Czy w Wolfa grają w ogóle jakieś dziewczyny? Może ukrywają się pod męskimi nickami. Jeżeli spotkaliście jakąś w czasie gry to opiszcie wrażenia (czy dostaliście od niej w dupę czy nie? A może ona dostała?

). Zastanawiam się czy istnieje jakiś kobiecy klan ? Chętnie bym spróbował jak to jest grać z dziewczynami.
gracza-kobiete mozna rozpoznac po tym ze czesto zmienia makijaz (coverops)
intruder - natalka lat 11
hmm
to wy malo na irku siedzicie albo wogole
Saari, Iilka , Trissi and many many more btw pozdro dla wymienionych wyzej ;o
Hmmm cieyz mnie to ze w ET grają dziewczęta ale to są dziewczęta

a nei pełne KOBIETY

( HELGI )
grałem z kilkoma jzu i niemoge powiedzieć są na serio moze nie dobrze ale maja pojęcie o tej grze
Prosper
23:36, 30 09 2003
| QUOTE (Dajmos @ Sep 30 2003, 08:24 PM) |
Hmmm cieyz mnie to ze w ET grają dziewczęta ale to są dziewczęta a nei pełne KOBIETY ( HELGI ) grałem z kilkoma jzu i niemoge powiedzieć są na serio moze nie dobrze ale maja pojęcie o tej grze |
lol jestes i tyle. Poison*iilka to prawdziwa kobieta (kto ja zna to wie) a gra lepiej od 80% tzw wymiataczy. Po prostu dobry gracz :]
wiecie co ale dyskryminujecie nas

gram i lubie grac i wcale mi z tym zle nie jest

Ps. clq dziekuje
ja znam jedną,gra pod nickiem _gR4nD_ od grandma, spoko panna, z PF'em często biega, byłem z nią w jednym klanie w AoT , lubi ostrą jazdę na spawnie od tylca
tak moge potwierdzic slowa lejma...100% bejbe
| QUOTE (Prosper @ Sep 30 2003, 09:36 PM) |
| QUOTE (Dajmos @ Sep 30 2003, 08:24 PM) | Hmmm cieyz mnie to ze w ET grają dziewczęta ale to są dziewczęta a nei pełne KOBIETY ( HELGI ) grałem z kilkoma jzu i niemoge powiedzieć są na serio moze nie dobrze ale maja pojęcie o tej grze |
lol jestes i tyle. Poison*iilka to prawdziwa kobieta (kto ja zna to wie) a gra lepiej od 80% tzw wymiataczy. Po prostu dobry gracz :] |
Heheh szkoda ze mnie uprzedziles
.... i masz racje one (Trissi, Saari, Iilka) zmiotlyby 3/4 userow tego forum
... aaa i jesio Amfa (qrwa nigdy nie zapamietam jak sie poprawnie pisze jej nick
)
farto chyba amfisia

niewiem

taki siaki nik
kostek pl
10:52, 1 10 2003
raz gralem z jakas panna ktora byla CovOps i wszystkim nachy zabierala czaly czas niedobra dziewczynka
No to widzę, że gra was trochę w ET. Proponuję spotkanie na jakimś polskim serwerze i porządny meczyk.
Najlepiej w piątek. Szczegóły na GG
hmm takie spotkanko to calkiem niezly pomysl

tylko omze sobota :
tylko niech panie nie przyjda w strojach topless bo nikt nie bedzie strzelal
| QUOTE |
| tylko niech panie nie przyjda w strojach topless bo nikt nie bedzie strzelal |
Na taką taktyke pań też jest sposób . Trzeba byłoby wystawić do składu jakiegoś pana o innych poglądach na temat : Jaka płeć jest interesująca i powoduje szybsze bicie serca ?
| QUOTE (MoVo @ Oct 1 2003, 09:45 AM) |
No to widzę, że gra was trochę w ET. Proponuję spotkanie na jakimś polskim serwerze i porządny meczyk. Najlepiej w piątek. Szczegóły na GG |
chlopie to bardzo zly pomysl -jezeli kobiety przegraja to feministki beda wrzeszczec cos o dyskryminacji
jesli uda im sie wygrac powiedza ze jestesmy zniewiescieli 
Wszystkie panie chętne do gry zapraszam w sobotę po 19. Po szczegóły piszcie na GG:2452625
| QUOTE (DaBi @ Oct 1 2003, 04:02 PM) |
Na taką taktyke pań też jest sposób . Trzeba byłoby wystawić do składu jakiegoś pana o innych poglądach na temat : Jaka płeć jest interesująca i powoduje szybsze bicie serca ? |
uczmy sie nazywac rzeczy po imieniu: geja
No to teraz tylko czekamy na pierwszy KOBIECY KLAN :]
Wczoraj widzialem ,ze Saari is back online again tak wiec drzyjcie wszystkie maskie szowinistyczne swinie nadchodzi New Order.
Heh
Pozdro
Pig|4FuN
| QUOTE (iilka @ Oct 1 2003, 10:48 AM) |
hmm takie spotkanko to calkiem niezly pomysl tylko omze sobota : |
No to co iilka. Grasz dzisiaj czy nie? Odezwij się gdzieś koło 19:00 na GG.
Jeżeli nie dasz znaku życia będę na jawnecie albo pifpafie o 20:30. Jakbyś nie znała IP; jawnet:195.205.186.58:27960, pifpaf:195.216.104.40:27960. Czekam i życzę miłego fragowania.
Lucky <PL>
15:49, 12 10 2003
Ja gralem z :
Darah(dobry eng)
Zosia(tez dobry eng

)
dorota(cziterka

)
Kapral_Dud
16:31, 12 10 2003
a ja lubilem jak iilka mnie podnosila z ziemi
Barbapapa
8:47, 13 10 2003
EE : jak widzialem , ze zabili Ilke to robilem drop gun i kladlem sie obok. A co ,polezymy i pogadamy sobie
BadIDea
16:32, 13 10 2003
1. ZOSIA - TO SAMIEC- ZONATY i DZIECIATY.
Nicka ZOSIA nadalem mu osobiscie - dla zgrywy jeszcze w RTCW.
2. kobieta - EL_Madre (czerwone) - Moja dziewczyna.
Ma spoko reflex i nie odpuszcza:) To jej pierwsza gra komputerowa!!! ( wczesniej tylko WAZ w Nokii

Zaczynala engiem...lecz lubi strzelac i teraz ciagle gra Lojtem (o przepraszam: Field Opsem)
ss|KuBeK
11:51, 14 10 2003
Ja wiem ze panie grajace w wolfa to prawie wszystkie z Missek sa:D mowie wam takie laski ze ohhhhhh

Spoczko Pozdro all plec piekna
EmbeZZlemEnt
23:50, 22 10 2003
| QUOTE (Prosper @ Sep 30 2003, 09:36 PM) |
| QUOTE (Dajmos @ Sep 30 2003, 08:24 PM) | Hmmm cieyz mnie to ze w ET grają dziewczęta ale to są dziewczęta a nei pełne KOBIETY ( HELGI ) grałem z kilkoma jzu i niemoge powiedzieć są na serio moze nie dobrze ale maja pojęcie o tej grze |
lol jestes i tyle. Poison*iilka to prawdziwa kobieta (kto ja zna to wie) a gra lepiej od 80% tzw wymiataczy. Po prostu dobry gracz :] |
Prosper ty to sie zawsze tak naprodukujesz, zeby sie ilce podlizac
A tak btw fakt faktem ilka fajnie gra, fajnie wyglada.
Jak mowi moj slawny bind *(lub tez nie )
:::Witam Ciebie iilka ucielesnieniu marzen gracza i legendo zjazdu w Czestochowie:::
LostGirl
0:33, 23 10 2003
Pewnie ze sa kobiety na scenie rtcw, nie koniecznie et, ale sa :] Wystarczy poszukac
imo darah engiem nie grywa(przynajmniej ostatnio) jej powolaniem jest medyk imo btw znam jeszcze kilka kobitek na et np. end, n-r-s, vzn, roseone i wiele wiele innych;o (niech was niezmyla ich nicki to kobiety!;p)
normalnie chiał bym zaprosic piękne panie do meczu wewnątzr FORUMowego :]
Kobiety tez gracze, niech sie zglaszaja. Moze sa jakies do BABY teamu, bo cos tam ludzi malo jest na razie.
e no to sie zrobi Women's team albo bedą grać razem z nami wkońcu mamy równo uprawnienie

:P
Erkekjetter
17:06, 23 10 2003
Co do kobiet, to kto gra na Days od Days napewno zauważył, że jest tam Mysza

Gra bardzo dobrze, lepiej niż jakieś 90%graczy
LostGirl
8:59, 24 10 2003
A kto powiedzial, ze kobiety musza grac gorze :] Pewnie ze gramy tak samo albo i lepiej. To tez zaolezy w sumie z kim i w jakiej obsadzie sie gra, bo wiadomo ze w lepszych teamach lepiej idzie :]

Kobitki ;-] hmmm jak wylazł WolfikET jakoś mi się nie udało poigrać z kobitka w ET
ale może sie to zmienić ;-O
MaM NadZieJE ;=}
A rampek jest bardzo EnErgiCznY! ;=}
Ps.
POZDRO 4 ALL Dawno mnie nie Było ;=}
BadIDea
14:46, 24 10 2003
Fotka El_Madre
http://www.enemyterritory.pl/galeria/detai...fe9c9dce6a0081bMacie grzecznie dziekowac jej, gdy kopie wam dupy:)
I przepraszac za wlazenie w jej naloty!
(a nie kickowac z serva za TK)
Hehe.
no, jest Mysza, spoktałem ją i rzeczywiście gra dobrze, na pewno lepiej niż większa część ludzisk....jak na kobietę jest niezła....
no i jest jeszcze iilka :0000000000000
tak jak to powiedział far - pojechała by 90% forum - omg, pozdro
hehhe BadIdea BIG GoodShot z tym zdjęciem :]
ludzie moement moement my mówimy o kobietach tak jakby były jakies inne ????? Wszystkich nas łaczy jedno WOLF !!!!! i tu niema żadnych ograniczeń , co do wieku , płci ,rasy , wyznania
Erkekjetter
18:58, 24 10 2003
Hehe, niezła fota BadIdea
BTW nie zraniła Cie jeszcze tym kolczykiem na jęzorze?
LOKI 65t
19:34, 24 10 2003
Hehe fakt fota konkretna. Aczkolwiek imie ciut nie pasuje do kogos tak...energicznego.
tak na marginesie to darah/mysza to ta sama osoba;o
Erkekjetter
23:05, 24 10 2003
Hmm... Nie widziałem jej jaki Darah, albo nie kojarze

Mysza gra raz pod tym, a raz pod tym nick'iem?
Ragnak...
| QUOTE |
| znam jeszcze kilka kobitek na et np. end, n-r-s, vzn, roseone i wiele wiele innych;o (niech was niezmyla ich nicki to kobiety!;p) |
hmm... jeżeli to miał być żart... to troche kiepski... jeżeli mówiłeś serio... to pozostawie to bez komentarza...
Sagitarius
10:34, 25 10 2003
to normalne "graczyni" tak jak kazdy player jedne graja lepiej drogie gorzej..
jasne ze normalne
na scenie et jestem nowa i nie rozumiem facetow, ktorzy nie wierza ze jestem samica

zreszta na q3 bylo to samo
| QUOTE |
Ragnak... QUOTE znam jeszcze kilka kobitek na et np. end, n-r-s, vzn, roseone i wiele wiele innych;o (niech was niezmyla ich nicki to kobiety!;p)
hmm... jeżeli to miał być żart... to troche kiepski... jeżeli mówiłeś serio... to pozostawie to bez komentarza...
|
no niestety end NIE jest kobieta tak samo jak wyzej wymienieni(chyba:o) ale dopiero sie dowiedzialem, niechcialem nikogo urazic.
| QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 21:50, 22 10 2003) |
Prosper ty to sie zawsze tak naprodukujesz, zeby sie ilce podlizac A tak btw fakt faktem ilka fajnie gra, fajnie wyglada. Jak mowi moj slawny bind *(lub tez nie ) :::Witam Ciebie iilka ucielesnieniu marzen gracza i legendo zjazdu w Czestochowie::: |
Oj Omega Omega nie przesadzaj
btw Ty tez niezly jestes w te klocki
o czym swiadczy np Twoj bind 
Ps. co do jakeisgos meczyku z paniami to ustalcie konketny termin najelapiej weekend konkretna godzina np 19
i ja bym np chetnie zagrala moja propozycja : Zaduszki 02.11.2003 godz 19 np
np z reprezentacja pol 
jesli cos ustalicie dajcie mi znac na gg 1884330 bo nawet nie mam czasu na przegladnie boarda
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.