blacktyger
11:22, 23 08 2004
a Ty słownik języka polskiego xDD
| CYTAT (TgcRap4 @ 8:15, 20 08 2004) |
| Nawiazujac do topica aby byc progamerem trzeba miec nr uzytkownika na boardzie ponizej 100. EOT xD |
uuu... to ja chcem, ja chcem!!! siedze tu tyle ze chyba cos sie od zycia nalezy
i najlepszy topic w historii tego boarda siadl. k#!@a mac!
.........aha - ja i reszta zakonu przy klasztorze świętej manii matki szymona jesteśmy pod wrażeniem!
tranx-san
3:42, 19 11 2005
bump!
ahahahahahahahahahah
mialem kiedys wene, musze przyznac :DDD
evil_lord
23:26, 27 01 2006
i c@#! ?
Hahahahahaha Milo93 przypomniał w pyte topik! Aż se cały przeczytałam. Cudowności :D Oj sie działo wtedy, sie działo.
milo czy Ty jak wyszukujesz ostatnie posty to nie zaznaczasz przez przypadek daty sprzed roku?=D
MorFeuS
23:49, 22 03 2007
Nie, no takie tematy mnie dobijaja - odrazu mi się smutno robi, że scena się tak zmieniła :/ Ale warto ten temat zreaktywowac:D Ja zapodam coś fajnego w sumie ->
http://enemyterritory.pl/ogloszenia/viewth...p;thread_id=466ZAL.pl ?:D #zal.pl www.Zal.pl 0-700-ZAL-PL ;D
Wkurza mnie odgrzewanie tych starych kluch, napiszcie jakies nowe tematy do dyskusji a nie odpowiadacie na posty sprzed roku i to jeszcze rownowaznikami zdania. Swoja droga, ciekawe jest to, ze co roku inne slowo jest modne i naduzywane przez ludzi na scenie. W zeszlym roku prym wiodlo "plebs" w tym roku przyszla kolej na "zal". Ciekawe co dzieci beda powtarzac w przyszlym roku? Jedyne co mnie ciekawi w tym wszystkim, czy na scenach z innych gier, tez panuje moda na jakis wyraz albo wzrot? Ma ktos moze stycznosc z innymi scenami poza ET?
MorFeuS
14:57, 23 03 2007
To ja może siebie sprostuje - użyłem w ZAL z sarkazmu i może troche ironii, bo ja też tego słowa nie trawie. W ogóle o co chodzi z tym zal.pl?? Gdyby to miało wiekszy sens to sam bym uzywał, ale ZAL jestes najgorszy ze wszystkich słów, które uzywa się w zargonie ET i nie tylko... Nawet LOL już tak nie bawi jak kiedys czy rotfl itp... Natomiast OMG to lubie uzywac:P
OMG WTF ? ROTFL STFU NOOBS. ZAL mi PLEBSU. KK THX BYE. IDE POBIERAĆ. Pzdr 4 all 1337 PRO.
SPIDIvonMARDER
14:45, 27 05 2007
Odgrzewanie starych tematów nie jest takie złe. Nie dość, ze można sobie powspominać, to jeszcze czasami można coś konstruktywnego od siebie dodać i rozwinąć starą dyskusję. Zwłaszcza, że życie idzie do przodu i czasy się zmieniają. Wtedy nawet wypada uzupełnić stary temat (zwłaszcza techniczny), by kogoś nowego nie wprowadzić w błąd i nie uczył się przestarzałych wiadomości (np. ze Ziemia jest płaska).
falubaz
18:14, 27 05 2007
Szczegolnie ten watek jest wart odgrzania. Warto go przeczytac, niektorzy poszerza swoje horyzonty.
SPIDIvonMARDER
16:01, 28 05 2007
CYTAT(falubaz @ 18:14, 27 05 2007) [snapback]62355[/snapback]
Szczegolnie ten watek jest wart odgrzania. Warto go przeczytac, niektorzy poszerza swoje horyzonty.
Ten może nie jakoś szczególnie. Mówiłem apropos ogólnego odgrzewania tematów, co zostało poruszone w tym topicu.
O czym jest ten topic ?? sie pogubiłem XDDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.