CYTAT
1. Blad prawdopodomnie jest z powodu ze zle wpisany masz "Stats filename" jak widzisz tu
http://two.xthost.info/cumsh0t/xvidsetting01.gif "stats filename" jest po kropce ".", domyslnie virtula dub ustawia slash "/" wiec zmien z "/" na "."
A mozesz podac przykladowa nazwe , bo zmienilem na kropke i dalej nic , nie wiem czy mam dawac cala sciezke na D:/costam/costam/.video.pass czy sama .video.pass ? i czy 1pass ma miec taka sama nazwe jak 2 pass ? bo do tego drugiego nie ma ustawien na screenach i czy mam dac taki sam znaczek jak jest na screenie (takie dziwne W z kreseczka) pomiedzy krpoka a video , jesli tak to jak to zrobic ? ?
CYTAT
2. To ze jest to ja wiem, nie znaczy to ze sie tego uzywa, probujesz na sile sobie ulatwic prace, a potem piszesz ze nie mozesz uzyskac dobrego ratio. Jak mowie ze z tego nie bedzie nic dobrego to ty swoje, chcesz walczyc z vegasem i jego opcjami dla xvida, prosze bardzo, moj pierwszy film byl tak zrobiony dawno temu i pomimo duzej wagi 350 mb na 10 min jakos naprawde byla do dupy.
Spoko , nie wiedzalem ze sie to robi w vdubie ;) dlatego robilem przez vegasa