A czy wie ktos co nalezy zrobic ( jakie commendy wpisac ? ) aby w oknie programu byly wyswietlane dane servera tak jak tym screenie :
http://rtcw.filefront.com/screenshots/40/f...es2/21038_1.jpg U mnie na przyklad nie ma listy graczy po prawej stronie , u gory gdzie jest : Host name , map players itd nie ma nic wpisane , a po wpisaniu status wyswietla liste graczy i dane ( rate , msg. etc ) , ale sa one ,,poprzesuwane''

Program mam w wersji 1.0 ( sciagniety z et.pl ) , ale z tego co zauwazylem zostal on napisany przed wyjsciem ET , z tymze dziala z grami na engine Q3.
mam problem gdy dopisuje do lini komend "+SET FS_GAME ETPRO" żeby odpalić ETPRO to wyskakuje mi że scieżka jest niepoprawna , a paczka z ETPRO jest na swoim miejscu

OK problem rozwiązałem. Wszystkiemu był winien głópi cudzysłów

Ale mam nowe pytanie: Po czym poznam że odpala mi się teraz juz ETPRO bo w menu nieidze żadnych zmian.
i drógi problem to gdy chce się zalogowac na serw jako ref to wyskakuje mi " sorry referry status diable on this server" co sie dzieje i jak to usunąć ??
| QUOTE |
| Ale mam nowe pytanie: Po czym poznam że odpala mi się teraz juz ETPRO bo w menu nieidze żadnych zmian. |
Możliwe że masz za stary et pro. Menu wprowadzono dopiero w wersji 3.0.x. Wcześniej tego nie było
| QUOTE |
| drógi problem to gdy chce się zalogowac na serw jako ref to wyskakuje mi " sorry referry status diable on this server" co sie dzieje i jak to usunąć ?? |
Nie da sie usunąć bo server nie obsługuje takiej opcji. Poproś ładnie, cmoknij admina w dupsko to może ci pozwoli
ballack13
21:51, 15 07 2004
mam pytanie jak to jest z et pro
chodzi mi np. o aktualizacje na servie itp
bo postawil moj kumpel server na shrubie i niechce go zmienic na et pro bo mówi ze za duzo roboty itp ze trzeba aktualizowac
zauwazylem ze duza czesc servow ma takei cos
mod url
http://etpro.anime.netco to daje itp
pozdro
| QUOTE (evil_lord @ 15:57, 27 03 2004) |
Otóż tak: jestem adminem od niedawna i mam problem z tak zwanym bannerami. Otóż potrafię dodać jeden banner, ale 3 już nie. Moja konfiguracja wygląda tak. Chciałbym się dowiedzieć, jak zrobić aby te bannery zmieniały się powiedzmy co 30 sek ?
set b_multiview "1" set b_banners "3" set b_banner1 "TeKST nr.1" set b_bannertime "60" set b_bannerlocation "4" set b_brokenlogtimestamps "1" set b_shove "10" set b_banner2 "TEKST nr 2" set b_bannertime "60" set b_bannerlocation "4" set b_brokenlogtimestamps "1" set b_shove "10" set b_banner3 "TEKST 3" set b_bannertime "60" set b_bannerlocation "4" set b_brokenlogtimestamps "1" set b_shove "10"
Zastanawia mnie czy dobrze zrobiłem wpisując w b banners 3 .........pomóżcie - z góry dzięki ! |
Bede pisal krotko, bo pisze na "Klawiatura ekranowa" w WinXP - mam zwalona klawie 
Ten kod jest zły, ja jestem adminem od 28.06, ale umiem zrobic z servem to i owo
W przypadku nie dowierzania w me umiejętności - włazić na serva 62.233.169.170:27960 lub 62.233.169.170:27961 i podziwiać

Prawidłowy kod to:
set b_banners "3"
set b_bannerlocation "4"
set b_bannertime "60"
set b_banner1 "TeKST nr.1"
set b_banner2 "TEKST nr 2"
set b_banner3 "TEKST 3"
Dość prosty, nie ??? 
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś problemy to moje GG 1243396, e-mail [email protected]
Troche sie powieliłem, ale ...
... ja dla przykładu mam dwa servery (IP wyżej

) i ja uzywam nastepujacego kodu
-- plik etprosw.cfg --
set b_banners "6"
set b_bannerlocation "4"
set b_bannertime "5"
set b_banner1 "^2[^3ZYBRIX^2]^8Stop^dWatch"
exec server/banner.cfg
-- plik etprosix.cfg --
set b_banners "6"
set b_bannerlocation "4"
set b_bannertime "5"
set b_banner1 "^2[^3ZYBRIX^2]^8Six^dMaps"
exec server/banner.cfg
-- plik server/banner.cfg --
set b_banner2 "^dVisit: ^2www.zybrixclan.friko.pl"
set b_banner3 "^dmIRC: ^2#[ZYBRIX]Clan ^d@ QuakeNet"
set b_banner4 "^dAdmin 1: ^2[^3ZYBRIX^2]^8A^dx^8c^dee^8l ^d(GG: ^21243396^d)"
set b_banner5 "^dAdmin 2: ^2[^3ZYBRIX^2]^8p^de^8g^da^8z ^d(GG: ^22419446^d)"
set b_banner6 "^hET Pro 3.0.1 "
Jest to bardzo wygodne przy większej ilości serverów
Dostaliśmy ostatnio serek z GamesNet... ekhm, dostaliśmy, kupiliśmy
Próbuje bawić sie z niektórymi komendami, i zastanawiam sie jaka jest komenda regulująca szybkość przypływu staminy. Na LNA bardzo przydatne. Ale nie chodzi mi o devmap i nofatigue, bo to jest aż nazbyt duże uproszczenie
Mogłby ktoś zamieścic przykładowy CFG jakiegoś servera ? bo ten program WolfesnteinET server setup mi nie chce działać :/
P.S. Robie DEDICATED SERVER - Internet, a ASE go nie wykrywa co jest grane ? Aha i jaka jest komenda na pokazanie IP serva ktorego stworzylismy
| CYTAT (AdI-O @ 11:47, 18 09 2004) |
Dostaliśmy ostatnio serek z GamesNet... ekhm, dostaliśmy, kupiliśmy Próbuje bawić sie z niektórymi komendami, i zastanawiam sie jaka jest komenda regulująca szybkość przypływu staminy. Na LNA bardzo przydatne. Ale nie chodzi mi o devmap i nofatigue, bo to jest aż nazbyt duże uproszczenie |
Nie ma takiej komendy.
Ewentualnie komenda typu cheat protected - timescale - ale ona przyspiesza wszystko.
Zamiast kombinować poprostu używaj nofatigue.
w sumie nie Święty

jak mu bardzo zależy to może sobie wyliczyć stosunek timescale do g_speed tak żeby postaci poruszały się identycznie, i broń strzelała bez zmian.
(teoretycznie)
Ha Widzisz - ale jeśli nawet zwiększy np 2 razy timescale a 2 razy zmniejszy g_speed to jeszcze zostaje szybkość opadania (czyli grawitacja).
Nie wiem czy się nie mylę bo ostatnimi dniami nie mam dostępu do kompa z Wolfem ale czy g_speed ma wpływ na szybkość opadania ?
Bo napewno szybkość od grawitacji nie zależy liniowo od g_gravity.
teoretycznie
wartość g_speed kontroluję tylko i wyłącznie wartość wektorów na płaszczyznach X i Z (p. poziomej), z kolei g_gravity określa wartość wektora osi Y (p. pionowa - czynnik symulujący grawitację).
praktycznie
manipulując parametrami g_gravity, g_speed, timescale nie da się stabilnie utrzymać stosunku jaki panuje przy domyślnych wartościach w/w komend od momentu kiedy manipulacja ma na celu zmniejszenie czasu regeneracji staminy do skillowania strafe jumpów bo już sam strafe jump jest anomalią, która nie występuje w fizyce.
Co trzeba wpisac w campaigncycle.cfg by odpala sie 1 campania np. 6map ale resza byla dostepna w vote ??
unikalną nazwę kampani, którą masz na myśli?
keNOOBie|PL
10:08, 20 11 2004
Hmm chyba wiem o co ci chodzi...
wiec tak...
1. skoro potrafisz odpalic serwer z jakas kampania, to praktycznie nic wiecej nie potrzebujesz....
reszte kampani umieszczasz w tym samym folderze (i w momencie trybu Campaign), widnieja mozna zaglosowac na pozostale ...
przy zmianie trybu gry na np SW mozesz wybracposzczegolne mapy itd....
mam nadzieje, ze o to ci chodzilo... jezeli nie.. opisz troche bardziej szczegolowo problem....
Pozdrawiam
Nie chodzi mi o to ze jak dopalam server ma byc np nazwa kampani wolf6map i jak sie zakonczy by nie zmienial sie na inna tylko byla 1 w kolko. ale reszat kampani byla dostepna w vote.
ok juz znalazem tu Configuracja
Teraz jak zrobic by po wlczeniu servera czas ustawiony byl na 30 minut nie na 20
Witam
Jaką komendę należy wpisać w konsoli aby zaktualizować pb na serku, i czy można to zrobić z refa czy czeba z rcona ??
Mam rcona do serwer, który stoi pod linuxem
podłączyłem się , zalogowałem (\rconpassword xxx)
zmieniłem i dodałem pare wpisów do konfiga:
\rcon seta .Loacation "Poland"
\rcon server_motd3 "Super Serwer"
\rcon sv_wwwBaseUrl "www.wp.pl"
i tym podobne sprawy, wyszedłem z gry, zaznaczyłem w ASE ten serwer i wcale nie wyświetlało mi tych wpisów co dodałem; wbiłem się jeszcze raz, i posprawdzałem wpisy komendami \rcon sv_wwwBaseUrl \rcon server_motd3 itd. i pokazywało moje wpisy.
Pewnie trzeba zrestartować serwer, ale fizycznie nie mam do niego dostępu.
Co w takim razie trzeba zrobić, żeby zmiany odniosły skutek??
Sam odpowiedziałeś na swoje pytanie. Serwer trzeba położyć i ponownie postawić (zresetować). Niestety z rcona można tylko położyć serwer ale do postawienia jest potrzebny fizyczny dostęp (lub przez telnet, ssh - najlepiej abyś wyrzeźbił od admina tego serwera dosep przez telnet)
Jeśli serwerem opiekuje się jakiś porządny admin to powinien ustawić opcję automatycznego resetowania serwera co jakiś czas (bo serwer czym dłużej pracuje tym jest większa sznasa że może sie coś krzaczyć) - niech napisze jakiś skrypcik które powoduje że np serwer ulega killowaniu i wstaje o jakieś godzinie (najlepiej coś koło 5 rano bo wtedy gra najmniej osó

.
Ewentualnie niech dopisze proces serwera do crontab - wtedy jeśli nawet serwer ktoś skilluje (np ty rcona) to zaraz wstanie.
Ustawienia typu motd działają od razu (wystarczy dać map restart aby zobaczyć skutek).
Natomiast cvary które chciałeś dodać z kropką na początku tak aby w eye był widoczny opis (postawienie . lub _ powoduje że są wyświetlna na początku) będą działać dopiero po restarcie serwera.
Spróbuj ewentualnie zamiast seta . zrobić sets. Sets w przeciwnieństwie do seta jest dedykowane do definiowania własnych tekstów.
Mam jescze pytania odnoście kilku wpisów w konfigu:
Co mam wpisać w net_ip jak serwer ma dwa adresy (LAN 192.168.xxx.xxx i PUB 212.xxx.xxx.xxx).
Dwa razy wpisać tą linijke, raz z IP LAN a drugi z PUB???
Do czego służy komenda sv_maxRate
Domyślam się

, że coś z transferem, ale nie wiem dokładnie co. Serwer stoi na łączu 2/2 Mbps, stoi jeszcze na nim CS 1.6 i CoD.
Co mam wpisać tam wpisać?
A to do czego
sv_lanForceRate
pmove_fixed
pmove_msec
Jak jest prawidłowo g_synCHronousclient czy g_synCronousclient
mam problem z zrobieniem serwa

jak zrobie serwa i naniego wejde to nikt nie może sie do niego dołączyć ( jednej osobie sie udało ale to wszystko)
nie wiem co robic i nie wiem jak co ustawic aby dobże zrobis serwa(naj lepiej bym prośił o fotke jak i co trzeba zrobić) prosze o natychmiastową pomoc na mojego maila
[email protected]
Jaka komanda w configu moza wylaczyc granat na rifla
Witam, moja sprawa wygląda następująco.
Mam neo 1 Mbit i mam server ktory mi udostepnia polaczenie. Przekierowalem porty:
27960 udp/tcp 27950 tcp/udp
Z tego co wyczytalem to powinno wystarczyc, ale jak zakladam serva w ET to itak jest to localhost i dziala tylko w lanie. Byćmoze musze wiecej portow przekierowac, ale nie znalazlem nic na ten temat:/
Prosze was o pomoc
Może w CFG serva nie dałeś opcji , że server jest widoczny na "zewnątrz" tzn z Internetu (jush nie pamietam jak to się dokłądnie nazywało) tesh mam z routerem podobny problem tyle że dotyczący ts-a na linuksie,
LouCypher
0:43, 25 01 2005
Witam, mam zamiar postwic serva na headshot_modzie tylko jedna rzecz mnie wk-denerwuje, jaka komenda odpowiada za ustawienie spawntime'u? komenda g_alliedspawntime "x" oraz axis..... nic nie daje (jezeli to sa zle komendy to nie pytajcie skad je wyczesałem). Czy jest mozliwe ze etmain tej komendy nieobsługuje? Nie chce mi sie ciagle wlazic w giere i recznie ustawiac spawntime.
Pozdrawiam
LCF
[SIZE=1]
Mam założyć serw ET na mojej osiedlowej sieci (mam byc adminem itd.)
Problem w tym że dowiedziałem się że system na serwerze to jakiś FreeBSD 5.1-RELEASE-p17 nie mam pojęcia co to za g***o
1. Czy na tym systemie możliwe jest w ogóle stawianie serwa pod ET.
2. Jeśli tak to prosze o instrukcje jak to zrobić.
Odpowiedzi tu na forum bądź na adres e-mail -
[email protected]
keNOOBie|PL
22:17, 27 01 2005
LouCypher
Hmm pytanie ... na etmain ??? dlaczego nie etpro
... jezeli chodzi o respawn time to NIE nie mosisz ustawiac go za kazdym razem recznie... do tego sluzy skrypt umieszczony np w pk3 ... najlepiej zrozumiesz jak otworzysz jakis plik pk3 (najlepiej jakis wiekszy zawierajacy mape/y) za pomoca winrara i zlookasz nastepujacy plik....
<plik>.pk3/maps/<nazwa_mapy>.script
masz tam rozne sekcje odnoszace sie do roznych ustawien.. tutaj mozesz robic prawie wszystko... z mapa/objectivami/spawnami/respawntimem i wiele innych...
Przykladowy wycinek takiego pliku...
| KOD |
game_manager { spawn { // Game rules wm_axis_respawntime 14 wm_allied_respawntime 14 wm_number_of_objectives 8 wm_set_round_timelimit 30 ... |
Have Fun
LouCypher
19:16, 2 03 2005
nie śpieszno mi było z odpowiedzia
| CYTAT |
| ... na etmain ??? dlaczego nie etpro |
headshot_mod współgra z etmainem (etmain hitboxes roxx :])
Nie wiem czy na etpro mozna ustawić instant gib po jednym HS, a o to mi głównie chodzi.
Chce jeszcze dorzucic
etadmin_moda który niestedy działa bezproblemowo na linuxie a moj serwer leży na chaniebnej windzie. Lecz wyszukałem alternatywe o nazwie cygwin (środowisko linuxa dla windowsa) wiec bede musial pokombinowac. Jak ktos bawił sie admin modem na windzie to prosze o jakis kontakt.
| CYTAT |
| jezeli chodzi o respawn time |
Dzieki za instruktarz lecz te 2 komendy wsumie wystarczają
set g_useraxisrespawntime "10"
set g_useralliedrespawntime "10"
tylko jesli jakis łeb zmieni kampanie na northafrica lub centralEU to respawn time wraca do standardowego :| wiec jak mnie to zacznie wkur.zać to zastosuje twoją metode.
Witam
Chcialbym sie dowiedziec jak uruchomic na serwerze funkcje semiadmin, znalazlem jakies funkcje dla semiadmina ale nie wiem jak to ugryzc

, wiem ze semiadmin ma pewno mozliwosci; tuyp zalozenie hasla ale nie jest to rcon i na tym mi najbardziej zalezy aby ktos z kolanu mogl zalozyc haslo na serwer ale nie mial rcona :]. Semiadmin to jest jakas funkcja etpro.. i tyle wiem na ten temat :/ pliz help
michal3148
11:11, 13 03 2005
mam pytanie co trzeba wzucic na serwer [ jakie pliki ] zeby załozyc serwer ET ??
i czy da sie go kontrolowac na odległosc, mam serwer u kolesia ktury daleko odemnie mnieszka [ i niegra w ET ] a ja mam byc głównym adminem tego serwera?? da sie cos takiego zrobić ??
michal3148
21:03, 13 03 2005
AHA chba rozumie. Nie trzeba wstawiac na serwer jakiegos specjalnego programu[ patchów do serwerów modów, programów itp] , tylko poprostu instalujesz ET i twozysz gre. spoko.
| CYTAT (conish @ 20:25, 13 03 2005) |
A do administracji wystarczy putty.
|
a gdzie moge znaleść to cos, program o nazwie ''putty" bo jak zagladałem tu i ówdzie to nic nie widziałem. Ale spoX. Puzniej poszukam dokładnie.
PS- to pełana nazwa tego programu i czy trzeba miec specjalna wersje pod linucha??
PS2- serwer jest na linuchu a ja mam XP - bedzie działać ??
Mam pyt. dotyczące shruba. Co do servów to jestem n00bem więc proszę sie nie smiać... Co trza zrobic żeby założyc serv na shrubie. Chcę go założyć na moim kompie ale żeby był dostępny w internecie albo ew. tylko w lanie. I jeszcze jedno na jednym servie widzialem jak kolesie bawią się komendą "!rev [nick]" (gdzie [nick] to nick gracza),która sluży do podnoszenia gości potrzebujących meda- jak to więc zronić? Co dokładnie muszę ściągnąć. Mam jeszcze male pyt. jak gdy zaloze serwer dedykowany na internet moge sprawdzic jakie ma IP ?? Mam mały problem. Gdy założe na LANie serv to gdy wpisuje !admintest to pisze że nie mam przywilejów aby korzystać z tej komendy. Z góry dzięki.
re: michal3148
moze slyszales o stronie www.google.pl ? Polecam wpisac putty.
re:ellox
Do postawienia serwera z shrubem wystarczy sam mod. Niestety nie znam tego moda wogole wiec nie powiem Ci co dalej tymi komendami...
Skad moge sciagnac configi servera takie jak:
cb & rtcw.no
3o3
itp.
Odpowiedzmy sobie na pytanie:
Czym sa configi serwera?
Sa to ustawienia serwera ktore mozna sobie spisac w jednym pliku.
Co to sa configi cb&rtcw.no?
Sa to sugerowane ustawienia serwera przez ligi cb i rtcw.no spisane w jednym pliku (oczywiscie 3on3 i 6on6 sa osobno)
Skad sciagnac taki plik?
Sugerowal bym ze strony tych ligi. Prawda ze logiczne? Ewentualnie zapoznac sie z wyszukiwarka www.google.pl, ktora jest naprade dobra.
Dla leniwych:
http://www.clanbase.com/files.php#ET
Hej, mam następujący problem z serwerem - po odpaleniu go na linuksie i próbie podłączenia z innych kompów mam zawsze taki komunikat:
http://piastlan.net/et.JPGSerwerek leci na wersji 260 - komputery klienckie też majątaką wersje zainstalowaną, mimo wszystko wyświetla taki komunikat. Mam 2 serwery na tej samej dystrybucji i na jednym działą idealnie, a na 2gim właśnei taki krzaczek. Próbowałem instalacji na czysto oraz przekopiowania plików z istniejącej i działającej instalacji. Mimo wszystko nadal straszy to okienko i nie da się wejść. Czy ktoś spotkał sie już z takim kwiatkiem ? Wiecie jak można temu zaradzić?
Ja mam taki problem, ze nie wiem jak ustalic na servie zeby byl callvote na cfg wie ktos moze jak zrobic by ta funkcja istaniala ?
istnieje, ale nie ma jej w
esc->callvote
trzeba ja wpisywac recznie w konsoli
| KOD |
| callvote config nazwa_konfiga |
Dobrze jest wczesniej w cfg dopisac taka linijke:
Inaczej nie wszystkie cfg bedzie sie dalo callvotowac, a ustawic cfg bedzie sie dalo tylko z rcona.
Znam ta komende chodzi mi o to jak zrobic by byla ona wlaczona lub wylaczona Callvote config enable lub Callvote config disable
no tak... bo to mniej oczywiste

Jak wszystkie inne
vote_allow_config 0/1
Nie o ta komende mi chodzilo

chodzi mi o to, ze jak gram na servie mojego klanu to czasami admin zmienia ustawienia na standardowe i nie mozna wtedy wykonac callvote'a na configi (3vs3, 6vs6 itd). A chce przez rcona wlaczyc mozliwosc vote'owania na cfg.
I tak btw ty nie grales kiedys w tfl' ?
gralem
Sprawa jest taka... Ze jezeli ktos restartuje Ci serwer to laduje sie config z pliku server.cfg. Jesli nie ma tam linijki z
to zablokowane bedzie votowanie configow.
Wystarczy wiec dopisac to do server.cfg
J z koleij chciałbym wiedzieć na jakim sprzecie powinien chocic serwer żeby wszystko było płynnie ładnie. Drugi pytanie to czy wystarczy 2 MB łącze na jeden serwer ET najelpiej zeby było to pablic z 25 slotów. Trzecie pytanie to co powinien miec ów serwer zeby był tak popularny jak np. killnet albo komnata albo żęby grali na nim dobrzy gracze.
Sprzet nie musi byc super wypas. Wystarczy jakies 512ram i jakis niewielki procek. Oczywiscie na linuchu bedzie lepiej.
2MB = ~250 kb/s
pakiet ma okolo 10kb. Wiec teoretycznie styka. Pytanie tylko czy masz rzeczywiscie upload 2MB.
Jesli chcesz by byl tak popularny jak komnata i killnet to musisz wylaczyc pb, ustawic xpsave i zapisywac staty.
Jesli chcesz by grali na nim dobrzy gracze sugeruje zmiane trybu na sw, bez xpsave, z pb itd. I najlepiej wrocic sie o jakis rok w czasie...
keNOOBie|PL
21:00, 30 07 2005
| CYTAT (conish) |
2MB = ~250 kb/s pakiet ma okolo 10kb. Wiec teoretycznie styka. Pytanie tylko czy masz rzeczywiscie upload 2MB. |
-
Twoja propozycja (Zaraza) (odnosnie Chello Classic-2Mb): -
download~max 256 KB/s (ok 240)*
-
upload~max 48 KB/s (ok 43)*
*wartosci raczej stale osiagane przeze mnie (moga sie roznic nieznacznie u roznych klientow)
-jezeli chodzi o lacze na serka.. to nie zapominaj, ze serek nie tylko wysyla..(upload) ale takze pobiera dane (download)... a dla serka Upload jest zdecydowanie wazniejszy...
-o ile dobrze pamietam wielkosc pakietow jest zmienna i zalezna np od ilosci playerow na danym obszarze ... , czyli im wiecej sie dzieje tym wiekszy pakiet...
-nie zapominaj, ze upload nie jest rowny downloadowi... zarowno lacza jak i wielkosci pakietow wysylanych/pobieranych przez serwer
-i imho ostatni wazny element... przy wykorzystaniu serka jako miejsca z ktorego sa pobierane pk3 z konfiguracja dla danej np kampanii, musisz zarezerwowac kolejny transfer (szczegolnie jak pliki te zajmuja o wiele wiecej niz kilka kilo)...
ogolnie te 2MB sa dobre ale pod wzgledem klienta nie serwera/hosta
a na 25 playerow zdecydowanie za male
CIEKAWE LINKI:Parametry Uslugi ChelloWszystko na temat zakladania serka ET (ang)Pozdrawiam
steelshark
15:43, 27 08 2005
Ja mam następujący problem.
Stawiam serva wszystko ładnie pięknie działa, ale... nie ma ETPro

Wpisałem do lini komend +SET FS_GAME ETPRO
Ale po starcie serva w server info mam etmain.
Zalezy mi na ETPro ponieważ chce tam wgrać cfg'i CB i grać tam sparingi i mecze w ramach CB, ale do tego potrzebuje ETPro.
Z góry thx 4 help!!!
skoro wpisales +SET FS_GAME ETPRO, to wpisales zle.
trzeba wpisac +set fs_game etpro
nie wiem czemu ale wielkosc liter ma znaczenie xD przynajmniej pod windowsem
steelshark
23:00, 29 08 2005
troche pomogło thx, ale nie do końca pokazuje mi sie taki komunikat
| KOD |
| ETPro wants ET 2.60 win - x86 Mar 10 2005, not _ |
I nadal nie moge ruszyć serva z ETPro. Mam ET 2.60 i nie wiem co dalej.
et 2.60 lubi sie z etpro 3.20
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.