Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kobiety na scenie......ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
Prosper
QUOTE (Erkekjetter @ 16:58, 24 10 2003)
Hehe, niezła fota BadIdea biggrin.gif

BTW nie zraniła Cie jeszcze tym kolczykiem na jęzorze? tongue.gif

hehe, a czemu miala by zranic?
Moge powiedziec ze taki rzeczy raczej nie rania tongue.gif
Dajmos
niech kid ustali termin tego Meczu wew Forumowego i tam PANIE będą mogły sie wykazac :] hehehehheehe
s1ayer
dajmos tak ci sie spieszy zeby zostac wbitym w ziemie... tongue.gif
MoVo
UWAGA !!!!!
W niedziele (2.11, zaduszki) odbedzie sie meczyk miedzy kobietami, a chlopami. Niech zglosza sie jeszcze jakies panie, bo na razie jest tylko iilka. Aha, jeszcze serwer. Bedziem ciupać na C4&Poison (jak ktos nie wie 195.114.173.143.:27962). Jak was zbytnio groby nie wciagna, to zapraszam. cool.gif
Prosper
Ja bym zagral ale jako women biggrin.gif
Czy mozna tylko zalozyc niemiecka spodniczke i grac? Bez zmiany plci?
Dajmos
Prosper no wiesz co neico si utnie coś doda i bedzie GIt i mozęsz grać tongue.gif
mozę niech Women zbiorą se TIMA i zagrajana Meczu WEW Forumowym :}
Lilith
Ja z chęcią bym z wami zagrała w tym meczu, tylko że niedziela niezbyt mi pasuje... A tak wogóle, to o której godzinie go planujecie, bo ja najlepsze pingi mam po 21 wink.gif Chociaż różnie bywa, czasem wcześniej wink.gif
iilka
Robimy tak chetne panie do gry zapraszam dzis o 16:30 na # wolfpl na quakenecie szukajcie kogos o wdziecznym nicku poison*iilka jesli sie nie uda to czekam na inne propozycje ja ejstem dostepna od piatku do niedzieli pozdrowionka! wink.gif
LOKI 65t
QUOTE (Lilith @ 0:51, 1 11 2003)
Ja z chęcią bym z wami zagrała w tym meczu, tylko że niedziela niezbyt mi pasuje... A tak wogóle, to o której godzinie go planujecie, bo ja najlepsze pingi mam po 21 wink.gif Chociaż różnie bywa, czasem wcześniej wink.gif

Ahem pytanko ciekawskiego :

Czy ty to Lilith (blekitne litery) odwiedzajaca dosc czesto server DOD ?
eXtreme
Jak narazie to mam wrażenie, że w ET gra tylko parę kobiet,
więc o jakim meczyku tu mówicie. Może ich jest 5 może 4.
Znając życie gdy wkońcu dojdzie do takiego meczu będą
może 2 prawdziwe kobitki, a reszta to stworzone na tę okoliczność
męskie cioty. laugh.gif
Lilith
Tak, to właśnie ja, Loki smile.gif

Też się obawiam, że z tego meczu nic nie wyjdzie, chociaż...
Jakby co, to mi pasuje raczej każdy dzień, oprócz niedziel i najlepiej wieczorem wink.gif
LostGirl
Ja sie pisze na taki mecz, ale faktycznie bez uzupelnienia nie ma szans :[ W sumoie zagra nas moze 3-4 osoby, bez uzupelnien sie nie obejdzie
Saari
O ja matol jak zawsze sie ostatnia skapne ze fajny temat jest laugh.gif

Na razie minelo dopiero pare dni od czasu kiedy mam grywalnego neta w domu (I love autocom!), ale powoli ja i moja wierna strzykaweczka nadrabiamy straty smile.gif
MoVo
No i co?? Odbył się ten meczyk, bo w niedzielę jeszcze na groby byłem zmuszony jechać i za nic nie mogłem się wyrwać. Jak był to niech mi ktoś na moje GG(2452625) wyśle relację i opisze wrażenia. cool.gif
iilka
sad.gif niestety sie nie odbyl ale mam nadzieje ze moze kiedys dry.gif
RosOne
QUOTE (R4Gn4k @ 23:04, 22 10 2003)
imo darah engiem nie grywa(przynajmniej ostatnio) jej powolaniem jest medyk imo btw znam jeszcze kilka kobitek na et np. end, n-r-s, vzn, roseone i wiele wiele innych;o (niech was niezmyla ich nicki to kobiety!;p)

Ja wiem ragnak, ze śnisz o mnie jak cie zabijam wink.gif

...ale nie jestem kobietą. Nie mam pojęcia skąd to się w ogóle wzieło. Aha, I jeszcze jedno, RosOne, nie RoseOne cool.gif
Hannibal
biggrin.gif A to dopiero musi byc policzek w twarz. RosOne kobieta.
Jednakze czasem takie pomylki sa nieuniknione (ah te nicki).
Zastanawia mnie tylko jedno.
Czy jka sie dowiadujecie ze XXX jest kobieta to strzelacie troche mniej celniej i albo leczycie czesciej? Czy tez traktujecie jak regularnego przeciwnika/teamata i nie zwracacie na to uwagi?
Jesli chodzi o mnie to nie ma znaczenia choc uleczony przez M czy L czuje sie jakby zdrowszy hehe. Moze to te fluidy cool.gif
PaniKraca
Hej dziewczyny i chlopaki! wink.gif ja tez jestem dziewczyna ,ktora gra od niedawna w ET! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i znajde tu nowych przyjaciol z tym samym hobby cool.gif Pozdrawiam zolnierze i zolnierki-do zobaczenia na polu walki smile.gif
Prosper
QUOTE (PaniKraca @ 15:44, 20 11 2003)
Hej dziewczyny i chlopaki! wink.gif ja tez jestem dziewczyna ,ktora gra od niedawna w ET! Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona i znajde tu nowych przyjaciol z tym samym hobby cool.gif Pozdrawiam zolnierze i zolnierki-do zobaczenia na polu walki smile.gif

Witam kolejna pania w gronie wolfplayerow i playerek biggrin.gif
G.J.
imo zróbmy na serio mecz kobiety vs faceci moge zaproponować serwer: 217.113.224.142:27980 wink.gif
w dowolnym terminie reszte pozostawiam was.... będzie fajna zabawa biggrin.gif
SMG
Saari i jej strzykaweczka, LostGirl sama elita. Panowie, ale bysmy w dupe dostali tongue.gif

p.s. Saari pamiętasz może SzalonegoMedyka ?
Usagi
naliczylem 8 kobiet na scenie ET, ktorych jestem pewien ze sa kobietami... co ja mialem... aha, to bylo tak a propos tematu smile.gif
F.B.I|Koyot
Taaa. Już sie nie mogę doczekać. Chcę sprawdzić czy to że iilka jest taka dobra to tylko pogłoski czy true smile.gif Bo nie ma co kręcić ale na arenie et faceci i kobiety nie są przeważnie równymi sobie przeciwnikami sad.gif Ubolewam nad tym szczeże. Poprostu kobiety mało grają. Może iilka jest wyjątkiem (chwała jej za to), ale osobiście spotkałem w et tylko dwie panie. ph34r.gif
Usagi
wszystkie kobiety ze znanych mi graja dobrze jak nie bardzo dobrze. typowe, jezeli kobieta sie za cos bierze na pro, to musi byc w tym naprawde dobra. jak martyna z tvn wink.gif
sayetan
no usagi tu masz racje bo Martyna z TVn umie pokazac tylko swoje cialo, nic innego...
w Iti sie niestety tego nie da, a szkoda....
oferma
ragnak:
imo darah engiem nie grywa(przynajmniej ostatnio) jej powolaniem jest medyk imo btw znam jeszcze kilka kobitek na et np. end, n-r-s, vzn, roseone i wiele wiele innych;o (niech was niezmyla ich nicki to kobiety!;p)

tiaaa? a sprawdzales? :]
to ze Darah/Mysz to wiadomo
end - jesli to ten ktorego pamietam z rtcw (chyba riddle (?)) to nie jest kobieta wink.gif
n-r-s - w tej chwili gra w Fallen, ale niektorzy pewnie pamietaja [BK]Nurse z rtcw? :] i tez NIE jest kobieta biggrin.gif
roseone tez juz wyjasnione
vzn nie znam i nie widzialem - ale dla dobra waszego zdrowia psychicznego proponuje uznac ze to meski fake jakis tongue.gif

ale co by nie mowic pozdrawiam PrawdziweDziewczyny =]
ptOk
heh, "pewniakiem" jesli chodzi o plec (przepraszam za tak brzydkie okreslenie tongue.gif ) jest z0rika - obecnie gra w klanie _easy cool.gif i jest "dziewczynka" na 100% ph34r.gif
Soulless
Koyot Iilka jest naprawde dobra smile.gif
sparrow88
jasne że są , mama nawet jedną w klanie biggrin.gif
Usagi
hehe martyna wygrywa rajdy samochodowe + za!@#iscie zna sie na samochodach. tyle chyba wystarczy. a ze jest bardzo ladna... czy ja powiedzialem ze dziewczyny/kobiety grajace w et nie sa rownie ladne jak ona, jak nie ladniejsze? ohmy.gif
G.J.
usagiemu tylko kobitki w głowie tongue.gif
a wracając do tematu u nas gra Karina - gra bdb 5 ale bez + biggrin.gif
patryko
CYTAT (s1ayer @ 20:56, 30 09 2003)
intruder - natalka lat 11 biggrin.gif

Tak się składa że nick "Intruder" należy do mnie... Natalka to moja siostra, która w rzeczywistości ma 13 lat i gra na moim profilu gościnnie... jak mnie nie ma przy kompie smile.gif
c0m4r
Moge z nią zagrać na duelu? pliss :}
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.