Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kobiety na scenie......ET
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Wolfenstein: Enemy Territory > W:ET Wedlug kobiety
Stron: 1, 2
MoVo
Czy w Wolfa grają w ogóle jakieś dziewczyny? Może ukrywają się pod męskimi nickami. Jeżeli spotkaliście jakąś w czasie gry to opiszcie wrażenia (czy dostaliście od niej w dupę czy nie? A może ona dostała? biggrin.gif ). Zastanawiam się czy istnieje jakiś kobiecy klan ? Chętnie bym spróbował jak to jest grać z dziewczynami.
POP
gracza-kobiete mozna rozpoznac po tym ze czesto zmienia makijaz (coverops) tongue.gif
s1ayer
intruder - natalka lat 11 biggrin.gif
ronin
Zorika eng
Zipper
hmm
to wy malo na irku siedzicie albo wogole
Saari, Iilka , Trissi and many many more btw pozdro dla wymienionych wyzej ;o
Dajmos
Hmmm cieyz mnie to ze w ET grają dziewczęta ale to są dziewczęta tongue.gif a nei pełne KOBIETY tongue.gif ( HELGI )
grałem z kilkoma jzu i niemoge powiedzieć są na serio moze nie dobrze ale maja pojęcie o tej grze
Prosper
QUOTE (Dajmos @ Sep 30 2003, 08:24 PM)
Hmmm cieyz mnie to ze w ET grają dziewczęta ale to są dziewczęta tongue.gif a nei pełne KOBIETY tongue.gif ( HELGI )
grałem z kilkoma jzu i niemoge powiedzieć są na serio moze nie dobrze ale maja pojęcie o tej grze

lol jestes i tyle. Poison*iilka to prawdziwa kobieta (kto ja zna to wie) a gra lepiej od 80% tzw wymiataczy. Po prostu dobry gracz :]
iilka
wiecie co ale dyskryminujecie nas biggrin.gif gram i lubie grac i wcale mi z tym zle nie jest wink.gif

Ps. clq dziekuje biggrin.gif
LameBoy
ja znam jedną,gra pod nickiem _gR4nD_ od grandma, spoko panna, z PF'em często biega, byłem z nią w jednym klanie w AoT , lubi ostrą jazdę na spawnie od tylca biggrin.gif
s1ayer
tak moge potwierdzic slowa lejma...100% bejbe biggrin.gif
FarSight
QUOTE (Prosper @ Sep 30 2003, 09:36 PM)
Hmmm cieyz mnie to ze w ET grają dziewczęta ale to są dziewczęta tongue.gif  a nei pełne KOBIETY tongue.gif ( HELGI )
grałem z kilkoma jzu  i niemoge powiedzieć są na serio moze nie dobrze ale maja pojęcie o tej grze

lol jestes i tyle. Poison*iilka to prawdziwa kobieta (kto ja zna to wie) a gra lepiej od 80% tzw wymiataczy. Po prostu dobry gracz :]

Heheh szkoda ze mnie uprzedziles biggrin.gif .... i masz racje one (Trissi, Saari, Iilka) zmiotlyby 3/4 userow tego forum biggrin.gif ... aaa i jesio Amfa (qrwa nigdy nie zapamietam jak sie poprawnie pisze jej nick biggrin.gif)
Zipper
farto chyba amfisia biggrin.gif niewiem biggrin.gif taki siaki nik
kostek pl
raz gralem z jakas panna ktora byla CovOps i wszystkim nachy zabierala czaly czas niedobra dziewczynka blink.gif
MoVo
No to widzę, że gra was trochę w ET. Proponuję spotkanie na jakimś polskim serwerze i porządny meczyk.
Najlepiej w piątek. Szczegóły na GG biggrin.gif
iilka
hmm takie spotkanko to calkiem niezly pomysl biggrin.gif tylko omze sobota : huh.gif
s1ayer
tylko niech panie nie przyjda w strojach topless bo nikt nie bedzie strzelal biggrin.gif
DaBi
tylko niech panie nie przyjda w strojach topless bo nikt nie bedzie strzelal

Na taką taktyke pań też jest sposób . Trzeba byłoby wystawić do składu jakiegoś pana o innych poglądach na temat : Jaka płeć jest interesująca i powoduje szybsze bicie serca ? laugh.gif
POP
QUOTE (MoVo @ Oct 1 2003, 09:45 AM)
No to widzę, że gra was trochę w ET. Proponuję spotkanie na jakimś polskim serwerze i porządny meczyk.
Najlepiej w piątek. Szczegóły na GG biggrin.gif

chlopie to bardzo zly pomysl -jezeli kobiety przegraja to feministki beda wrzeszczec cos o dyskryminacji
jesli uda im sie wygrac powiedza ze jestesmy zniewiescieli tongue.gif
MoVo
Wszystkie panie chętne do gry zapraszam w sobotę po 19. Po szczegóły piszcie na GG:2452625 smile.gif
s1ayer
QUOTE (DaBi @ Oct 1 2003, 04:02 PM)

Na taką taktyke pań też jest sposób . Trzeba byłoby wystawić do składu jakiegoś pana o innych poglądach na temat : Jaka płeć jest interesująca i powoduje szybsze bicie serca ? laugh.gif

uczmy sie nazywac rzeczy po imieniu: geja biggrin.gif
Dajmos
No to teraz tylko czekamy na pierwszy KOBIECY KLAN :]
KiD
Wczoraj widzialem ,ze Saari is back online again tak wiec drzyjcie wszystkie maskie szowinistyczne swinie nadchodzi New Order.

Heh

Pozdro

Pig|4FuN
MoVo
QUOTE (iilka @ Oct 1 2003, 10:48 AM)
hmm takie spotkanko to calkiem niezly pomysl biggrin.gif tylko omze sobota : huh.gif

No to co iilka. Grasz dzisiaj czy nie? Odezwij się gdzieś koło 19:00 na GG.
Jeżeli nie dasz znaku życia będę na jawnecie albo pifpafie o 20:30. Jakbyś nie znała IP; jawnet:195.205.186.58:27960, pifpaf:195.216.104.40:27960. Czekam i życzę miłego fragowania. cool.gif
Lucky <PL>
Ja gralem z :

Darah(dobry eng)
Zosia(tez dobry eng smile.gif )
dorota(cziterka tongue.gif)
Kapral_Dud
a ja lubilem jak iilka mnie podnosila z ziemi smile.gif
Barbapapa
EE : jak widzialem , ze zabili Ilke to robilem drop gun i kladlem sie obok. A co ,polezymy i pogadamy sobie rolleyes.gif
BadIDea
1. ZOSIA - TO SAMIEC- ZONATY i DZIECIATY.
Nicka ZOSIA nadalem mu osobiscie - dla zgrywy jeszcze w RTCW.

2. kobieta - EL_Madre (czerwone) - Moja dziewczyna.
Ma spoko reflex i nie odpuszcza:) To jej pierwsza gra komputerowa!!! ( wczesniej tylko WAZ w Nokii smile.gif
Zaczynala engiem...lecz lubi strzelac i teraz ciagle gra Lojtem (o przepraszam: Field Opsem)

ss|KuBeK
Ja wiem ze panie grajace w wolfa to prawie wszystkie z Missek sa:D mowie wam takie laski ze ohhhhhh cool.gif Spoczko Pozdro all plec piekna
EmbeZZlemEnt
QUOTE (Prosper @ Sep 30 2003, 09:36 PM)
Hmmm cieyz mnie to ze w ET grają dziewczęta ale to są dziewczęta tongue.gif  a nei pełne KOBIETY tongue.gif ( HELGI )
grałem z kilkoma jzu  i niemoge powiedzieć są na serio moze nie dobrze ale maja pojęcie o tej grze

Prosper ty to sie zawsze tak naprodukujesz, zeby sie ilce podlizac tongue.gif A tak btw fakt faktem ilka fajnie gra, fajnie wyglada.
Jak mowi moj slawny bind *(lub tez nie )
:::Witam Ciebie iilka ucielesnieniu marzen gracza i legendo zjazdu w Czestochowie:::
LostGirl
Pewnie ze sa kobiety na scenie rtcw, nie koniecznie et, ale sa :] Wystarczy poszukac
R4Gn4k
imo darah engiem nie grywa(przynajmniej ostatnio) jej powolaniem jest medyk imo btw znam jeszcze kilka kobitek na et np. end, n-r-s, vzn, roseone i wiele wiele innych;o (niech was niezmyla ich nicki to kobiety!;p)
Dajmos
normalnie chiał bym zaprosic piękne panie do meczu wewnątzr FORUMowego :]
MoVo
Kobiety tez gracze, niech sie zglaszaja. Moze sa jakies do BABY teamu, bo cos tam ludzi malo jest na razie.
Dajmos
e no to sie zrobi Women's team albo bedą grać razem z nami wkońcu mamy równo uprawnienie tongue.gif:P
Erkekjetter
Co do kobiet, to kto gra na Days od Days napewno zauważył, że jest tam Mysza smile.gif Gra bardzo dobrze, lepiej niż jakieś 90%graczy biggrin.gif
LostGirl
A kto powiedzial, ze kobiety musza grac gorze :] Pewnie ze gramy tak samo albo i lepiej. To tez zaolezy w sumie z kim i w jakiej obsadzie sie gra, bo wiadomo ze w lepszych teamach lepiej idzie :]
ramp
user posted image

Kobitki ;-] hmmm jak wylazł WolfikET jakoś mi się nie udało poigrać z kobitka w ET

ale może sie to zmienić ;-O

MaM NadZieJE ;=}

A rampek jest bardzo EnErgiCznY! ;=}

Ps. POZDRO 4 ALL Dawno mnie nie Było ;=}
BadIDea
Fotka El_Madre smile.gif

http://www.enemyterritory.pl/galeria/detai...fe9c9dce6a0081b

Macie grzecznie dziekowac jej, gdy kopie wam dupy:)
I przepraszac za wlazenie w jej naloty!

(a nie kickowac z serva za TK)

Hehe.
dNkN!
no, jest Mysza, spoktałem ją i rzeczywiście gra dobrze, na pewno lepiej niż większa część ludzisk....jak na kobietę jest niezła....

no i jest jeszcze iilka :0000000000000
tak jak to powiedział far - pojechała by 90% forum - omg, pozdro smile.gif
Dajmos
hehhe BadIdea BIG GoodShot z tym zdjęciem :]
Dajmos
ludzie moement moement my mówimy o kobietach tak jakby były jakies inne ????? Wszystkich nas łaczy jedno WOLF !!!!! i tu niema żadnych ograniczeń , co do wieku , płci ,rasy , wyznania tongue.gif
Erkekjetter
Hehe, niezła fota BadIdea biggrin.gif

BTW nie zraniła Cie jeszcze tym kolczykiem na jęzorze? tongue.gif
LOKI 65t
Hehe fakt fota konkretna. Aczkolwiek imie ciut nie pasuje do kogos tak...energicznego. biggrin.gif
R4Gn4k
tak na marginesie to darah/mysza to ta sama osoba;o smile.gif
Erkekjetter
Hmm... Nie widziałem jej jaki Darah, albo nie kojarze wink.gif Mysza gra raz pod tym, a raz pod tym nick'iem?
end
Ragnak...
znam jeszcze kilka kobitek na et np. end, n-r-s, vzn, roseone i wiele wiele innych;o (niech was niezmyla ich nicki to kobiety!;p)

hmm... jeżeli to miał być żart... to troche kiepski... jeżeli mówiłeś serio... to pozostawie to bez komentarza...
Sagitarius
to normalne "graczyni" tak jak kazdy player jedne graja lepiej drogie gorzej..
m0nia
jasne ze normalne smile.gif
na scenie et jestem nowa i nie rozumiem facetow, ktorzy nie wierza ze jestem samica biggrin.gif zreszta na q3 bylo to samo smile.gif
R4Gn4k
Ragnak... QUOTE 
znam jeszcze kilka kobitek na et np. end, n-r-s, vzn, roseone i wiele wiele innych;o (niech was niezmyla ich nicki to kobiety!;p) 

hmm... jeżeli to miał być żart... to troche kiepski... jeżeli mówiłeś serio... to pozostawie to bez komentarza...

no niestety end NIE jest kobieta tak samo jak wyzej wymienieni(chyba:o) ale dopiero sie dowiedzialem, niechcialem nikogo urazic. unsure.gif
iilka
QUOTE (EmbeZZlemEnt @ 21:50, 22 10 2003)

Prosper ty to sie zawsze tak naprodukujesz, zeby sie ilce podlizac tongue.gif A tak btw fakt faktem ilka fajnie gra, fajnie wyglada.
Jak mowi moj slawny bind *(lub tez nie )
:::Witam Ciebie iilka ucielesnieniu marzen gracza i legendo zjazdu w Czestochowie:::

Oj Omega Omega nie przesadzaj huh.gif btw Ty tez niezly jestes w te klocki wink.gif o czym swiadczy np Twoj bind tongue.gif

Ps. co do jakeisgos meczyku z paniami to ustalcie konketny termin najelapiej weekend konkretna godzina np 19 wink.gif i ja bym np chetnie zagrala moja propozycja : Zaduszki 02.11.2003 godz 19 np wink.gif np z reprezentacja pol tongue.gif
jesli cos ustalicie dajcie mi znac na gg 1884330 bo nawet nie mam czasu na przegladnie boarda sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.