie drużyny CROW, kasiunia (pozdro)
pozdro WONDUWAR ! tongue.gif
tranx-san
eee co to za kobieta co gotowac nie umie ? :/ to ja juz umiem, a kobieta nie jestem smile.gif

dodam, ze jezeli sie wie ze cie zabija kobieta, to chyba nie robi ci to zadnej roznicy, no ale znam takich co klawiatury lamali jak przegrywali duele, raz nawet kogos pobili w kafejce..... ciekaw jestem jaka bylaby reakcja takiego czlowieka jak by go "pojechala" kobieta smile.gif
Eld
QUOTE (z0rika @ 13:02, 29 05 2004)
sprzątać niecierpię a gotować nie umiem więc ten numer nie przejdzie tongue.gif

spoko, nauczysz sie to nie takie trudne. moja zona tez mowila, ze nigdy, ale to nigdy nie bedzie gotowac. tymczasem kiedy nasz bobas przeszedl z mleka na normalne zarcie, to nagle sie "naumiala" laugh.gif to tak naturalne jak gra w ET wink.gif
z0rika
jako przedstawicielka pci pięknej [; protestuję przeciwko nakłanianiu nas do tak przyziemnych rzeczy jak gotowanie i sprzątanie [; kobitki do kompa faceci do garów laugh.gif
falubaz
faceci do garów 

Najn! Chociaz to podobno mezczyzni sa najlepszymi kucharzami ;p

Wiec plec piekna powinna troche potrenowac gotowanie ;]]]]]

Pozdro
z0rika
to jeszcze mi powiedz jak ci prasowanie idzie może coś dla ciebie znajdę wub.gif
Eld
QUOTE (z0rika @ 15:56, 2 06 2004)
jako przedstawicielka pci pięknej [; protestuję przeciwko nakłanianiu nas do tak przyziemnych rzeczy jak gotowanie i sprzątanie [; kobitki do kompa faceci do garów laugh.gif

ty tu sie nie medrkuj, bo ogladalem stronke 4fun moglbym Ci troche podokuczac, ze jestes w wieku produkcyjnym (czytaj: prania pieluch) albo ze to najlepszy wiek do zmywania garow laugh.gif tongue.gif
z0rika
eld w życiu nie będę prać pieluch ani siedzieć przy garach szkoda na to życia biggrin.gif btw co wy się mnie tak czepiacie???? laugh.gif
Eld
QUOTE (z0rika @ 18:54, 4 06 2004)
btw co wy się mnie tak czepiacie???? laugh.gif

bo sie ostrzeliwujesz, zamiast sie grzecznie poddac biggrin.gif

co do pierwszej czesci wypowiedzi - nie, nie bede komentowal, ale kiedys sie zdziwisz, ze zmienilas zdanie tongue.gif
DaBi
Zostawić Zorikę (obrazi się na męski ród przez te wypowiedzi i nie bedzie nas ammo karmić) a na zlocie to gary myślę będzie miał kto zmywać wink.gif
z0rika
uła jaki dżentelmen DaBi laugh.gif nie wiedziałam że również w kuchni ownujesz tongue.gif
Prosper
Hmm, fajnie jak kobita umie gotowac, ale jak nie umie to tez ma to swoje zalety.
Hmm risotto by prosper+ wino niejedna przekonalo do niewapliwego skilla tongue.gif (nie mwie o et) hehehe.
Widze ze juz nikt nie pisze na temat ale imo tez jest ciekawie tongue.gif
A prasowanie sux
ymma
A ja tam lubię gotować! Ze sprzątaniem gorzej, ale i to przeboleję. I nie prawdą jest że faceci to najlepsi kucharze, to taki mit, tak samo jak ten że baby nie potrafią grać na kompach. I miło jest sprać czasem parę męskich tyłków. Mam za to inne pytanie do pań. A jak one znoszą gdy zabija je inna pani? Bo powiem szczerze, że bardzo tego nie lubię hyhyhyhy
z0rika
osobiście bardzo rzadko zdarza mi sie grać przeciwko drugiej pani ale jak masz ochotę to możemy gdzieś wbić na serek tongue.gif
Kleryk
ymma, ale faceci to sa najlepsi kucharze, wiem to z wlasnego doswiadczenia i otoczenia smile.gif) Co do tego, czy panie potrafia garc na kompach, to oczywiscie potrafia i wiele gier moga byc nawet sporo lepsze od facetow, ale nie w grach typu ET. Tu sie liczy, refleks i to cos co czyni z nas swietnych wojownikow i jest wynikiem milionow lat ewolucji. Nasza agresje, zmysl taktyczny, umiejtnosci walki i wrodzona wysoka inteligencje otrzymujemy juz w momencie narodzin wraz zgenami naszych pra przodkow wojownikow. Wy drogie panie jeszce dlugo tego nie nadgonicie tongue.gif I prosze, zeby obroncy plci pieknej sie od razu na mnie nie rzucali, bo to jest post z mala nutka prowokacji tongue.gif

Kleryk aka 8z9
z0rika
Kleryk wana ban? -> uważaj bo może cie zownować półnaga amazonka biggrin.gif
Kleryk
z0rika, nie kus! biggrin.gif
ymma
Kleryk, mój drogi, te miliony lat ewolucji, o których piszesz niestety w większości przypadków poszły na marne biggrin.gif Nam kobietą wystarczy z reguły parę godzin na to co wam zajeło eony! Tylko nie wolno nam o tym wspominać, bo męska częśc społeczeństwa mogłaby to źle znieść, a my nie jesteśmy okrutne smile.gif Co do wojny to z reguły to są to wasze małe (lub wielkie) zabawy w herosów, a my mamy ważniejsze sprawy na głowie. Jednak, gdy przesadzicie, to wtedy przychodzi czas na nas i na zrobienie porządków po chłopcach i ich zabawach, ale wtedy to już nie przelewki! I tak samo będzie z ET hihihihihi. Teraz mówicie, że to miło jak kobiety grają, ale niech no będzie nas więcej i zaczniecie obrywać na poważnie, to częśc zabierze zabawki i pójdzie szukać nowej piaskownicy hehehe.
ymma
acha no zOrika z wielką chęcią bym z tobą zagrała - razem lub przeciwko. Jak będziesz miała chwilkę to napisz do mnie gg:8343205 i pozdrawiam! wink.gif
sparrow88
półnaga amazonka

chętnie bym zobaczył taką walkę live tongue.gif

ale niech no będzie nas więcej i zaczniecie obrywać na poważnie, to częśc zabierze zabawki i pójdzie szukać nowej piaskownicy hehehe.

nie łudź sie biggrin.gif

A może doczekamy sie kiedyś kobiety w team poland na nations cupie?
Kleryk
ymma, bardzo interesujace jest to co napisalas, cos w tym jest.. ;) Cale szcescie, ze to co piszesz jest poprostu nierealne, tak juz Was natura uksztaltowala, ze dla nas w walce, nawet wirtualnej nigdy nie bedziecie powaznym zagrozeniem I nic tego nie zmieni, mysz nigdy nie bedzie kotem! Oczywsicie jestescie bardzo potrzebne, ale nie oszukujmy sie, niue z powodu Waszych walorow bojowych ;)

"to częśc zabierze zabawki i pójdzie szukać nowej piaskownicy hehehe"

ja ucieklem juz do America's Army :D Swoja droga dzieki tej grze zrozumielem, ze wojna to naprawde niezle pieklo i nigdy bym nie chcial byz zolniezem podczas wojny. Niestety w AA nie graja chyba zadne dziewczyny, przynajmniej polki.
ymma
Kleryk, właśnie, my oprócz walorów bojowych mamy też inne a wy?!!!! biggrin.gif
Prosper
My tez mamy inne walory biggrin.gif
Jakie sama sie domysl tongue.gif
Termit
W RTCW gra [GER]Stefanie ohmy.gif? i chyba to kobitka i jak wzieła snajpe na asfalcie to team alies siedział w garazu wiec kobitki jak chcą to potrafią ohmy.gif. Lukac fote jakie mięsko gra w CS http://www.esreality.com/?a=post&id=711193 o reprezentacji Szwecji nie wspomnę biggrin.gif
Kleryk
My tez mam wiele dodatkowych walorow, tylko ze my mamy je gleboko ukryte! To tak jak z cebula, wiesz, cebula ma watstwy i my tez mamy warstwy, a pod nimi mamy swoje walory, chodz pozornie nie widoczne! biggrin.gif Doktorze, gdzie moje leki?! ;D
z0rika
ja jestem bardzo ciekawa co masz do zaoferowania Prosper biggrin.gif
ymma
No nie stresuj chłopaka zOrika! Teraz będzie musiał coś wymyślić i jak zawsze bywa lekko się z prawdą minie (bo co ma zrobić?) Większość tego, co wy chłopaki uważacie za walory, nimi po prostu nie jest, a resztę se wymyślacie. biggrin.gif Zresztą jeżeli już są (owe walory biggrin.gif ) to z reguły przereklamowane hihihihi. O rany teraz pewnie zakrzyczą, że feministka ze mnie! heh No i nie na temat napisałam szlag! Trudno, spróbuję wybrnąć, więc ja taka delikatna to znowu wcale nie jestem, więc się nie krępujcie i walcie we mnie czym tylko macie (i mam tu na myśli ET świntuszki tongue.gif ) może wam się uda biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.