Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Preferencje kobiet w ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
Axceel
Ja pamiętam jak mój kuzynek chciał nauczyć swoją dziewczynę grać w ET - zabawa była przednia laugh.gif biggrin.gif

Było bardzo ciekawie, zwłaszcza za, że byliśmy wtedy w jednym klanie (18net) smile.gif

Nie było objaśniania menu, jak wejść do gry, ani jak się wybiera klasę - od razu gra, tongue.gif
ponieważ było to trochę przed rozpoczęciem sparingu większość klanu była na TS i już w grze smile.gif

Jej gra wyglądała tak - było kilka etapów (byliśmy Allies):

1. Strzelanie w niebo i ziemię biggrin.gif (serio)
2. Strzelanie po swoich
3. Zabicie swojego (18net|LinuxUsera)
4. Pierwszy Headshot po 20 minutach (swojemu oczywiście)
5. Chodzenie po planszy
6. ZABICIE SZWABA po około 30 minutach

No, taka drabinka to nie lada wyczyn biggrin.gif
Co prawda trochę potrwało zanim zabiła pierwszy raz "nie swojego", ale to i tak już sukces biggrin.gif tongue.gif laugh.gif
mr.Kasia
heh ja sie dość szybko nauczyłam grac. Brat mi pakazywał co i jak i rózne sposoby .
co w tym trudnego chodzisz na boki i strzelasz tongue.gif
ymma
Heya! Wpisuję się troszkę z opóźnieniem, ale chyba lepiej późno niż wcale. Gram głównie engiem, może dlatego, że denerwuję się jak czołg znów nie naprawiony, mur nie wysadzony, pompa nie działa i tak wogóle to co robi cała reszta!!!! hihihihihi biggrin.gif A jak mam ochotę postrzelać to biorę meda. Miotły jednak nie lubię (jakiś uraz, albo złe skojażenie? hihihi) Jednak w przeciwieństwie do innych tutaj pań jestem typową babą a nawet kurą domową. Gotuję świetnie (i bardzo lubię), sprzątam, zajmuję się domem itd. Tylko nie pytajcie mnie dlaczego gram w ET, bo nie wiem. Zawsze miałam słabość do krwawych rozrywek wink.gif No i fajnie czasem złoić parę męskich tyłków, albo pogadać bez sensu o 6-tej nad ranem heh!

Pozdrawiam i pamiętajcie drogie panie: Liga żywi, Liga radzi, Liga nigdy cię nie zdradzi!!! Jajniki górą!!!! tongue.gif
mr.Kasia
o_O
Dud
Ja nawet nie moge wytłumaczyć moim koleżanką co to jest W:ET, a żeby je zaciągnąć do kompa to chyba bym musaiał użyć MOCY... cool.gif

Ps: MPM co to za typ na twoim avatarze?
DS||Hi-MEN
NOm szanowme panie klan Dark Soldiers - przyszła gwiazda sceny ET poszukuje nowych rekrutów i bardzo chciałbym aby była to jakaś dziewczyna laugh.gif bo narazie nie mamy żadnej sad.gif przedsawicielki płci pięknej.

Jeżeli jesteście chętne do chociaż spróbowania i nieboicie sie ciężkij pracy to zapraszam (kliknij tu) (albo stronka www.dex.w.pl)
tam w menu kliknąć chat ok godz 22.30 (treny- teraz bedzie tydzień przerwy od poniedziałku 02.08.2004) lub skontaktować sie z QwE lub ze mną na GG 8416014 reszta kontaktów w dziale team.

Atmosffera jest ql a z jakąś panią było by jeszcze lepiej smile.gif tongue.gif
Mustafer
Prawie wszystkie dziewczyny graja covert opsem chyba kazdy wie dlaczego huh.gif
mr.Kasia
ja gram medykiem smile.gif
[RaIn]S0uL
Przez ok. 1,5 miecha mieliśmy w [RaIn] kobitkę o xywie Kulka. Co prawda w klanówkach grała medem (medką? tongue.gif), ale na publicach krążyły legendy o Kulce z długą rurą... O pf'ie ofkoz mowa, zbereźnicy. Anyway imo z paniami nigdy nie wiadomo... tongue.gif
paradox
A ja lubie strzelic babce hs takie male sado maso biggrin.gif
M170
E tam...nie wiem czemu służy ten temat facet czy kobieta każdy może wymiatać.
Nie sądze że dziewczyny powinny być w ET dyskryminowane z powodu swojej płci...
PRZECIEŻ WIĘKSZOŚĆ KOBIET GRA LEPIEJ NIŻ FACECI!!;-)
Koraxis
Dzisiaj grałem z jakąś dziewczyną z Kanady(19 lat) - kompletnie nic nie widziała bo dopiero zaczęła grać w ET. pokazałem jej wszystko jak trzeba i nie powiem przyjemnie było tongue.gif - mam jej nr. skype'a smile.gif Tak więc mam nową koleżankę gracza.
Kiedyś grałem z jakąś dziewczyną w Et i nawet dobrze jej szło nie powiem smile.gif
ANA
Moją ulubina postacią w wolfie jest medic(czasami gram tez covert opsem, ale tylko wtedy gdy gra mało osob) broń mi jest obojetna. ET's the best biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif smile.gif biggrin.gif smile.gif
Scrappy
ja zwykle gram fieldem,ale tez covim. Lubie mp40,bo jest lepszy od thompsona(tongue.gif) a stena bo fajnie sie nim zalicza headshoty wink.gif pozdrawiam Żeńską stronę ET,i mam nadzieje ze bedzie nas wiecej biggrin.gif
marycha_fcb
ja albo medem albo engiem ;] ale zazwyczaj med ;] mnie kumpel zachęcił żebym w ET poszpilała ... a teraz to normalnie mania tongue.gif dzien i noc moge grać tongue.gif booska gra ;]
Fasolka
Byl post,ale go juz nie ma blink.gif
z0rika
NC blink.gif
z0rika
Chociaż nie, czekaj wzbudziłaś we mnie litość, bo chyba takiej reakcji oczekiwałaś po tym poście blink.gif
Fasolka
Noo cos ty biggrin.gif
Mial on wywolac u was usmiech,ale skoro nie to znaczy ze zbyt sztywno sie trzymacie tongue.gif
A tak na serio to gram fieldem. Lubie nim pogrywac i w sumie od poczatklu palam do niego pewna dziwaczna miloscia blink.gif
Pozdrawiam
LouCypher
CYTAT
lubie nim pogrywac i w sumie od poczatklu palam do niego pewna dziwaczna miloscia

taaa, murzyni i ich wielkie lornetki :|
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.