Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orientacja Polityczna
Forum Serwisu: Polskie Centrum Enemy Territory > Z zupełnie innej beczki > Hyde Park
Stron: 1, 2
xyvec
-----> Master Flamaster
Jakie dziwczyny? A poza tym to kto jak kto, ale ja bluzgów nie rzucam.

-----> Letkas
Specjalnie dla ciebie letkas cały kosz biggrin.gif :
user posted image
blacktyger
QUOTE (Master Flamaster @ 20:50, 22 04 2004)

Nie zachwujcie sie jak Lepper z głośnikem smile.gif

chyba mikrofonem biggrin.gif

mi tam osobiście świat polityki wisi, jak widac błazeństwa Leppera wyniosły jego partie na sam szczyt, mało tego ludzie chcą wstąpić do unii, a wybierają partie przeciw wstąpieniu smile.gif ten kraj jest chory, ale jaki ciekawy tongue.gif
AdI-O
Lepper to guru dla idiotów.
A swoich ludzi dobiera według jednego kryterium:czy mają IQ poniżej 80. blink.gif
Przecież nie może otaczać sie ludzmi mądrzejszymi od siebie
Lepper wprowadzi takie zmiany że państwo stanie na drodze kryzysu ekonomicznego.
A o jego mega przemianach poczytajcie sobie tutaj Wywiad
D!z3l
Ten Hyde Park coraz bardziej mi się podoba, sa tu takie sxtra topiki że oczy aż dymia od czytania.
Widze że ostatnim który napisał odpowiedz do tego topicu jest pan Adi-0.
Na wstepniaku powiem że polityka mnie zabradzo nie ineteresuje ale jak jest mozliwośc do pośmiania sie z tych patałachów sejmowych którzy biora ciężkie pieniądze za same afery to odrazu ją wykorzystuje.
Nawiązująć do poprzedniego nie zgodze się z opinia że Lepper jest najgorszym politykiem w naszym kraju. W słowach tego gościa widze duzo prawdy, mianowicie że wyprzedali wszystkie nasze banki, sprzedawali fabryki i robili takie przekręty któe jeszcze nie zostały jeszcze rozwikłane (buhahaha--obecna a nawet juz przeszła sprawa Rywina--grupy trzymającej władze NIEMA) !!! Także zatym że Lepper to nie jakiś tam polityk z łapanki świadczy to że wysypywał importowane zboże na tory, albo że kilka razy "okupował" sejmowa mównice i podczas tego zajścia gdy mu wyłączyli mikrofon -był przygotowany i miał swój mikrofon oraz głośnik!!!!!!! Jednym zdaniem o Lepperze- polityk przygotowany na karzdą okazje !!!
LETKAS
QUOTE (DIZEL (PL) @ 19:00, 24 05 2004)
Jednym zdaniem o Lepperze- polityk przygotowany na karzdą okazje !!!

Ka..ż..dy. Przez "ż". A co do CheLeppera - hmm - najlepszym określeniem tego człowieka jest słowo - "populista" - on po prostu wie co wmawiać za przeproszeniem "rodakom" - to co chca usłyszeć. Nie daj Boże żeby ten mistrz aikido karate kungfu w kockboxingu wziął w swoje łapska władze - (ja już w razie czego walizki wyjąłem z pawlacza) - skończy sie to w najlepszym razie jakąś wojną domową. Ci którzy wierzycie temu burakowi - czy wy wiecie ile projektów ustaw wprowadziła SamaBrona na obrady sejmu??? 3? 4? 50? 100? Żadnej k#!@a!!! Więc serdeczne życzenia dla CheLeppera i jego zwolenników - oby was zaraza....
Dud
OMG gryziecie sie za przeproszeniem jak politycy tongue.gif

Ja nie wiem na kogo bym głosowal, a spowodowane jest to duzym rozproszeniem parti i zamieszaniu jakie powoduja media i oni sami. Wola sie pokłoci niz konstruktywnie porozmawiac. W USA i UK sa dwie parie i tak powinno byc tez w polsce...

Tym któzy chca głsowac na Lepera/Giertycha polecam przedstawienie w Teatrze Telewizji pt"19 poludnik" o tym jak taki Lepperogiertych przejmuje władze w polsce...grrrr
Aaron
biggrin.gif Co do partii, za którą jestem nie wypowiem się, bo swojego zdania nie mam. W każdej z nich dzieje/działo się coś złego. Jak to w polityce obiecują, a potem tego nie wypełniają. Pan Andrzej Lepper- temat godzien napisania pracy magisterskiej. Każdy ma o nim osobne zdanie. Moje jest takie, że nie wszystkie jego pomysły to z kolei taka porażka. Owszem, najwyraźniej lubi być osobą medialną i gromadzić wokół siebie uwagę ludzi. W moich oczach polityk ten zgnębił się jednak najbardziej swoim pięknym występem w programie Michała Wiśniewskiego(aj, fuj, ble), kiedy to obaj panowie na prawdę pokazali swój POZIOM. Trudno jest też przeboleć to, co działo się ostatnio w Szczecinie(moje rodzime miasto, inaczej o nim bym nie pisał cool.gif ). Odwołanie Mariana Jurczyka- temat równie mocno kontrowersyjny. Za komuny mocno się zasłużył dla państwa, a jeden błąd w postaci(o ile pamiętam) odwołania się od decyzji sprzedaży terenów miejskich pod następny hipermarket(co i tak moim zdaniem było posunięciem nie takim najgorszym, gdyby nie ta strata w kasie miasta sad.gif ) co prawie odsunęło go od stołka prezydenta miasta... Jego zagorzali przeciwnicy oczywiście wyczaili moment i zwołali referendum, które znowu uszczupliło budżet... i co?? Jurczyk dalej jest prezydentem. Co do niektórych polityków naszego nękanego problemami państewka, czasami chce mi się śmiać. A to któregoś siłą zdejmują mównicy, inna pani polityk prawi coś o tym, jak bardzo koń lubi owies( rolleyes.gif laugh.gif )
IMO bardzo fajny temat, w końcu coś zaczyna się dziać. biggrin.gif

edited smile.gif
sry, źle napisałem o Jurczyku. Miało być, że był on działaczem podziemia, a nie, że mocno zasłużył się dla państwa. Pomyliły mi się osoby.
hiwer
Głos w ankiecie oddałem na SLD, gdyż moim zdaniem nie jest to taka zła partia chociaż mogłaby wprowadzić kilka zmian. Reputacje straciła przez afery kilku jej członków, ale to samo będzie gdy jakaś inna partia obejmie rządy. Zgadzam się z sparrow88: nie wyobrażam sobie kraju rządzonego przez Giertycha, to była by "bida z nędzą" sad.gif .
GiNgEr
Nie martwcie sie o swoją przyszłosc. Mój kumpel, jush uklada nową konstytucje, wymyśla jakiś taki system który ma z wszystkiego najlesze rzeczy wyłowione. I On to wszystko na serio robi, chce zrobić revolte, wpaść do prezydenta, przystawić guna do głowy i każe mu podpisać swoją konstutucje. I to nie jest ajkiś zart moim zdaniem on to zrobi. Jush chce isc do szkoły oficerskiej żeby kilku ludzi w wojsku przekonał o swoich poglądach i bedzie miał soldierów.

Ja osobiscie jestem za anarchią, co to k***a ma być że ludzie nie mają co jest bo nie mają papierka z podobizną jakiegoś króla ? Jush mi sie nie chce o tym pisać bo o tym za dużo krzyczałem ostatnio...
AdI-O
Taa, a ciebie zrobi anarchistycznym bananowym królem ohmy.gif
blacktyger
ja tylko kwach jest w atenach, poza tym prezydent w polsce nic nie znaczy, poza tym jego kadencja się kończy, poza tym ginger > all
Sir_Ace[PL]
Polską rządzą Żydzi a powinni Masoni! laugh.gif
LoLeQ
Nie ma w ankiecie oddzielnie napisanej UPR?Najlepsza partia ,gdzie sa madrzy ludzie ktorzy nie (słowo na p)a ze bedzie 20milionow kilometrow autostrady w 2 dni ,tylko umieja racjonalnie okreslic swoje mozliwosci.Niestety ludzie wola isc za Lepperem...ech pathetic.
tranx-san
n/c jezeli chodzi o wiekszosc postow...

mogli by sie tu chociaz wypowiadac ludzie ktorzy maja jakakolwiek wiedze o polityce...
coniektorzy to jeszcze musza poczekac aby isc do urn :E

osobiscie teraz nie ma zadnej partii na ktora mozna by spokojnie zaglosowac...
90% politykow to psy na kase, dajci mi stolek a bedzie dobrze (dobrze dla mnie bo sie nazre za wasze pieniadze)

Jezeli chodzi o jakies poglady to raczej stalbym po lewej stronie sceny politycznej... Na prawej stronie za duzo zydow i za duzo ingerencji kosciola wink.gif

a i tak swiatem rzadza zydzi i masoni :E
blacktyger
i czarne żydy (Leny Kravitz) pewnie jescze pedał ;E
Wojak
O czym wy gadacie jeśli Lepper dojdzie do władzy to dopiero będzie CHU........O!
Chociaż z drugiej strony kto będzie lepszy??? unsure.gif No KTO blink.gif ???
jarpen
CYTAT (cyp!s @ 21:12, 2 04 2004)

W ankiecie powinna tez byc opcja "zadna" - dla zagorzalych anarchistow wink.gif.

jestem za. Dlaczego dyskryminujecie anarchie?
a jakbym miał na kogoś głosować to na leppera .
jajka, zboże i blokady > all
idle lepper @ quakenet
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.