Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak się zetknełeś z ET?
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2
Musix
hehe sciaglem z netu a w rtcw nie gralem=]
MastaBlasta
Gdzies w lipciu przegladałem co to za badziew dali znowu do clicka , przegladam demka , patrze : Wolfenstein Enemy Territory Map Test i od momentu wejscia na serwer jush mi sie spodobało
Majkel8321_PL
regularnie kupuje CDA więc zobaczyłem tą ocene 10/10, do tego darmowa !! to było to czego szukałem.
ChoX
QUOTE (Thoro @ 10:57, 24 12 2003)
Na wakcjach w sierpniu czasami nie bylo co robic, wiec uzbroilem sie w gazety (taka namiastka kompa tongue.gif ). Recka w CDA mnie ostro napalila, a juz bylem umowiony, ze zaraz po przyjezdzie z wakacji przychodzi gosciu zakladac neta. ET dostalo 10/10!! Przeczytalem recenzje i oniemialem tongue.gif. Musze to miec. Byla to pierwsza rzecz jaka pociagnalem z neta

Hehehe biggrin.gif Thoro miałem to samo co ty, tylko że neta mi założyli 13 w piatek huh.gif
Wszystko na wakacjach i wszytko przez recenzje w CDA biggrin.gif

Ale że jako to jest najlepsza online-ówka po q3 i battlefield to gram w nią codziennie tongue.gif
Poza tym jak widac po nicku jestem w klanie dry.gif

Splash damage zrobiło kawał niezłej (czytaj bardzo dobrej) roboty.
Activison zresztą tesh bo to dzięki nim właśnie ET jest darmowe i w ogóle ujrzało światło dzienne smile.gif
Ulyssess
Gralem juz w starego wolfa na 486. To byl moj pierwszy komputer(nie liczac spectrum ojca wink.gif )
Kilka lat pozniej dorwalem biggrin.gif RTCW ale niestety nie mialem neta sad.gif .zalozylem sobie SDI ,wyszlo ET i tak tłuke w to do dzisiaj tongue.gif laugh.gif Wybralem wiec odpowiedz A lub jak kto woli 1. Ktos sie ze mna nie zgadza? tongue.gif wink.gif
R4Gn4k
szukalem warezu a znalazlem et :<
kr0pa
Zacząłem grać jak wyciekł pierwszy test ,który mnie mocno rozczarował.Potem demko ,w które niewiele grałem no i w końcu full w którego zacząłem znowu grać od ok. 3 miesięcy huh.gif
DeaD=-ZGMASSKILLAH
ja jestem nawrócony,kiedyś wogóle nie trawiłem gier od id software,wczesniej grałem w half-lifa'a[mody tesh ofkoz] i UT.Jak wypuscili multiplayer test et to to wysmialem,a potem........zainstalowałem i mnie wciągnęło. biggrin.gif I teraz mam po co wracać do domu tongue.gif
DeaD=-ZGMASSKILLAH
QUOTE (FBI|Ghost @ 8:50, 14 04 2004)

Ale że jako to jest najlepsza online-ówka po q3 i battlefield

??!!Toż to jest najlepsze online'owe cudo.Tego nawet Q3 albo Bf nie przebije.
Sir_Ace[PL]
Byłem mały gówniarz kiedy starszy kuzyn pokazał mi pierwszego "Wolfa" biggrin.gif .
Wtedy cieńko grałem ale gdy podrosłem wróciłem do niego a potem rtcw i ET laugh.gif
Soker
Zaznaczylem opcje "W inny sposób." poniewaz Enemy Territory zobaczylem całkiem przypadkiem bylem u kolegi Jacka (boogieman, był kiedys w BRO) i zobaczyłem ETTEST szczena opadła, ściągłem napier.... po 4-5godzin dziennie w tą samą mapke tj. Fuel Dump i dalej sami wiecie smile.gif

btw. w RTCW też zdarzało mi się pograc, singla przeszedłem na HARD, w necie grałem ale mało, powód : miałem wtedy bardzo słabego neta sad.gif
Estaloth
7 lat temu, na moim pierwszym kompie razem z wujkiem zagrywaliśmy się w Wolfa 3D. Kiedy przeszliśmy grę, Wolf juz tak nie przyciągał mojej uwagi. 4 lata później kiedy wymieniłem sprzęt na obecny, szukałem dobrych FPP. Pewnego dnia zobaczyłem u Brata RtCW. Natychmiast pożyczyłem i przeszedłem 1 epizod singla. Niestety komp z dupy, a nie wiedzialem, co to optymalizacja systemu, overclocking, ani też nie umiałem mieszać w cfg. Internetu nie miałem więc nie poznałem uroków RtCW w Multiplay'u. sad.gif Przełom nastąpił w Sierpniu, kiedy to "Zobaczyłem dobrą recenzję" Enemy Territory w CDA. Zajarałem się totalnie. Wtedy jeszcze nie miałem Netu, więc latałem do kafejki, bo miałem karnet na miesiąc. cool.gif Po miesiącu kilka dni bez ET i we Wrześniu założyli mi stałe łącze. W Enemy Territory gram od wydania po dziś dzień. smile.gif
Amfisia
moze nie uwierzycie ale ja tez swego czasu gralam w pierwszego wolfa na moim pierwszym komputerze ktorym byl 386 biggrin.gif a potem jak juz pisalam RtCW i ET biggrin.gif
szkoda ze tak malo kobiet w to grywa :/ bylo by ciekawiej na tej scenie gdyby nas kobiet bylo wiecej tongue.gif
xyvec
A mi qmple ET sprezentowali tongue.gif czyli "W inny sposób"
Remo
zmieniłem pracę i nowi koledzy w ciągu kilku dni zarazili mnie miłością do ET smile.gif dzięki śliw@, dzięki dorbi
Misiek_PL
Kiedys ide do kumpla pogadac jak to zawsze o grach biggrin.gif o on mi mowi ze ma jakas nowa gre na neta. To wziolem ET od niego, poszedlem do domu, zainstalowalem i co? Szok....... ohmy.gif Ta gra to bylo cos niesamowitego, cos co mnie wciagnelo tak bardzo ze chyba bede juz gral w ET do konca swiata i o jeden dzien dluzej biggrin.gif . Jak niegram chociaz jeden dzien to czuje jakby mi czegos brakowalo (nalog?).
SuperMegaWarzywo
A ja tam sie wychowalem na qłejku i unrilu, jak mi kupmel powiedzial o ET to se mowie pewnie ekstra gierka i sie nie pomylilem. Nareszcie jest gra w ktorej o coś chodzi wink.gif . biggrin.gif
Abigail
coż... na et trafiłem tak:
kiedyś sobie pojechałem do mojego braciszka ciotecznego i pacze zacina w jakas wy!@#ana gry (rtcw) to se przysiadłem pograłem... nick oszpeciłem braciszka (wtedy kmh)...
ale trza do domu wracac gdzie nie ma neta mad.gif
i tak sobie czekałem aż mi zamontuja sieć... no dobra jupii mam stałke patrze....
w rtcw prawie nikt nie gra ohmy.gif
no cóż trudno... ale wchodze sobie na gry.wp.pl i widze na głownej stronie że wyszła kontynuacje... no coż jak zawsze ja musze wiedzieć co to jest, ściągnąłem i gram do dzisiaj smile.gif
Cagi
Ja oczywiście zaczynałem od RtCW huh.gif
AdI-O
To była miłość od pierwszego wejrzenie laugh.gif
Pamiętam jak dziś, to było na wakacjach.Siedze w jakimś nędznym pokoju i nudze sie jak gracz bez komputera.No więc ide do kiosku po najnowszy CDA.
Przeglądam. przeglądam i co widze?.Nowy mega hiper fpp na neta.
A najbardziej zdziwiło mnie to że można było ściągnąć ją za darmo.
Już sie nie mogłem doczekać przyjazdu do domu.
I tak to było....
A przy okazji.Czy nie uważacie że ET tak bardzo rozpowszechnił się dzięki temu że jest za darmo publikowany w necie?? Ale i tak bym go kupił, gdyby nie był za darmo.
ET rulez biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.