Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Preferencje kobiet w ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
xyvec
Może to trochę głupie tongue.gif , ale zawsze ciekawiło mnie to z czego strzelają kobiety jak grają w ET. I jakie klasy lubią najbardziej. Tak więc, wpisujcie się drogie panie - jakie są wasze ulubione bronie, ulubione klasy, czy gracie w jakichś klanach?

PS. Pewnie znowu zrobią z tego od razu "temat zamknięty" sad.gif
Amfisia
Hmmm ulubiona klasa? Lojt i tylko lojt :> hihihi moze dlatego ze lubie dowodzic? :> nie zdarza mi sie grac czym innym :> strzykawka nie trafiam wiec medym ze mnie jak z koziej dupy traba biggrin.gif a tak jako lojt robie za tarcze dla reszty teamu (patrzcie jak ja sie poswiecam :> lojt ma jeszcze jedna zalete biggrin.gif stada medykow biegajacych z tylu i wolajacych o ammo smile.gif no wiecie jak kazda kobieta lubie byc adorowana biggrin.gif
A co do broni nie mam preferencji smile.gif jako lojt mam wybor miedzy mp40 a tompsonem smile.gif za czasow RTCW biegalam ze stenem ehhh jakie to byly piekne czasy :>
iilka
Med albo cops! biggrin.gif nic wiecej biggrin.gif sama przyjemosc patrzec jak facet wola o pomoc tongue.gif albo jak jest niedobry to mu nozyk w plecy wsadzic biggrin.gif
Ps. na codzien nie jestem az tak drastyczna biggrin.gif
z0rika
lojt ewentualnie eng -> jeśli nadarza się okazja do dobrej kampy biorę miotłe
MPM
Med albo cops!  nic wiecej  sama przyjemosc patrzec jak facet wola o pomoc  albo jak jest niedobry to mu nozyk w plecy wsadzic 

hmm Jak dla mnie to sama przyjemność być uleczonym przez pania doktor tongue.gif Ile to wojennych filmów widziałem że żołnierze aż szaleli z radości jak przyszła do nich pani doktror i powiedziała przyjmene słowko do ucha tongue.gif

Slash-PL
QUOTE (iilka @ 17:06, 2 04 2004)
Med albo cops! biggrin.gif nic wiecej biggrin.gif sama przyjemosc patrzec jak facet wola o pomoc tongue.gif albo jak jest niedobry to mu nozyk w plecy wsadzic biggrin.gif
Ps. na codzien nie jestem az tak drastyczna biggrin.gif

Kobita się lubi przebierać za faceta blink.gif. Imo rozumiem, że kobity noszą spodnie, ale żeby od razu cały ubiór kraść? (tak, tak... wiem, że niby tylko spodnie zdejmują, ale i tak mają nasze piękne przepocone koszulki co jest nie fair! one są nasze i tylko nasze biggrin.gif).
Amfisia
QUOTE (Slash-PL @ 18:51, 3 04 2004)
Kobita się lubi przebierać za faceta blink.gif. Imo rozumiem, że kobity noszą spodnie, ale żeby od razu cały ubiór kraść?

Hmm wiesz kobieta przebrana za faceta nie wyglada jeszcze tak smiesznie jak facet przebrany za kobiete biggrin.gif a zreszta za co ma sie przebierac skoro w wolfie ino sami faceci ganiaja?
keNOOBie|PL
hyhy.. ale wytlumaczcie mi jak to robia kobiety ze potrafia przebrac sie za faceta... negro biggrin.gif przecie taki makijaz to troche czasu zajmuje a nie widzialem, jeszcze lusterek w ET.. nawet boczne z czolgu ukradli smile.gif

Pozdrawiam
SoH|Apollo13
OMG, nie powiem - rozbawil mnie ten post smile.gif))... Szkoda ze w SoH nie ma zadnej uzdolnionej pani doktor. smile.gif))
xyvec
Mam takie jedno pytanie - to tylko trzy kobiety pojawiają się na tym forum regularnie ohmy.gif ? Jestem rozczarowany... sad.gif
iilka
QUOTE (xyvec @ 13:33, 7 04 2004)
Mam takie jedno pytanie - to tylko trzy kobiety pojawiają się na tym forum regularnie ohmy.gif ? Jestem rozczarowany... sad.gif

Niestety tylko 3 ale za to jakie wink.gif
Ps. mam nadzieje ze sytuacje sie zacznie sie zmieniac biggrin.gif
xyvec
A no tak, zapomniałem, że nie liczy się ilość, ale jakość cool.gif
Tigerius
Lepiej 3 niz 0 dry.gif

Ciekawe jak na scenie miedzynarodowej wypadamy w tej kategorii wink.gif ??
Apollo, masz racje, w SoH przydalyby sie panie doktow w ilosci jak najwiekszej biggrin.gif
Amfisia
Czemu tylko pani doktor? a lojtow nie chcecie? No tak zapomnialam, ze faceci nie lubia jak baba nimi rzadzi smile.gif tzn "oficjalnie" :> bo tak po cichu to niejeden jest pod pantoflem biggrin.gif
keNOOBie|PL
hyhy... sami ukryci pantoflarez... nie umiejacy jeszcze liczyc do 4.. tongue.gif

1) iilka
2) Amfisia
3) Zorika
4) Lostgirl (moze nie bywa za czesto, ale jest)

(kolejnosc przypadkowa, zeby sie kobiety nie pogryzly)

Pozdrawiam wszystkich... kobiety tez biggrin.gif

btw. Ja tu widze niezly.... Panowie, co wy robicie... najpierw kobiety do ET. a teraz jeszcze beda nami zadzic smile.gif omg. niedlugo w okach na oasis beda rozowe firanki, a zamiast czolgu bedzie jezdzic rozowy cadilac biggrin.gif do kina dla zmotoryzowanych.. a zadanie bedzie: wróc przed żoną do bazy i dopilnuj obiadu, przypilnuj dzieci i posprzataj.. masz 20 minut, ale co 0,5 h zamieszaj bigos..

of korz joke... tongue.gif

Pozdrawiam
Shynshylla
a Axis będą kradli makaron i mięso żebyś z obiadu miał nici biggrin.gif
Amfisia
co wy macie z tym rozowym? ja tam osobiscie rozowego nie cierpie tongue.gif a poza tym kobiete ktora gra w wolfa nie mozna zaliczyc do "typowych" o ile takie slowo w odniesieniu do pan w ogole istnieje smile.gif
a i obiadow tez nie gotuje bo nie lubie tongue.gif no chyba ze musze tongue.gif
i wcale to a wcale nie nadaje sie na kure domowa tongue.gif wole pom@!dowac troszke w wolfa niz brac sie za sprzatanie gotowanie itp tongue.gif to ze jestem kobieta to w cale nie znaczy ze maluje paznokcie, ubieram sie w rozowe ciuszki i jedynym moim zmartwieniem jest co mam na siebie wlozyc tongue.gif ci co mnie znaja wiedza ze daleko mi do takich stereotypow tongue.gif

pozdrawiam wszystkich pantoflarzy :>
keNOOBie|PL
HeHE Amfisia... przecie pisze, ze to my bedziemy pilnowac tego wszystkiego biggrin.gif..

btw.. hmm.. jak nie jestes stereotypowa kobieta...(hmm. :>).. of korz to prawda, to powiedz cos wiecej o sobie...

Pozdrawiam.. I Ciekawy Nadworny Pantoflarz biggrin.gif

btw.. fakt, ze grajac lojtem nie biegasz z miotla biggrin.gif z miotla widzialem z0rike smile.gif ale nie wygladala na zadowolona.wink.gif. z innej strony patrzac na avatara LostGirl.. rozowy jest calkiem, calkiem biggrin.gif
Amfisia
Jak kazda kobieta lubie byc owiana mgielka tajmnicy wiec nic na swoj temat poza tym co juz napisalam nie powiem tongue.gif a poza tym to byla by nieobiektywna opinia tongue.gif wiec proponuje popytac tych ktorzy mnie znaja troche lepiej tongue.gif np. chlopakow z NF tongue.gif
Marta
Najczęściej gram eng albo covert opsem. Broń dla mnie jest w sumie obojętna. Chociaż czasami preferuję Sten'a a jako eng Thompsona i Garanda. Nie wiem dlaczego niektóre kobiety czują taką odrazę do gier w stylu Et. Ja uważam że jest to swietna gra i chciałabym żeby grono dziewczyn garjących w tę grę powiększało się z dnia na dzień wink.gif
keNOOBie|PL
ech.... Amfisia.. mosimy w takim razie kiedys.. sie poganiac smile.gif
hyhy.. ja tez z Wawa mam duzo wspolnego.., biggrin.gif a gdzie ta kawiarenka sie znajduje biggrin.gif???

btw. Witamy =Marte= biggrin.gif tak trzymac..

Pozdrawiam
Chaster
hahaha fajny temat tongue.gif osobiscie spotkalem tytlko 1 dziewczyne grajaca w ET (calkiem niezle zreszta) ale nie dam zeby jakas kobieta mna rzadzila bez obrazy oczywiscie tongue.gifsmile.gifbiggrin.gif
btw zachecic do gry kilka moich kolezanek
Soker
W wolfa gralem z kobietami dwa razy, pierwszy przypadek to Amfisia a drugi to iilka smile.gif z która ostatnio bardzo dobrze mi się grało jak i rozmawialo w przerwach tongue.gif
Amfisia
QUOTE (keNOOBie|PL @ 17:44, 14 04 2004)
a gdzie ta kawiarenka sie znajduje biggrin.gif???

w kawiarence spotkac mozesz chlopakow z NF tongue.gif ja juz tam nie mam dyzurow wiec i tam zagladam raaz na ruski rok tongue.gif
a gdzie sie znajduje? tongue.gif wysil sie tongue.gif proponuje poszukac w necie tongue.gif bo owa kawiarenka ma nawet swa wlasna strone zdziebko nie odswiezana ale ma smile.gif
Amfisia
QUOTE (Chaster @ 18:03, 14 04 2004)
ale nie dam zeby jakas kobieta mna rzadzila bez obrazy oczywiscie tongue.gif:)biggrin.gif

oj tam zaraz rzadzila tongue.gif gdybys mial kobiete CL to bys tez sie jej nie sluchal? tongue.gif z tym rzadzeniem to tak wyszlo przez urzad ktory sprawowalam (CL), a tak to ja jestem bardzo potulne i kochane stworzonko :> choc na glowe to wejsc sobie nie dam biggrin.gif
Soulless
keNOOBie|PL:
Amfisia to bardzo 'potulne stworzonko' [jakbym napisal inaczej to by zedytowala smile.gif]. Jak powiedzial kiedys Lemur : "[Ona] chodzi wlasnymi sciezkami" i tu nalezy dodac ze bardzo szybko chodzi smile.gif. Najczesciej cicha, nie mowi za duzo albo ma cicho ustawiony mikrofon. :>

PS. Pozdrowienia dla pani administrator i Tasmin :>
Amfisia
Soul nie mam w zwyczaju edytowac cudzych postow tongue.gif chyba zeby zaznaczyc bledy ortograficzne tongue.gif
phi nie naduzywam wladzy tongue.gif

P.S. Tasmin dziekuje za pozdrowienia i rowiez pozdrawia tongue.gif
ADi LO
A niesądzicie że powinii do ET zrobić mod który wstawiał by także kobitki??
Jak dla mnie to by było bomba.Np.pani doktór ze zderzakami wilekimi jak boje laugh.gif
Powinni coś takiego zrobić
Pozdro
keNOOBie|PL
Nie zaprzeczam...ze jest potulna i cicha z niej woda... Avatar Amfisi mowi sam za siebie biggrin.gif jest slodziutki... a jak juz nie raz .. ale stale sie przekonuje.. cicha woda i potulna "dziewczynka" nigdy takie nie sa :]

Pozdrowka

P.S. hmm.. chcialbym uslyszec wszystkie glosy kobiece ET... i przekonac sie, czy Amfisia jest cichutka...z0rika hmm.. "grubymi nicmi szyta" biggrin.gif iilka ...hmmm taka jak sobie wyobrazam. i cala kobieca rEszTe. biggrin.gif
iilka
QUOTE (ADi LO @ 14:06, 15 04 2004)
A niesądzicie że powinii do ET zrobić mod który wstawiał by także kobitki??
Jak dla mnie to by było bomba.Np.pani doktór ze zderzakami wilekimi jak boje laugh.gif
Powinni coś takiego zrobić
Pozdro

No nie mow ze z dobrej gry ET chcesz zrobic kiczowanty sloneczny patrol blink.gif powiem sczerze ze jakeis mod by sie przydal ale jakis w miare normalny a nie silikonowe lale ktore biegnac ze strzykawka zabijaja sie o wlasny biust tongue.gif
Ps. macie fatalne gusta unsure.gif
xyvec
Ktoś już miał taki pomysł "słonecznego patrolu". Takie założenia:
1. Mapy mp_beach i seawall battery
2. Nowe bronie - olejek do op@!@nia, koc i parawany
3. Nowe umundurowanie (domyślcie się jakie, swoją drogą ciekawe jakby wyglądała ofiara covert opsa po rozebraniu huh.gif ?)
4. Wygrywa ten, co najszybciej się opali
Tylko tamten gościu nic nie wspominał o "silikonowych lalach", w ogóle nic o kobietach nie mówił. Może ma inny gust? Bo według mnie op@!@nie się wśród 20 nagrzanych męskich ciał nie wygląda zbyt ciekawie ph34r.gif .

Edit: Dlaczego op@!@nie mi cenzuruje? Nie wiedziałem, że to przekleństwo blink.gif .
Amfisia
Ja tez xywec ale widac ciekawych rzeczy mozna sie tu dowiedziec na tym boardzie biggrin.gif
A wracajac do tego konkursu op@!@nia nie wiesz ze op@!@nie to niezdrowe? tongue.gif a zwlaszcza takie szybkie tongue.gif raka sie mozna nabawic, a na starosc czeka cie los suszonej sliwki biggrin.gif
Shynshylla
Konkurs lipa bo wygra go i tak aliancki field ops biggrin.gif
xyvec
---> Shynshylla
No tak, tego nie przewidziałem ph34r.gif
Chociaż zawsze jakiś cover op może się za murzynka przebrać, i co wtedy?

---> Amfisia
A od czego jest medyk? Od podnoszenia strzykawką spalonych na śmierć (he he: "xxx was cooked by sun" biggrin.gif ). A poza tym field mógłby rozdawać w ammo packach po dwie tubki olejków do op@!@nia smile.gif
z0rika
QUOTE (keNOOBie|PL @ 15:12, 15 04 2004)

P.S. hmm.. chcialbym uslyszec wszystkie glosy kobiece ET... i przekonac sie, ...z0rika hmm.. "grubymi nicmi szyta" biggrin.gif

hm może rozwiniesz myśl bo nie wiem o co chodzi z tym określeniem -> jak bardzo chcesz usłyszeć mój głos na ts to poprostu zaproś mnie -> czekam
Soker
W RTCW na singlu latały takie fajne laseczki ubrane w skórke, "zderzaki" niczego sobie a także całkiem ładnie strzelały biggrin.gif biggrin.gif ale z tym u naszych dziewczyn nie problem smile.gif
z0rika
QUOTE (1234567890 @ 9:11, 17 05 2004)
moze fajnie bylo by zrobic stroje w et dla kobiet w jakim et pro 4.0.0

Ps.Pozdro dla mego klanu HKC

no to jakieś dla nas zaprojektuj może je uwzględnią laugh.gif
mr.Kasia
LOL ludzie a ja już mam klan!
czy dziewczyny też są w klanach czy jestem jedna tongue.gif
z0rika
QUOTE (mr.Kasia @ 21:43, 11 06 2004)

joke ? laugh.gif
mr.Kasia
łe ??? tongue.gif
Prosper
Hehe, dziwczyny w et maja za dobrze tongue.gif Wazelina az sie leje.
Ale faktem jest ze w Et graja wyjatkowe kobiety z ktorych iilke i Amfisie znam z reala :*
Z opowiadan Kida Zorika tez jest ql podobnie jak i LostGirl. Nic, tylko wypada nam sie cieszyc ze graja z nami takie kobietki wink.gif

A co do Twojego zaproszenia na tsa Zorika... nie omieszkam skorzystac biggrin.gif Od razu jakos lepiej jak sie slyszy inny glos niz np doktora tongue.gif
mr.Kasia
a ja mam taki pomysł ,aby dziewczyny zrobiły jedną drużyne a w drugiej .....MEŻCZYŹNI....biggrin.gif
dostaliby i bybyło im głupio biggrin.gif
AdI-O
O_o, to jest pomysł na miarę teorii względności einsteina tongue.gif
Kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą... wink.gif
z0rika
imo mr.Kasia to dorodny piwosz z wąsami biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
mr.Kasia
imo mr jest dlatego ze mam taki klan no co nic nie poradze
z0rika
QUOTE (mr.Kasia @ 21:43, 11 06 2004)

fajnie że masz klan wink.gif jeśli jeszcze nie jesteś zorientowana śpieszę z info ja i Monia gramy aktualnie w klanie 4FuN, Illka gra w 17, Amifizja jest CL w klanie NF, Lost Girl aktualnie wolny strzelec poprzednio members 4FuN cool.gif
MPM
to 4Fun rzeczywiscie musialo przejsc restrukturyzacje klanowiczów - 3 kobiety w szeregach to mogłoby się skoończyć buntem i przejeciem przez nie władzy tongue.gif
mr.Kasia
fajnie wy gracie pewnie w dobrych klanach....ja to tak niby gram ale chyba nie mamy zadnych treningów czy cos w ty stylu .......albo może mamy ale mi nie chcą powiedziec ( ...czują sie zagrożeni może tongue.gif )
AdI-O
Ja to tak niby gram ale chyba nie mamy zadnych treningów czy cos w ty stylu

Kasiu, to może to jakaś sekta ohmy.gif Próbują cie zaciągnąć na spotkania misterów, a później przemienią cie w mężczyzne wink.gif
Łubudubu, łubudubu niech żyje mr Kasia, prezes męskiego klubu. wink.gif
mr.Kasia
LOL biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.