on mnie nie wywala za name stealing po prostu po tym kounikacie mnie nie ma a to na pewno nie jest bład bo jeszcze sie nie spotkałaem zeby ktos grał z nikiem celtic*gollum** wiec widzisz
bład ten mam ciagle i nie moge go zniwelowac przez co nie moge grac w et to jest najbardziej bolace ;/ Poza tym ten bład jest u mnie polaczony z informacja o braku na dysku pliku z cd keyem do et a o ile wiem taki nie istnieje ... Poza tym gdy włanczam pbweba ten nic nie moze sciagnac ... mówie po prostu kicha z tym ...
| QUOTE (Gollum @ 18:02, 7 03 2004) |
Aha dodam jeszcze ze jak odpalam pb weba dostaje nastepujacy komunikat po initalizingu **EROR estabilisihng web comunication with web server at www.evenbalance.com |
To znaczy zę masz z dupy łącze lub jego konfiguracje i nie możesz skontaktować się z serverami PB (evenbalance) bo masz (packet losty/lagi/poblokowane porty/ itp - niepotrzebne skreślić)
| QUOTE |
Do nie dawna nawet ja nie widziałem co zrobić z durnym i ... *WARNING* -iem !! Od dobrych znajomych i kolegów z ET pomogli mi wyleczyć tą chorobe !!
Jak się pojawia WARNING na rzeba pisać (jak ktoś nie wiem:D, zależy też co bedzie pisalo jaki typ WARNING-a się nam pojawia. Chyba najwięcej razy WARNING taki wyskoczył: /Cvar r_ati_fsaa_samples (=1) ; / Cvar r_ati_truform_tess (=1) . Żeby się nie pojawiało to trzeba przepsiać ale bez "Cvar" /r_ati ... i po samples lub po tess napisac 0 (zero:))
Jak by ktos mial jakies WARNING-i to z chęcią pomoge mu tę chorobe ET zwalczyć !!! |
No ja mam własnie ten problem. Nie wiem gdzie to mam pozmieniac to o czym mówisz.Wyskakuja mi tez inne komunikaty. Te które zdazyłem uchwycic to:
| QUOTE |
PunkBuster Client : 3 Current Cvar Violations *Warning*:Warning!: Cvar rate (-5000) must be Inside 7000 to 25000 *Warning*:Warning!: Cvar r_ati_fsaa samples (-1) must be EQUAL TO 0 *Warning*:Warning!: Cvar r_ati_truform_tess (-1) must be EQUAL TO 0 |
PS. Problem wyskakuje na Tenbicie.
PS2. Własnie próbuje sie dowiedziec co to jest bindowanie żeby zrobić jak jest tu napisane:
| QUOTE |
| Jesli chcesz sobie komfrtowo pograc, to zbinudj np. zmiane tych cvarow pod jednym klawiszem i kiedy wyskoczy Ci ten komunikat nie musisz tego mozolnie wpisywac. Swoja droga niektorzy admini naprawde maja problemy bo spotkalem sie np. z r_picmip 2, czy tez cg_atmo 1 (sic!!) |
Czy ktos może mi pomóc w zbindowaniu tego ?
tak, ktoś może ci pomóc...
jeżeli nie masz autoexeca to go stwórz - plik musi mieć nazwę autoexec.cfg i znajdować się w katalogu etmain... albo odpuść go sobie i przepisz treść tego binda w konsoli gry (otwierasz przyciskiem tylda ~ )....
bind kp_slash "rate 10000; r_ati_truform_tess 0; r_ati_fsaa_samples 0"btw. jak to się stało, że ten koleś ma wartości -1??
| QUOTE (BeStEr @ 20:10, 15 03 2004) |
Gdy chce sie podlaczyc do jakiego serwa to mnie wywala i jest napisane sewer disconnected for unknown reason. Po nacisnieciu tyldy ~ napisane jest PunkBuster Client: WARNING: PB Kicks for Non-Standard Characters and all PB Restrictions on this serwer. Czy komus pojawia sie podobny problem???? Co na to poradzic??
p.s.czasami pomaga wylaczenie gg oraz antywirusa |
Drogi BeStErze
,
musisz się wczytać w komunikaty pb i usunąć problem, który go drażni. Raczej Cię nie wywala za ten komunikat z Non-Standard Characters (mi też się to ukazuje, ale mnie nie wywala). Pewnie masz niezgodność cvarów z usawionymi cvarami pb. Też to miałem, dopóki po miesiącu poszukiwań nie nauczyłem się przestawiać cvarów na te zgodne z pb [kiedy PB pisze "WARNING: rate 4000 must be 5000-8000" [czy jakoś tak] to ja mu daje to co chce - wpisuję w konsoli "\rate 5500", i mam z hamem spokój
(podobnie r_allowextensions 0 zmieniam na 1, tylko to trzeba zrobić przed wejściem na serwer)]
PS. GG i antywirus raczej nie mają wpływu na ET, prędzej szkodliwy może być firewall
PS2. Ale pamiętaj - mogę się mylić, gdyż nie jestem jakimś masterem w te klocki
PS3. Jeśli wszystko to, co napisałem, już wiedziałeś - bez obrazy... 
----- edytowany przez moderatora -----
chamem
| QUOTE |
| PS. GG i antywirus raczej nie mają wpływu na ET, prędzej szkodliwy może być firewall |
GG nie ma wpływu, ale antywirus i zapora owszem.
Owy klopot tkwi na serwerach posiadajacych PB.Na innych serkach ten problem nie istnieje.Przykladowo gdy wlaze na tenbit dysk mi rznie jak dziki, lagometr skacze i wogle jest nedza :(natomiast ping 50 .Natomias gdy wejde na jakis serek typy Dyn-0-Frag gdzie PB nie ma , gra sie poprostu miodzio

.Owy problem byl sprawdzany na roznych configach, z podobnym skutkiem

.Przejawami wedlug mnie zlego dzialania jest ciagle wczytywanie przez dysk.Ten problem utrzymuje sie juz okolo 2 tygodni wczesniej go nie bylo
PS.Mam dysk typu ata 133 wiec nie sadze ze to jego wina , zreszta byl ostatnio formatowany kilka razy przez ten klopot !!!
Jak ktos wie jak mam to zrobic to prosze pisac !!!
Cześć.
| QUOTE |
wojas napisano 14:27, 8 05 2004 -------------------------------------------------------------------------------- empty cdkey not alowed on this serwer |
To co napisałeś chodzi o to ,że musisz mieć cdkey(numer seryjny produktu).
Poprostu sprawdż plik etkey,jeśli jest pusty skasuj go,włącz gre,teraz et powinno samo ściągnąć cdkey i utworzyć nowy plik etkey,jeśli wszystko poszło dobrze możesz grać bez przeszkód.
| QUOTE |
| chce mi sie z takm czymś łączyć 192.246.40.60:27951 jakiś master guidauth ale niemoże się połączyć |
et próbuje połączyć się z głównym serwerem autoryzacji,ale nie może nawiązać połączenia.
Jeśli się myle niech ktoś poprawi.
I'm2fast4u
22:23, 15 05 2004
witam! mam maly problem z et a glownie z pb... wchodze na jakis serw gram ok. 30 sekund - minuta i wyrzuca mnie z niego z komentarzem:
server disconnected - you have been kicked via punk buster (for 0 minutes)... too many session restarts (4)
ta osatatnia liczba w nawiasie sie czasem zmienia ale przewaznie to jest to 4...
czasem jest tez blad (ale wtedy wogle mnie do serwa nie wrzuca tylko od razu) o takiej tresci:
cannot write to hunkusage.dat
to drugie zdarza sie rzadzieji jest mniej denerwujace ale jednak...
jak mozecie to pomozcie bo bym sobie pogral ;]
jesli mozna to prosze o wszelką pomoc na gg : 1912270 bo na forum wpadam rzadko a to moj pierwszy post...
z gory thx: kuba
Witka!
Wlasnie dzis znowu wrocilem do ET (gralem w to gdzies z pol roku temu) i na dzien dobry wyskakuje blad:
server disconnected - you have been kicked via punk buster (for 0 minutes)... PB INIT FAILUREPlz pomozcie bo tak jest na kazdym serverku... co mam zrobic?
Cale main i te sprawy mam czyste swiezo co instalowane...
Z góry WIELKIE tnx za odp!
1)
Przeczytaj sobie topik z forum RTCW:
http://board.enemyterritory.pl//index.php?...=ST&f=15&t=1930W RTCW i w ET problem z PB INIT FAILURE jest w 99% podobny.
W skrócie - masz łącze z dupy, lagi, packet-losty (oraz/lub) poblokowane jakieś porty.
Co zrobić ? Zmienić łącze/providera lub jeśli to nie możliwe o(słowo na p)ić admina/providera a jeśli to nie możliwe przerzucić sie na kurnik.pl
2) cannot write to hunkusage.dat
hunkusage.dat to plik w katalogu etmain. Za co odpowiada to za bardzo dokładnie nie wiem - jak się go otwiera to w środku widać nazwy map do Wolfa
ale jesli pojawia się taki komunikat to upewnij się że ten plik jest i że nie ma np atrybutu read-only.
Start/Uruchom i wpisz ping -t etmaster.idsoftware.com. Jeśli twój komp nie widzi tego hosta/ masz do tego hosta lagi/ PL itp - to nie dziw się że możesz mieć PB init failure.
KleSzczU
23:56, 18 06 2004
Hello
A co zrobic jesli pb bardzo czesto rozlacza podajac powod: "
no pocket flow"?? Nie ma zadnych wczesniejszysz ostrzezen...

Widzialem, ze czesto za to rozlacza. Dzieje sie to zawsze odrazu po wczytaniu mapy.
btw: jaka komenda sluzy do wlaczania/wylaczania lagometru??
Z gory dziekuje
DeaD=-KBC
15:02, 30 06 2004
PB Client: PB Server assigned guid = ce31b3804fbc71c1d7f42be96abcb6e1
Pb Client: Receiving from PB server (1v.1.082|A1336 c1.092)
PB Client: 0 Current Cvar Violation
PB client: Received Master Gecurity Information
Wyswietlaja mi sie to po tym jak wejde na serwer po czym mnie kicka i pisze ze Disconnected for server - unknown reson. Powiem tyle ze gdy aktualizuje pb przez plik PBWEB.exe wyskakiwaly w tej tabelce dos *Error* i pisalo ze remove i jakby kasowalo pliki htm
Uaktualnialem tez ze strony evenbalance.com wszystkie pliki jednak i to nic nie dalo
wkoncu kumpel przeslal mi swoje pb i wyskakuje to co jest na samej gorze. prosze o pomoc. przeinstalowywalem juz et cale i nic to nie dalo . z gory thx prosze o odpowiedz na moj problem na forum ub gg: 7506704 :/ z gory thx za odpowiedz !!!
dodam iz jak wchodze na serwery bez pb moge grac nie ograniczona ilosc czasu gdy jednak wchodze na serwery z pb zostaje po 2 minutach kickniety
| QUOTE |
DeaD=-KBC 14:02, 30 06 2004
dodam iz jak wchodze na serwery bez pb moge grac nie ograniczona ilosc czasu gdy jednak wchodze na serwery z pb zostaje po 2 minutach kickniety |
Twoja wersja PB jest inna niz zainstalowana na serwerze z ktorym sie laczysz.
Wpisz w "~" /PB security_0 i powinno byc wszystko OKI!!
Lt.Winterson
15:09, 6 07 2004
Ta... też mam problem z PB. Mi wyświetla komunikat o jakimś pliku (lokalizację tego pliku). Postanowiłem przeszukać katalog C:\Windowd\program32. O dziwo żekomego pliku nie znalazłem... Pomożecie?
Pozdrówka!
Ps.Plik był z rozszeżeniem DLL.
zrzuć na forum komunikat (tylko ten konkretny komunikat) to być może ci pomożemy. pisałem już kilka razy jak zrzucić treść konsoli do pliku więc na bank czaisz o co chodzi.
dziwi mnie fakt, że pb komunikował o pliku spoza środowiska et. ściągałeś jakieś tweaki do sterowników, hacki opengl, czity?
keNOOBie|PL
0:39, 7 07 2004
lol PB komunikuje ci o bibliotekach ? o_0 imo jakis czit :/ a jezeli chodzi o dllki to wolf ma ich sporo tak jak i pb... moze masz jakas uszkodzona ??? ja bym wykasowal etpro i wszedl na serka jeszcze raz co by sie zinstalowalo od nowa... jak dalej ten sam blad to przeinstaluj pb (skasuj cale i zainstaluj od nowa nie update...) jak nie pomoze to tylko sznur i sie powiesic... podaj ten komunikat... bo ostatnio czytanie w myslach mi nie idzie...
btw ... spotkalem sie z dziwna opcja pb, a mianowicie
pb_sleep co to jest za opcja i z czy to sie je ?!?!?
wyjasnienia tej komendy nie zlookalem na forum ...
Pozdrawiam
[mageta]
0:43, 14 08 2004
WhiteWarrior
17:23, 30 09 2004

Zainstalowalem Wolfensteina et, spatchowalem go, sciagnalem PBWEB.exe z oficjalnej strony (www.punkbuster.com). Po uruchomieniu PBWEB otworzylo mi sie okno dosowe i zaczelo mi sciagac pliki... (bylo pare errorow), PB nie dzialalo. Wlaczylem znowu PB i pokazal mi sie taki text:
bla bla bla
[09.30.2004 17:05:27] htm\lc001110.htm successfully converted to dll\lc001110.dll
[09.30.2004 17:05:27] Removed dll\lc001110.dll - not needed
[09.30.2004 17:05:27] File already exists: htm\mc001110.htm
[09.30.2004 17:05:27]
Mac Edition not needed for this game
[09.30.2004 17:05:27] pbclnew.dll copied to pbclsnew.dll
press a key to exit
nie mam pojecia co zrobilem zle albo co powinienem zrobic
prosze o pomoc z gory thx
^7White^1Warrior
Shynshylla
18:00, 30 09 2004
Nie wiem po cholere ci ten pbweb.exe , punkbuster sie sam aktualizuje chyba , przynajmniej ja przy instalacji tego nie wrzucałem . tylko et i patch 1.02 i u mnie wszystko jest ok.
czlowiek
22:43, 30 09 2004
bledy sa czesto
profilaktycznie wrzuc to do konfiga:
pb_cl_enable
pb_sv_update
wait "100"
pb_system "1"
pb_security "0"
pb_sleep "500"
w sumie nadal nie wiem z czym miales problem
Od czasu formata mam nastepujacy problem z ET :
wchodze na server 18net|Sixmaps, gram okolo 15 minut, po czym gra mnie kickuje i widze nastepujacy napis :
"Server disconnected kicked via PB (for 1 minute)...Time out trying to update PB client".
Po wejsciu na server w konsoli pojawia sie napis :
PunkBuster Client : PB server assigned guid = 1bcc511094071280c02dfd20bab7e0d0
PunkBuster Client : receiving from PB server (l v 1.103 | a1336 c1.110)
PunkBuster Client : 0 current Cvar Violations
PunkBuster Client : receiving Master Security Information
Nie wiem co sie dzieje

Przed formatem mialem wszystko ok. Dla zasady wprowadzilem komenty
pb_cl_enable
pb_sv_update
wait "100"
pb_system 1
pb_security 0
pb_sleep 500
Uzylem programu pbweb.exe do sciagniecia PB. Wyskoczylo kilka errorow, nastepnie sciagnalem pliki ws001103.dll z www.evenbalance.com
Przeczytalem caly temat dot. PB i nic nie pomoglo :/
Prosze o szybka pomoc.
falubaz
13:04, 10 10 2004
| CYTAT |
| Wyskoczylo kilka errorow, |
no ba
ws001103.dll
a
pliki:
pbsec.htm
wc001110.htm
z
http://www.punkbuster.com/index.php?page=dl-et.php ?
Pozdro
zmień dostawce usług internetowych, graj w kafejkach.
problem polega na tym, że punkbuster po twojej stronie nie jest w stanie komunikować się z serwerami pb w usa albo czas w jakim odpowiada przekracza dopuszczalną granice - packetlosty, timeouty.
Serwer sie rozlacza i pisze wiadomo unknow reason =] pytam sie kolegi co pisalo jak mnie wywalilo i mowi ze cos takiego: Client Connection Failure znalazlem w topiku tak problem i zmienilem scurity na 0 i system na 1 ale to nic nie dalo. Kiedys gralem na tym serwerze problem mam od paru dni. Reinstalacja ET nie pomogla, mam najnowszego PB.
Można się domyśleć że connection failure to problem z łączem internetowym. Jest do dupy - zmień je na lepsze lub walcz o poprawę warunków u providera
lol ale wszystko chodzilo jak nalezy gram przez chwile pingi 70 -90 a tu nagle wywala. w innych grach online tak nie mam.
Logi z PB
Serwer domyślnie zapisuje logi w folderze z grą jak wiadomo.
Czy da się ustawic, żeby zapisywał je na innym kompie w sieci?
Serwer ma IP 172.16.108.9, a chce żeby zapisywało na 172.16.108.1 w folderze np. logi_pb
I jak musze ustawić to na kompie 108.2, żeby przyjmowało logi?
Albo czy mógłby ktoś to przełożyć na polski?
PB_SV_LogAddr [Address / Internet Hostname]
Holds the address of the machine to which remote logging is sent (default is empty meaning the feature is not used)
PB_SV_LogCeiling [Number]
The highest serial number (default is 1000) that PunkBuster will use in numbering its log files before starting over at 1
PB_SV_LogNext [Number]
The next serial number that PB will use to name a PB log file; this setting is automatically maintained by PunkBuster and is incremented after each map change by the Game Server as PB opens a new log file
PB_SV_LogPort [Port #]
Holds the listen port of the machine to which remote logging is sent (default is 0 meaning the feature is not used)
PB_SV_LogPw [Password]
Holds the password required to send logging output to a listening remote logging machine
mam problem takego typu z ET
1. gdy sobie wejde na serwa jest w wszystko wporządku ale gdy jest zmiana planszy to mi pisze "Serwer disconnected for unknnow reasonPunk Buster Client:
Not Connected for a serwer":(i wtedy mi profil znika.
2. jak robie serwa to nikt nie może na niego wejść oprócz mnie i pisze mi taki komunikat"Worning:Punk Buster reparts PB Serwer Running old version C1.013
Zainstalowałem patcha i nowego PB i dalej to samo
co mam robić
odpowiedzi prosze pisać na
[email protected] z góry dziękuje
Siemka all.
Mam problem, chyba jak większość tu piszącyhc. Kiedy połącze się z serwerm, dostaje ostrzeżenie od PB.
PB Kicks for Non-standard Characters and All PB Restrictions on this server.
Po czym mnie kopie na 0 minut. Pomóżcie mi bo juz nie wiem co mam roibc. Z góry dzięki.
tranx-san
6:17, 18 12 2004

inadequate o/s privileges :<
mialem kiedys to samo :<
www.google.pl i sprawa rozwiazana imo
wiem wiem, komu by sie chcialo szukac

, komu by sie chcialo siedziec ze slownikiem jez. ang ?

zeby tlumaczyc syf...
dla mniej leniwych:
po angielsku jak to wy!@#aca teraz krotkie objasnienie :<
pewien trojan/wirus zablokowal ci przywileje administratora systemu a poniewaz pb jest zdupy i ktos tam kiedys wykorzystywal costam do czitow, to jezeli nie masz wystarczajacych praw administratora, pb bedzie ci kopal za "Insufficient O/S Privileges" albo "inadequate O/S privileges", jeden hcuj.
Jedno wyjscie to skorzystac z linka i zrobic to co tam jest napisane po ang, drugie wyjscie to nadac prawa administratora na dany program w tym przypadku ET.
Nie chce mi sie wyjasniac jak sie robi to drugie wyec lepiej odrazu przejdzmy do wy!@#ania tego wirusa/trojana
odpalasz strone z linka i sciagasz vx2finder.exe
odpalasz proga wciskasz "Find VX2.betterinternet info", jezeli masz trojana powinien ci cos znalezc po czym klikasz delete this files... robisz reboota odpalas zprog na nowo i wciskasz po kolei
-> 'Guardian.reg'.
-> 'User Agent'.
-> 'Restore Policy'
po czym mozesz znowu zrobic wszystko od poczatku, aby sprawdzic czy trojan zostal usuniety.
od teraz masz juz wszystkie prawa administratora i mozesz sie enjoyowac gra w et na nowo
have fun .. imo
ps. nie sugerujcie sie ze ta strona dotyczy raven shielda... to samo jest w faq evenbalance dla et
i tam jest wiekszosc problemow opisanych, skatalogowanych i co najwazniejsze rozwiazanych
scooter
13:08, 18 12 2004
zrobiłem tak jak pisałeś ale ten program nic nie wykrył.
próbowałem też avastem i znalazł pare zainfekowanych plików, ale po usunięciu tych plików nic sie nie zmieniło, dalej mnie wykopuje
jakieś inne pomysły?? może zrobie format i narzuce cały system od nowa?
dzięki za porady tranx
Witam. Nie jestem jakimś debilem i przeszukałem całe to forum ale nic nie znalazłem. Mój problem jest następujący: Za każdym razem kiedy łącze się z jakimś serwerem pb kicka mnie, i wyświetla komunikat: You are dis................. INADEQATE 0/5... WTF. nie mam żadnych czitów, robiłem reinstall ET, wcześniej ET działało normalnie. Prosze o bardzo szybki kontakt bo mój klan gra wiele meczy itd. a ja nie moge grać w 1 składzie

EDIT:
Moje gg: 1180911
tranx-san
1:45, 19 12 2004
sry albo zrobiles cos zle, ale nie doczytales albo cokolwiek
sposob ktory opisalem jest skuteczny w 100%, sam mialem taki problem i rozwiazalem go w 15 minut
moze zle opisales swoj problem albo ja go zle zrozumialem
wiec do hcuja pana wez napisz dokladny komunikat za co cie kopie, przy okazji jaki masz sprzet,a tak wogole to zacznij od przeczytania FAQ'a swietego
kkthxbye
edit: ta pierwsza mozliwosc naprawienia problemu jest taka.. bierzesz wlasciwosci skrotu(tego od et), w zakladce skrot klikasz w zaawansowane (advanced) i zaznaczasz pierwsza mozliwa opcje "run with different" pozniej wciskasz ok.
kiedy odpalasz skrot komputer sie ciebie pyta z jakiego uzytkownika ma go odpalic, wybierasz uzytkownika administrator, wpisujesz haslo administratora(podawane przy instalacji windowsa) i gra powinna smigac bez problemu
innych opcji nie ma jezeli i to ci nie pomaga to... pewno wywala cie za cos innego niz insufficient o/s...
------------------------------------------------------------------------------------
lol niezle przeszukales forum...
Odpowiedz znajdziesz w tym poscie 
mialem ten sam problem i udalo mi sie go rozwiazac, zeby sie nie kopiowac to tam masz podanego linka do strony evenbalance po angielsku afkorz, wsio ladnie wyjasnione.
Opisalem ten problem w poscie do ktorego dostajesz linka po polsku zeby sie naby nie meczyly z tlumaczeniem
Hm.... u mnie też ten program nic nie znalazł ale napiszę jak zrobić to drugim sposobem(przynajmniej mi pomogło)
Wchodzimy w Panel sterowania--->narzędzia administracyjne--->zasady zabezpieczeń lokalnych---->przypisywanie praw użytkownika---->analizowanie programów--->dodaj użytkownika lub grupę--->zaawansowane--->znajdź teraz--->wybieramy użytkownika i ok--->zastosuj====>> restart i można grać (przynajmniej u mnie tak było) Myslę ze komuś pomogłem
tranx-san
7:06, 19 12 2004
o czlowiek myslacy, nakierowac go w odp miejsce sam znajdzie rozwiazanie...
btw co do sposobu nr jeden.. nie wspomnialem o tym :> ale jak wam nie znajdzie nic to i tak nalezy wcisnac
_> restore policy
-> user agent
i jak mozna to
-> guardian.reg
powinno zadzialac
ale oczywiscie nikt na to by sam nie wpadl no nie ? :>
witam
jak w temacie, nie wiem co z tym zrobic, przeszukalem to formu, siec i strone pb. robilem update reczne i automatyczne przeb pbweb (jest problem tylko z jednym z plikow mcxxxxx.html > mcxxxxx.dll ale na windzie chyba nie powinien miec on znaczenia), reinstalka calego et (od czasu do czasu dostawalem info o unpure klienta-nic nie roblilem), kombinacje z ustawieniami opcji w 3d (radeon 9100 na oficialnych sterach) tez nic nie daly (gdzie sie doczytalem o problemach ze sterami). czy ktos mial podobny problem i czy mu sie udalo go popchnac?
thx
mam dokładnie taki sam problem...wywala mnie za inadequante o/s privilages|
Files Found---
Guardian Key--- is called:
User Agent String---
: log z tego programu
dostępne mam tylko 2 opcje : make log i restore policy nic więcej...
dziwna sprawa, prosze o pomoc
hmmm, cos mi sie nie spodobalo z tym "trojem". odpalilem programik i zobaczymy. mozna dostac jakies
info na temat tego troja? dziekuje za pomoc. jakos nie jestem co prawda przekonany o klopotach z prawami uzytkownikow (tak jak w odpowiedzi na ktorys z postow) ale zobaczymy.
ps
post wrzucilem gdyz nie myslalem ze
Insufficient O/S Privileges,
inadequate O/S privilegesthx-----------------------------------------------------------------------------------------------------
no niestety to nie to

jeszcze poskanuje sys jakims softem :/
Jesli macie sys xp lub 2000 i podzial na konta, a ty nie masz uprawnien admina, bedzie ciebie kopac, chyba, ze nadasz sobie odpowiednie uprawnienia sa wymienione
tutaj. Co prawda sa one po angielsku, ale to bedzie kolejny powod dla ktorego polacy zaczna sie uczyc angola

.
BtW. Przy okazji przytocze swoj problem. Na niektorych servach kopie mnie z tekstem:
Violation (GAME ITEGRITY) #20006. Reinstalowalem juz ET. Sciagalem rownirz najowsze pb. O co chodzi? Thx z gory.
--------------------------------------------------------------------------------------
Smieszna sprawa... Kilka razy po formacie ustawialem te prawa wg. "pierwszego" sposobu i dzialalo, a tu i wyskakuje tekst:
Szablony zabezpieczen
System Windows nie moze zaktualizowac zasad.
Wtf? Sprawdzilem tym ant trojem(tak to nazwe) i nic... BtW podczas sprawdzania (wg. instrukcji na evenbalance.com) caly czas user agent jest nie aktywne(czyt. nie da sie wcisnac)...
jestem nowym graczem ET ale..... (zawsze jakies "ale" i problemy) a mianowicie odrazu sie przyznam kumple zainstalowal mi jakiegos "aimbota" czy cos takiego i gralem aby raz z tym czym i teraz ten PB mnie calyczas banuje czytalem duzo i wiem aby ze trzeba usunac plik etkey i powinno byc dobrze ale niejest

i niewiem co robic

jestem naprawde nowym graczem ET i wogole sieci i niemam zabardzo pomysly co robic

moze ktos pomoc?? i niesmiejcie sie i niemowcie ze jestem jaki lamer noob czy cheater bo niewiedzialem co to jest

potraktujcie mnie jak jakiegos kolesia co niewie nic i pomozcie!! prosze
danny16
19:41, 17 05 2005
ja mam problem pojawiajacy sie na wielu serwerach, wchodze gram ... mija 1 minuta i pojawia sie blad:
http://www.galileusz.pl/~rataj/eh.JPG nie wiem co robic ;/ reinstalowalem wolfa, aktualizowalem pb nic nie daje ... ;/
Masz zle rate.
Wpisz w konsoli na przyklad rate 25000
keNOOBie|PL
21:58, 17 05 2005
| CYTAT (conish) |
Masz zle rate. Wpisz w konsoli na przyklad rate 25000 |
a jezeli masz swoj konfig, ktory odpala sie przy uruchomieniu przez autoexec.cfg..
to zmien te wartosc wlasnie tam....
Fistach
14:23, 14 06 2005
a ja mam problem. Ciagle od kilku godzin nei moge dostac etkey i mnei wywala z kazdego serwa za to ze "Empty key not allowed" mam pb 1.189, ET 2.60, etpro 3.2.0
wywalasz plik etkey z katalogu etmain i łączysz sie jeszcze raz
niewiem czy to wam nie pomoae na pb jak wywala ale ja wpisuje
/pb_security =0
no a ja mam tak ze mi sie wiesza gra ja ktylko wejde do gry i pogram jakies 10 sec czyli jak dojdzie do mnie jakies info od pb mam najnowszego podobno to od sterow mam radka 9550 uzylem najnowszych jak i staryh i nic nadal lipa po 10 sec sie wiesza problem sie zaczol od pacza 2.60 i etpro 3.2.0 jakies pomyly ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.