Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skad jestes buraku .....
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Ogólne
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Sztywny_pl
A ja mieszkam w mieścinie [COLOR=yellow]BOGATYNIA [COLOR=gray] na dolnymśląsku. zadupie że nie wiem.
Marycha
Katowice i tyle tongue.gif
jaco_et
Ja mieszkam w [SIZE=14][COLOR=red]Kielcach[COLOR=gray][SIZE=7]
PS. Kielczanie idlujcie #kielce.et @ qnet
Delirca
Bonn. NRW.
Incydentalnie podkarpacie-->Jedlicze
monitorexx
A ja jestem z pięknego miasta co się zwie ZABRZE smile.gif jak ktoś nie wie to znajduje się w woj. Śląskim pod Katowicami wink.gif
Bo0rak [PL]
Jestem Bo0rak [PL]
Pochodze ze wsi Zadupie w powiecie Rumunskim.
Moja matka Eustachia z domu Knurów jest babcia klozetowa, ale jak mowi w swojej pracy czerpie inspiracje do zycia.
Ojciec moj Wacław Abdullah muhamed Alzahif jest obecnie na rencie chorobowej po tym jak stracil czlonki w konstruujac bombe w przydomowym garazu. Wczesniej pracowal w Wojewodzkiej Stacji Przerabiania Krowiego Gówna Na Olej Napędowy w skrocie: WSPKGO, zakladl mimo ze obiecujacy rozpadl sie ze wzgledow chemicznych. Ojciec pracowal poznij w przedszkolu mijskim numer 01 w Burkina faso ale zostal wyrzucony z pracy za czestowania dzieci naszym narodowym skarbem czyli napojem wysokoopobudzajacym. Nastepnie budowal wiezowce ale zostal wyrzucony za podkradanie materailow z budowy(w koncu musial zbudowac dom dla rodziny). Nie mogac zatrudnic sie legalnie zaczal koonstuowac bomby domowej roboty dla mozambickiej siatki terrorystycznej az do nieforunnego wybuchu.
Ja natomiast urodzilem sie w 29 lutego roku 1980 w dniu pamietnego wybuch reaktora w czarnobylu, ktorym to chwale sie gdzie tylko moge. Z powodu wybuchu wyrosl mi drugi czlonek, tszeci cycek i nieznacznie odstaje ucho srodkowe. Jako ze mam dopiro 12 lat uczeszczam do Powszechnej Szkoly Debili Niekomunikatywnych imienia Krojcfelda Jakoba. W szkole uczom nas ciekawych rzeczy. Ukonczylem juz kurs szybkiego otwierania ananasa z puszki a takze strzyzenia owiec w piec minut. Umiem wysylas es em esa w popie. Czesto czochram bazanta i depcze stonoge. Teraz musze juz konczyc bo moji koledzy nie maja przeciwnika do treningow boksu( mowia ze jestem super kolegom bo stoje nieruchomo a oni we mnie nap$#%@)
P.S. Niedlugo przeprowadzam sie do Mongoli gdzie bede uprawal wosk z uszu lam alpejskich i byc moze przyczynie sie do powszechnego programu ochrony bobrow japonskich.
Pozdrawiem
Bo0rak

takie cos pisalem juz w hyde parku, ale ze tu wiecej osob zaglada to wklilem tu.
tak na prawde jestem z Łodzi biggrin.gif
wegi13
I'm for Bydgoszcz:)
.ab]U[se.
Bialystok
michcio22
Michcio made in WARKA to takie małe miasteczko w woj.mazowieckim. Dobre piwko robimy tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Alpha
Augustów, pn-wsch polska
Sokar
O-P-O-L-E

takie zadupie w województwie opolskiem
jarpen
jestem z Ostrołęki.

3 programy w telewizji>all
zapachy natury z oczyszczalni i celulozy sprawiają, że jesteśmy dość dobrze postrzegani przez przejezdnych.
pocieszającą rzeczą jest przynajmniej, że u nas odsetek nacjonalistów przewyższa średnią krajową.

pozdrowienia dla wszystkich z oki i okolic ;O

ps. nie wiedziałem, ze mrozu jest z mojego mniasta
fuzzyPL
Rumia /k Gdyni smile.gif
S3v3N
KRAKÓW > NOWA - HUTA:D
warmer
Jeżeli to kogoś uraduje to mieszkam...hmmmm...no dajmy ze Katowice ;P a tak naprawdę to 15 km kolo.
dabros
Ciechanów. Taka przerosnieta wies 100km na polnoc od Wawy ;]
Fasolka
Ja mieszkam w Steszewie - malej miescince pod Poznaniem, ale w sumie 70 % zycia spedzam wlasnie w Poznaniu wink.gif
Kamos
Kamos z Knurowa wink.gif
gordon_12
Ja jestem z Krolewskiego Poznania biggrin.gif a dokladniej Jeżyce a jeszcze dokładniej Dąbrowskiego
maciej997
Ja jestem z Poznania i jestem nowy hehe
morpho
Lublin :ooooooooo
Padolec PL
Zielona Góra!!!!
CyRyL
Wasilków 3 km od Białego wink.gif
PRYSZCZOJAD [PL]
OBWÓD KALININGRADZKI
Swiety
' date='13:05, 13 12 2005' post='55637']
OBWÓD KALININGRADZKI

A Myślałem że z Czarnobyla.
Ja jestem z Magnitogorska
st4rf!sh
Ja jestem z Magnitogorska

a nie z Tybetu lub Omanu? ;o
cr^an
Zdaje sie że jestem jedynym graczem z PŁOCKA:D laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
v3`LoCoO
Wroclaw:] Dla Wroclawian Osiedle: Popowice ;]
MelVix
Błonie 28km od wawy na zachod tongue.gif
Ziezie
<<PL>>Ziezie z Zielonki smile.gif (Jakby ktoś nie wiedział to w województwie Lubuskim tongue.gif )
Igor57
Zawiercie !!
w ET - Igor57 ale różnie z kolorami biggrin.gif
d4mian
{TKG}#D4mian -> Kraków -> Nowa Huta Pozdro
SPIDIvonMARDER
Heh jestem z Gdańska Osowy.
Milo93
Ja mieszkam 30 km od Katowic i 15 od Tychów
MorFeuS
xD No to ja jestem z Golubia Dobrzynia:) 40 km od Torunia
blacktyger
Dobrze, ze AZ 15 od tychow :ASDASD.
nekris
Gorzów Wielkopolski
Zachodnia czesc Polski
Niedaleko Poznania moze jakies 150 - 200km xD?
falubaz
^^
Drogowo ok 125km, a w lini prostej 105-110...
pech
pech znany jako TNT -> Ostrołęka (Mazowieckie)
MorFeuS
http://wiadomosci.onet.pl/1505598,11,item.html -> pozdrowienia z Gorzowa Wlkp. Nekris!
jarpen
@pech
widze, że jesteśmy z tej samej wiochy :D
nie tylko my, ale i mrozu
swoją drogą jeszcze o nas usłyszą XCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
jak masz czas to zarejestruj sie na forum.moja-ostroleka.pl i wypowiedz sie w dziale poza regionalne w topicu 'sprawa kamerunczyka', ze mam racje i komuchy to wrzód na narodzie polskim :)
z gory thx

MorFeuS
OmG, mieszkać z Mrozem w jednym miescie?! Przykra sprawa :D I napewno o was usłyszymy i zobaczymy was na pierwszych stronach brukowców: trzech młodzych ludzi napadło na bank z atrapami broni (thompson i mp40 TBH). Tak było w Gorzowie, kiedy kolo wbiegł do sklepu z plastikowym Uzi xD
Meriv
CYTAT(MorFeuS @ 1:33, 23 03 2007) [snapback]60475[/snapback]
Tak było w Gorzowie, kiedy kolo wbiegł do sklepu z plastikowym Uzi xD

hehe dobre

Meriv - pyskowice a dokładnie wiocha koło pyskowic

Meriv... poprostu Meriv znany jako mistrz hedów

smile.gif

Pozdro.. dla GTW
TheOtherS!de
Wiocha koło Pyskowic ?? Podobno same Pyskowice to wiocha :(

Ale co tam z Gliwic jestem :)
Meriv
CYTAT(TheOtherS!de @ 4:11, 26 03 2007) [snapback]60570[/snapback]
Wiocha koło Pyskowic ?? Podobno same Pyskowice to wiocha

może i...
Di4blos
CYTAT(ZuL @ 7:34, 5 04 2004) [snapback]25667[/snapback]
Na poczatku chcialbym zaznaczyc ze to moj pierwszy post. Jestem z Szubina jest to miejscowosc niedaleko Bydgoszczy. Widze ze z mojej okolicy to jedna osoba jest.

aaaaaaaaa.... tu sie mylisz, a ja to co? :)
d!4bl0$ albo lol. -----> from Sadki :) (40km od bydzi)
Gladki
Pyskowice koło Gliwic a ja własnie z Gliwic. pozdro
Pius
i tak lodz > all :D
MorFeuS
Lódź to jeden wielki market :O
TheOtherS!de
Gliwice wymiataj :) jedyne normalne miasto ( no może prawie normalne )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.