Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bardzo interesujący topik z dupy
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Flame - Wars
Stron: 1, 2, 3
blacktyger
a Ty słownik języka polskiego xDD
ronin
CYTAT (TgcRap4 @ 8:15, 20 08 2004)
Nawiazujac do topica aby byc progamerem trzeba miec nr uzytkownika na boardzie ponizej 100. EOT xD

uuu... to ja chcem, ja chcem!!! siedze tu tyle ze chyba cos sie od zycia nalezy biggrin.gif
Usagi
i najlepszy topic w historii tego boarda siadl. k#!@a mac! sad.gif
dNkN!
.........aha - ja i reszta zakonu przy klasztorze świętej manii matki szymona jesteśmy pod wrażeniem! unsure.gif
tranx-san
bump!

ahahahahahahahahahah
mialem kiedys wene, musze przyznac :DDD
evil_lord
i c@#! ?
Milo93
k...(tid!) co to ma być?
ymma
Hahahahahaha Milo93 przypomniał w pyte topik! Aż se cały przeczytałam. Cudowności :D Oj sie działo wtedy, sie działo.
nephit
milo czy Ty jak wyszukujesz ostatnie posty to nie zaznaczasz przez przypadek daty sprzed roku?=D
MorFeuS
Nie, no takie tematy mnie dobijaja - odrazu mi się smutno robi, że scena się tak zmieniła :/ Ale warto ten temat zreaktywowac:D Ja zapodam coś fajnego w sumie -> http://enemyterritory.pl/ogloszenia/viewth...p;thread_id=466

ZAL.pl ?:D #zal.pl www.Zal.pl 0-700-ZAL-PL ;D
Konik
Wkurza mnie odgrzewanie tych starych kluch, napiszcie jakies nowe tematy do dyskusji a nie odpowiadacie na posty sprzed roku i to jeszcze rownowaznikami zdania. Swoja droga, ciekawe jest to, ze co roku inne slowo jest modne i naduzywane przez ludzi na scenie. W zeszlym roku prym wiodlo "plebs" w tym roku przyszla kolej na "zal". Ciekawe co dzieci beda powtarzac w przyszlym roku? Jedyne co mnie ciekawi w tym wszystkim, czy na scenach z innych gier, tez panuje moda na jakis wyraz albo wzrot? Ma ktos moze stycznosc z innymi scenami poza ET?
MorFeuS
To ja może siebie sprostuje - użyłem w ZAL z sarkazmu i może troche ironii, bo ja też tego słowa nie trawie. W ogóle o co chodzi z tym zal.pl?? Gdyby to miało wiekszy sens to sam bym uzywał, ale ZAL jestes najgorszy ze wszystkich słów, które uzywa się w zargonie ET i nie tylko... Nawet LOL już tak nie bawi jak kiedys czy rotfl itp... Natomiast OMG to lubie uzywac:P
Swiety
OMG WTF ? ROTFL STFU NOOBS. ZAL mi PLEBSU. KK THX BYE. IDE POBIERAĆ. Pzdr 4 all 1337 PRO.
SPIDIvonMARDER
Odgrzewanie starych tematów nie jest takie złe. Nie dość, ze można sobie powspominać, to jeszcze czasami można coś konstruktywnego od siebie dodać i rozwinąć starą dyskusję. Zwłaszcza, że życie idzie do przodu i czasy się zmieniają. Wtedy nawet wypada uzupełnić stary temat (zwłaszcza techniczny), by kogoś nowego nie wprowadzić w błąd i nie uczył się przestarzałych wiadomości (np. ze Ziemia jest płaska).
falubaz
Szczegolnie ten watek jest wart odgrzania. Warto go przeczytac, niektorzy poszerza swoje horyzonty.
SPIDIvonMARDER
CYTAT(falubaz @ 18:14, 27 05 2007) [snapback]62355[/snapback]
Szczegolnie ten watek jest wart odgrzania. Warto go przeczytac, niektorzy poszerza swoje horyzonty.

Ten może nie jakoś szczególnie. Mówiłem apropos ogólnego odgrzewania tematów, co zostało poruszone w tym topicu.
QbicA
O czym jest ten topic ?? sie pogubiłem XDDD
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.