Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skad jestes buraku .....
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
KiD
Mamy juz ponad 300 membersow. Jedni bardziej aktywni inni mniej. W przypadku proby organizacji LAM Party smile.gif przyda sie info gdzie jest najwiecej napalencow. Wrzuccie tu namiar na miasto w ktorym mieszkacie

KiD|4FuN - Poznan

PS. Wszyscy jestescie wiesniakami tylko ja jestem z Pcimia smile.gif

Pozdro

Pcim|4FuN
ronin
Jestem z DĄBROWY TARNOWSKIEJ takie miasto ze ho ho
ale gdyby ktos nie byl wtajemniczony gdzie to jest to mowie: woj. małopolskie.BIG town BIG town... tongue.gif

doomi79
domi79 mastach from lublin ^^
DaBi
DaBi zwany również jako WitchHunter --> Lublin
s1ayer
s1ayer - szerzej znany jako slash.iqt - Skarżysko kolo Kielc
Modes
Modes (gralem dosc dlugo pod nickiem Modzio) - Chojnice (poludniowy kraniec kaszub), w tygodniu koszalin gdzie bede przez rok studiowal (mam nadzieje ze przez rok, ja chce do WROCKA !! tongue.gif)
Pingwin
Pingwin - Nasza brudna stolica, czyli Warszawa
Paul_PL
Były Paul_PL ,obecnie "Mandella" - Warszawa (Tarchomin)... cool.gif
Dajmos
Big MAN form BIG TOWN - Dajmos Łaziska Górne jakieś 20 km od KAtowic

P.S
Jesteście Wieśmaki a ja jestem MAstach from BIG SITI tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smile.gif smile.gif cool.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
UBERSOLDAT
UBERSOLDAT-PL z Gliwic
Mad
KALISZ smile.gif najstarsze miasto w polsce smile.gif

www.Kalisz.pl
LameBoy

[SEK]LameBoy*>> - AoT'owy MgS'owiec, boski władca Panzertuby z Warszawy
Khain
Częstochowa, Czesia, Miasto Świętej Wieży
Rajder
*P* pirotechnik z Mielca (blisko tarnowa) :]
Slash
obecnie hxs zboczeniec co kradnie ciuszki i sadzi heady ze snajpy. Nasza wspaniala (??) stolica
Zipper
to ja tysz sie dopisze
Zipp3R --------> Żory 20 km od katowic
Marsto
Na początku(było wielkie bummmmm) grałem jako Marsto-Shark a teraz jako CDF=Predator=PL i mieszkam w tzn. małej Moskwie czyli pięknej Legnicy!RULES ph34r.gif
Macieks
Łorsoł (Warszawa) - Maciex znany tez jako Bolowenturyn lub Schilon : O
kober
ja jestem z radomia ( xv-lecie ), a studiuje ( pw ) i mieszkam w akademiku ( ochota ) w warszawie... a ostatnio w wakacje "na wyjezdzie" tongue.gif
blacktyger
[B][/B][I][B][U]Kto ma najlepsze piwo??? Oczywiście Tychy!!! biggrin.gif chyba na temat swojego pochdzenia nic już nie musz dodawać ale na wszelki wypadek....Śląsk:) pozdrówka dla wszystkich ET maniaków:)
buli2
Ano to ja z Mikołowa jestem smile.gif, jesli niewiecie gdzie to jest to wam podpowiem ze na Śląsku wink.gif
maciek
Krakow , najfajniejsze miasto na świecie. mad.gif wink.gif tongue.gif
maciek
[email protected]
MoVo
cool.gif A MoVo jest z wolfowego zagłębia, czyli z Tomaszowa Lubelskiego (jak ktoś, nie wie woj.lubelskie jakieś 36km od Zamościa).
Dariush00
QUOTE (MoVo @ Sep 28 2003, 11:58 AM)
cool.gif A MoVo jest z wolfowego zagłębia, czyli z Tomaszowa Lubelskiego (jak ktoś, nie wie woj.lubelskie jakieś 36km od Zamościa).

Hehe... ja jestem z Zamościa (jakies 36 km od Tomaszowa Lubelskiego) wink.gif A jakby ktos dalej nie wiedzial to jest to blisko wschodniej granicy... swoja droga to my juz prawie Ukraina tongue.gif tongue.gif tongue.gif
A nickami pod ktorymi gram to Dariush00.PL lub WOJTO.PL dry.gif
/17/Aluu
Czestochowianin
obecnie zamieszkaly w Warszawie Tarchomin
Powod smile.gif
studia biggrin.gif
kostek pl
kostek warszawa(WOLA) biggrin.gif
Marek
Gram jako Tasayma ( to to tam ) a jestem z Chorzowa /k Katowic
chinczyk2
ja jestem z Lublina, gram jako chinczyk, chincz lub podobnie, zaleznie od profilu ph34r.gif
pako32
Koszalin (zatęchła dziura)
bones
poznan
KiD
Heh bones jaka oszczednosc w slowach smile.gif
Btw ja tez mieszkam w Poznaniu tak wiec jezeli jestes wysoka blond nimfomanka albo chociaz masz jakies bezpruderyjne kolezanki uwielbiajace gry i zabawy to daj znac smile.gif

Pozdro

LoL|4FuN
FoX
*|F|*|o|*|X|* |*PL*| from Szczecin!!!! jeaaaaaaaa biggrin.gif smile.gif cool.gif
yeti1989
Yeti -> Łaziska Górne -> 20 km od Katowic -> pod nickiem =|PE|= Yeti -> zapraszam gg#2175477
ramp
z warjatkowa tzn napisu nie widzialem ale gadaja ze to Łasin a gdzie to nie wiem bo napisu nie widzialem
Bartoszka
To i Ja się dopisze tongue.gif

Bartoszka - LUBLIN
Aiven
Zabrze<-------------Slask smile.gif
Boba_Fett
-= Gdansk =- biggrin.gif
pkp
Sosnowiec ---> City
falubaz
tongue.gif Falubaz z Nowej Soli hehe ciezka wies 23 km na poludnie od Zielonej Góry KS FALUBAZ ZIELONA GÓRA żużel rządzi polską a żużlem FALUBAZ
ProfessorX
GDYNIA WITA cool.gif
Fat Mouse
Fat Mouse - inżynier Allies z Tomaszowa Lubelskiego.
Yaro
----____Tez sie wpisze! yaro [PL] fRoM Zielona Góra!!!!! mad.gif
dafidoo
GoStyN Woj. wielkopolskie Wita smile.gif)) hehe ciekawe czy jest ktos chociaz z okolic
Afgan
Gdynia
Usagi
wiadomo ze wiekszosc from wwa...
usagi - wroclaw
DestroyerX
DestroyerX [PL] - OPOLE
marmo
QUOTE (Mad @ Sep 27 2003, 02:54 PM)
KALISZ smile.gif najstarsze miasto w polsce smile.gif

www.Kalisz.pl

GDYNIA - najmłodsze miasto w Polsce biggrin.gif
dNkN!
jelenia góra
Kapral_Dud
a ja jestem z miasta Motorków, Ginusiów, Szymków, Evingolisów smile.gif Białytok rulzzz
Cienki Bolek
Gram z nickiem odzwierciedlajacym moje umiejetnosci smile.gif caly czas cieniutko smile.gif choc niektorzy widza juz światełko w tunelu smile.gif

wawa ( kiedys na goclawiu 20 lat.. ) teraz od kilku miechow wola (mlynow dokladnie)
Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.