Napiszcie mi prosze taki skrypt na chodzenie że nie trzeba bedzie trzymac klawisza , tylko ze jednym włacze i tym samym wyłacze.
keNOOBie|PL
18:21, 17 08 2004
hello
Najprostszy sposob to :
| KOD |
| bind X "toggle cl_run" |
gdzie "X" to dowolny klawisz
Pozdrawiam
Musisz wpisać /cg_autoaction 0
keNOOBie|PL
16:14, 24 08 2004
Mozesz wylaczyc/ustawic na 2 sposoby...
1) cg_autoaction 0 (wylaczenie)
2) OPTIONS/GAME(Miscellaneous)-Auto-Action x
mozesz wybrac nastepujaca autoakcje, przy starcie nowej mapy:
-None
-Screenshot
-Stats Dump
-Demo + SS
-Demo + Stats
-SS+ Stats
-Demo + SS + Stats
-Demo (SW Only)
-Demo (SW) + SS
-Demo (SW) + Stats
-DEMO (SW) + SS + Stats
->None (tryb czitowania)
->Screenshot (screen po kazdej rozgrywce)
->Stats Dump (automatycznie nagrywane statystyki z rozegranej mapy)
->Demo (autorecord)
->Demo (SW) (autorecord na mapach w trybie StopWatch)
Pozdrawiam
Czy jest cos takiego jak skrypt na walenie seriami?Chcialbym w najblizszym czasie kupic MX1k i sie boje ze moge ja szybko roz..walic.
| CYTAT (LoLeQ @ 6:07, 22 10 2004) |
| Czy jest cos takiego jak skrypt na walenie seriami?Chcialbym w najblizszym czasie kupic MX1k i sie boje ze moge ja szybko roz..walic. |
Nie nie i jeszcze raz nie.
Do usranej śmierci można powtarzać że podczas działania skryptu nie możesz nic robić, kompletnie nic - tak jakby klawa lub myszka nie reagowała na polecenia.
Bind do strzelania seriami ? LOL ale bedzięsz mógł strzelać tylko w jedno miejsce
bind mouse1 "+attack; wait ileś tam;-attack"
| CYTAT |
| CYTAT | CYTAT (LoLeQ @ 6:07, 22 10 2004) Czy jest cos takiego jak skrypt na walenie seriami?Chcialbym w najblizszym czasie kupic MX1k i sie boje ze moge ja szybko roz..walic. |
Nie nie i jeszcze raz nie. Do usranej śmierci można powtarzać że podczas działania skryptu nie możesz nic robić, kompletnie nic - tak jakby klawa lub myszka nie reagowała na polecenia.
Bind do strzelania seriami ? LOL ale bedzięsz mógł strzelać tylko w jedno miejsce bind mouse1 "+attack; wait ileś tam;-attack"
|
:U a powiem ze jest taki skrypt, afaik posiada/zrobil go znany playor ale nie chce tutaj wymieniac nicka zeby nie !@#nac glupstwem, przynajmniej wiem to od termita, zeby sie uwiarygodnic. Mniej wiecej wyglada to na tak jakby 3 strzaly,przerwa (wait 1?), 3 strzaly, przy nacisnietym caly czas attacku np mouse1, co daje spread=0 . wiecej nie wiem, ale jest taki skrypt, chociaz moze sie to wydawac niewiadrygodne. a z drugiej strony mozna przeciez waita zrobic palcem =]
Pozdro
No k#!@a ile można tłumaczyć - działa skrypt - nie możesz sterować postacią - dlatego skrypt do strzelania seriami (k#!@a żaden skrypt tylko zwykły bind bo to jest tak proste że na skrypt nie zasługuje) nie nadaje się. Co z tego że będziesz strzelał seriami skoro nie możesz w tym czasie przesuwać celownika.
machine gun w ET - ok 200 strzałów na minute czyli 3-4 strzały na sekundę.
Przy com_maxfps 75 poprostu "+attack;wait;-attack" - 1 wait - seria 3 strzałów.
Bastard PL
13:49, 31 10 2004
Ja nie wiem po kiego wam skrypt na 3strzałową serię. Przecież to wogóle nie praktyczne! Na większej odległości może jeszcze, ale w bliskim starciu całkowicie nieprzydatne. Ja wiem, przecież można zbindować prawy klawisz takim skryptem, aby mieć lewy normalny, ale po co???

lenistwo nie zna graic
Witam na forum.
Mam takie pytanie. Czy mozna zbindowac tak klawisz by szybko wybrac granat rzucic go sobie pod nogi i w ten sposob zrobic selfkill :?: Chodzi o to zeby nie zostawic covertowi munduru, bo przy zwyklym "kill" cialo zostaje.
Jak to ma wyglądać? :1. Wybieram granat
2. Patrze w dół
3. Rzut
4. Ciało robi BlinG bum!
Narazie zrobilem cos takiego, jednak to nie dziala

.
| KOD |
| /bind x weaponbank 4; wait 200; -lookdown; wait 200; +attack |
Denerwuje mnie kiedy uzywam minimalizera, albo gram i na gg ktos psize wiad,robi sie dostepny poniewaz zawsze zmienia mi sie wtedy gamma. Czy jest mozliwosci zrobienia sbie binda, ktory by zmienial gamme??
kiedys zrobile sobie bind "x" set r_gamma 2.0000 ale nie dzialalo;/ mam teraz cos takiego:
seta gamma "vstr g1"
seta g1 "seta r_gamma 1;set gamma vstr g2"
seta g2 "seta r_gamma 2;set gamma vstr g3"
seta g3 "seta r_gamma 3;set gamma vstr g1"
no i musze zawsze przskakiwac po tycha gammach;/.
klasyczny skrypt suwakowy:
| KOD |
set gup vstr gam08 set gdn vstr gam08 set gam00 "set r_gamma 1.0;set gdn vstr gam00;set gup vstr gam01;echo ^1]I[---------- ^1MIN" set gam01 "set r_gamma 1.1;set gdn vstr gam00;set gup vstr gam02;echo ^1-]I[---------" set gam02 "set r_gamma 1.2;set gdn vstr gam01;set gup vstr gam03;echo ^1--]I[--------" set gam03 "set r_gamma 1.3;set gdn vstr gam02;set gup vstr gam04;echo ^1---]I[-------" set gam04 "set r_gamma 1.4;set gdn vstr gam03;set gup vstr gam05;echo ^1----]I[------" set gam05 "set r_gamma 1.5;set gdn vstr gam04;set gup vstr gam06;echo ^1-----]I[-----" set gam06 "set r_gamma 1.6;set gdn vstr gam05;set gup vstr gam07;echo ^1------]I[----" set gam07 "set r_gamma 1.7;set gdn vstr gam06;set gup vstr gam08;echo ^1-------]I[--- ^1DEF" set gam08 "set r_gamma 1.8;set gdn vstr gam07;set gup vstr gam09;echo ^1--------]I[--" set gam09 "set r_gamma 1.9;set gdn vstr gam08;set gup vstr gam10;echo ^1---------]I[-" set gam10 "set r_gamma 2.0;set gdn vstr gam09;set gup vstr gam10;echo ^1----------]I[ ^1MAX" bind leftarrow "vstr gup" bind rightarrow "vstr gdn" |
strzalka w lewo/prawo i mamy dobra gamme.
Przy okazji to moj 500 post
ale wlasnie o to chozdi ze ja nie chce musiec trzymac;(. zrobilem bindy bind x "r_gamma 2" i bind x "set r_gamma" i jakww konsoli zmienilem gamme i uzylem binda- dziallo kiedy uzylem minimalizera i wciskalem to nei dzialalo

help me
to ja Ci cos wytlumacze (sora za offtopic):
po uzyciu minimizera r_gamma sie nie zmienia. Za to wraca "do jasnosci" z windy (zazwyczaj jest ciemniej w windows niz w grze). Dlatego wyglada to tak jakby sie gamma zmienila. Uzycie skryptu, ktory wkleilem pozwala na szybka zmiane gammy. Nie wiem dlaczego, ale trzeba zmienic gamme na inna niz mamy przed uzycie mini a potem wrocic do starego. Nacisniecie tych dwoch klawiszy jest szybkie i skuteczne.
witam potrzebuje skryptu który wykonuje czynność : wyciąga strzykawkę wali nią w leżącego (oczywiście celownik jest ustawiony na leżącym) i wyciąga spowrotem SMG.
z góry dzięki jeśli ktoś pomoże
a jak nie trafisz w cialo to masz przej.ebane, pomyslales o tym?
matys87
12:21, 29 04 2007
nie nie pomyślałem mimo wszystko nadal bym prosił o skrypt
Witam
niestety nie znalazłem na forum... jaki jest scrypt na przerwanie odpalenia pf-a :p
Pozdr
CYTAT(ajven @ 14:09, 29 04 2007) [snapback]61574[/snapback]
Witam
niestety nie znalazłem na forum... jaki jest scrypt na przerwanie odpalenia pf-a :p
Pozdr
wcisnij lean w prawo/lewo (domyslnie E/Q)
to co umie ktoś napisać taki skrypt??
co zrobić aby po załadowniu mapy nie włączało się limbo
troche mnie to denerwuje bo i tak mam zbindowaną zmianę teamu i klasy a zawsze się upewniam gdzie lepiej iść :P
a to ten skrypt
KOD
///////////////Skrypt na zmianę teamu///////////////
bind "F5" "team r; echo ^1Axis ^1M^0edic ^1- ^7SMG; echo ^2F8 - ^1M^0edic ^1- ^7SMG; echo ^2F9 - ^1F^0ield ^1O^0p ^1- ^7SMG; echo ^2F10 - ^1E^0nginner ^1- ^7SMG^3/^7Rifle; echo ^2F11 - ^1C^0overt ^1O^0ps ^1- ^7Sten^3/^7FG42^3/^7Sniper; echo ^2F12 - ^1S^0oldat ^1- ^7Mortar^3/^7Flamer^3/^7Panzer^3/^7MG42; class m 1; exec med.cfg""
bind "F6" "team b; echo ^4Allies ^1M^0edic ^1- ^7SMG^3; echo ^2F8 - ^1M^0edic ^1- ^7SMG; echo ^2F9 - ^1F^0ield ^1O^0p ^1- ^7SMG; echo ^2F10 - ^1E^0nginner ^1- ^7SMG^3/^7Rifle; echo ^2F11 - ^1C^0overt ^1O^0ps ^1- ^7Sten^3/^7FG42^3/^7Sniper; echo ^2F12 - ^1S^0oldat ^1- ^7Mortar^3/^7Flamer^3/^7Panzer^3/^7MG4; class m 1; exec med.cfg"
bind "F7" "team s; echo ^3Spectator"
///////////////Skrypt na zmianę klasy///////////////
bind F8 "class m 1; echo ^1M^0edic ^1- ^7SMG; exec med.cfg"
bind F9 "class f 1; echo ^1F^0ield ^1O^0ps ^1- ^7SMG; exec fop.cfg"
bind F10 "vstr engi"
bind F11 "vstr cop"
bind F12 "vstr sol"
seta engi "vstr eng1"
seta eng1 "class e 1; echo ^1E^0nginner ^1- ^7SMG; exec eng.cfg; set engi vstr eng2"
seta eng2 "class e 2; echo ^1E^0nginner ^1- ^7Rifle; exec eng.cfg; set engi vstr eng1"
seta cop "vstr cop1"
seta cop1 "class c 1; echo ^1C^0overt ^1O^0ps ^1- ^7Sten; exec cop.cfg; set cop vstr cop2"
seta cop2 "class c 2; echo ^1C^0overt ^1O^0ps ^1- ^7FG42; exec cop.cfg; set cop vstr cop3"
seta cop3 "class c 3; echo ^1C^0overt ^1O^0ps ^1- ^7Sniper; exec cop.cfg; set cop vstr cop1"
seta sol "vstr sol1"
seta sol1 "class s 5; echo ^1S^0oldat ^1- ^7Mortar; set sol vstr sol2"
seta sol2 "class s 3; echo ^1S^0oldat ^1- ^7Flamer; set sol vstr sol3"
seta sol3 "class s 4; echo ^1S^0oldat ^1- ^7Panzer; set sol vstr sol4"
seta sol4 "class s 2; echo ^1S^0oldat ^1- ^7MG42; set sol vstr sol1"
do tego skryptu mam dołączone inne małe cfg, ale można je pominąć ;)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.