Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bardzo interesujący topik z dupy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Flame - Wars
Stron: 1, 2, 3
Termit
imo :
1. IC & POISON - blizej im do 2. niż dignitas
2. HUNTER & FF - blizej im do 3. niż 1.
3. STORKS & EASY - blizej im do 4. niż 2.
4. warzywa , owoce ze swoimi gwiazdkami

A tak btw gra jest niestety z!@#ana i pozostaje czekac na RTCW2 bądz łudzic sie że komuś uda się zrobić etpro bez z!@#anych hitboxów i ograniczona zostanie ilość rifle co zwiększy dynamike tego gówna i ograniczy ilość kamperów z dupy ohmy.gif Korzystajac z okazji chcialem jeszcze pozdrowic caly ogrod warzywny petajacy sie po tym syfiastym boardzie ostatnio modnym haslem " !@#ac poison" . KK THX BYE Wasza stara > all idle k#!@a #pyt0
Całuski dla KiD'a śmierdzacego starym człowiekiem ohmy.gif i szczypiorem jak Acid biggrin.gif
KiD
Dzieki za pozdrownia Termit - niczego innego sie nie spodziewalem po Tobie i reszcie twojego lolowego klanu ktory na szczescie juz nie stnieje biggrin.gif Na czym ta z dupy scena imo tylko zyskala. Teraz czekamy na Easy i Hunters biggrin.gif

KK THX BYE XCCCC IDLE #pyt0
Termit
A tu jeszcze kilka opini z irca XDDDDDDDDDDDDDDD :
<\\-Meskal> obelga
<\\-Meskal> uzyc ic i poison w jednej linijce
<_easy`Kle0> te termit ty k#!@a masz szczęście ze dałeś izi na 3 bo tez by było chłostanie penisiem po twarzy :X~!
<|4FuN|KiD> przeciez easy to lamuchy biggrin.gif
czmeu AGD jest wszedzie wyzej od KmH
oO
<_easy`Kle0> agd ssie ,biorą ludzi z dupy,pyton ich olał :C
<\\-Meskal> obelga
<\\-Meskal> uzyc ic i poison w jednej linijce
eXtreme
Powiem Ci co myśle Termit:

gdyby nie ta cała reszta sceny (ty nazywasz to warzywa) te twojim zdaniem lamerskie klany (chyba z 30)
to z tej twojej sceny wiało by nudą były by może 4 serwery i z tego jeden może pełny.
I taki k###a wymiatacz jak ty nie miałby przy czym wacka maltretować jadąc z noża inne warzywa pod fejkiem "ucze sie grac"
Miej trochę kultury i skończ z tymi "warzyami" bo chyba zapomniałeś że jeszcze niedawno inni wjeżdzali Ci w d##e miotłą.

Kończąc wszystkie te klany z górnej półki są g###o warte bez tych klanów z dolnej półki.
AciD
?ohmy.gif
Nie zadzieraj z poison Meskalem sz#@!o, operaczem pr0 miotly ffa !:u
Idle #pyt0 bo bany.
Kle0Sre0
IMO :C! - IC>POISON>HUNTER>FF>STORKS>KMH>_EASY>all a reszta to warzywa FFA biggrin.gif
KiD
Extreme - narzekala, narzekala - omg nawet tego cie nie nauczyli ? Zamiast petac sie po boardzie moze popracujesz nad ortografia co ?
dry
Termit jak zwykle miesza...
A poza tym sprawy wewnetrzne klanow to ich problem i nie nalezy sie w nie wtracac.
Bo to prowadzi nawet do ich rozpadu, o czym Termit zapewne dobrze wie:p.
Termit ty zlosliwa bestio:D
Co do kolejnosci na polskiej scenie...
Jaka scena? Jest jakas?ohmy.gif!
Ten hmmm.... zabraklo mi slowa.... nazywacie scena?
Scena byla w RTCW - w ET imo jest jak to wy mowicie "warzywniak"...(cytuje:"nara kk twoja stara > all idle qwa #pyt0 kk thx imo kk thx bye"<--NCMT)
Kolejnosc zostala ustalona na cgc , a jak uwazacie ze zla to zrobcie cgc2 , ale nie sadze zeby sie zmienilo 1 miejsce , wiec po co...biggrin.gif, a poza tym nie bedzie znowu skad wziac tylu lawek zeby nie ogladac na stojaco przez 10 godzin finalow:p,ale i tak bylo warto i chwala organizatorom:)

eXtreme
Kid a ty zajecia nie masz.
To polataj trochę po forum i baw sie w panią od polskiego.
igor
To polataj trochę po forum i baw sie w panią od polskiego.

a ty w lekarza ze stara mwahhaha
KiD
No co za cham - nie dosc ze niedouczony , to jeszcze bezczelny - BENDOM BANY IMO KK THX BYE TWOJA STARA > ALL IDLE #PYT0 biggrin.gif
AciD
Dry wypraszam sobie. Turniej byl sprzedany, organizatorzy zterroryzowani przez bojowki ffa rodem z IC. Piwo bylo zatrute a zupa za slona.
Poison PANY - PLEBS bedzie ukarany biggrin.gif
Termit

KiD say Oo
BENDOM BANY IMO KK THX BYE TWOJA STARA > ALL IDLE #PYT0 

zgadzam się z nim w całej rozciągłosci KKTHXBYEOMGLOL IMO NARA NARA TWOJA STARA > ALL IDLE #PYT0 HCUJE BO BAN NA KLEJKNETA

Dry > all
eXtreme
Napisałem już długi post by odpowiedzieć na twoje teksty (o miernym poziomie),
ale doszłem do wniosku, że nie ma sensu.
KiD
ale doszłem do wniosku
I dobrze - troszke mniej crapu i mniej roboty dla modow - dzieki stary biggrin.gif btw nadal polecam pwrot do ksiazek biggrin.gif
eXtreme
Właśnie "stary" i niejedno w życiu widziałem.
Ale takiego patafiana jak ty to trzeba długo szukać.
Dziękujemy, że jesteś Kid.
KiD
Oops - 1 ban w tym tygodniu biggrin.gif

Pozdro
dry
Male sprostowanie.Warzywa to termin wymyslony przez was.Jako ciekawostke daje fragmenty logow z wolfpl:
"[15:53:27] [@prosper] i bedzie odstraszal warzywa
[13:15:40] [@fastnick] ale warzywa nie umieja napisac callvote kick "^nick "
[13:15:55] [@fastnick] tutaj warzywa graja
[14:00:24] [@sud] bo na rtg warzywa graja
[14:10:00] [@sud] warzywa sie nie przeniosa bo klucza nie maja na szczescie
[11:37:06] [@fastnick`aw] bo na tenbicie smierdzi warzywami
[16:45:36] [@\\-Ac|D] eee maczo, ja ci powiem, ze warzywa dolewaja oliwy do ognia, bo sie lubia posmiac z pr0 smile.gif jak czytam pr0 wypowiedzi AC|DA o lol, to sie lubie posmiac ohmy.gif i lubie mu cos napisac, aby go sprowokowac, bo gdy odpowie, co jest przejawem durnoty, to znowuz bede mogl sie posmiac. AC|D TY GLUPIA PALO !!! SSIJ MI FREDA !!! XDDDD
[16:47:56] [@\\-Ac|D] stfu all. poison nie jeździ po ic a ic nie jezdzi po poison... więc warzywa na pole, buraki na wieś.. a mrozu i tak gej.
[16:55:19] [@\\-Ac|D] ni chu ja od teraz nie ma klotni z warzywami tylko bany i bedzie spokoj :U
[17:02:06] [WoW|kizia] zbanujcie wszystkie warzywa
[17:18:37] [@\\-Ac|D] nie, teraz nie bede gadal z warzywami na komentsach boardach i czymkolwiek
[17:30:42] [@prosper] w dupie mam warzywa
[17:31:40] [Sushi`_`] totalen warzywa
[23:57:25] [ip`termit] warzywa >all
[19:57:22] [ip`termit] napisalem czy polskie s(słowo na p)one warzywa umieja grac tylko w przewadze
[12:37:43] [@NoOne] musze sie zajmowac warzywami troche
[12:38:57] [@NoOne] noob z forum co jedzie po warzywach i daje im poradniki a sam podchodzi pod nie miejscami
[12:39:26] [@NoOne] a ty jedziesz na forum po warzywach jak chcesz
[17:14:11] [@fastnick] jeszcze jakies warzywa kopia
[10:48:15] [+_easy`Kle0] teraz mnie warzywa znienawidzą :CCCCC"
bez urazy...
I teraz moim zdaniem perelka:
"[15:58:35] [@FF|DeL] omg? kiedys tu siedzialy normalne osoby miedzy warzywami a teraz warzywo na warzywie ;O"
Mam nadzieje ze osoby wyzej wymienione nie beda sie tlumaczyc...ani na mnie obrazac:D
W koncu nie ja to powiedzialem:p
Kapral_Dud
kolejne flamy :/ a nie wiecie ze teraz nie ma proplayerow tylko progamerzy?smile.gif

kle0>ajron mejden (z irca)>all

a o reszczie sie nie wypowiem
gotti^^
Z!@#ani jestescie , co tutaj duzo gadac...
ptOk
gotti^^ najlepiej zbluzgac wszystkich razem, bez wyjatku nie? Imo caly ten syf to przez kida bo nie pilnuje forum tylko sie brandzluje przy zdjeciach stanikow w katalogu mody :/
TesT.CFG
Piąty post biggrin.gif Nudą wieje na tym forum. Nic ciekawego.. Powiem tak -Vote F1 - Zamknąć to pedalskie forum a adminów obrzezać ( o ile od malego nie mają napletów) . Zastanawiam sie kto czyta te idiotyzmy. Te po!@#ane pomysly - liga miast ( nie wypalila bo wieszkosc graczy ET jest z wiosek i miasteczek ponizej 40 tys) itd. Nie wspomne o topikach - ile razy zwaliles konia grając w ET. Votuje zrobić forum zamkniete dla 5 osob ( dzieciece giwazdy ET z #wolfpl) pod patronatem KIDa którego pozdrawiam bo w zyciu nic mu nie wyszlo oprócz bana.
ptOk
TesT.CFG a ty kim jestes ze masz prawo osadzac scene? Co dla niej zrobiles oprocz pierdzenia w krzeslo? Wygladasz mi takiego ogorka co sam na grzadce bo sie nie chca z nim bawic (w igraszki waginalno-analne). omgimokkthxbyeDIE :X
KaeL
No qzwa... co tu duzo mowic:

Wszyscy na tej "scenie" to warzywa! Bo w Polsce nie moze byc inaczej. Moze gdzies na swiecie sa jacys pro, ale nie tu.

No bo kto by mial byc pro:
-KiD? no lol NCMT
-FarSight z jego "pierwsza lawka jest dla pro" (ale sie nie dalem tongue.gif) i "!@#ac poison"? no bez zartow
-KleO? buhahaha
-KaeL smile.gif)) ? rotfl...

IC=Poison=Easy=all=warzywa i taka jest prwada!

TesT.CFG
scenę to twój stary ze starą robił jak cie spłodzili . Pozatym masz glupiego atavara i pewno nosisz okulary. Siedzisz w domu i onanizujesz sie przy uglypeople.com . Moze tam znajdziesz chlopaka a ters STFu bo nie mam czasu
gotti^^
1364 > all
Termit
gotti
1364 > all
lol????

A jak sie przypadkiem zremisuje to przeciwnik czitował i syf na clanbase bo sie rady lamerom nie dało ohmy.gif? zainteresowanych odsyłam do laddera 3vs3 gdzie gotti z "grupa trzymającą władzę" pilnuje swoich wpadek XCCCCC blame skawina Oo
ptOk
oni w tej skawinie pewnie nie maja hipermarketow to i frustracja i bulwers ich biora :/ w sumie nic dziwnego, jakbym mial kompa w stodole to tez bym sie rzucal ;C
gotti^^
QUOTE (Termit @ 10:15, 19 07 2004)
gotti
lol????

A jak sie przypadkiem zremisuje to przeciwnik czitował i syf na clanbase bo sie rady lamerom nie dało ohmy.gif? zainteresowanych odsyłam do laddera 3vs3 gdzie gotti z "grupa trzymającą władzę" blame skawina Oo

te , a dostales kiedys gola dupa w twarz ?

2 gosci sobie na haxach jechalo ( sprawa juz zostala wyjasniona ), i jezeli ktos widzial nasze mecze , to zauwazy , ze gralismy juz z nimi pare dni wczesniej i zostali zjedzeni ^^
Ale i tak nadal mam beke z gosci , ze nie potrwafili nawet na haxach wygrac ...
Termit

nikramo po meczu w cbpl vs hunter
kazdy ma slabszy dzien
nie bede tego tlumaczyl, po prostu rail nie jest mapa do et, tylko lotto warzywniak :[

no moze oni mieli tez wczesniej słabszy dzień XDDDDDDDDDDDDDDDD
ptOk
pewnie byl dym o czity ale pr0sper wszystko wyciszyl. Tak to jest z grupa trzymajaca wladze. Nawet jak ich w dupe jada to tak jakby oni jechali. Zreszta Hunter to tez sa niezle lole, nawet porzadnego serva nie umieja postawic i przy-(słowo na p)ja sie przy kazdym meczu o wszystko (serv, pingi, lagi, glodujace dzieci Somalii).
Prosper
Nic nie wyciszalem, tylko swoj pokoj ;p No ktos musi trzymac wlasdze. Przyjmij tosobie do wiadomosci wink.gif Jak sie k#!@a parobkiem urodziles to ksieciem nie zostaniesz!!!
Panowie i poddani. To kurde jak z facetem i kobieta. Ktos musi miec jaja a ktos ich nie ma. Wiec k#!@a nie placzcie ze nie macie jaj! biggrin.gif
A tak btw to jestem ponad to!osiagnalem poziom nirvany dla was niedostepny i jak nie chcecie byc zniszczeni to stfu stfu noobs
ptOk
te ksieciuniu, zdejmij sobie te konskie klapki z oczu i zrozum, ze jak chcesz wladac kupa gowna to predzej czy pozniej sie w niej utopisz. Widac juz zmierzch twojego, tfu, klanu: jakies kolorowe sklady, brakuje tylko "pedalski roz" i "sraka w seledynowe ciapki", przegrywacie z jakimis -|- (nie wiem nawet jak toto napisac, nuby jakies nie moga normalnej nazwy wymyslec, do polskiej tradycji nawiazujacej, tylko szpanuja jakimis ślaczkami). Imo pr0sper przerzuc sie na picie piwa, myslec nie trzeba to i lepiej ci bedzie szlo :X
Termit
prosper
Jak sie k#!@a parobkiem urodziles to ksieciem nie zostaniesz!!!

Imo po cgc to raczej prosper książęta okazali się szlachtą zasciankową , raczej nic po was nie zostało poza szczypiorowym smrodem Acida
KiD
Btw ten niemiecki order to chyba Cross of Iron a nie Iron Cross wiec troche tak glupio z bledem w tagu latac imo biggrin.gif
lkts
Ptok cos ci sie chyba nasralo we lbie , o ile pamietam to w meczu o wejsce do cgc easy - hunter to wy zescie sie do-(słowo na p)li do nas o ustawienia servera i chyba minelo z poltora godziny zanim zaczelismy grac( bodajrze mapoverbrigtbits byl na 4 zamiast 3 ) pzdr
AciD
k#!@a jak to czytam to mi sie druty w aparaciku prostuja.
Ptok nubie za!@#any wciagamy nosem all w polsce i za granica.
Dignitasy zesraly sie w gacie i ucieki spowrotem do wolfa na nasz widok.Mam demko jak jade darkiego na full hp o 5 rano na efterlyscie wiec stfu buraku cukrowy.
ptOk
warzywa warzywa warzywa. a niektore juz przegnile i smierdza nie burakiem a zwyklym gnojownikiem (hi lkts!). Nie mam zamiaru strzepic sobie palcow na gosci, ktorzy z dywanu na podloge pospadali i poza koncem swojego sisiora widza tylko dupe kolegi. A ty Acid wbij sobie do odbytu (bo ze do glowy ci cos wejdzie to juz nie mam zludzen), ze ownowac to mozesz kolezanke lopatka w piaskownicy. Wystarczy ze taki jeden z drugim mastach odroznia myszke od klawiatury to zara sie wozi ze niby szlachta, ksiaze i francuski piesek :X Smiac mi sie chce z tych pseudo-proplejerow. Pro to mozecie miec kupe w klozecie :X
gotti^^
Termit Twój ryj przypomina mi, że jesteś synem homoseksualistyczno - fetyszystycznego dominatora pod postacią usutannionego, pedofilnego gwałciciela
ptOk
gotti^^ jak patrze na te twoje wypociny to az mi krew z wacka odplywa. Ty i te twoje aforyzmy nieuczesane. Zgrywus z ciebie, nie ma co. Szkoda ze masz skilla umyslowego z dupy :/
Termit
Imo srotti coś ci sie porypało nie jestesmy braćmi wujek Samson napierdasił ci niezłych głupot żeby wsadzic ci reke pod majty i wymiśkować ryśka ohmy.gif
gotti^^
QUOTE (ptOk @ 11:33, 19 07 2004)
gotti^^ jak patrze na te twoje wypociny to az mi krew z wacka odplywa. Ty i te twoje aforyzmy nieuczesane. Zgrywus z ciebie, nie ma co. Szkoda ze masz skilla umyslowego z dupy :/

PtOk Ty rozjechana dupo nosorozca z palestynska broda na @#!u
Japa tam bo łancuch skróce...
gotti^^
QUOTE (Termit @ 11:34, 19 07 2004)
Imo srotti coś ci sie porypało nie jestesmy braćmi wujek Samson napierdasił ci niezłych głupot żeby wsadzic ci reke pod majty i wymiśkować ryśka ohmy.gif

Pal gume jełopie pieruński, zafajdany kopidole, sproszkowana pyto renifera, zmarszczony sromie wielbłąda...
ptOk
gotti^^ wez juz sie nie wysilaj bo klocka w majty zrobisz. Plebs zawsze zostanie plebsem, a ta sloma z butow sobie m@!de wytrzyj bo krzywo sie oplules :X
OGGGGG
WY WSZYSCY JESTESCIE PO!@#ANI WAS TRZEBA SADZIC A NIE LECZYC!!!!!!!!!! tongue.gif
gotti^^
QUOTE (OGGGGG @ 11:41, 19 07 2004)
WY WSZYSCY JESTESCIE PO!@#ANI WAS TRZEBA SADZIC A NIE LECZYC!!!!!!!!!! tongue.gif

Dobrze mowisz tylko zle ci sie zeby ukladaja
ptOk
WY WSZYSCY JESTESCIE PO!@#ANI WAS TRZEBA SADZIC A NIE LECZYC!!!!!!!!!!

nie ma to jak jakis pr0 plejor ktory boi sie pisac pod real nickiem. Nie zdziwil bym sie gdyby to byl ktorys z FF, po tym co zapodali na cgc to tylko ich ukamienowac.
Termit
WY WSZYSCY JESTESCIE PO!@#ANI WAS TRZEBA SADZIC A NIE LECZYC!!!!!!!!!! 

O i mamy pana zaskro pod fejkiem noskilla riflowego z FF które nagle ze średniego klanu wypromowało się do czołówki na warzywnych mapach lotto , godziny gry kampani 6 mapowej w koncu sie po coś przydały.
KiD
Apropos CGC to ja sie tylko zastanawiam czemu zawsze o wejscie do finalu FF gralo tc_base ? Czyzby to byla jedyna mapa ktora znaja w ET ? biggrin.gif
OGGGGG
Macie s(słowo na p)one welbach jak przystalo na maniakalnych czlonow srajacych przy kompie tongue.gif ale ze tak powiem gowna potraficie !@#ac.....
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.