CYTAT(MirzA @ 14:49, 11 06 2007) [snapback]62925[/snapback]
Mój początek był wczoraj :) Głównie grałem w Q3A ProMode, dlatego przyjazne srodowisko enginu bardzo mnie ucieszylo :) Nie patrzac na to ze mialem wczoraj i mam jutro examin, przegralem kilka ladnych godzin na roznych sererach 9oczywiscie wczesniej co nieco czytajac) i milym zaskoczeniem bylo to ze spotykalem polakow :) Teraz chyba czas zaczac trening i szukac klanu, bo chyba najlepsza zabawa jest w klanie prawda ?
Pozdrawiam!
Jakis czas temu, nie pamietam na jakiej stronie byla publikowana lista najpopularniejszych strzelanek online i z tego co pamietam ET bylo na 4 miejscu, wiec to nie jest taki slaby wynik. Co do Polakow to nie masz sie co dziwic, bo to jest tak jak w normalnym zyciu- Polacy sa w kazdym zakatku swiata nawet w najmniej spodziewanych miejscach.
CYTAT(Konik @ 9:50, 12 06 2007) [snapback]62960[/snapback]
Polacy sa w kazdym zakatku swiata
Ano masz rację :) Kiedyś byłem w Paryżu, o dziwo na przystanku spotkałem bardzo nietrzeźwego Pana...polakowi halny nieżle wiał.
Nocny klub w Brukseli...ide do WC, a tam Pan głośno przeklinając po PL komentował czystość toalet ;)
Polacy są wszedzie to prawda :)
SPIDIvonMARDER
11:57, 13 06 2007
Zdobywamy Europę. Nie militarnie, ale zajmując jak najwięcej miejsc pracy. Mój brat był w Niemczech. W każdym większym delikatesie słychać polski język :P
i co mowi ten polski jezyk w kazdym delikatesie?
EINEN BIER?
czy
EINEN VODKA UND EINE WURST?
(nie znam de.)
SPIDIvonMARDER
15:39, 14 06 2007
Nie. Np. "a u nas to kosztuje 3,50! Widziałeś!" albo "co wolisz? Jasne,czy ciemne?". A tak poza tym, to bardzo wielu ekspedientów jest Polakami, i po polsku się u nich kupuje. :)
falubaz
16:33, 14 06 2007
To nie jest powod do dumy, ani chwalenia sie...
i to juz jest super offtop ;p
OT > odgrzebywanie tematow z 2004
Bardzo fajny topic, przeczytałem większość wypowiedzi :)
Gram w ET od półtora miesiąca. Nie pamiętam początkowego serwera. Pamiętam, że grałem soldier z MP40. Było krucho ;)
Biegałem tu i tam, ciągle zaliczałem glebę :)
Teraz gram na FFA. Zwykle Bunker Serwer 10 (EtPub), lub 4 (Noquarter).
Zwykle gram Medic lub Enginer, ale znajduję się już w każdej klasie, której strona akurat potrzebuje (CvOps, FOps).
Te serwy nie są szczególnie łatwe. Gra tam zazwyczaj 2-6 ludzi z "B", poza tym większość grających jest stała i doświadczona. Ostatnio zaprosili mnie na forum "Bunker". Olałem :)
W ET gram dla złapania luzu ;)
Moją przygodę z grami online rozpocząłem w 96. Sieć szkolna D2, Hexen, potem graliśmy w DN, później w Q.
Mam 30 lat :P
Pozdrowionka ;)
Estaloth
16:55, 5 02 2008
Masz 30 lat a odgrzewasz topik jak 13 letni nub. ;o
A gdzieś napisane że nie wolno :O Zwłaszcza, że nie dotyczy spraw już nieaktualnych. Ale przyczepić się zawsze można co?
blacktyger
15:28, 8 02 2008
Jak to... faceta jej brak : - D.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.